Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

ο Dr Anthony Fauci, χρηματοδότησε φρικτά πειράματα σε σκύλους

Μέλη του Κογκρέσου ζητούν απαντήσεις από τον ιατρικό σύμβουλο του Λευκού Οίκου, Δρ. Άντονι Φάουτσι, αφού αποκαλύφθηκε ότι η υπηρεσία του χρηματοδότησε πειράματα που περιελάμβαναν το κόψιμο των φωνητικών χορδών των κουταβιών λαγωνικά για να φιμώσουν τις κραυγές τους.

«Γράφουμε με σοβαρές ανησυχίες για τις αναφορές για δαπανηρά, σκληρά και περιττά πειράματα που χρηματοδοτούνται από φορολογούμενους σε σκύλους που παραγγέλθηκαν από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID)», είπαν την Πέμπτη 24,  Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί νομοθέτες σε επιστολή προς τον Fauci. 
Στην επιστολή σημειώνεται ότι ως διευθυντής του NIAID, ο Fauci είχε διοχετεύσει 1,68 εκατομμύρια δολάρια από χρήματα φορολογουμένων για τη χρηματοδότηση ιατρικών εξετάσεων σε τουλάχιστον 44 κουτάβια beagle το 2018 και το 2019.


Ένα invoice που στάλθηκε στο NIAID περιελάμβανε ένα υπογραμμισμένο στοιχείο για “cordectomy,”  μια διαδικασία κατά την οποία κόβονται οι φωνητικές χορδές του ζώου «για να μην γαυγίζουν, ουρλιάζουν ή κλαίνε», ανέφερε η επιστολή.

Αυτή η σκληρή διαδικασία, στην οποία αντιτίθεται με σπάνιες εξαιρέσεις η Αμερικανική Κτηνιατρική Ιατρική Ένωση και άλλοι, φαίνεται ότι έγινε έτσι ώστε οι πειραματιστές να μην χρειάζεται να ακούσουν τις οδυνηρές κραυγές των κουταβιών λαγωνικά. Πρόκειται για καταδικαστέα κατάχρηση
κεφαλαίων φορολογουμένων.

Οι υπογράφοντες στην επιστολή, συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων του Κογκρέσου όπως η Nancy Mace (R-South Carolina) και ο Ted Lieu (D-California), επεσήμαναν ότι η FDA έχει πει ότι δεν απαιτείται πειραματισμός σε σκύλους για την έγκριση νέων φαρμάκων.
Ζήτησαν να μάθουν πόσες τέτοιες εξετάσεις έχει χρηματοδοτήσει το NIAID από το 2018 και πόσα χρήματα ξοδεύτηκαν. Οι εκπρόσωποι ζήτησαν επίσης από τον Fauci να εξηγήσει γιατί συνέχισε να κάνει δοκιμές σε σκύλους, εφόσον δεν απαιτείται, και τι έχει κάνει η υπηρεσία του για να βρει εναλλακτικές λύσεις που δεν χρησιμοποιούν ζώα. Επιπλέον, αναζήτησαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις cordectomies, όπως το κόστος και το σκεπτικό πίσω από την περιττή διαδικασία, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το εάν τα σκυλιά έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα για υιοθεσία μετά το πέρας της δοκιμής.

Οι δοκιμές σε λαγωνικά αποκαλύφθηκαν τον Αύγουστο, όταν μια μη κερδοσκοπική ομάδα που ονομάζεται White Coat Waste Project (WCW) έλαβε έγγραφα σχετικά με τα πειράματα βάσει του νόμου περί ελευθερίας της πληροφορίας. Η ομάδα ισχυρίστηκε ότι ο Φάουτσι έχει διευθύνει τη χρηματοδότηση «σπάταλων και βάναυσων» πειραμάτων λαγωνικών σε εργαστήρια στην Τυνησία, την Καλιφόρνια και τη Γεωργία. Μια τέτοια έρευνα έγινε επίσης στην έδρα του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH), γονέα του NIAID.

Ονομάζοντας τη διαμάχη «BeagleGate», το WCW είπε ότι η έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ στο εργαστήριο της Τυνησίας περιελάμβανε τη χορήγηση ναρκωτικών σε κουτάβια και το κλείδωμα των κεφαλιών τους σε διχτυωτά κλουβιά γεμάτα με πεινασμένες αμμόμυγες για να τα μολύνουν με παράσιτα που προκαλούν ασθένειες. Οι ερευνητές κλείδωσαν επίσης λαγωνικά σε κλουβιά κατά τη διάρκεια της νύχτας στην έρημο για να τα χρησιμοποιήσουν ως δόλωμα για να προσελκύσουν τις μύγες της άμμου.

Ο στόχος ήταν να δοκιμαστεί ένα πειραματικό φάρμακο στα άρρωστα λαγωνικά. Τα σκυλιά ήταν έξι έως οκτώ μηνών και σκοτώθηκαν και dissected μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών, σύμφωνα με το WCW. Έρευνα που υποστηρίζεται από το NIAID στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια περιελάμβανε την έγχυση των λαγωνικών με πειραματικά εμβόλια και τη μόλυνση με παράσιτα, είπε η ομάδα.

Το WCW ισχυρίζεται επίσης ότι ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε ότι τα χρήματα των φορολογουμένων των ΗΠΑ είχαν χρηματοδοτήσει την έρευνα κέρδους της λειτουργίας για τους ιούς στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν της Κίνας. Η καταιγίδα πυρκαγιάς σχετικά με τις δοκιμές σε σκύλους προσθέτει στις διαμάχες γύρω από τον Φάουτσι, ο οποίος είχε καταθέσει στο Κογκρέσο ότι δεν χρηματοδότησε έρευνα κέρδους λειτουργίας. Το NIH παραδέχτηκε αυτή την εβδομάδα ως απάντηση σε επιστολή του Κογκρέσου ότι η χρηματοδότησή του είχε χρησιμοποιηθεί για τη διεξαγωγή έρευνας κέρδους λειτουργίας στο εργαστήριο της Γουχάν.

Ως ο πιο ακριβοπληρωμένος υπάλληλος της αμερικανικής κυβέρνησης , ο Fauci επιβλέπει τον προϋπολογισμό των 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων του NIAID, συμπεριλαμβανομένων των ερευνητικών επιχορηγήσεων. Η είδηση ​​για την απάντηση του Κογκρέσου στα πειράματα λαγωνικών προκάλεσε νέα οργή στο διαδίκτυο το Σάββατο.

Για ορισμένους παρατηρητές, τα πειράματα κουταβιών που χρηματοδοτήθηκαν από τους φορολογούμενους έθεσαν ερωτήματα σχετικά με τις δοκιμές σε ανθρώπους. «Περιμένετε μέχρι να μάθουν για τα ανθρώπινα πειράματα», είπε η συντηρητική ειδήμονας Candace Owens στους 2,9 εκατομμύρια οπαδούς της στο Twitter.
πηγή 23-10-21

=======
νέα έκθεση δείχνει ότι υπό την καθοδήγηση του Fauci, το [NIAID] χρηματοδότησε επώδυνα και θανατηφόρα πειράματα σε σκύλους»,
τα αρχεία που ελήφθησαν από την White Coat Waste δείχνουν ότι τα σκυλιά «άντεξαν μήνες πόνου και μόλις τελείωσαν οι ερευνητές μαζί τους, τα σκότωσαν».
«η χρήση των χρημάτων των φορολογουμένων για  τη δολοφονία κουταβιών λαγωνικών είναι απάνθρωπη και ντροπή για αυτή τη χώρα»
κριτική για αμφιλεγόμενη έρευνα για ιούς, δοκιμές σε σκύλους με δολάρια φορολογουμένων

1,68 εκατομμύρια δολάρια από τα κεφάλαια των φορολογουμένων για άσκοπα βάναυση και φρικιαστική έρευνα με ενέσιμα πειραματικά φάρμακα σε δεκάδες κουτάβια Beagle
25-10-21

Η φράση #ArrestFauci ήταν δημοφιλής στο Twitter την Κυριακή το απόγευμα ως απάντηση στις πολλαπλές διαμάχες γύρω από τον Δρ Άντονι Φάουτσι .

Οι χρήστες του Twitter δημοσίευσαν το hashtag φωνάζοντας τον Fauci για αναφορές ότι εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια φορολογουμένων χρησιμοποιήθηκαν για να υποβληθούν τα σκυλιά σε σκληρές δοκιμές πριν τελικά σκοτωθούν .

Η εκπρόσωπος Nancy Mace απαιτεί απάντηση από τον Fauci για «σκληρά, χρηματοδοτούμενα από τους φορολογούμενους πειράματα σε κουτάβια»
Το NIH φέρεται να ξόδεψε περισσότερα από 400.000 δολάρια στα ειδεχθή πειράματα που οδήγησαν  στην θανάτωση των λαγωνικώνΗ εκπρόσωπος Nancy Mace (RS.C.) έστειλε μια επιστολή στον Δρ Anthony Fauci και στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας ζητώντας απαντήσεις στις αναφορές ότι τα χρήματα των φορολογουμένων από το τμήμα του χρησιμοποιήθηκαν για να υποβληθούν σκύλοι σε καταχρηστικές δοκιμές.

«Χθες, έστειλα μια επιστολή στον Δρ Φάουτσι σχετικά με σκληρά, χρηματοδοτούμενα από τους φορολογούμενους πειράματα σε κουτάβια, αποφλοίωση πριν τα ναρκωτικά και να τα σκοτώσουν», έγραψε το Σάββατο ο Ρεπουμπλικανός από τη Νότια Καρολίνα μαζί με ένα αντίγραφο της επιστολής. "Ευχαριστώ τους 23 δημοκράτες και ρεπουμπλικάνους συναδέλφους μου που υπέγραψαν. Αυτό είναι αηδιαστικό. Τι λες @NIH ."

Μια έκθεση από το White Coat Waste Project που βασίστηκε σε αίτημα για την Ελευθερία της Πληροφορίας από τα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργίας & Λοιμώδους Νόσου διαπίστωσε ότι περισσότερα από 400.000 δολάρια σε χρήματα φορολογουμένων δαπανήθηκαν σε πειράματα σκύλων κατά τη διάρκεια των οποίων οι μπιγκλ μολύνθηκαν με παράσιτα μέσω δαγκώματος μύγες. .
υγιή λαγωνικά δοκιμάστηκαν με ένα πειραματικό φάρμακο προτού εισαχθούν στο δάγκωμα από μύγες που έφεραν παράσιτο που είναι γνωστό ότι είναι μεταδοτικό στον άνθρωπο.

Μια ομάδα νομοθετών, μεταξύ των οποίων και εξέχοντα μέλη και των δύο κομμάτων, υπέγραψε μια επιστολή που καλεί τον Δρ Άντονι Φάουτσι και την υπηρεσία του να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τη χρηματοδότηση πειραμάτων που περιλαμβάνουν πειράματα σε σκύλους.

Η επιστολή, που ελήφθη για πρώτη φορά από τη δεξιά Daily Caller, ήταν επικεφαλής της εκπροσώπου Nancy Mace της Νότιας Καρολίνας και συμμετείχαν μερικοί από τους Ρεπουμπλικάνους καθώς και Δημοκρατικοί, συμπεριλαμβανομένου του Ted Lieu της Καλιφόρνιας και της Eleanor Holmes Norton, εκπροσώπου της Περιφέρειας της Κολούμπια.

======

A group of lawmakers, including prominent members of both parties, has signed onto a letter calling on Dr Anthony Fauci and his agency to answer questions on funding for experiments involving canine testing.

The letter, first obtained by the right-wing Daily Caller, was spearheaded by Rep Nancy Mace of South Carolina and joined by some of her fellow Republicans as well as Democrats including Ted Lieu of California and Eleanor Holmes Norton, representative for the District of Columbia.

25-10-21

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/fauci-dog-tests-congress-letter-b1944407.html

σχόλιο...μάσκα με πιγκουίνους? από που εξάγουν αδρενόχρωμα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: