Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Κοινωνικά και πολιτιστικά ΣΟΚ που καταστρέφουν τη Δύση. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επέκρινε την " woke ideology" κατά τη διάρκεια μιας συνόδου ολομέλειας, της 18ης ετήσιας συνάντησης του "Valdai International Discussion Club" στο Sochi, όπου το θέμα ήταν «Παγκόσμιο Shake-up του 21 ου αιώνα.»

Ο Πούτιν προειδοποιεί για τη λεγόμενη " woke ideology" ιδεολογία αφύπνισης

η εγρήγορση καταστρέφει τη Δύση: Συνέβη στη Ρωσία, είναι κακό, καταστρέφει αξίες.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επέκρινε κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας την Πέμπτη, την ιδεολογία της άκρας αριστεράς που, όπως είπε, προκαλεί κοινωνικά δεινά σε όλο τον δυτικό κόσμο, λέγοντας ότι δεν διαφέρει από αυτό που συνέβη στη Ρωσία κατά την επανάσταση του 1917.

Ο Πούτιν έκανε τις παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια μιας συνόδου ολομέλειας της 18ης ετήσιας συνάντησης του Valdai International Discussion Club στο Σότσι (Sochi)  όπου το θέμα ήταν «Παγκόσμια Shake-up του 21 ου αιώνα.»

[“Global Shake-up in the 21st Century.” ]

Τα σχόλια του Πούτιν μεταφράστηκαν από διερμηνέα και αυτό το βίντεο ανέβηκε στον ιστότοπο της ρωσικής κυβέρνησης.

«Βλέπουμε με απορία την παράλυση να εκτυλίσσεται σε χώρες που έχουν συνηθίσει να θεωρούν τους εαυτούς τους ναυαρχίδες της προόδου», είπε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης όπου μίλησε για λίγες ώρες. «Φυσικά, δεν μας αφορά ούτε τι συμβαίνει, τα κοινωνικά και πολιτιστικά σοκ που συμβαίνουν σε ορισμένες χώρες στις δυτικές χώρες, κάποιοι πιστεύουν ότι το επιθετικό ξεκαθάρισμα ολόκληρων σελίδων της δικής σας ιστορίας, η θετική ενέργεια προς το συμφέρον των μειονοτήτων και η απαίτηση να αποποιηθείς την παραδοσιακή ερμηνεία τέτοιων βασικών αξιών όπως η μητέρα, ο πατέρας, η οικογένεια και η διάκριση μεταξύ των φύλων αποτελούν ορόσημο… μια ανανέωση της κοινωνίας».

Ο Πούτιν είπε ότι τα δυτικά έθνη είχαν το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά ότι «η συντριπτική πλειοψηφία της ρωσικής κοινωνίας» απέρριψε αυτούς τους νέους τρόπους σκέψης.

«Η ετοιμότητα της λεγόμενης κοινωνικής προόδου πιστεύει ότι η εισαγωγή μιας νέας συνείδησης, μιας νέας συνείδησης στην ανθρωπότητα, κάτι που είναι πιο σωστό», είπε ο Πούτιν. «Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που θα ήθελα να πω: Οι συνταγές που έχουν βρει δεν είναι κάτι καινούργιο. Όσο παράδοξο κι αν φαίνεται, αλλά αυτό είναι κάτι που είδαμε στη Ρωσία. 

Στη χώρα μας συνέβη πριν μετά την επανάσταση του 1917, οι Μπολσεβίκοι ακολουθούσαν τα δόγματα του Μαρξ και του Ένγκελς. Και δήλωσαν επίσης ότι θα αλλάξουν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής, τον πολιτικό, τον οικονομικό τρόπο ζωής, καθώς και την ίδια την έννοια της ηθικής, τις βασικές αρχές για μια υγιή κοινωνία.

Προσπαθούσαν να καταστρέψουν αιωνόβιες αξίες, επανεξετάζοντας τη σχέση μεταξύ των ανθρώπων, ενθάρρυναν την ενημέρωση των αγαπημένων και των οικογενειών τους. Χαιρετίστηκε ως η πορεία της προόδου. Και ήταν πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο και υποστηρίχθηκε από πολλούς, όπως βλέπουμε, συμβαίνει αυτή τη στιγμή».

«Παρεμπιπτόντως, οι Μπολσεβίκοι ήταν απολύτως δυσανεκτικοί με άλλες απόψεις, διαφορετικές από τις δικές τους», συνέχισε ο Πούτιν. «Νομίζω ότι αυτό πρέπει να σας θυμίζει κάτι που συμβαίνει. Και βλέπουμε τι συμβαίνει στις δυτικές χώρες, με απορία βλέπουμε τις πρακτικές που είχε η Ρωσία και που αφήσαμε πίσω σε μακρινό δρόμο, ο αγώνας για ισότητα και κατά των διακρίσεων μετατρέπεται σε επιθετικό δογματισμό στα πρόθυρα του παραλογισμού , όταν μεγάλοι συγγραφείς του παρελθόντος όπως ο Σαίξπηρ δεν διδάσκονται πλέον σε σχολεία και πανεπιστήμια επειδή τους ανακοίνωσαν ως καθυστερημένους κλασικούς που δεν κατανοούσαν τη σημασία του φύλου ή της φυλής».

«Στο Χόλιγουντ υπάρχουν φυλλάδια που υπενθυμίζουν τι πρέπει να κάνεις στον κινηματογράφο, στις ταινίες, πόσες προσωπικότητες και ηθοποιούς έχεις, τι χρώμα, τι φύλο, και μερικές φορές είναι ακόμα πιο αυστηρό και αυστηρό από αυτό που το Υπουργείο Η προπαγάνδα της Κεντρικής Επιτροπής του Σοβιετικού Κομμουνιστικού Κόμματος έκανε», είπε.

[Department of Propaganda of the Soviet Communist Party Central Committee]

 «Και η καταπολέμηση του ρατσισμού, που είναι ένας υψηλός στόχος, μετατρέπεται σε νέα κουλτούρα, ακυρώστε την κουλτούρα, και σε αντίστροφη διάκριση, ρατσισμό στην μπροστινή όψη. Και ξεχωρίζει τους ανθρώπους, ενώ οι αληθινοί μαχητές για τα πολιτικά δικαιώματα, προσπαθούσαν να εξαλείψουν αυτές τις διαφορές. Ζήτησα από τους συναδέλφους μου να βρουν αυτό το απόφθεγμα από τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και είπε: «Έχω ένα όνειρο, ότι τα τέσσερα μικρά παιδιά μου θα ζήσουν μια μέρα σε ένα έθνος όπου δεν θα κρίνονται από το χρώμα του δέρματός τους, αλλά από το περιεχόμενο του χαρακτήρα τους. Αυτό είναι μια αληθινή αξία.


«Ξέρετε, οι Μπολσεβίκοι μιλούσαν για ισότητα όχι μόνο της περιουσίας, αλλά και των γυναικών», συνέχισε ο Πούτιν. «Οι υποστηρικτές των νέων προσεγγίσεων φτάνουν στο σημείο να θέλουν να εξαλείψουν όλες τις έννοιες των ανδρών και των γυναικών, και όσοι τολμούν να πουν ότι άντρες και γυναίκες υπάρχουν και αυτό είναι ένα βιολογικό γεγονός, έχουν εξοριστεί. 

Ο γονέας νούμερο ένα, ο γονέας αριθμός δύο ή ο γονέας που έχει γεννήσει ή αντί για μητρικό γάλα, λέτε ανθρώπινο γάλα. Και τα λες όλα αυτά, έτσι οι άνθρωποι που δεν είναι σίγουροι για τη σεξουαλική τους ατζέντα δεν είναι δυσαρεστημένοι».

«Και θα ήθελα να πω ότι αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, και τη δεκαετία του 20 και του 1920, η σοβιετική "Soviet couture Tagore" δημιούργησε το λεγόμενο «Newspeak» και νόμιζαν ότι έτσι έχτιζαν μια νέα συνείδηση ​​και έβγαζαν νέες αξίες και πήγαν τόσο μακριά που μέχρι τώρα νιώθουμε τις συνέπειες», κατέληξε σχετικά. 

«Υπάρχουν μερικά τερατώδη πράγματα όταν από πολύ μικρή ηλικία διδάσκετε στα παιδιά ότι το αγόρι μπορεί εύκολα να γίνει κορίτσι και τους επιβάλλετε αυτήν την επιλογή. Σπρώχνεις τους γονείς στην άκρη και κάνεις το παιδί να πάρει αυτές τις αποφάσεις που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή τους. Και αν λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αυτό είναι κοντά στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και όλα αυτά κάτω από τη σημαία της προόδου, ενώ κάποιοι θέλουν απλώς να το κάνουν αυτό».

πηγές 22-10-21

https://www.youtube.com/watch?v=g6sIZ8-C1vw&feature=emb_imp_woyt

https://www.dailywire.com/news/putin-warns-wokeness-is-destroying-the-west-it-happened-in-russia-its-evil-it-destroys-values

Δεν υπάρχουν σχόλια: