Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Η Alfa Bank Russiagate, απάτη που έστησε η εκστρατεία Clinton 2016, είναι πίσω από περίεργους θανάτους? οι φήμες ότι συνδέεται με τον θάνατο της camerawoman Halyna Hutchins, που πυροβόλησε άθελα του ο ηθοποιός Alec Baldwin. Η "Λίστα Θανάτων Κλίντον" με ανθρώπους που πέθαναν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες

Η Rust armoror Hannah Gutierrez-Reed, 24 ετών, λέει ότι «δεν έχει ιδέα» από πού προήλθαν οι " live rounds " (όπλα με αληθινές σφαίρες) 

Επιπλέον ήταν δύσκολο να "εστιάσει" στον έλεγχο των όπλων αφού την απασχολούσαν σε "δυο δουλειές ταυτόχρονα" στο πλατό του Rust [εργαζόταν επίσης ως «βασική βοηθός» στο τμήμα σκηνικών]

Η Hannah Gutierrez-Reed εξέδωσε δήλωση μέσω δικηγόρων την αρνούμενη την ευθύνη για το δυστύχημα.

Γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα στο σετ παραγωγής ταινίας  χαμηλού προϋπολογισμού.

«Ώρες πριν ο ηθοποιός Alec Baldwin πυροβολήσει θανάσιμα και σκοτώσει μια κάμεραμαν στο πλατό του Rust στο Νέο Μεξικό,

αρκετοί εργαζόμενοι παραπονέθηκαν για τις συνθήκες εργασίας και τη διανυκτέρευση.

οι εικονολήπτες έφυγαν από το πλατό για να διαμαρτυρηθούν. Οι οπερατέρ και οι βοηθοί τους  ήταν απογοητευμένοι από τις εργασιακές συνθήκες, πολλές ώρες εργασίας, μακρινά ταξίδια και απλήρωτα μεροκάματα...

Τα πρωτόκολλα ασφάλειας του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των επιθεωρήσεων όπλων, δεν τηρήθηκαν αυστηρά στο σετ "Rust" κοντά στη Σάντα Φε. ένας εικονολήπτης παραπονέθηκε σε έναν διευθυντή παραγωγής για την ασφάλεια των όπλων στα γυρίσματα.

 «Όλοι οι πιθανοί κανόνες ασφαλείας δεν ελήφθησαν υπόψη εδώ», λέει ο ειδικός όπλων ταινιών του Χόλιγουντ Τιμ Κλεμέντε (61χρόνων) στην BILD am SONNTAG. «Ένας βοηθός σκηνοθέτη δεν θα έπρεπε ποτέ να επιβλέπει τα όπλα».

Πριν από τη μοιραία σκηνή, η armoror  Hannah Gutierrez ετοίμασε τρία όπλα. Ο βοηθός σκηνοθέτη Dave Halls διάλεξε ένα και το έδωσε στον Baldwin.

Ο Χολς φώναξε «Cold Gun», που σημαίνει ότι το περίστροφο είχε  μόνο άδεια φυσίγγια (με σκόνη για κινηματογραφικά εφέ)  Αλλά αυτό ήταν ένα μοιραίο λάθος.

Η βολή του Baldwin διαπέρασε το στήθος της κάμεραμαν Halyna Hutchins (42 χρόνων) και στη συνέχεια χτύπησε τον σκηνοθέτη Joel Souza (48 χρόνων) που στεκόταν πίσω, στον ώμο.

Η Χάτσινς αφήνει πίσω της τον γιο της Άνδρο, 8 ετών, και τον σύζυγό της Μάθιου, 38 ετών.

Αυτά είναι τα «στοιχεία» που μας παρουσιάζονται. Ας δούμε μερικές από τις αναφορές και τις θεωρίες που προσφέρονται στο Διαδίκτυο.

η Halyna Hutchins, ήταν η σύζυγος του δικηγόρου Matthew  Hutchins της δικηγορικής εταιρείας Latham and Watkins (associate Los Angeles)

νωρίτερα φέτος ένας δικηγόρος του οποίου η εταιρεία εκπροσώπησε την εκστρατεία της Κλίντον κατηγορήθηκε από ειδικό εισαγγελέα που ερευνά την έρευνα για τη Ρωσία

Αντιμετωπίζει μία μόνο κατηγορία, για ψευδή δήλωση στο FBI.

Πριν από το τραγικό δυστύχημα, ο βοηθός σκηνοθέτη του Baldwin διαβεβαίωσε ότι το "Prop Gun" (που δεν ήταν pro gun -όπλο σκηνής- αλλά αληθινό όπλο)  δεν περιείχε κανένα ζωντανό (αληθινό) φυσίγγιο.

Η αλήθεια ραγίζει πολύ αθόρυβα στον mainstream Τύπο…

Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται...

 σχετικό δημοσίευμα

(Μυστηριώδεις θάνατοι γύρω από τον Μπιλ και τη Χίλαρι Κλίντον! Η πλήρης "Λίστα Θανάτων Κλίντον!" )

Η κύρια σελίδα hollywoodreporter.com / επιβεβαιώνει ότι ο σύζυγος της καμεραμάν εργάζεται στην πραγματικότητα για μια δικηγορική εταιρεία:

Το αμερικανικό κανάλι ειδήσεων abcnews.go.com  συνεχίζει να γράφει:

Δικηγόρος του οποίου το δικηγορικό γραφείο έκανε εκστρατεία υπέρ της Κλίντον κατηγορήθηκε από ειδικό ανακριτή σε έρευνα για τη Ρωσία

Αντιμετωπίζει μία μόνο κατηγορία ψευδούς κατάθεσης στο FBI.

Ένας δικηγόρος του οποίου το δικηγορικό γραφείο έκανε εκστρατεία υπέρ της Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές του 2016 κατηγορήθηκε την Πέμπτη από τον ειδικό εισαγγελέα John Durham για ψευδείς δηλώσεις στο FBI.

Ο Michael Sussmann, δικηγόρος της δικηγορικής εταιρείας Perkins Coie, ο οποίος εκπροσώπησε προηγουμένως τη Δημοκρατική Εθνική Επιτροπή μετά την εισβολή των διακομιστών της από τη Ρωσία κατά την εκστρατεία του 2016, κατηγορείται ότι είπε ψέματα «για την ιδιότητα με την οποία ισχυρίστηκε το FBI».

Τον Σεπτέμβριο του 2016, συναντήθηκε με έναν κορυφαίο δικηγόρο στο γραφείο και τον ενημέρωσε για πιθανές συνδέσεις μεταξύ ρωσικής τράπεζας και διακομιστών υπολογιστών του οργανισμού Τραμπ.

«Συγκεκριμένα, ο SÜSSMANN δηλώνει ψευδώς ότι έκανε τη δουλειά του σχετικά με τους προαναφερθέντες ισχυρισμούς «χωρίς πελάτη», γεγονός που οδήγησε τον Γενικό Σύμβουλο του FBI (James A. Baker) να πιστέψει ότι ο SÜSSMANN ενεργούσε ως καλός πολίτης που απλώς διέδιδε πληροφορίες . όχι ως αμειβόμενος δικηγόρος ή πολιτικός πράκτορας», γράφουν οι εισαγγελείς στο κατηγορητήριο.

Αντίθετα, ισχυρίζονται ότι ο Sussmamn παραπλάνησε σκόπιμα τον Γενικό Σύμβουλο του FBI επειδή ενήργησε για λογαριασμό ενός ανώνυμου διευθυντή τεχνολογίας, μιας «εταιρείας ίντερνετ των ΗΠΑ» και της προεδρικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον εκείνη την εποχή.

Πριν από την απαγγελία του κατηγορητηρίου την Πέμπτη, οι δικηγόροι του Sussmann ( της δικηγορικής εταιρείας Latham and Watkins) εξέδωσαν μια δήλωση διαμαρτυρόμενοι για την αθωότητά του.

«Ο κ. Sussmann δεν έχει διαπράξει έγκλημα», είπαν οι δικηγόροι Sean Berkowitz και Michael Bosworth, του δικηγορικού γραφείου Latham and Watkins. «Οποιαδήποτε κατηγορία εδώ θα ήταν αβάσιμη, άνευ προηγουμένου και μια αδικαιολόγητη απόκλιση από τον απολιτικό και αρχών τρόπο με τον οποίο το Υπουργείο Δικαιοσύνης υποτίθεται ότι κάνει τη δουλειά του».

«Είμαστε βέβαιοι ότι εάν κατηγορηθεί, ο κ. Sussmann θα επικρατήσει στο δικαστήριο και θα υπερασπιστεί το καλό του όνομα», πρόσθεσαν.

Ο Ντάραμ διορίστηκε από τον πρώην γενικό εισαγγελέα Γουίλιαμ Μπαρ τον Μάιο του 2019 για να διερευνήσει καταγγελίες για αδικήματα από μέλη του FBI και την κοινότητα των πληροφοριών κατά τη διερεύνηση πιθανών δεσμών μεταξύ της Ρωσίας και της προεδρικής εκστρατείας του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ το 2016. Πριν από την παραίτησή του, ο Barr διόρισε τον Durham ως ειδικό σύμβουλο ο οποίος παρέτεινε τη θητεία του στην κυβέρνηση Μπάιντεν.

Ενώ η έρευνα του Durham έχει υπερβεί εδώ και πολύ καιρό την πλήρη έρευνα του πρώην ειδικού εισαγγελέα Robert Mueller,

μόλις πριν από την Πέμπτη απήγγειλε κατηγορίες μόνο εναντίον ενός υφισταμένου δικηγόρου του FBI που παραδέχτηκε ότι παραβίασε ένα email --που προοριζόταν να παρακολουθήσει έναν πρώην σύμβουλο του Trump--- που χρησιμοποιήθηκε στην εκστρατεία.

 Αυτός ο δικηγόρος, ο Kevin Clinesmith, καταδικάστηκε σε αναστολή νωρίτερα αυτό το έτος.

 Ο Durham έχει επιφορτιστεί με την προετοιμασία μιας έκθεσης που θα παρουσιάζει τα ευρήματά του, αν και εναπόκειται στον Γενικό Εισαγγελέα Merrick Garland να αποφασίσει εάν θα δημοσιοποιήσει αυτά τα ευρήματα. Ο Γκάρλαντ έχει δηλώσει δημόσια ότι δεν έχει πρόθεση να παρέμβει στη δουλειά του Ντάραμ.

Το κατηγορητήριο ισχυρίζεται ότι το 2016, σε συντονισμό με την εκστρατεία Κλίντον, ο Σάσμαν συνεργάστηκε με έναν διευθυντή τεχνολογίας των ΗΠΑ και άλλους ερευνητές στον κυβερνοχώρο για να συντάξουν «λευκές βίβλους» σε ένα πιθανό κανάλι επικοινωνίας μεταξύ του οργανισμού Τραμπ και της ρωσικής Alfa Bank. Ο Sussmann έδωσε αργότερα τα αρχεία στη διάθεση του Baker σε μια συνάντηση στις 19 Σεπτεμβρίου 2016, όπου φέρεται να έκανε την ψευδή δήλωση σχετικά με το ποιος ενεργούσε εκείνη τη στιγμή.

 Οι διασυνδέσεις ερευνήθηκαν αργότερα από το FBI, αλλά δεν αποδείχθηκαν.

Σε μια δήλωση του 2017 προς τους νομοθέτες της Βουλής, ο Sussmann είπε ότι ζήτησε τη συνάντηση για λογαριασμό ενός πελάτη που ήταν ειδικός στον κυβερνοχώρο που περιείχε δεδομένα που είπε ότι είχαν δεσμούς μεταξύ της Alfa Bank και του Οργανισμού Trump. Σύμφωνα με μια πηγή που γνωρίζει το θέμα, το νομικό τμήμα του σε συναντήσεις με την ομάδα του Durham αρνήθηκε ότι η συνάντησή του με τον Baker συντονίστηκε ή διεξήχθη για λογαριασμό μελών της εκστρατείας του Clinton.

Η συνάντηση μεταξύ Sussman και Baker πραγματοποιήθηκε περισσότερο από ένα μήνα μετά την έρευνα του FBI "Crossfire Hurricane" για το εάν άτομα που συνδέονται με την εκστρατεία Τραμπ εμπλέκονταν σκόπιμα ή ακούσια στις προσπάθειες της ρωσικής κυβέρνησης να διαταράξει την εκστρατεία του 2016. άνοιξε στις 31 Ιουλίου.

Μέρες νωρίτερα, στις 27 Ιουλίου 2016, ο τότε υποψήφιος Τραμπ είπε δημόσια σε προεκλογική συγκέντρωση: "Ρωσία, αν ακούσεις, ελπίζω να βρεις τα 30.000+ email που λείπουν." Αυτή ήταν μια προφανής αναφορά στα email της Κλίντον αποθηκευμένα σε ιδιωτικό διακομιστή κατά τη διάρκεια της θητείας της ως Υπουργού Εξωτερικών.

Οι New York Times, οι οποίοι ανέφεραν για πρώτη φορά τα σχέδια του Durham να ασκήσει κατηγορίες εναντίον του Sussmann, ανέφεραν επίσης ότι ο Garland αρνήθηκε να ανατρέψει την απόφαση του Durham.

Το νομικό τμήμα του Sussmann ενημέρωσε την ομάδα του Durham ότι πιστεύουν ότι η υπόθεσή του θα ελεγχθεί για διάφορους λόγους, είπε μια πηγή. Ανακάλυψαν ότι η υποτιθέμενη κατάθεση της Sussmann στον Baker έγινε σχεδόν πριν από πέντε χρόνια και σε μια ιδιωτική συνάντηση χωρίς μάρτυρες. Και υποστηρίζουν ότι οι δηλώσεις που εντόπισε ο Durham είναι ασήμαντες καθώς πιθανότατα δεν είχαν ουσιαστικό αντίκτυπο στην πραγματική έρευνα του FBI εκείνη την εποχή.

Στο κατηγορητήριο, ωστόσο, οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι η μαρτυρία ήταν ουσιώδης «επειδή η ψευδής μαρτυρία της Sussmann παραπλάνησε τον Γενικό Σύμβουλο του FBI και το λοιπό προσωπικό του FBI, μεταξύ άλλων, σχετικά με την πολιτική φύση της δουλειάς του και στέρησε από το FBI πληροφορίες ότι θα μπορούσε να είχε πιο δυνατό.

Για την πλήρη αξιολόγηση και αποκάλυψη της προέλευσης των σχετικών δεδομένων και των τεχνικών αναλύσεων, συμπεριλαμβανομένης της ταυτότητας και των κινήτρων των πελατών της Sussmann."

Το αν μια ψευδής δήλωση είναι πράγματι επαρκής για μια δολοφονία, μένει να φανεί, γιατί μπορεί να επιτρέπεται στο mainstream να αναφέρει μόνο όσα συζητούνται στο δικαστήριο και στο αρχείο, επειδή μπορεί να είναι μια μορφή εκβιασμού και η κάμεραμαν να ήταν το θύμα. , ο άμβωνας για να πιέσει ... όλο καθαρή θεωρία.

Το naturalnews.com  έχει τη δική του θεωρία:

Ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβολεί κατά λάθος και σκοτώνει έναν οπερατέρ (και τραυματίζει τον σκηνοθέτη) με ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ όπλο εργασίας και όχι με ένα «όπλο» όπως ψευδώς ανέφεραν τα ψεύτικα μέσα ενημέρωσης

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν τώρα ότι ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε κατά λάθος την κάμεραμαν Χάλινα Χάτσινς με ένα «πυροβόλο όπλο» και χαρακτήρισε τα γυρίσματα «ατυχία», η οποία τραυμάτισε επίσης τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα.

«Λίστα Μυστηριωδών Θανάτων και μάλιστα Αυτοκτονιών ανθρώπων που συνδέονται με τους Κλίντον!»

6-12-19

Ο κατάλογος των νεκρών στην περιοχή των Κλίντον μεγαλώνει! Ιδού η πλήρης «Λίστα Θανάτων Κλίντον»!

https://www.pravda-tv.com/2019/12/mysterioese-todesfaelle-im-umfeld-von-bill-und-hillary-clinton-die-komplette-clinton-death-list/

 Ο δισεκατομμυριούχος παιδόφιλος Jeffrey Epstein, που άλλοτε προωθούσε τα ανήλικα κορίτσια στην ελίτ, άλλοτε και στον γιο της βασίλισσας, πρίγκιπα Andrew, δεν είναι ο μόνος που «αυτοκτόνησε», «δολοφονήθηκε», «έπαθε ατύχημα» ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο κοντά στους Clintons. 

διάφορα έγγραφα και δηλώσεις αποδεικνύουν ότι ο Μπιλ Κλίντον ήταν καλεσμένος και στα πάρτι του Έπσταϊν που ο πολυδισεκατομμυριούχος φιλοξενούσε στο ιδιωτικό του νησί Little St. James.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να έχει πετάξει τουλάχιστον 27 φορές με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Επστάιν. Σε αυτές τις πτήσεις λέγεται ότι βρίσκονταν και ανήλικα κορίτσια που κακοποιήθηκαν για διάφορες «σεξουαλικές υπηρεσίες».

Σαφώς, ένας άνθρωπος όπως ο Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος ήταν το επίκεντρο των ερευνητών, έπρεπε να απομακρυνθεί πριν κουτσομπολέψει πάρα πολύ τους πελάτες του. Με ύποπτη αυτοκτονία στη φυλακή.

τον Αύγουστο του 2016, ο αμερικανικός τηλεοπτικός σταθμός CBS Las Vegas δημοσίευσε μια λίστα με τη «Λίστα Θανάτου Κλίντον», με ανθρώπους που λέγεται ότι πέθαναν στην περιοχή τους κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Η «Λίστα Θανάτων Κλίντον»:

 1 - James McDougal - Ο καταδικασμένος Whitewater partner της Κλίντον πέθανε προφανώς από καρδιακή προσβολή ενώ βρισκόταν στην απομόνωση. Ήταν βασικός μάρτυρας στην έρευνα του αμερικανού δικηγόρου Κένεθ Σταρ, ο οποίος υποτίθεται ότι θα ερευνούσε τις συναλλαγές του Προέδρου Μπιλ Κλίντον στο Γουάιτγουοτ (Whitewater)

 2 - Mary Mahoney - Μια πρώην υπάλληλος του Λευκού Οίκου δολοφονήθηκε σε μια καφετέρια Starbucks στο Georgetown τον Ιούλιο του 1997. Η δολοφονία συνέβη λίγο μετά, αφότου αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της για σεξουαλική παρενόχληση στον Λευκό Οίκο.

 3 - Vince Foster - πρώην σύμβουλος και συνάδελφος του Λευκού Οίκου και φίλος της Hillary Clinton στο Rose Law Firm στο Little Rock. Πέθανε από πυροβολισμό στο κεφάλι - υποτίθεται ότι αυτοκτόνησε.

 4 - Ron Brown - Γραμματέας Εμπορίου και πρώην Πρόεδρος του DNC. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα. Ένας παθολόγος ανέφερε ότι υπήρχε μια τρύπα στην κορυφή του κρανίου του Μπράουν που έμοιαζε με τραύμα από πυροβολισμό. Την περίοδο πριν από το θάνατό του, ο Μπράουν μίλησε δημόσια για την προθυμία του να συνάψει συμφωνία με τους εισαγγελείς. Οι άλλοι επιβάτες του αεροσκάφους πέθαναν επίσης. Λίγες μέρες αργότερα, ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας φέρεται να αυτοκτόνησε.

 5 - C. Victor Raiser II - Raiser, βασικός παράγοντας στον Οργανισμό συγκέντρωσης κεφαλαίων Κλίντον, πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα τον Ιούλιο του 1992.

6 - Ο Paul Tulley - Πολιτικός Διευθυντής της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Little Rock τον Σεπτέμβριο του 1992. Ο ίδιος ο Κλίντον τον περιέγραψε ως «αγαπητό φίλο και αξιόπιστο σύμβουλο».

 7 - Ed Willey - βρέθηκε νεκρός στο δάσος στη Βιρτζίνια τον Νοέμβριο του 1993 με ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι - υποτιθέμενη αυτοκτονία. Ο Ed Willey πέθανε την ίδια μέρα που η σύζυγός του Kathleen Willey ισχυρίστηκε ότι ο Bill Clinton την χάιδεψε στον Λευκό Οίκο. Ο Ed Willey έχει συμμετάσχει σε πολλούς εράνους των Clintons.

8 - Ο Τζέρι Παρκς - ο επικεφαλής της ομάδας του κυβερνήτη του Λιτλ Ροκ (Little Rock) του Κλίντον, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του σε μια εγκαταλελειμμένη διασταύρωση έξω από το Λιτλ Ροκ - υποτίθεται ότι αυτοκτόνησε. Ο γιος του Παρκς ανέφερε ότι ο πατέρας του ετοίμαζε έναν φάκελο για την Κλίντον που απειλούσε να αποκαλύψει πληροφορίες. Μετά τον θάνατό του, τα αρχεία αφαιρέθηκαν μυστηριωδώς από το σπίτι του.

 9 - James Bunch - επίσης φέρεται να αυτοκτόνησε με όπλο. Αναφέρθηκε ότι κρατούσε ένα «μαύρο βιβλίο» που περιείχε τα ονόματα προσωπικοτήτων με επιρροή που επισκέπτονταν ιερόδουλες στο Τέξας και το Αρκάνσας.

 10 - James Wilson - βρέθηκε νεκρός τον Μάιο του 1993. Λέγεται ότι απαγχονίστηκε. Αναφέρθηκε ότι συνδέθηκε με το Whitewater.

 11 - Kathy Ferguson - Η πρώην σύζυγος του Danny Ferguson, βρέθηκε νεκρή στο σαλόνι της τον Μάιο του 1994 με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Αναφέρθηκε μια υποτιθέμενη αυτοκτονία, αν και υπήρχαν αρκετές τσάντες γεμάτες, σαν να πήγαινε ταξίδι. Ο Ντάνι Φέργκιουσον ήταν συγκατηγορούμενος στη δίκη της Paula Jones μαζί με τον Μπιλ Κλίντον. Η Κάθι Φέργκιουσον έπρεπε να καταθέσει ως μάρτυρας για την Πόλα Τζόουνς.

 12 - Bill Shelton - αρραβωνιαστικός της Kathy Ferguson. Ο Σέλτον, ο οποίος ήταν επικριτικός για την πρόταση αυτοκτονίας της αρραβωνιαστικιάς του, βρέθηκε νεκρός στον τάφο της αρραβωνιαστικιάς του τον Ιούνιο του 1994 - φέρεται να αυτοκτόνησε με όπλο.

 13 - Gandy Baugh - Ο δικηγόρος του φίλου της Clinton, Dan Lassater, πέθανε πηδώντας από το παράθυρο ενός ψηλού κτηρίου τον Ιανουάριο του 1994. Ο πελάτης του ήταν καταδικασμένος έμπορος ναρκωτικών.

 14 - Florence Martin - λογιστής και υπεργολάβος της CIA, που σχετίζεται με την υπόθεση Barry Seal που αφορούσε λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Πέθανε από τρία τραύματα από πυροβολισμό 

 15 - Suzanne Coleman - φέρεται να είχε σχέση με την Clinton ενώ ήταν Γενικός Εισαγγελέας του Αρκάνσας. Πέθανε από πυροβολισμό στο πίσω μέρος του κεφαλιού - υποτιθέμενη αυτοκτονία. Ήταν έγκυος την ώρα του θανάτου της.

16 - Η Paula Grober - ήταν η διερμηνέας της Κλίντον για τους κωφούς από το 1978 μέχρι το θάνατό της στις 9 Δεκεμβρίου 1992. Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

 17 - Danny Casolaro - ένας ερευνητής ρεπόρτερ που ερεύνησε το αεροδρόμιο Mena και την Αναπτυξιακή Οικονομική Αρχή στο Αρκάνσας. Προφανώς έκοψε τους καρπούς του στη μέση των εξετάσεων.

 18 - Paul Wilcher - Δικηγόρος έρευνας για τη διαφθορά στο αεροδρόμιο Mena, βρέθηκε νεκρός σε μια τουαλέτα στις 22 Ιουνίου 1993, δίνοντας αναφορά στη Janet Reno στο διαμέρισμά του στην Ουάσιγκτον DC 3 εβδομάδες πριν από το θάνατό του.

 19 - Jon Parnell Walker - ερευνητής Whitewater για την "Resolution Trust Corp." Ο Γουόκερ πήδηξε από το μπαλκόνι του στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια τον Αύγουστο του 1993. Ερευνούσε το σκάνδαλο της Morgan Guaranty.

 20 - Barbara Wise - Γραμματέας Εμπορίου. Συνεργάστηκε στενά με τον Ρον Μπράουν και τον Τζον Χουάνγκ. Αιτία θανάτου - άγνωστη. Πέθανε στις 29 Νοεμβρίου 1996. Το μελανιασμένο, γυμνό σώμα της βρέθηκε σε κλειδωμένο γραφείο στο Υπουργείο Εμπορίου.

 21 - Ο Τσαρλς Μάισνερ - Αναπληρωτής Γραμματέας Οικονομίας, ο οποίος έδωσε στον Τζον Χουάνγκ ειδική άδεια ασφαλείας, πέθανε λίγο μετά σε ένα μικρό αεροπορικό δυστύχημα.

 22 - Δρ. Ο Stanley Heard - Πρόεδρος της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής Χειροπρακτικής Υγειονομικής Περίθαλψης πέθανε μαζί με τον δικηγόρο του Steve Dickson σε συντριβή ελαφρού αεροσκάφους. Ο Δρ. Ο Χερντ, ο οποίος υπηρέτησε στη Συμβουλευτική Επιτροπή Κλίντον εκτός από τη θητεία, αντιμετώπιζε προσωπικά τη μητέρα, τον πατριό και τον αδελφό της Κλίντον.

 23 - Barry Seal - ένας λαθρέμπορος ναρκωτικών και πιλότος TWA από το Mena Arkansas πυροβολήθηκε στο δρόμο.

 24 - Johnny Lawhorn, Jr. - ένας μηχανικός βρέθηκε νεκρός αφού το αυτοκίνητό του χτύπησε σε στύλο ρεύματος. Ένας έλεγχος που έγινε στον Μπιλ Κλίντον βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου που βρισκόταν στο εργαστήριο του Λόχορν.

 25 - Stanley Huggins - εξέτασε το Madison Guaranty και πέθανε τον Ιούνιο του 1987. Υποτίθεται ότι αυτοκτόνησε, αλλά η έκθεσή του δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ.

 26 - Hershell Friday - Ο δικηγόρος και έρανος του Κλίντον, πέθανε την 1η Μαρτίου 1994 όταν το αεροπλάνο του εξερράγη.

27 - Kevin Ives & Don Henry - η περίφημη υπόθεση «Boys on the Tracks». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα δύο αγόρια μπορεί να έπεσαν κατά λάθος στην επιχείρηση ναρκωτικών στο αεροδρόμιο στο Mena του Αρκάνσας - μια αμφιλεγόμενη υπόθεση. Ο πρώτος απολογισμός θανάτου αποκάλυψε ότι τα αγόρια αποκοιμήθηκαν στις σιδηροδρομικές γραμμές και χτυπήθηκαν. Μεταγενέστερες αναφορές ισχυρίστηκαν ότι τα δύο αγόρια σκοτώθηκαν πριν τεθούν στις ράγες. Πολλοί άνθρωποι που εμπλέκονται στην υπόθεση πέθαναν πριν φτάσει η κατάθεσή τους στο Μεγάλο Ενόρκο.

 28 - Keith Coney - Η μοτοσικλέτα του χτύπησε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, πέθανε τον Ιούλιο του 1988.

 29 - Keith McMaskle - μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου τον Νοέμβριο του 1988.

 30 - Gregory Collins - πέθανε από πυροβολισμό τον Ιανουάριο του 1989.

 31 - Jeff Rhodes - πυροβολήθηκε, ακρωτηριάστηκε και βρέθηκε καμένος σε χωματερή τον Απρίλιο του 1989.

 32 - Ο Τζέιμς Μίλαν - βρέθηκε αποκεφαλισμένος. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής έκρινε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε φυσικά αίτια.

 34 - Ρίτσαρντ Γουίντερς - ​​ύποπτος για τους θανάτους των Άιβς / Χένρι. Σκοτώθηκε σε διάρρηξη τον Ιούλιο του 1989.

Αυτοί οι σωματοφύλακες της Κλίντον είναι επίσης νεκροί:

35 - Ταγματάρχης William S. Barkley, Jr.

36 - Λοχαγός Scott J. Reynolds

37 - Λοχία Brian Hanley

38 - Λοχία Tim Sabel

39 - Maj . Γενικά William Robertson

40 - συνταγματάρχη William Densberger

41 - Συνταγματάρχης Robert Kelly

42 - Προδιαγραφές Gary Rhodes

43 - Steve Willis

44 - Robert Williams

45 - Conway Lebleu

46 - Todd McKeehan

 Και ο προτελευταίος θάνατος - ο Seth Rich, ένας υπάλληλος της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής (DNC), δολοφονήθηκε και «λήστεψε» (για το τίποτα) στις 10 Ιουλίου 2016. Εικάζεται ότι ο Rich είχε πληροφορίες για το σκάνδαλο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του DNC.

 Δεν περιλαμβάνονται σε αυτή τη λίστα οι 4 ήρωες που σκοτώθηκαν στη Βεγγάζη.

 Αρχική πηγή: https://lasvegas.cbslocal.com/2016/08/10/the-list-of-clinton-associates-whove-died-mysteriously-check-it-out/

 Η τελευταία «αυτοκτονία»:

 Από το Μπαγκλαντές μέχρι την Κούβα και το Μεξικό μέχρι τον Καναδά, τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν εκτενώς τον ξαφνικό και αφύσικο θάνατο του Klaus Eberwein στην πολιτεία του Μαϊάμι των ΗΠΑ. Πάνω απ 'όλα, λόγω της υποτιθέμενης αυτοκτονίας του, το άκρως εγκληματικό ζεύγος των ΗΠΑ Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον απαλλάχθηκαν για πάντα από μια άλλη ανησυχία. Στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ ή της Γερμανίας, ωστόσο, μάταια αναζητά κανείς ειδήσεις ή έστω μια περιθωριακή νότα για τον θάνατο του πρώην, υψηλόβαθμου αξιωματούχου της κυβέρνησης της Αϊτής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 50χρονος Eberwein ήταν υγιέστατος και κάθε άλλο παρά καταθλιπτικός. Φαίνεται ότι η αυτοκτονία του στις 11 Ιουλίου 2017 σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι ήταν εντελώς απροσδόκητη και για το θύμα. Δυστυχώς, λόγω αυτής της περίστασης, ο Eberwein δεν ήταν πλέον σε θέση να καταθέσει σε μια ερευνητική επιτροπή της κυβέρνησης της Αϊτής μια εβδομάδα αργότερα, στις 18 Ιουλίου 2017, όπως είχε προγραμματιστεί.

 Ο Eberwein περίμενε με ανυπομονησία αυτή την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει επιτέλους τους λογαριασμούς με το διεφθαρμένο Ίδρυμα Κλίντον, το οποίο ξεδιάντροπα πλουτίστηκε με φρικτό τρόπο από τη δυστυχία του σεισμού και του πληθυσμού της Αϊτής που επλήγη από την επιδημία.

 Όμως, αμέσως πριν την «αυτοκτονία» του φέρεται να άφησε να εννοηθεί ότι η ζωή του κινδύνευε επειδή έγειρε πολύ έξω στην υπόθεση Κλίντον.

 https://deutsch.rt.com/meinung/54457-schon-wieder-clinton-leiche/

ΠΗΓΗ
«Λίστα Μυστηριωδών Θανάτων και μάλιστα Αυτοκτονιών ανθρώπων που συνδέονται με τους Κλίντον!»

6-12-19
https://www.pravda-tv.com/2019/12/mysterioese-todesfaelle-im-umfeld-von-bill-und-hillary-clinton-die-komplette-clinton-death-list/

=========

σχετικές μας αναρτήσεις

27 Οκτωβρίου 2021

Ποινικές κατηγορίες βρίσκονται στο τραπέζι, για την υπόθεση των πυροβολισμών του Alec Baldwin. Περαιτέρω αποκαλύψεις, προσθέτουν νέα ερωτήματα

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/10/alec-baldwin.html

30 Οκτωβρίου 2021

Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Μπάιντεν εμπλέκεται στην απάτη της Alfa Bank Russiagate. Το κατηγορητήριο του δικηγόρου Michael Sussmann "ρίχνει φως" στο τι πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια της Russiagate.

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/10/alfa-bank-russiagate-michael-sussmann.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: