Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

HAARP χειρισμός καιρού, η απήχηση Schumann, Αεροχείμαρροι (Jet stream) είναι το μυστικό πίσω από τον καιρό, τα Nexrad Dopple ραντάρ νέας γενιάς, ο ρόλος της "Επιτροπής G" γιατί βλέπουμε Φακοειδή (Lenticular ) σύννεφα?

Η  "Επιτροπή G", ο χειρισμός του καιρού HAARP στη γη και η απήχηση Schumann

 Βίαιες αστραπιαίες πλημμύρες σε πρωτοφανή έκταση σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο, από τη Νότια Αφρική έως τη Βόρεια Αμερική έως την Ανατολική και Δυτική Ευρώπη, δείχνουν τους τελευταίους μήνες ότι, κάτι δεν πάει καλά με τον καιρό.

Οι mainstream επιστήμονες διαμαρτύρονται για την κλιματική αλλαγή  που προκύπτει από τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και άλλων αερίων του θερμοκηπίου, το κίνημα της Νέας Εποχής μιλά για μια διαδικασία μετασχηματισμού και καθαρισμού της γης - οι ανεξάρτητοι επιστήμονες έχουν δει εδώ και καιρό χειρισμό του καιρού μέσω της χρήσης ορισμένων τεχνολογιών όπως το HAARP.

 Ο καιρός επηρεάζει τους ανθρώπους και τη φύση περισσότερο από όσο μπορούμε να φανταστούμε.

 τι κρύβει το mainstream μέχρι σήμερα.

 Η ανθρωπότητα φαίνεται να βρίσκεται ανάμεσα στη γνώση και την πίστη - αποκτάς αυτή την εντύπωση αν ακούς προσεκτικά τους πολιτικούς. Για πολύ καιρό, η αρχή που φαίνεται να ισχύει στην πολιτική είναι: δημιουργήστε ένα πρόβλημα και προσφέρετε μια λύση.

 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο καιρός δεν έχει φωτοστέφανο.

Πάντα υπήρχαν κλιματικές αλλαγές και ιδιότροπες, άστατες καιρικές συνθήκες στη γη - αποτελούν μέρος της, όπως το αλάτι στη σούπα.

 Ωστόσο, η διάσταση που βιώνουμε αυτήν τη στιγμή δεν υπήρχε ποτέ στο παρελθόν.

Αυτό είναι εντελώς νέο και θέτει σε δοκιμασία τις γνώσεις των έμπειρων μετεωρολόγων.

Το ερώτημα είναι: μπορεί να αλλάξει ο καιρός μέσα σε μια νύχτα με τόσο γρήγορους ρυθμούς ή ήταν πιθανό τελικά να δόθηκε βοήθεια;

Εάν κάνετε αυτήν την ερώτηση σε πολιτικά ορθούς γενικούς επιστήμονες, γρήγορα παίρνετε την απάντηση, η οποία είναι όχι.

 Και φυσικά ο τρελός καιρός αποδίδεται αμέσως στην κλιματική αλλαγή λόγω CO2.

Δυστυχώς, αυτή η θεωρία δεν είναι παρά μια τεράστια φάρσα με μια πολιτική ατζέντα πίσω της.

Ακριβώς όπως πίσω από το Corona - σκηνοθετημένο από τους ίδιους ηθοποιούς.

Έχει γίνει πλέον γεγονός ότι οπουδήποτε οι κυβερνήσεις και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις, οι λεγόμενες ΜΚΟ, έχουν τα δάχτυλά τους στο παιχνίδι για να διεκδικήσουν τα συμφέροντά τους, καμία πέτρα δεν μένει όρθια.

Αυτό που βιώνουμε σήμερα σχεδόν σε όλους τους τομείς της καθημερινής μας ζωής, είτε είναι κλίμα είτε κορώνα, είναι τεχνητά δημιουργημένες κρίσεις με μια αφήγηση λαξευμένη σε πέτρα, η οποία αποφέρει κέρδη δισεκατομμυρίων στους χορογράφους.

 Δημιουργήστε μια κρίση και προσφέρετε μια λύση, αυτή είναι το (σλόγκαν) μάντρα πίσω από σχεδόν όλα τα σημαντικά γεγονότα - από το κλίμα έως τους πολέμους έως την Κορώνα. Λιγότερο από δέκα χρόνια πριν, ακραία καιρικά φαινόμενα ήρθαν με μια μάλλον ανατριχιαστική διαδικασία.

 Υπήρξαν πλημμύρες εδώ και εκεί λόγω βίαιων καταιγίδων, και επίσης ξεκίνησε ο χειμώνας με μετακινήσεις χιονιού ύψους μέτρου, για παράδειγμα στη βόρεια Γερμανία το 1979 - αλλά ποτέ δεν πέρασε από το  μυαλό κανενός ότι οι πολίτες ευθύνονται για όλα τα κακά, επειδή οδηγούν και χρησιμοποιούνται αποσμητικά σπρέι.

 ήταν η κακή φύση, γιατί προφανώς δεν μπορούσες να τη δαμάσεις τότε - αν και οι «υδραυλικοί του καιρού» είχαν την ευκαιρία να το κάνουν πριν από περισσότερα από πενήντα χρόνια, κάτι που μας φέρνει στο θέμα.

 Δημιουργήστε μια κρίση και προσφέρετε μια λύση

Φέτος, οι γενικές καιρικές συνθήκες φαίνεται να ανατρέπονται. Βίαιες πυρκαγιές σε θάμνους και δάση σε μεγάλα τμήματα της Καλιφόρνιας, αλλά και εδώ στην Ευρώπη, στην Ιταλία και την Ελλάδα, λόγω εβδομάδων ξηρασίας.

Από την άλλη πλευρά, οι βίαιες πλημμύρες, που προκλήθηκαν από καταιγίδες με κεραυνούς στην Αγγλία, τη Γερμανία και άλλα μέρη του κόσμου. Είναι η φύση απλά τρελή ή υπάρχει ένα παράνομο σύστημα πίσω της, όπως συχνά υποστηρίζεται στις συνομιλίες στο Διαδίκτυο και το οποίο ακόμη και ανεξάρτητοι επιστήμονες όπως ο Ντίτερ Μπρόερς  (Dieter Broers) υποθέτουν τώρα;

[Ως βιοφυσικός ο Dieter Broers μελέτησε εντατικά την επίδραση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στα βιολογικά συστήματα. Δημοσίευσε αρκετά βιβλία για την πνευματική αφύπνιση όπως "(R) evolution 2012" ή "The Secret of the Matrix Code". Ζει στην Αυστρία και την Ελλάδα.]

Τα δημόσια μέσα ενημέρωσης μόνο γέλασαν  κοροϊδευτικά όταν κάποιος έλεγε έναν τέτοιο ισχυρισμό, ο οποίος είναι βασικός για ανεξάρτητους και επικριτικούς ανθρώπους, επειδή πιστεύουν ότι αυτή η αντίδραση μόνο επιβεβαιώνει  τη θεωρία τους.

 Το βιώνουμε αυτό για περισσότερο από ένα χρόνο με την Corona. Όποιος τολμήσει να γρατσουνίσει το πολιτικά αποφασισμένο αφήγημα θα εξοριστεί στην κόλαση. Αλλά το γεγονός είναι ότι όποιος απαγορεύει τον ελεύθερο και ανοιχτό λόγο όχι μόνο ανοίγει την πόρτα στο φασισμό, αλλά βάζει επίσης την ελεύθερη επιστήμη σε δεσμά.

 Η πολιτική για τον κορονοϊό και το κλίμα δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτό ακριβώς σχεδιάζεται.

Ας μείνουμε όμως στον καιρό. Τα τρομακτικά καιρικά φαινόμενα των τελευταίων εβδομάδων δημιουργούνται πραγματικά τεχνητά, όπως συχνά υποστηρίζεται;

 Έτσι νομίζω. Πολλοί ειδικοί και επιστήμονες είναι επίσης πεπεισμένοι για αυτό. Είναι δυνατό να επηρεάσουμε τον καιρό για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Αυτό έχει γίνει πολύ γνωστό στα κύρια μέσα ενημέρωσης- - αν και όχι προς το παρόν σε αυτό το πλαίσιο.

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το κλίμα σε όλο τον κόσμο έχει αλλάξει τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Αλλά ο λόγος είναι διαφορετικός από αυτόν που οι άνθρωποι προσπαθούν να υποστηρίζουν με όλη τους τη δύναμη εδώ και πολύ καιρό.

 Δεδομένου ότι η πολιτική έχει παρέμβει παντού και πιστεύει ότι γνωρίζει τα πάντα καλύτερα, όχι μόνο έχει αλλάξει το κλίμα μέσα στην κοινωνία, αλλά και στη φύση, και παρεμπιπτόντως, η υγεία ανακηρύχθηκε κορυφαία προτεραιότητα πέρυσι.

Η επιστήμη λοιπόν παρεμβαίνει. Παντού.

Υπάρχει μόνο ένας λόγος για αυτό:

Οι ιστορίες της ανθρωπογενούς αλλαγής του κλίματος και των επικίνδυνων ιών συνδέονται με μια  βιομηχανία με κατανάλωση πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, την οποία ο καθένας μπορεί εύκολα να εκθέσει με μια ματιά, αν βάλει τον κόπο να σκεφτεί και να ερευνήσει μόνος του.

 Όλοι όσοι επωφελούνται από αυτά τα παραμύθια χρησιμοποιούν όλα τα μέσα και τις δυνατότητες για να φιμώσουν τους κριτικούς.

Ισχυροί μέτοχοι όπως ο Μπιλ Γκέιτς ή ο Τζορτζ Σόρος, για να αναφέρουμε μόνο δύο ονόματα, δεν έχουν αγοράσει μόνο κυβερνήσεις μέσω των ΜΚΟ τους, αλλά και έναν αριθμό επιστημόνων, μερικοί από τους οποίους είναι γνωστοί.

 Οι ενέργειες αυτών των ΜΚΟ έχουν γίνει όλο και πιο επιθετικές τα τελευταία χρόνια

Ο καιρός με το πάτημα ενός κουμπιού; Μια καλή ερώτηση.

 Πολλοί επιστήμονες που ερευνούν ανεξάρτητα έχουν υποθέσει για λίγο ότι τα παγκόσμια καιρικά φαινόμενα σχετίζονται άμεσα με το έργο HAARP. Μόνο η δόση των γεγονότων έχει προφανώς διατηρηθεί χαμηλή τα τελευταία χρόνια.

 Όμως, το αργότερο από πέρυσι, οι ισχυρές ΜΚΟ έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο επειδή προφανώς εξαντλείται ο χρόνος τους, επειδή δεν κινούνται αρκετά γρήγορα για να θέσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό υπό την κυριαρχία και τον έλεγχό τους.

 Το μυστικό πίσω από τον καιρό είναι το jet stream (αεροχείμαρρος)

[Στην Μετεωρολογία Αεροχείμαρρος (Jet stream) καλείται ένα ταχέως κινούμενο μακρόστενο σωληνωτό ρεύμα πολύ ισχυρών δυτικών ανέμων σε μεγάλα υψόμετρα.

οι αεροχείμαρροι παρατηρούνται στις ατμόσφαιρες αρκετών πλανητών, αλλά για ευνόητους λόγους το μετεωρολογικό ενδιαφέρον περιορίζεται στους αεροχειμάρρους της ατμόσφαιρας της Γης.

Δημιουργούνται από συνδυασμό της ατμοσφαιρικής θέρμανσης (από την ηλιακή ακτινοβολία και σε ορισμένους άλλους πλανήτες και από την εσωτερική θερμότητα) και της περιστροφής του πλανήτη γύρω από τον άξονά του.]

 στη Γη, οι αεροχείμαρροι παρατηρούνται στην σχετικά στενή ζώνη της τροπόπαυσης, η οποία είναι το διαχωριστικό όριο μεταξύ της τροπόσφαιρας και της στρατόσφαιρας. Αυτό το ρεύμα ανέμων κινείται γύρω από τη γη σε υψόμετρο οκτώ έως δώδεκα χιλιόμετρα.

Αυτό είναι ένα υψόμετρο ρεύμα αέρα που κινείται γύρω από τη γη σε υψόμετρο οκτώ έως δώδεκα χιλιόμετρα.

Το ρεύμα πίδακα καθορίζει αν παίρνουμε τροπικό αέρα από το νότο ή μάζες αέρα από την Αρκτική από το βορρά. Οι μετεωρολόγοι παρατηρούν εδώ και χρόνια ότι σε πολλές περιοχές υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός ψυχρών και θερμών κυμάτων σε σχέση με σε ορισμένες περιπτώσεις ακραίες βροχοπτώσεις ή ξηρασία.

Το jet stream καθορίζει αν παίρνουμε τροπικό αέρα από το νότο ή μάζες αέρα από την Αρκτική από το βορρά. Οι μετεωρολόγοι παρατηρούν εδώ και χρόνια ότι σε πολλές περιοχές υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός ψυχρών και θερμών κυμάτων σε σχέση με σε ορισμένες περιπτώσεις ακραίες βροχοπτώσεις ή ξηρασία.

 Οι κλιματολόγοι από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο αποδίδουν το φαινόμενο σε μια εμπλοκή (παρεμβολή) στο jet stream, με αποτέλεσμα η φυσική "pendulum" (σαν εκκρεμές) κίνηση του ρεύματος σε μεγάλο υψόμετρο να είναι εκτός ισορροπίας και συχνά σταματά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό εξασφαλίζει είτε ακραίες βροχοπτώσεις είτε μεγάλες περιόδους ξηρασίας.

Οι επιστήμονες βλέπουν τον λόγο για την αδιέξοδη καιρική κατάσταση στην παγκόσμια κλιματική αλλαγή.

Συνήθως το jet stream  διασφαλίζει ότι οι θερμές και κρύες μάζες αέρα στροβιλίζονται γύρω.

Σύμφωνα με τους ερευνητές του κλίματος, η κλιματική αλλαγή επιβραδύνει τους αεροχειμάρρους (jet streams) της ατμόσφαιρας της Γης, γεγονός για το οποίο οι ερευνητές πιστεύουν ότι επιδεινώνεται από την υπερθέρμανση του πλανήτη, ειδικά στη χειρότερη πληγείσα περιοχή, την Αρκτική.

 Είναι όμως η κλιματική αλλαγή, που υπήρχε στη γη ανά πάσα στιγμή, ακόμη και όταν κανένας άνθρωπος δεν ζούσε στη γη, αποκλειστικά υπεύθυνη για ακραία καιρικά φαινόμενα;

 Όχι, γιατί ο κύριος κλιματικός παράγοντας είναι ο ήλιος.

Τις τελευταίες δεκαετίες, όταν η θερμοκρασία αυξάνεται σε όλο τον κόσμο, η ηλιακή δραστηριότητα παρουσιάζει μια ελαφρώς "cooling" τάση  (συγκρατημένη δραστηριότητα)

Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει ότι η ηλιακή δραστηριότητα και η μέση παγκόσμια θερμοκρασία έχουν αναπτυχθεί σε αντίθετες κατευθύνσεις τις τελευταίες δεκαετίες. Ολόκληρο το κλιματικό μας σύστημα τροφοδοτείται από τις ακτίνες του ήλιου που φτάνουν στη γη.

 Αν και αυτή η γνώση είναι γνωστή, όλα αποδίδονται στο CO2

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλο και πιο συχνά υποστηρίζεται σωστά ότι, τα τρέχοντα καιρικά φαινόμενα στον πλανήτη μας δεν έχουν καμία σχέση με την κλιματική αλλαγή.

 Ο επιστήμονας της Κολωνίας και εναλλακτικός επαγγελματίας Klaus Peter Zeyen (Κλάους-Πίτερ Ζέιεν, εστίαση στον βιοσυντονισμό και την ψυχοθεραπεία)  κατέληξε στο συμπέρασμα σε μια συνομιλία με τον επιστήμονα συνάδελφό του Dieter Broers ότι οι μετεωρολογικοί σταθμοί ραντάρ σε όλο τον κόσμο είναι τώρα εξοπλισμένοι με ραντάρ Nexrad Doppler, το οποίο είναι σε θέση να εκπέμπει κλιμακωτά κύματα με τα οποία τα καιρικά φαινόμενα είναι επιλεκτικά. σε όλους Το μέρος επίσης μπορεί να αλλάξει.

[Το NEXRAD ή Nexrad (Next-Generation Radar, ραντάρ επόμενης γενιάς ) είναι ένα δίκτυο 160 ραντάρ καιρού με υψηλή ανάλυση S-band Doppler που λειτουργεί από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS), μια υπηρεσία της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) στο Υπουργείο Ηνωμένων Πολιτειών του Εμπορίου , της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας (FAA) στο Υπουργείο Μεταφορών και της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Υπουργείο Άμυνας . Το τεχνικό του όνομα είναι WSR-88D ( Weather Surveillance Radar, 1988, Doppler ).

Το NEXRAD ανιχνεύει βροχοπτώσεις και ατμοσφαιρική κίνηση ή άνεμο]

 Ακόμα και οι συχνότητες του Schumann μπορούν να διαταραχθούν από τέτοια συστήματα - αλλά κυρίως από το παλιό σύστημα HAARP στην αμερικανική πολιτεία Αλάσκα. Αυτό έχει πλέον αποδειχθεί επιστημονικά. Λόγω της υψηλής απόδοσης αυτού του συστήματος, οι συχνότητες Schumann έχουν αλλάξει σημαντικά.

Για το σκοπό αυτό, ο φυσικός του Μονάχου,  Detlef Scholz γράφει στην ερευνητική του έκθεση:

 «Με εξόδους ακτινοβολίας στο διψήφιο εύρος gigawatt ( double-digit gigawatt range)  τα χαρακτηριστικά της ιονόσφαιρας θα μπορούσαν επίσης να αλλάξουν προσωρινά. Αυτό θα πρέπει επίσης να αντικατοπτρίζεται σε μια μεταβαλλόμενη απήχηση Schumann. Αντίστοιχες εικασίες και διαγράμματα κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο. "

 Ο παλμός της γης

Η συχνότητα Schumann είναι ο παλμός της γης.

Εάν αυτός επηρεαστεί, οι άνθρωποι και η φύση θα το νιώσουν επίσης, γιατί σε κάθε άτομο περνάει από τα πεδία του σώματός του σε απήχηση με τη γη και με άλλα ζωντανά όντα.

 Επηρεάζοντας τα κύματα Schumann, είναι επίσης δυνατό, σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά ευρήματα, να επηρεαστεί η διάθεση και η υγεία του πληθυσμού.

(ένα θέμα που θα αναφερθούμε λεπτομερέστατα)

Ας επιστρέψουμε στον καιρό. Η τεχνολογία HAARP λειτουργεί πάνω από το στρώμα του όζοντος στην περιοχή της ιονόσφαιρας, ένα στρώμα αερίου με ιόντα, τα οποία είναι ηλεκτρικά φορτισμένα σωματίδια.

Αυτό το στρώμα μπορεί να θερμανθεί με τη βοήθεια ισχυρών κεραιών HAARP, οι οποίες στη συνέχεια δημιουργούν τεχνητά σύννεφα ιόντων που έχουν παρόμοιο σχήμα με τους φακούς.

Αυτά τα Φακοειδή σύννεφα (Lenticular clouds) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αντανακλούν ακτίνες χαμηλής συχνότητας και να σχηματίσουν δέσμες ενέργειας που μπορούν να κατευθυνθούν προς οποιοδήποτε σημείο της γης.

 Όπως ήδη αναφέρθηκε, η μεγαλύτερη και πιο σημαντική εγκατάσταση HAARP βρίσκεται στην αμερικανική πολιτεία Αλάσκα. 360 κεραίες 24 μέτρων είναι τοποθετημένες εκεί σε μια έκταση 13 εκταρίων.

 Η εγκατάσταση χρησιμοποιείται επίσημα για έρευνα και λειτουργεί από το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας από τις 11 Αυγούστου 2015.

Το Εργαστήριο Πύλης Έρευνας της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ  (US Air Force Research Portal Laboratory) ήταν προηγουμένως εκεί. Επίσης για ερευνητικούς σκοπούς, όπως ονομάζεται επίσημα.

Αλλά οι επικριτές αμφιβάλλουν ότι ο στρατός όντως απελευθέρωσε την εγκατάσταση

 [σχετική η ανάρτηση στις 9-8-21

Η εγκατάσταση HAARP θα κλείσει και θα διαλυθεί;

Το HAARP είναι μια ιονοσφαιρική ερευνητική εγκατάσταση που χρηματοδοτείται από κοινού από το  Ερευνητικό Εργαστήριο Πολεμικής Αεροπορίας  των ΗΠΑ και το Εργαστήριο Ναυτικών Ερευνών των  ΗΠΑ  . Η πιο γνωστή συσκευή του είναι το ιονοσφαιρικό όργανο έρευνας (IRI) 3,6 MW HF (περίπου 3 έως 10 MHz), το οποίο τροφοδοτεί ένα εκτεταμένο σύστημα 180 στοιχείων κεραίας και χρησιμοποιείται για να «διεγείρει» τμήματα της ιονόσφαιρας.

Το 2007 οι επιστήμονες του HAARP  παρήγαγαν με επιτυχία  ένα επίμονο νέφος πλάσματος υψηλής πυκνότητας στην ανώτερη ατμόσφαιρα της Γης.

 η Πολεμική Αεροπορία έχει την κυριότητα προς το παρόν, αλλά αν δεν προχωρήσει άλλη υπηρεσία για να αναλάβει το HAARP, η μοναδική εγκατάσταση θα διαλυθεί, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Το μόνο φωτεινό σημείο στον ορίζοντα του HAARP αυτή τη στιγμή είναι ότι η Defense Advanced Research Projects Agency (  DARPA  ) αναμένεται ως πελάτης επί τόπου να ολοκληρώσει κάποια έρευνα το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Η DARPA διέθεσε σχεδόν 8,8 εκατομμύρια δολάρια στον προϋπολογισμό της για το οικονομικό έτος 2014 για έρευνα σε «φυσικές πτυχές φυσικών φαινομένων όπως μαγνητοσφαιρικές υπο-καταιγίδες, πυρκαγιά, κεραυνούς και γεωφυσικά φαινόμενα».

Μια ματιά στο Διαδίκτυο είναι αρκετή ώστε ο κάθε αναγνώστης να συνειδητοποιεί ότι παρόλο που το εργοστάσιο έκλεισε για μικρό χρονικό διάστημα, στη συνέχεια ξανάρχισε τη λειτουργία του.

https://www.pravda-tv.com/2021/08/die-haarp-anlage-wird-geschlossen-und-abgebaut/   ]

 Μπορεί ένα τέτοιο σύστημα να χειριστεί πραγματικά τον καιρό σε όλο τον κόσμο; Οι επικριτές ισχυρίζονται ότι το σύστημα κεραίας HAARP στην Αλάσκα είναι μακράν η μεγαλύτερη κουζίνα καιρού στον κόσμο.

 Αλλά πώς υποτίθεται ότι λειτουργεί; Με απλά λόγια, ακούγεται ως εξής: Όταν η ιονόσφαιρα θερμαίνεται, δημιουργείται μια δομή πλάσματος και μαγνητικής ακτινοβολίας, το λεγόμενο πλασμανοειδές (plasmanoid),  με το οποίο μπορείτε να επηρεάσετε τον καιρό.

 Με τα πλασμανοειδή, σχεδόν όλα είναι πιθανά: τροπικές νεροποντές, σεισμοί, τυφώνες, ακόμη και γιγαντιαία τσουνάμι όπως το 2004 στη Νοτιοανατολική Ασία.

 Υποστηρίζεται ότι υπάρχει μια ομάδα παγκόσμιων επιστημόνων που συνεργάζονται με έναν οργανισμό γνωστό μόνο ως "Επιτροπή G" για να διεξάγουν σχετικές μετεωρολογικές μελέτες στο πλαίσιο μεγάλης κλίμακας έρευνας.

 Ο στόχος πρέπει να είναι ο έλεγχος της βροχής, της ξηρασίας, των καταιγίδων και των καιρικών συνθηκών γενικότερα. Αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό.

Αυτό δεν αφορά μόνο τον έλεγχο, αλλά την καθοδήγηση και την επιρροή των καιρικών φαινομένων σε όλο τον κόσμο.

 Ο χειρισμός του καιρού μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες για ολόκληρη τη γη. Και μόλις ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, είναι συνήθως πολύ αργά. Παρόλο που ο ΟΗΕ ψήφισε μια σύμβαση το 1977 που απαγορεύει τόσο τη στρατιωτική όσο και την πολιτική χρήση και επιρροή στο φυσικό περιβάλλον, με λίγα λόγια αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται κάθε είδους χειρισμός του καιρού, αλλά είναι γνωστό ότι αυτά είναι μόνο στα χαρτιά και η πραγματικότητα συνήθως φαίνεται πάντα διαφορετική - ειδικά στην πολιτική.

 Ο καιρός ήταν από καιρό ένα από τα μεγαλύτερα όπλα μαζικής καταστροφής στην ανθρώπινη ιστορία, επειδή είναι αόρατο στο μάτι.

Για να πιστέψουμε το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας, ο χειρισμός των καιρικών συνθηκών χρησιμοποιείται κυρίως για την άμυνα κατά των οπλικών συστημάτων DEW.  Το DEW (Directed Energy Weapon) είναι οπλικά συστήματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συγκεντρωμένη (δέσμη) ενέργεια για να απενεργοποιήσουν στρατιωτικούς στόχους.

Ένα οπλικό σύστημα που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί καμουφλαρισμένο για άλλους σκοπούς στον πολιτικό τομέα. Αν κάποιος πιστεύει στους παρατηρητές, πολλές πυρκαγιές στα δάση λέγεται ότι είναι αποτέλεσμα DEWs.

 Είναι δύσκολο να εντοπιστούν ενεργειακά όπλα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να γκρεμίσουν μεμονωμένα κτίρια, να φέρουν αεροπλάνα από τον ουρανό και, στη χειρότερη περίπτωση, ακόμη και να εξαφανίσουν ολόκληρες πόλεις.

 Παγκόσμια γεωμηχανική

 Εκτός από την τεχνολογία HAARP, υπάρχει ένας άλλος τρόπος επιρροής του καιρού. Μιλάμε για γεωμηχανική. Η στρατιωτική και η πολιτική γεωμηχανική έρευνα εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα είδος νόμιμης γκρίζας ζώνης, καθώς πρόκειται για μια έρευνα κινδύνου που δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα από τα κοινοβούλια.

Ωστόσο, ο ΟΗΕ ανακοίνωσε τώρα ότι προγραμματίζεται ο ψεκασμός αερολυμάτων για να σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη με αυτόν τον τρόπο.

(Ο ΟΗΕ εξετάζει το ενδεχόμενο ψεκασμού chemtrails στην επιφάνεια της γης για χαμηλότερες θερμοκρασίες παγκοσμίως)

 =====

[σχετική η ανάρτηση

Ο ΟΗΕ εξετάζει το ενδεχόμενο ψεκασμού chemtrails στην επιφάνεια της γης για τη μείωση των παγκόσμιων θερμοκρασιών

 16 Αυγούστου 2021

«Σύμφωνα με έκθεση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, τα Ηνωμένα Έθνη εξετάζουν το ενδεχόμενο ψεκασμού« επιφανειακών αερολυμάτων »στην επιφάνεια της γης για τη μείωση των παγκόσμιων θερμοκρασιών.

Αυτή την εβδομάδα, μια επιτροπή του ΟΗΕ για το κλίμα δημοσίευσε μια «κόκκινη κωδική» έκθεση που προειδοποιούσε για «θανατηφόρα κύματα καύσωνα, γιγάντιους κυκλώνες και άλλες ακραίες καιρικές συνθήκες» εάν δεν ληφθούν γρήγορα ακραία μέτρα για να σταματήσει η αποκαλούμενη «ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή».

Η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) πιστεύει ότι μόνο ο άνθρωπος ευθύνεται για την κρίση και ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ζήτησε την πλήρη απαγόρευση του άνθρακα και των ορυκτών καυσίμων.

Σύμφωνα με μια έκθεση από το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ο ΟΗΕ εξετάζει επί του παρόντος «αμφιλεγόμενες μεθόδους» της γεωμηχανικής για να αντιστρέψει την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας.

"Για παράδειγμα, οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ψεκάσουν θειικά αερολύματα - μικροσκοπικά αντανακλαστικά σωματίδια - στη στρατόσφαιρα 20 έως 25 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της γης για να αντανακλούν περισσότερο ηλιακό φως στο διάστημα, γεγονός που μειώνει τις παγκόσμιες θερμοκρασίες", ανέφερε η έκθεση.

Ωστόσο, η χρήση αυτής της μεθόδου θα δημιουργούσε "αβεβαιότητα, ηθικά προβλήματα (και) ηθικά ζητήματα" επειδή "τα θειικά αερολύματα έχουν την παρενέργεια της μείωσης της μέσης βροχόπτωσης".

Ενώ τέτοιες μέθοδοι θα ωφελήσουν ορισμένες χώρες μέσω ψυχρής επίδρασης, άλλες περιοχές θα μπορούσαν «να υποφέρουν ως αποτέλεσμα, για παράδειγμα επειδή δεν έχουν πλέον τις συνθήκες για την καλλιέργεια φυτών».

περισσότερα στην ανάρτηση  16-8-21

https://www.pravda-tv.com/2021/08/un-erwaegt-chemtrails-ueber-die-erdoberflaeche-zu-spruehen-um-die-globalen-temperaturen-zu-senken/

 https://www.reuters.com/business/environment/geoengineering-marks-scientific-gains-un-report-dire-climate-future-2021-08-10/    ]

 ======

Ωστόσο, μπορεί να υποτεθεί ότι αυτή η ανακοίνωση είναι περισσότερο μια έξυπνη συσκευή για να αφαιρέσει τον άνεμο από τα πανιά των κριτικών (να σταματήσει την κριτική ή και να αποσπάσει την προσοχή των κριτικών) που εφιστούν την προσοχή σε αυτό το πρόγραμμα εδώ και χρόνια.

Επειδή το γεγονός είναι ότι ο χημικός ζωμός που ψεκάζεται περιέχει πολλές επιβλαβείς ουσίες, συμπεριλαμβανομένου του αργιλίου σε υψηλή συγκέντρωση σε συνδυασμό με μίγμα άλατος βαρίου, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις περιέχει πολυμερείς ίνες, οι οποίες, σύμφωνα με πολλούς γιατρούς, είναι υπεύθυνες για την εθνική αύξηση της επιδημίας σε εθνικό επίπεδο για άσθμα, αλλεργίες και ασθένειες του ανώτερου αναπνευστικού

Στρατιωτική έρευνα γεωμηχανικής πραγματοποιείται κυρίως στη Γερμανία, την Ελβετία, την Ιταλία, τη Μεγάλη Βρετανία και άλλα μέρη της Ευρώπης από το 2003.

Ταυτόχρονα, από το 2010 έχουν κατασκευαστεί σε όλο τον κόσμο περαιτέρω μυστικά συστήματα HAARP.

 Όμως όχι μόνο οι άνθρωποι, τα ζώα και το περιβάλλον κινδυνεύουν από το πείραμα υψηλού κινδύνου.

Ολόκληρο το παγκόσμιο κλίμα απειλείται επίσης, πράγμα που θέλουμε στην πραγματικότητα να προστατεύσουμε.

 Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται.

Ένας πρώην ερευνητικός υπάλληλος της αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας NSA, ο οποίος δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει το όνομά του:

 «Οι συνεχιζόμενες έρευνες οδήγησαν σε συγκεκριμένα στοιχεία ότι τουλάχιστον η ατμοσφαιρική χημεία και η κυκλοφορία της ατμόσφαιρας της γης διαταράχθηκαν. Κάποιος προσπαθεί να κρατήσει ένα καπάκι σε όλη τη στρατιωτική δραστηριότητα έρευνας και ανάπτυξης, και ιδιαίτερα στη δραστηριότητα chemtrail που κυριολεκτικά διαστρέφει (αναστατώνει) τον ουρανό της Αμερικής. "

 Το τοξικό χημικό κοκτέιλ δεν ψεκάζεται μόνο από στρατιωτικά αεροσκάφη, αλλά και από αεροσκάφη που λειτουργούν από πολιτικές αεροπορικές εταιρείες. Ο πρώην υπάλληλος της NSA λέει:

 "Επιλεγμένα εμπορικά αεροσκάφη έχουν τροποποιηθεί κρυφά και έχουν εξοπλιστεί με εξειδικευμένες συσκευές διασποράς αερολυμάτων για να συμπληρώσουν τα αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη για τη διασπορά των ουσιών που προκαλούν τα χημικά μονοπάτια".

 Ένας πρώην υπάλληλος της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας NASA προειδοποιεί επίσης για τις συνέπειες της γεωμηχανικής στο κλίμα. Πάνω απ 'όλα, το ήδη κατεστραμμένο στρώμα όζοντος θα καταστραφεί περαιτέρω.

 Για λόγους ασφαλείας, δεν μπορεί να δοθεί ούτε το όνομα αυτού του ερευνητή. Όλο και περισσότεροι γνωστοί και γνωστοί επιστήμονες φοβούνται για τη ζωή τους αν κολυμπήσουν ενάντια στο ρεύμα της ισχυρής αφήγησης και δημοσιεύσουν ενοχλητικά γεγονότα.

 Το πιο σημαντικό θύμα είναι ο γνωστός Γερμανός ανοσολόγος και τοξικολόγος καθηγητής Stefan Hockertz, ένας από τους πιο δυνατούς επικριτές των μέτρων Corona, ο οποίος κατηγορείται για φοροδιαφυγή, οι λογαριασμοί του οποίου έχουν αποκλειστεί και που έχουν φορτωθεί με κρατικούς Trojans και άλλους ελέγχους λογισμικό στον υπολογιστή του.

Ο Χόκερτς έφυγε από τη Γερμανία λόγω του κυνηγιού από το καθεστώς της Κορώνας. Ο Χόκερτς είπε κυριολεκτικά: «Φοβάμαι για τη ζωή μου».

 Κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο κήρυξαν πόλεμο στους επικριτές με εντολή αδίστακτων ΜΚΟ.

Οι ΜΚΟ είναι η σύγχρονη εκδοχή της μαφίας, με επικεφαλής εξαιρετικά πλούσιους δισεκατομμυριούχους, τα ονόματα των οποίων σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει, αλλά που δεν διστάζουν να αμαυρώσουν προσωπικότητες ή και να δολοφονήσουν  όταν πρόκειται για την επίτευξη των στόχων.

 Είτε κλίμα είτε κορώνα - ο κόσμος είναι υπό έλεγχο. Αυτό δεν είναι πλέον θεωρία συνωμοσίας, όπως θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς πριν από μερικά χρόνια. Η πραγματικότητα μας πρόλαβε πιο γρήγορα από όσο μπορούσαμε να φανταστούμε.

πηγή  26-8-21

Από τον Frank Schwede

https://www.pravda-tv.com/2021/08/die-ominoese-kommission-g-haarp-wettermanipulation-der-erde-und-der-schumann-resonanz-video/

====

Σχετική μας ανάρτηση
19 Οκτωβρίου 2019

Πρόδρομο φαινόμενο σεισμού αποτελούν οι ιονοσφαιρικές διαταραχές που εμφανίζονται στις δορυφορικές εικόνες. Η παγκόσμια αύξηση σεισμικής δραστηριότητας, η συνωμοσία του HAARP και το φαινόμενο Domino. Ζώα που συμπεριφέρονται παράξενα γιατί "ακούνε" τον σεισμό προτού εκδηλωθεί

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2019/10/haarp-domino.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: