Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Τελετουργικές δολοφονίες στη Ρωσία. Φόνος- θυσία με αποκρυφιστικά στοιχεία ενός 15χρονου, στο Ριαζάν

Ένας άνδρας και μια γυναίκα συνελήφθησαν κοντά στο Ριαζάν (Ryazan)  ως ύποπτοι για τον αινιγματικό (με αποκρυφιστικά στοιχεία)  φόνο ενός 15χρονου εφήβου

Στο δάσος κοντά στο Ριαζάν, βρήκαν το σώμα ενός 15χρονου εφήβου που εξαφανίστηκε πριν από πέντε ημέρες, με σημάδια βίαιου θανάτου. Ο πρώην θετός πατέρας του παιδιού και η φίλη του συνελήφθησαν ως ύποπτοι για φόνο.

Ο έφηβος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ενός απόκρυφου τελετουργικού, σύμφωνα με την έρευνα.

ζούσε με την οικογένειά του στο χωριό Στένκινο Ουτσχόζ  (Uchkhoz Stenkino), στην περιοχή Ryazan. 

Στις 8 Οκτωβρίου, ήταν στο σπίτι, αλλά το βράδυ η μητέρα του ανακάλυψε ότι ο γιος της δεν ήταν εκεί, ανέφερε η έρευνα.

Ο αγνοούμενος έφηβος δεν ήρθε σε επαφή με τους δικούς του.

Την επόμενη ημέρα, 9 Οκτωβρίου, η αστυνομία έλαβε μια δήλωση σχετικά με την εξαφάνισή του.

Οι εθελοντές της LisaAlert συμμετείχαν στην αναζήτηση του παιδιού.

Στις 11 Οκτωβρίου, το τμήμα της Ερευνητικής Επιτροπής (ICR) στην περιοχή Ryazan άνοιξε ποινική υπόθεση για τον φόνο.

Στις 13 Οκτωβρίου 2021, περίπου στις 21:00, κατά τη διάρκεια ερευνητικών ενεργειών σε μια δασική ζώνη κοντά στο χωριό Ζεμένκι, (Zemenki) στην περιοχή Ριαζάν, το σώμα του αγνοούμενου αγοριού βρέθηκε με σημάδια βίαιου θανάτου, σε ένα εγκαταλελειμμένο πηγάδι κάτω από το έδαφος, καλυμμένο με χώμα και συντρίμμια.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο πρώην πατριός του που γεννήθηκε το 1969 και μια γυναίκα που γεννήθηκε το 1992, κάτοικος της περιοχής της Μόσχας και μάστερ αθλήματος στο acheri-biathlon (χειμερινό άθλημα στο οποίο συνδυάζονται σκι και τοξοβολία) εμπλέκονται στην εξαφάνιση και το θάνατο του παιδιού. ... 

ίχνη αίματος του παιδιού βρέθηκαν στο αυτοκίνητο τους, ενώ κάμερες CCTV στο πλυντήριο αυτοκινήτων έδειξαν ότι, οι ύποπτοι έπλυναν το αίμα από το αυτοκίνητο και τα παπούτσια τους.

Αυτή τη στιγμή και οι δύο ύποπτοι έχουν συλληφθεί.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο θάνατος του αγοριού προκλήθηκε από τους υπόπτους σε σχέση με τη διάπραξη ενεργειών τελετουργικού και λατρευτικού χαρακτήρα,  ανέφερε η ICR σε ανακοίνωσή της.

Όπως γράφει η «Komsomolskaya Pravda» με αναφορά στην πηγή της, οι ερευνητές κατέληξαν στην εκδοχή της τελετουργικής δολοφονίας αφού μελέτησαν τις πληγές στο σώμα του εφήβου. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το αγόρι μαχαιρώθηκε με δύο μαχαίρια ταυτόχρονα στο λαιμό και στη συνέχεια η καρωτίδα του τρυπήθηκε.

Μέτρα επιχειρησιακής έρευνας που διεξήχθησαν από τους αξιωματικούς του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Ρωσικής Υπηρεσίας ΜΙΑ για την περιοχή Ριαζάν που υπέδειξαν τον τόπο των υπόπτων και τους συνέλαβαν.

Η ταυτότητά τους αποκαλύφθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Mash. (Telegram-channel Mash).

Η Ρωσίδα -τρεις φορές πρωταθλήτρια στο acheri-biathlon - Maria Korneeva είναι ύποπτη για την τελετουργική δολοφονία ενός 15χρονου εφήβου

Όπως είπε ο συγκάτοικος της και  πατριός του νεκρού αγοριού, Βλαντισλάβ Τσικούνοφ (Vladislav Tsikunov ) η  αθλήτρια ήθελε να ζαλίσει τον θετό του γιο και στη συνέχεια να σχεδιάσει ένα αποκρυφιστικό σύμβολο (πεντάλφα) στο σώμα του. Ο άνδρας ισχυρίζεται ότι ήταν εκείνη που μαχαίρωσε τον νεαρό άνδρα και ο ίδιος αργότερα τον βρήκε ήδη νεκρό.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι κατά τη διάρκεια μιας έρευνας στο γκαράζ του Tsikunov βρήκαν ένα δίπλωμα, στο οποίο υπήρχαν σημειώσεις με ρούνους και εικόνες Valkyries (στη σκανδιναβική μυθολογία - πολεμόχαρες κοπέλες που μαζεύουν πεσμένους στρατιώτες στο πεδίο της μάχης– approx.  "Lenta.ru")

Σύμφωνα με την έρευνα, ο πατριός και η θετή μητέρα σκότωσαν τον έφηβο κατά τη διάρκεια της τελετής.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές αναφορές της αστυνομίας, στο σπίτι του εφήβου, οι ύποπτοι τον μαχαίρωσαν πολλές φορές με ένα μαχαίρι, από το οποίο πέθανε, και στη συνέχεια πήραν το σώμα του στο δάσος και τον πέταξαν σε ένα εγκαταλελειμμένο πηγάδι, όπου τον βρήκαν οι αστυνομικοί.

 Οι ύποπτοι για την τελετουργική δολοφονία συνελήφθησαν και διεξάγονται ανακριτικές ενέργειες μαζί τους.

Επί του παρόντος, οι κρατούμενοι υποβάλλονται στις απαραίτητες ανακριτικές ενέργειες που αποσκοπούν στον εντοπισμό και τη διαλεύκανση όλων των συνθηκών του εγκλήματος. Στο εγγύς μέλλον, θα επιλυθεί το ζήτημα της επιλογής μέτρου περιορισμού κατά την κράτηση.

Στην ποινική υπόθεση, οι ανακριτές διόρισαν ιατροδικαστική και γενετική εξέταση, διευκρινίζοντας το κίνητρο και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες, λόγους και προϋποθέσεις που συνέβαλαν στη διάπραξη του εγκλήματος. Η έρευνα για την ποινική υπόθεση συνεχίζεται
14-10-21

https://www.bbc.com/russian/news-58913051

https://ryazan.sledcom.ru/news/item/1619395/

Τελετουργικές δολοφονίες στη Ρωσία

Στα τέλη Αυγούστου, το TFR ανακοίνωσε τη σύλληψη δύο παντρεμένων ζευγαριών που θεωρούνται ύποπτα για συμμετοχή σε τελετουργικές δολοφονίες στην Καρέλια και την περιοχή του Λένινγκραντ, που διαπράχθηκαν το 2016.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι κρατούμενοι λάτρευαν τον Σατανά και διέπραξαν φόνο ως θυσία.

Οι σύζυγοι Olga Bolshakova και Andrei Tregubenko από το Balashikha κοντά στη Μόσχα, σύμφωνα με την έρευνα, "συναντήθηκαν στο πλαίσιο μιας κοινής προσήλωσης στη θρησκευτική και μυστικιστική κίνηση των πιστών του Σατανά, η οποία περιλαμβάνει τελετουργίες με ανθρωποθυσία".

Αρχικά, βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι τους και στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι θα μπορούσαν να εμπλέκονται σε τελετουργικές δολοφονίες, ανέφερε το ICR.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο Τρεγκουμπένκο διέπραξε τον τελετουργικό φόνο στην Καρέλια. Αυτός, θέλοντας να θυσιάσει τη φίλη του, την μαχαίρωσε στο δάσος - η γυναίκα πέθανε επιτόπου.

Η δεύτερη δολοφονία, σε δάσος στην περιοχή του Λένινγκραντ, διαπράχθηκε από τον Τρεγκουμπένκο και τη Μπολσάκοβα, συνωμοτώντας με ένα άλλο παντρεμένο ζευγάρι - τον Αλέξανδρο και την Τατιάνα Περεβοζικόφ -Χμούρι.

Στις 8 Οκτωβρίου, το δικαστήριο Kalininsky της Αγίας Πετρούπολης παρέτεινε τη σύλληψη της Tatyana Perevozchikova-Khmura, η οποία κατηγορήθηκε για συνένοχη σε μια δολοφονία που διέπραξε ομάδα ατόμων με προηγούμενη συνωμοσία. Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε πλήρως την ενοχή του.

Σύμφωνα με τη Fontanka, ο Tregubenko και η Bolshakova ήταν ηγέτες ενός κλάδου της Εκκλησίας του Σκότους, που περιελάμβανε 30 άτομα.

πηγή 14-10-21

https://www.bbc.com/russian/news-58913051

========

σχετική μας ανάρτηση

11 Σεπτεμβρίου 2021

Ζευγάρια Ρώσων Σατανιστών διέπραξαν τελετουργικές δολοφονίες. Ήταν μέλη της Λεγεώνας του Σκότους και τους ένωνε η επιθυμία να πίνουν ανθρώπινο αίμα.Τα θύματα τους είχαν δηλωθεί ως εξαφανισμένα, μέχρι οι αρχές να εντοπίσουν την τραγική τους κατάληξη, στα χέρια των Σατανιστών

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/09/blog-post_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: