Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Η Κίνα παραχωρεί βάσεις του Σκοτεινού στόλου στην Ανταρκτική, στη Συμμαχία της γης (Earth Alliance), για να δημιουργήσει εκεί διαστημικούς στόλους

Τελευταίες εξελίξεις στην Ανταρκτική, σχετικά με τις πρώην βάσεις του Σκοτεινού Στόλου που ανέλαβε η Κίνα και την παράδοση αυτών των βάσεων στη Συμμαχία Γης ως αποτέλεσμα των Συμφωνιών του Δία.

Η Κίνα δίνει βάσεις σκοτεινού στόλου (Dark Fleet) στην Ανταρκτική στη Earth Alliance, για να δημιουργήσει διαστημικούς στόλους

Η ενημέρωση κυκλοφόρησε από τον Val Nek, από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία των Κόσμων, μέσω της επαφικής Μέγκαν Ρόουζ που μετέδωσε ξανά τις πληροφορίες.

[Αφού έλαβα την έκθεση, έκανα μια σειρά ερωτήσεων που μεταδόθηκαν πίσω στον Βαλ Νεκ. 

Έλαβα τις απαντήσεις του στις 25 Σεπτεμβρίου και αμέσως άρχισα να αντιμετωπίζω σοβαρή παραβίαση υπολογιστή. Ο δρομέας στον υπολογιστή μου θα κινούταν ανεξάρτητα και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα απαραίτητα προγράμματα για τη δημιουργία άρθρων και βίντεο παρά την ενεργοποίηση του προγράμματος προστασίας από ιούς McAffee και δύο φορές επανεκκίνηση του υπολογιστή μου.
Ευτυχώς, μετά από μία ή δύο ώρες, το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Υποψιάζομαι ότι ο υπολογιστής μου παραβιάστηκε και οι λειτουργίες του αποκαταστάθηκαν μετά από παρέμβαση τρίτου μέρους. Το περιστατικό ήταν μια υπενθύμιση της σημασίας των πληροφοριών που έλαβα και της ανάγκης να δημοσιοποιηθούν δημόσια το συντομότερο δυνατό. Χωρίς άλλη καθυστέρηση, εδώ είναι αυτό που ανέφερε ο Val Nek [VN] στις 24 Σεπτεμβρίου.]

VN: Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι, με πολλές επιτυχημένες αποστολές οι βάσεις στην Ανταρκτική είναι καθαρές  και η Earth Alliance έχει τον έλεγχο.

Η Συμμαχία έχει συνεργαστεί με μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας για να καθαρίσει τον Σκοτεινό Στόλο (Dark Fleet) και τους συμμάχους του από τις πολυάριθμες βάσεις του. 

Αυτό δεν είναι νέα πληροφορία αλλά μάλλον σχετικό με συμφωνίες που έχουν συναφθεί με την Κίνα, αυτό που ονομάσατε Συμφωνίες Άρτεμις(Artemis Accords)

Ενώ η Κίνα δεν είναι προς το παρόν συμβαλλόμενο μέρος στις Συμφωνίες Άρτεμις, αυτές αποτελούν το θεμέλιο της πολυεθνικής συμμαχίας που δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ ως κόμβος (hub)

Τόσο η Κίνα όσο και η Ρωσία αντιτάχθηκαν αρχικά στις Συμφωνίες, αλλά αφού η δημοτικότητά τους οδήγησε τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία να επιλέξει τις ΗΠΑ ως ηγέτη των 14 χωρών και των αεροδιαστημικών εταιρειών που ήταν παρόντες στις συναντήσεις του Δία τον Ιούλιο, η Κίνα έπρεπε συνεπώς να αλλάξει τη θέση της.

Αυτό ήταν απαραίτητο εάν η Κίνα επρόκειτο να λάβει προηγμένες αεροδιαστημικές τεχνολογίες από την Ομοσπονδία, αφού η Δρακονιανή Αυτοκρατορία (Ciakharr) και η Orion Alliance (Tall Greys) έπρεπε να εγκαταλείψουν το Ηλιακό μας Σύστημα,

Η συμμόρφωση της Κίνας με τις συμφωνίες του Δία ως προϋπόθεση για τη λήψη νέων τεχνολογιών αεροδιαστημικής άμυνας αντιμετωπίζεται απευθείας από τον Val Nek:

Η Κίνα είχε περιορισμένη πρόσβαση στο νέο διαστημικό σταθμό και σε άλλες ζώνες, όπως περιγράφονται στις συμφωνίες του Δία. Μέρος του λόγου της περιορισμένης πρόσβασης ήταν επίσης το ενδιαφέρον της να πάρουν τον έλεγχο των βάσεων του Dark Fleet και να επεκτείνει το διαστημικό της πρόγραμμα σε αυτόν τον τομέα. Όπως πολλοί γνωρίζουν, αυτή η περιοχή έχει χρησιμοποιηθεί από τον Σκοτεινό Στόλο και την Αυτοκρατορία Ciakahrr για πειραματισμούς ανθρώπων, τεχνολογικές κατασκευές αλλά και εμπορία ανθρώπων.

[Δρακονιανοί:    Alpha Draconians  Dracos ή Ciakahrr   (μερικές φορές έχουν φτερά για να ταξιδεύουν γρήγορα Πρόκειται για μια βίαιη φυλή και η κουλτούρα τους βασίζεται στον πόλεμο. Οι Ciakahrr βλέπουν το Terrans ως πηγή τροφής, εμπορίου και δουλείας, επομένως δεν έχουν ιδιαίτερη υπομονή για τους ανθρώπους και κατηγορούνται για μεγάλο ποσοστό απαγωγών.

Τα πρόσωπα αυτών των πλασμάτων είναι ένα μείγμα σαυροανθρωποειδών.
Έχουν υπερφυσικές δυνάμεις όπως:
-Shapeshifting (not all members)
-Telepathy
-Inter dimensional travelling (most races can't)
-Cloaking (for high ranking members only). To have that power, a Reptilian must be first accepted in an elite group that infiltrates and has co-founded the Iluminati.

 έχουν ως σύμβολο το φτερωτό φίδι.
Τα παιδιά στη γη που υπόκεινται σε έντονο φόβο, παράγουν μια ουσία που αγαπούν ιδιαίτερα οι Ciakahrr ]

σε προηγούμενη ενημέρωση που δημοσιεύθηκε  στις 8 Σεπτεμβρίου, αναφέρεται ότι ένας αριθμός φυλακίων (small military camps) πλανητικής άμυνας χτίζονταν για σκοπούς παγκόσμιας ασφάλειας και επιτήρησης.
Αυτά τα αμυντικά φυλάκια (μεγάλοι διαστημικοί σταθμοί) θα χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνολογίες απόκρυψης (αορατότητας, advanced cloaking technologies) και θα ελέγχουν μια αδιαπέραστη ασπίδα που θα αποτρέπει τους Δρακονιανούς και τους Ωρίωνα από τη μελλοντική διείσδυση χρησιμοποιώντας διαδιάστατες τεχνολογίες πύλης.

Η Ομοσπονδία βοηθούσε τη Συμμαχία Γης ( Earth Alliance) να δημιουργήσει τις απαραίτητες αμυντικές τεχνολογίες στην τροχιά της Γης και στη Σελήνη, για να αντιμετωπίσει μια πιθανή επιστροφή των πρώην πλανητικών μας αρχόντων (planetary overlords). 

Για να επωφεληθεί η Κίνα από τις αμυντικές τεχνολογίες που μοιράζεται η Ομοσπονδία, ήταν υποχρεωμένη να συνεργαστεί, ειδικά όταν πρόκειται για τις πρώην βάσεις του Σκοτεινού Στόλου στην Ανταρκτική που είχαν χρησιμοποιηθεί για κακούς σκοπούς.

H Κίνα είναι υποχρεωμένη να συνεργαστεί με την Earth Alliance υπό την ηγεσία των ΗΠΑ εάν πρόκειται να λάβει προηγμένες αμυντικές τεχνολογίες από την Ομοσπονδία. Αυτό οδήγησε στην παράδοση των πρώην βάσεων του Dark Fleet.

ως προς το τι χρησιμοποιούμε αυτές τις βάσεις

Μπορώ να αναφέρω ότι ορισμένες από τις κατασκευές για τον στόλο "star fleet"  θα πραγματοποιηθούν εδώ. Καθώς ο πλανήτης σας και οι κυβερνήσεις του έχουν αποδειχθεί πολύ περίπλοκες και ενδιαφέρουσες, ήταν επίσης απαραίτητο η Κίνα να συμφωνήσει με τους όρους μας λόγω της διαθεσιμότητας ορισμένων προμηθειών της. Εξ όσων γνωρίζω, υπάρχει μεγάλη παραγωγή πολλών προμηθειών, που αποστέλλονται από αυτήν τη χώρα σε όλη την Terra. Αυτό έχει αποδειχθεί ότι ισχύει και για την κατασκευή του στόλου των αστεριών.

Η Κίνα συνεργάζεται με τη Συμμαχία για την κατασκευή αυτών των υλικών και προμηθειών.
Μεγάλο μέρος της ανθρώπινης εργατικής δύναμης από τον Σκοτεινό Στόλο έχει επίσης [επιλεγεί] να απασχοληθεί από αυτά τα προγράμματα για να διατηρήσει τη δουλειά του.

Τα πλοία μας, η τεχνολογία κατασκευής αυτών των πλοίων, είναι επίσης άμεσα διαθέσιμη στην Ανταρκτική, γεγονός που το καθιστά εφικτό μέρος για να ξεκινήσει η παραγωγή αυτών των υλικών.

Είναι πλέον σαφές ότι ένα από τα κίνητρα που οδήγησαν την Κίνα να συμφωνήσει να συμμετάσχει στη Earth Alliance  υπό την ηγεσία των ΗΠΑ ήταν ότι θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην οικοδόμηση των μελλοντικών πλανητικών αμυντικών τεχνολογιών από τις βάσεις της Ανταρκτικής που ανήκαν στο παρελθόν στον Σκοτεινό Στόλο. 

Η πρόσφατη ιστορία της Κίνας να γίνει ο κόμβος παραγωγής παγκοσμίως για καταναλωτικά προϊόντα, την καθιστά μια λογική επιλογή για να κάνει το ίδιο στον μυστικό κόσμο της προηγμένης κατασκευής διαστημικών σκαφών.

Όπως συζητώ στο βιβλίο μου (του 2020), "Rise of the Red Dragon: Origins and Threat of Secret's Secret Space Program" της Κίνας, η Κίνα έχει κατασκευάσει κρυφά μεγάλα εξωτικά κινητήρια σκάφη σε απομακρυσμένες τοποθεσίες προκειμένου να αμφισβητήσει μια μέρα την κυριαρχία των ΗΠΑ στο διάστημα.

Έκανα στον Βαλ Νεκ πέντε ερωτήσεις σχετικά με την ενημέρωσή του και οι ακόλουθες είναι οι απαντήσεις του.

Γνωρίζει τι συνέβη με τους σκλάβους, τους εργάτες κ.λπ., στις βάσεις της Ανταρκτικής μόλις έφυγε ο Σκοτεινός Στόλος και οι " Ciakharr" (Τσιαχάρ) ; Πόσα άτομα συμμετείχαν, χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες κλπ;

VN:  δεν μπορώ να πω έναν ακριβή αριθμό . ήταν  δεκάδες χιλιάδες, αυτό περιλαμβάνει τους σκλάβους αλλά και τους εργάτες επίσης. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οι σκλάβοι είχαν υποστεί πειράματα.

 Αυτό περιλαμβάνει επίσης ανθρώπους, αλλά και υβριδοποιημένα είδη ανθρώπων. 

Όπως και οι σούπερ στρατιώτες από τον Άρη, αυτοί οι άνθρωποι φροντίζονται από τη Συμμαχία σε ιατρικές εγκαταστάσεις. Μπορώ επίσης να πω ότι τα υβρίδια ή οι άνθρωποι, οι περισσότεροι έχουν υποστεί μεγάλο έλεγχο του νου, με εμφυτεύματα τοποθετημένα στον εγκεφαλικό φλοιό.

 Αυτό απαιτεί από την Ομοσπονδία να βοηθήσει τη Συμμαχία στην απενεργοποίηση του εμφυτεύματος και στην εξομοίωση του εγκεφάλου στην αρχική του λειτουργία.

Τα υβρίδια, φυσικά, απαιτούν από την Ομοσπονδία να επέμβει αφού φέρουν γονιδιώματα που είναι άγνωστα στον στρατό Terran και επομένως η παροχή ιατρικής περίθαλψης δεν θα ήταν κατάλληλη. 

Η Συμμαχία και η Ομοσπονδία έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν ιατρικές θεραπείες σε αυτές τις βάσεις για να τους παρέχουν την κατάλληλη θεραπεία. Αυτό που οι άνθρωποι σας αποκαλούν ιατρικά κρεβάτια, είναι η τεχνολογία ή πολύ παρόμοια τεχνολογία που χρησιμοποιείται. Στους εργαζόμενους δόθηκαν νέες επιλογές απασχόλησης με τη Συμμαχία σε αυτούς τους τομείς. Η βοήθειά τους είναι χρήσιμη στην εξήγηση των εγκαταστάσεων και του τρόπου λειτουργίας τους σε ορισμένες περιπτώσεις. Φυσικά, αυτοί οι άνθρωποι είναι απασχολούμενο προσωπικό και δεν είναι ελίτ εργαζόμενοι που έδιναν αναφορά απευθείας στον Σκοτεινό Στόλο.

Προηγουμένως περιέγραψα ορισμένες από τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που συνέβαιναν σε αυτές τις βάσεις του σκοτεινού στόλου και των εταιρειών της Ανταρκτικής. Η κλίμακα του ανθρώπινου πόνου που συνέβη ήταν τεράστια, αλλά μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει οδηγηθεί στη δικαιοσύνη για αυτά τα εγκλήματα. Ευτυχώς, τα θύματα που επέζησαν φροντίζονται στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας.

Η Κίνα διεκδίκησε αρχικά κάποιες βάσεις στην Ανταρκτική, χωρίς νομικές συμφωνίες, και τις παρέδωσε γρήγορα μετά τις Συμφωνίες του Δία.

η εταιρική κοινοπραξία (γνωστή και ως Interplanetary Corporate Conglomerate) που κατασκεύασε το Dark Fleet, χρησιμοποιεί τώρα τις ίδιες εγκαταστάσεις για να κατασκευάσει διαστρικά σκάφη για την Earth Alliance. Άλλωστε, οι εταιρείες οδηγούνται από το κίνητρο του κέρδους και μπορούν να προσαρμοστούν γρήγορα στις ανάγκες των νέων πελατών και στις νέες συνθήκες. Πιθανότατα, τα στελέχη των εταιρειών που εμπλέκονται στη χρήση δουλείας με σκλάβους, γενετικά πειράματα ή άλλες καταχρήσεις που συνέβησαν κατά την κατασκευή πλοίων του Dark Fleet είχαν συνταξιοδοτηθεί ή/και οδηγηθεί στη δικαιοσύνη για τη συμμετοχή τους σε τέτοια εγκλήματα.

Αυτό είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα και είναι κατανοητό γιατί ο Val Nek δίσταζε να παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες

H μαζική παραγωγή τεχνολογιών αντιβαρύτητας και προηγμένων τεχνολογιών υγείας συμβαίνει τώρα στη Σελήνη και την Ανταρκτική και πρόκειται να διανεμηθεί από την Earth Alliance. Παρόμοιες εγκαταστάσεις στον Άρη έχουν καταστραφεί ή αναληφθεί από τους Ιθαγενείς Αρειανούς, ενώ παρόμοιες εγκαταστάσεις ναυπηγικής κατασκευής στον νάνο πλανήτη Ceres έχουν αφεθεί στους κατοίκους του να τις χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν

Δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε οι προηγμένες τεχνολογίες που παράγονται μαζικά στη Σελήνη και την Ανταρκτική θα απελευθερωθούν στην υπόλοιπη ανθρωπότητα.

οι εταιρείες που επιλέχθηκαν έχουν την υποδομή για να καλύψουν τις χρονικές απαιτήσεις

οι διαστημικοί στόλοι (Starfleet) που χτίζονται στη Σελήνη - και τώρα επίσης στην Ανταρκτική - συνδυάζουν τόσο τις γηγενείς  όσο και τις αμυντικές τεχνολογίες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

(ταξινομημένες τεχνολογίες κατασκευής που χρησιμοποιούνται στη Σελήνη και την Ανταρκτική για την κατασκευή μιας εντελώς νέας γενιάς διαστημόπλοιων για τη Γήινη Συμμαχία, νέας γενιάς nuclear-powered υποβρυχίων και αεροπλανοφόρων (aircraft carriers)

Πρόσφατα, η Αυστραλία κατέληξε σε συμφωνίες με τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο για την κατασκευή ενός νέου στόλου πυρηνικών υποβρυχίων ως μέρος της νέας συμμαχίας AUKUS, αναστατώνοντας έτσι τη Γαλλία, η οποία επρόκειτο να κατασκευάσει έναν συμβατικό υποβρύχιο στόλο για την Αυστραλία. Η παραγωγή των πρώτων αυστραλιανών πυρηνικών υποβρυχίων αναμένεται να ολοκληρωθεί στο υπόλοιπο αυτής της δεκαετίας.

Tο έργο κατασκευής πυρηνικών υποβρυχίων (nuclear submarine) είναι μια κάλυψη για την Αυστραλία που συμμετέχει στη μαζική διαδικασία "starship construction process" που έχει ξεκινήσει η Συμμαχία Γης. 

Τα χρονοδιαγράμματα για τις αντίστοιχες εκτοξεύσεις των πυρηνικών υποβρυχίων της Αυστραλίας και του "Starfleet" της Earth Alliance είναι πιθανό να είναι παρόμοια. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Η Αυστραλία είναι μια τεράστια ήπειρος και δεν θα ήταν περίεργο αν χρησιμοποιηθούν απομακρυσμένες τοποθεσίες για να συμπληρώσουν αυτό που κρυφά χτιζόταν στη Σελήνη και κάτω από τα στρώματα πάγου της Ανταρκτικής.

O μυστηριώδης μυστικός διαστημικός προγραμματισμός του μηχανικού αεροδιαστημικής William Tompkins (secret space program insider William Tompkins) αναφέρει ότι η επόμενη γενιά διαστημικών αεροπλανοφόρων Solar Warden θα αναπτυχθεί στις αρχές της δεκαετίας του 2030.

αυτά μας δίνουν μια ιδέα για την εκτίμηση του χρόνου που θα χρειαστεί για την κατασκευή νέων στόλων διαστημικών σκαφών για την Earth Alliance.

προηγμένες ιατρικές τεχνολογίες - που παράγονται μαζικά στη Σελήνη μπορεί  να κυκλοφορήσουν πολύ νωρίτερα από την ολοκλήρωση του μελλοντικού Starfleet της Earth Alliance.

Με αυτόν τον τρόπο, θα αυξανόταν απροσδόκητα η δημόσια υποστήριξη για τη μαζική κατασκευή διαστημικών σκαφών που κρυφά βρίσκεται στη Σελήνη, την Ανταρκτική και ίσως και την Αυστραλία επίσης.

πηγή 27-9-21 μετάφραση από το κείμενο της pravda-tv.com

https://www.pravda-tv.com/2021/10/china-gibt-die-antarktis-stuetzpunkte-der-dunklen-flotte-an-die-erdallianz-ab-damit-diese-dort-die-zukuenftigen-weltraum-flotten-bauen-kann/

 από κείμενο της exopolitics.org

https://exopolitics.org/china-gives-dark-fleet-antarctica-bases-to-earth-alliance-to-build-space-fleets/

Δεν υπάρχουν σχόλια: