Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Υποβρύχια εξωγήινη βάση έξω από τις ακτές της Ανταρκτικής, η περίεργη δομή ανακαλύφθηκε στο Google Earth

 Υποβρύχια βάση ανακαλύφθηκε στα ανοικτά των ακτών της Ανταρκτικής - 

Email από έναν πληροφοριοδότη (whistleblower) για πραγματική εξωγήινη βάση

Ένας κυνηγός UFO πιστεύει ότι βρήκε μια εξωγήινη βάση έξω από τις ακτές της Ανταρκτικής στο Google Earth, οδηγώντας σε ισχυρισμούς ότι εξωγήινοι βρίσκονται εδώ στη Γη.

Ένας alien hunter πιστεύει ότι βρήκε πολλά στοιχεία ενώ αναζητούσε εξωγήινη δραστηριότητα (extraterrestrial activity) στη Γη. Ένα βίντεο που ανέβηκε στο δημοφιλές conspiracy theory κανάλι "Behind the Scenes"  δείχνει μια μυστηριώδη ανωμαλία περίπου 180 χιλιόμετρα από τις ακτές της Ανταρκτικής. Κάτω από την επιφάνεια υπάρχει μια σειρά ευθειών που είναι κάθετες μεταξύ τους.

Η περίεργη δομή ανακαλύφθηκε στο Google Earth στις συντεταγμένες 63 ° 59'56.79 "S 118 ° 43'44.48" E.

Στην περίπτωση του Behind the Scenes, η περιγραφή του βίντεο λέει: "Μια τεράστια υποβρύχια κατασκευή 180 χλμ. από τις ακτές της Ανταρκτικής δείχνει, μεταξύ άλλων, τεράστιους τοίχους".

"Αν υποθέσουμε ότι αυτή η τεράστια δομή είναι τα ερείπια ενός τεράστιου αρχαίου οικισμού ή βάσης που είναι τώρα βυθισμένη, ποιος την έχτισε πριν από χιλιάδες χρόνια;"

Ο γνωστός κυνηγός εξωγήινων Scott Waring κατέγραψε γρήγορα το βίντεο, υποστηρίζοντας ότι ήταν απόδειξη εξωγήινης βάσης.

Ο κ. Waring έχει αναλύσει τη δομή και πιστεύει ότι υπάρχει χώρος στην υποτιθέμενη δομή για μια βάση και ένα υπόστεγο για ένα διαστημόπλοιο.

Ο θεωρητικός συνωμοσίας πρόσθεσε ότι μια αποστολή εκεί θα αποκαλύψει τους εξωγήινους που πιστεύει ότι είναι εκεί.

Έγραψε στο UFO Sightings Daily: «Η δομή έχει πολλές ορθές γωνίες και έχει το ίδιο πάχος σε όλα τα μονοπάτια.

Στην περιοχή νούμερο τρία στο στιγμιότυπο οθόνης μπορώ να δω ένα μεγαλύτερο μέρος της δομής, πιθανώς τον κύριο διάδρομο (suspension) για οχήματα, διαστημόπλοια για προσγείωση.

Η συμμετρία, οι σκιές και το σχήμα όλα δείχνουν ότι είναι μια εξωγήινη βάση. Πρέπει να οργανώσουμε μια αποστολή εκεί για να το επιβεβαιώσουμε.

Η αποστολή χρειάζεται υπόγειο ραντάρ σε περίπτωση που η δομή έχει καλυφθεί από χιόνι ή πάγο όλα αυτά τα χρόνια.

Άλλοι, ωστόσο, πρόσφεραν μια πιο λογική εξήγηση για την υποτιθέμενη εξωγήινη βάση.

Είναι πιθανό ότι η μυστηριώδης δομή είναι στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα εμφάνισης προβλημάτων στο Google Earth.

Ένα άτομο σχολίασε στην ενότητα κάτω από το πρωτότυπο βίντεο: "Μια ψευδαίσθηση λόγω ασυμφωνίας συνόλου δεδομένων." 

πηγή  5-10-21

  https://www.pravda-tv.com/2021/10/unterwasser-basis-vor-der-kueste-der-antarktis-entdeckt-e-mail-eines-whistleblowers-ueber-reale-alien-basis/

=============

παλαιότερη ενημέρωση

Μια τεράστια δομή έγινε ορατή κάτω από το στρώμα πάγου της Ανταρκτικής 

Λόγω της αυξανόμενης κλιματικής αλλαγής, μια τεράστια προηγουμένως άγνωστη δομή μεταξύ της ακτής του Prince Olav Coast και της ακτής του Prince Haraid Coast στην πάγο της Ανταρκτικής έγινε ξανά ορατή.

Σύμφωνα με τους παρατηρητές, η δομή δεν είναι ούτε φυσική ούτε είναι μια ρωγμή στον πάγο. Μήπως αυτό είναι περαιτέρω απόδειξη ότι ένας αρχαίος πολιτισμός υπήρχε στη σημερινή Ανταρκτική πριν από περισσότερα από χίλια χρόνια που δεν αναφέρεται στα ιστορικά βιβλία; 

Ο Αμερικανός συγγραφέας Michael Salla αναφέρει στο βιβλίο του η Κρυμμένη Ιστορία της Ανταρκτικής (Antarctica's Hidden History),που δημοσιεύθηκε το 2018 , ότι ο Νότος Πόλος δεν έχει καλυφθεί, όπως συχνά υποστηρίζεται, από πάγο, για εκατομμύρια χρόνια.

Με βάση δείγματα από τον περιβάλλοντα βυθό, οι ωκεανολόγοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πριν από μερικές χιλιάδες χρόνια ποτάμια έτρεχαν στη θάλασσα εδώ. Αυτό φαίνεται και από τους παλιούς χάρτες των ναυτικών, που δείχνουν ακόμη και την ακριβή πορεία των ποταμών.

Σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς, η ήπειρος λέγεται ότι ήταν απαλλαγμένη από πάγο πριν από περίπου 12.000 χρόνια, κάτι που συμπίπτει περίπου με την εμφάνιση ενός σοβαρού κατακλυσμού πριν από 12.500 χρόνια, που οδήγησε στην ανεξήγητη μαζική εξαφάνιση όλων των ειδών στη γη, μέχρι αυτή τη μέρα.

Χάρη στη σύγχρονη δορυφορική τεχνολογία και την αυξανόμενη ηφαιστειακή δραστηριότητα, που λιώνει το πάγο, μια ολόκληρη σειρά παράξενων ανωμαλιών έχουν γίνει ορατές τα τελευταία χρόνια, υποδηλώνοντας τεράστιους τοίχους και κτιριακά συγκροτήματα.

Οι ερευνητές υποπτεύονται ότι μπορεί να προέρχονται από περισσότερους από έναν πολιτισμούς που έχτισαν αυτές τις εγκαταστάσεις ίσως πριν από περισσότερα από 35.000 χρόνια χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία εντελώς άγνωστη σε εμάς.

Η πολική περιοχή καλύπτεται κατά 98 % από πάγο. Πολλοί επιστήμονες υποψιάζονται ότι κάτω από τον πάγο πάχους δύο χιλιομέτρων θα μπορούσαν ακόμη και να υπάρχουν τμήματα μιας αρχαίας ηπείρου.

Οι δορυφορικές εικόνες του Google Earth παρέχουν σχεδόν τακτικά εκπληκτικές εικόνες που δείχνουν μυστηριώδεις ανωμαλίες που θυμίζουν αρχαίους πέτρινους τοίχους, μερικοί από τους οποίους είναι γιγαντιαίο σε μέγεθος.

Το γεγονός είναι ότι σε καμία άλλη περιοχή στη γη δεν έχουν ανακαλυφθεί τόσες ανωμαλίες όσο στον Νότιο Πόλο. Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στη γη και είναι ένα από τα σημαντικότερα ερευνητικά κέντρα. 30 έθνη ερευνούν και εργάζονται σε συνεργασία, εδώ.

Περίπου 170 εκατομμύρια χρόνια πριν, αυτή η περιοχή ήταν ακόμα μέρος της υπερήπειρου Γκοντβάνα (supercontinent Gondwana ). Μόλις πριν από 25 εκατομμύρια χρόνια αυτό το τμήμα αποσπάστηκε από τη Γκοντβάνα και έγινε ανεξάρτητο.

Η πρώτη αποστολή πραγματοποιήθηκε το 1820

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοριογραφία, η πρώτη ανθρώπινη επίσκεψη στην Ανταρκτική έγινε το 1820. Από παλιούς χάρτες φαίνεται ότι η σημερινή Ανταρκτική κάποτε ήταν εξαιρετικά κατοικημένη στο μακρινό παρελθόν.

Το 1936, ο Howard P. Lovecraft δημοσίευσε ένα άρθρο στο Astounding Stories σχετικά με μια επιστημονική αποστολή στην Ανταρκτική. Το άρθρο εμφανίστηκε με τον τίτλο "In the mountains of madness"

Η αποστολή οδήγησε πολύ πέρα ​​από άγνωστες οροσειρές, μερικές από τις οποίες ήταν υψηλότερες από τα Ιμαλάια. Τα μέλη της αποστολής λέγεται ότι ανακάλυψαν αρχαία ερείπια, μυστηριώδεις λαβύρινθους και τοίχους που ήταν στολισμένα με περίεργα ιερογλυφικά που δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

Αργότερα ειπώθηκε ότι η ιστορία ήταν πλασματική. Είναι όντως αυτό ή υπάρχει κάτι σημαντικότατο στο σημείο?  

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι, είναι πιθανό, άλλα ερείπια πολύ ανεπτυγμένων πολιτισμών να βρεθούν σε προηγουμένως άγνωστα υπόγεια σπήλαια στην Ανταρκτική. Πιστεύουν ότι ολόκληρες πόλεις βρίσκονται κάτω από το αυγό πάχους ενός μέτρου, το οποίο μπορεί να έχει θαφτεί κάτω από τον πάγο ως αποτέλεσμα μετατόπισης πόλου και σχετικού κλιματικού σοκ.

Αυτό λέγεται ότι συνέβη πριν από περίπου 6.000 χρόνια, όπως είπε η Δρ. Η Βανέσα Μπάουμαν (Vanessa Bowman) από το πρόγραμμα της Βρετανικής Έρευνας  στην Ανταρκτική, όπως επιβεβαίωσε η βρετανική εφημερίδα The Sun  

Bowman:

« Πριν από εκατό εκατομμύρια χρόνια, η Ανταρκτική ήταν καλυμμένη από πλούσια τροπικά δάση, παρόμοια με αυτά που βλέπουμε στη Νέα Ζηλανδία σήμερα».

Οι ερευνητές βρήκαν ακόμη και υπόγειες λίμνες με θερμοκρασίες νερού + 19 βαθμούς Κελσίου στον πάγο πάχους χιλιομέτρου. Σπηλιές πάγου σε σχήμα θόλου, οι οποίες είναι γεμάτες με ζεστό αέρα, αψιδώνονταν πάνω από την επιφάνεια του νερού.

Είναι ακόμη νοητό ότι χιλιάδες χρόνια πριν, εξωγήινοι πολιτισμοί ζούσαν κάποτε σε αυτήν την ήπειρο, ο οποίος έπρεπε να εγκαταλείψει τον πλανήτη μας λόγω της ξαφνικής έναρξης της κλιματικής αλλαγής. Όσοι δεν τα κατάφεραν εγκαίρως εγκλωβίστηκαν στον πάγο μαζί με τα πλοία τους.

 Οι Γερμανοί ανακάλυψαν αρχαία ερείπια ήδη από το 1939;

Πολλές ανωμαλίες υποδηλώνουν ακόμη και με την πρώτη ματιά ότι πρόκειται για διαστημόπλοια που προσγειώθηκαν εδώ πριν από χιλιάδες χρόνια, με έναν πολιτισμό και έπρεπε να εγκαταλείψουν τον πλανήτη τους.

Οι Whistleblowers ισχυρίζονται επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια ότι ένα από τα πλοία έχει ανασκαφεί πλήρως. Σε αυτό το σημείο δεν είναι βέβαιο αν αυτές οι πληροφορίες είναι σωστές. Πολλές φορές, οι δήθεν ασφαλείς πληροφορίες αποδείχθηκαν αργότερα λανθασμένες.

Λέγεται ότι ήδη από το 2002 κατά τη διάρκεια ανασκαφών, εξαιρετικά παλιές πόλεις βρέθηκαν παγωμένες σε βάθος περίπου εξακοσίων μέτρων κάτω από το στρώμα πάγου Ross Ice Shelf  και, πολύ κοντά, τεράστιες ποσότητες δέντρων, φυτών και άγριων ζώων καθώς και οστά και κρανία μεγέθους περίπου τεσσάρων μέτρων -Αδαμίτες (Adamites) που θα μπορούσαν να είχαν ζήσει εδώ περίπου 55.000 χρόνια πριν.

Τα ερείπια είναι καλά προστατευμένα από κάθε πιθανή εναέρια παρατήρηση, γι 'αυτό και παρέμειναν άγνωστα τόσο καιρό. Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι η ανακάλυψη των ερειπίων ανάγεται στην πρώτη γερμανική αποστολή των εθνικοσοσιαλιστών το 1939. Οι ανασκαφές υπό την επίβλεψη αρχαιολόγων και επιστημόνων επιτρέπονταν μόνο από το 2002. 

Η δομή που ανακαλύφθηκε πρόσφατα έχει μήκος περίπου 300 μέτρα και πλάτος μεταξύ τριάντα και πενήντα μέτρα, συμπεριλαμβανομένων τεράστιων τειχών και πύργου ύψους δέκα μέτρων. Η δομή μπορεί να βρεθεί χρησιμοποιώντας τις συντεταγμένες του Google Earth:

69 ° 53'40.85 "S38 ° 42'18.25" E

Με την πρώτη ματιά, θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι πρόκειται για ερείπια ενός τείχους της παλιάς πόλης ή ενός φρουρίου. Αλλά αυτό είναι μόνο μια εικασία, επειδή το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ακόμη αυτή τη στιγμή είναι ότι τα πραγματικά επιστημονικά δεδομένα από την Ανταρκτική δεν δημοσιεύονται ακόμη.

Οι πληροφορίες που έχουμε για όλα αυτά προέρχονται από τους λεγόμενους whistleblowers  (ειδικά pseudo-whistleblowers  όπως ο David Wilcock, ο Corey Goode ή ο Emery Smith) που ισχυρίζονται ότι εμπλέκονται σε κάποιου είδους μυστικά στρατιωτικά προγράμματα-αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι πληροφορίες είναι εντελώς λάθος, αλλά δυστυχώς έχει επιβεβαιωθεί ξανά και ξανά στο παρελθόν ότι πολλά από αυτά που έγιναν γνωστά από αυτά τα κανάλια ήταν στην πραγματικότητα λανθασμένες πληροφορίες.

Με άλλα λόγια, ποια είναι η χρησιμότητα όλων αυτών των πληροφοριών εάν δεν ληφθούν σοβαρά υπόψη από την επικρατούσα τάξη, εάν δεν υπάρχει επιστήμονας για να ερευνήσει, να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί τους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν.

Εδώ ξεκινά το πραγματικό πρόβλημα. Σε αυτό το πλαίσιο, συχνά λέγεται ότι οι πληροφορίες παραβιάζουν ένα ευρύ φάσμα συμφερόντων ασφαλείας, γι 'αυτό οι πληροφορίες εξακολουθούν να ταξινομούνται ως άκρως απόρρητες και πιθανότατα θα παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οτιδήποτε δεν επιτρέπεται να μάθει το κοινό, για οποιονδήποτε λόγο, είναι ενάντια στα συμφέροντα της ασφάλειας. Η Ανταρκτική είναι η μόνη ήπειρος που έχει κηρυχθεί ως απαγορευμένη περιοχή για το κοινό. Γιατί; Τι υπάρχει να δείτε που δεν προορίζεται για μάτια ξένων;

Αυτό το γεγονός οδήγησε τελικά στο γεγονός ότι ο κατάλογος των μύθων και των θρύλων γίνεται όλο και μεγαλύτερος και ακόμη και οι ερευνητές συχνά δεν μπορούν πλέον να κάνουν διάκριση μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.

πηγή  26-7-21

Από τον Frank Schwede

https://www.pravda-tv.com/2021/07/eine-riesige-struktur-ist-unter-dem-eisschild-der-antarktis-sichtbar-geworden-video/

=========================

Ανταρκτική: UFO και πραγματική εξωγήινη βάση , σύμφωνα με τον Αμερικανό πληροφοριοδότη  (whistleblower)

Μηχανικός του Ναυτικού των ΗΠΑ ισχυρίζεται: UFO και βάσεις εξωγήινων στην Ανταρκτική είναι απολύτως αληθινά, οι εξωγήινοι συνεργάζονται ακόμη και με τον αμερικανικό στρατό στο Νότιο Πόλο!

Το παρακάτω είναι ένα μεταφρασμένο άρθρο της Αγγλίδας  ουφολόγου Linda Moulton-Howe με μια συνέντευξη με έναν φερόμενο ως πληροφοριοδότη (whistleblower) που αναφέρει εξωγήινες βάσεις και εξωγήινα UFO στο Νότιο Πόλο μέσω της δουλειάς του για τον αμερικανικό στρατό εκεί. 

Σημαντική σημείωση εκ των προτέρων: αυτό το άρθρο ΔΕΝ αφορά την υποτιθέμενη βάση NAZI "Neuschwabenland" στην Ανταρκτική και τα αντίστοιχα "UFO θαυματουργά όπλα του Χίτλερ" όπως Haunebu, Vril κ.λπ. 

Στις 2 Ιανουαρίου 2015, έλαβα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν συνταξιούχο στρατιώτη του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, που μου ζήτησε να τον αποκαλέσω μόνο «Μπράιαν» ("Brian")

Την περίοδο από το 1983 έως το 1997 γνώρισε εξαιρετικά πράγματα ως μηχανικός πτήσης σε πτήσεις φορτίου (cargo flights) και αποστολές διάσωσης στην Ανταρκτική (Νότιο Πόλο). Για παράδειγμα, πάνω από τα Υπερταρκτικά Όρη  (Transantarctic Mountains) μπόρεσε να παρατηρήσει ασημένιους δίσκους να πετούν στον αέρα αρκετές φορές.

Σε μια περιοχή που ήταν πραγματικά κλειστός εναέριος χώρος, ο ίδιος και το πλήρωμά του είδαν επίσης ένα μεγάλο άνοιγμα στον πάγο, λίγα χιλιόμετρα από τον γεωγραφικό Νότιο Πόλο.

Κατά τη διάρκεια ιατρικής έκτακτης ανάγκης, το πλήρωμα έπρεπε να πετάξει μέσω της απαγορευμένης περιοχής και είδε αυτό που δεν έπρεπε να δει: πιθανώς την είσοδο σε μια ερευνητική βάση που χτίστηκε από ανθρώπους και εξωγήινους κάτω από τον πάγο.

Τέλος, υπήρξε ένα δεύτερο περιστατικό στο οποίο δώδεκα επιστήμονες χάθηκαν για δύο εβδομάδες σε έναν σταθμό στο Marie Byrd Land στη δυτική Ανταρκτική. Όταν εμφανίστηκαν ξανά, το πλήρωμα του Μπράιαν έλαβε εντολή να τους παραλάβει από εκεί. Ο Μπράιαν αναφέρει ότι οι επιστήμονες δεν είπαν λέξη στην πτήση της επιστροφής και έδειχναν «ταραγμένοι».

Ο Μπράιαν και το πλήρωμά του απαγορεύτηκε να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους σε πολλές περιπτώσεις και τους έκαναν να καταλάβουν χωρίς αμφιβολίες ότι δεν είχαν δει αυτό που είχαν δει. Ωστόσο, ο Μπράιαν δεν χρειάστηκε ποτέ να υπογράψει επίσημη συμφωνία εμπιστευτικότητας. Ως εκ τούτου, αποφάσισε - τώρα συνταξιούχος - να δημοσιεύσει τις εμπειρίες του. Γιατί ξέρει ότι στον πλανήτη μας εργάζονται μη ανθρώπινα όντα.

Email του Μπράιαν - Μάρτυρας εξωγήινων δραστηριοτήτων στην Ανταρκτική

Προς: earthfiles ATTT earthfiles DOT com

Θέμα: Ανταρκτική UFO

Ημερομηνία: 2 Ιανουαρίου 2015

Γεια σου Linda. Είμαι συνταξιούχος μηχανικός πτήσης του Πολεμικού Ναυτικού για το [Lockheed] LC-130. Το 1997, μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας, αποσύρθηκα από το Πολεμικό Ναυτικό. Για πολύ καιρό ήθελα να σας πω για τις εμπειρίες μου με ιπτάμενα αντικείμενα στην Ανταρκτική, για τις οποία δεν μου επιτράπηκε να μιλήσω κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας μου.

Πέρασα μέρος του ναυτικού (Navy time) μου στην Ανταρκτική Μοίρα Ανάπτυξης Έξι (επίσης γνωστή ως VXE-6) [Antarctic Development Squadron Six]

 Πρόκειται για μοίρα του Πολεμικού Ναυτικού για την υποστήριξη της εξερεύνησης των ΗΠΑ στην Ανταρκτική. Υπηρέτησα στη Μοίρα από το 1983 περίπου μέχρι να συνταξιοδοτηθώ τον Μάρτιο του 1997.

Ως μηχανικός, έχω ολοκληρώσει πάνω από 4.000 ώρες πτήσης. Είδα πράγματα στην Ανταρκτική που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να φανταστούν. Το τοπίο φαίνεται πολύ περίεργο, σαν να μην ανήκει καθόλου στον πλανήτη μας. Πριν παροπλισθεί η μοίρα το 1999, ήμασταν σταθμευμένοι στην Ανταρκτική από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τα τέλη Φεβρουαρίου κάθε έτους. Λόγω των θερμότερων θερμοκρασιών και των 24 ωρών της ημέρας, οι περισσότεροι επιστήμονες εργάζονται εκεί μόνο το καλοκαίρι.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου μου έχω πετάξει σχεδόν σε κάθε μέρος της ηπείρου, συμπεριλαμβανομένου του Νοτίου Πόλου 300 φορές. Η αφετηρία για τις αποστολές που πετούσαμε κάθε χρόνο ήταν ο σταθμός McMurdo τρεισήμισι  ώρες μακριά από το σταθμό του Νότιου Πόλου. Μεταξύ των δύο σταθμών υπάρχει μια οροσειρά, τα Υπερταρκτικά Όρη. Σε μια τοποθεσία "χωρίς καταιγίδες" (έτσι την ονομάσαμε) "storm-free",   μπορείτε να δείτε τα βουνά μεταξύ του ΜακΜέρντο (McMurdo) και του Νότιου Πόλου από το υψόμετρο των 25.000-35.000 ποδιών.

Σε αρκετές πτήσεις από και προς τον Νότιο Πόλο, η ομάδα μας έχει δει αντικείμενα εν πτήσει που έχουν πετάξει ανάμεσα στις κορυφές των Υπερταρκτικών Ορέων, σχεδόν πάντα στα ίδια μέρη. Η εναέρια κίνηση εκεί κάτω ήταν κάτι παραπάνω από ασυνήθιστη, γιατί στην πραγματικότητα μόνο τα αεροπλάνα της δικής μας μοίρας βρίσκονταν στην ήπειρο. Κάθε αεροπλάνο γνώριζε πού βρίσκονταν τα άλλα, επειδή εμείς εμμέναμε στα σχέδια πτήσεων.

Εικ. 1 - Σε αυτόν τον χάρτη, ο Μπράιαν, ο συνταξιούχος μηχανικός πτήσης του Πολεμικού Ναυτικού, έχει σημειώσει τις κύριες τοποθεσίες στην Ανταρκτική.

Υπάρχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του σταθμού του Νότιου Πόλου: τα αεροπλάνα μας δεν επιτρεπόταν να πετάξουν πάνω από μια συγκεκριμένη περιοχή οκτώ χιλιόμετρα από το σταθμό. Από την επίσημη πλευρά ειπώθηκε ότι υπήρχε σταθμός μέτρησης αέρα (air measurement station)  εκεί. Δεν είχε νόημα για την ομάδα μας και σε δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις χρειάστηκε να πετάξουμε μέσα από τη ζώνη, παρά την απαγόρευση.

Συνέβη μια φορά όταν έπρεπε να πετάξουμε στο σταθμό Davis της Αυστραλίας για ιατρική πτήση διάσωσης. Βρίσκεται στην άλλη άκρη της ηπείρου, οπότε προσγειωθήκαμε στο Νότιο Πόλο για να ανεφοδιάσουμε με καύσιμα. Η απευθείας διαδρομή προς το σταθμό Davis περνά ακριβώς πάνω από τον σταθμό μέτρησης αέρα. Το μόνο που είδαμε πετώντας πάνω από την περιοχή ήταν ένα πολύ μεγάλο άνοιγμα που οδηγούσε στον πάγο. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετάξει εκεί με ένα από τα αεροπλάνα μας LC-130. Μετά την αποστολή διάσωσης, μας είπαν μερικοί  floppy hats (πιθανώς πράκτορες πληροφοριών) από την Ουάσινγκτον να μην μιλήσουμε για την απαγορευμένη περιοχή.

Τη δεύτερη φορά πλησιάσαμε τον "σταθμό μέτρησης αέρα" όταν είχαμε προβλήματα με τα ηλεκτρικά και τα όργανα πλοήγησης. Μας δόθηκε η εντολή να φύγουμε αμέσως από την περιοχή και να αναφερθούμε στον διοικητή αμέσως μόλις προσγειωθούμε στο σταθμό McMurdo. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι ο πιλότος μας (διοικητής πτήσης) ήταν πολύ μαζεμένος. Μετά από αυτό, το πλήρωμά μας δεν χρησιμοποιήθηκε για πτήσεις ανεφοδιασμού στον Νότιο Πόλο για περισσότερο από ένα μήνα.

Έχουμε δει ασυνήθιστα πράγματα αρκετά συχνά. Κάποτε η ραδιοφωνική σύνδεση με ένα απομακρυσμένο στρατόπεδο στο Marie-Byrd-Land διακόπηκε για δύο εβδομάδες. Είχαμε αφήσει τους επιστήμονες και τον εξοπλισμό τους προηγουμένως. Έτσι, η ομάδα μας πέταξε πίσω στο στρατόπεδο για να δει αν είχε συμβεί κάτι στους επιστήμονες. Δεν βρήκαμε κανέναν, αλλά δεν υπήρχε ούτε ίχνος εξωτερικής παρέμβασης. Η ραδιοφωνική σύνδεση ήταν εντάξει, 4 είχαμε τσεκάραμε τον σταθμό McMurdo για να δούμε αν λειτουργεί.

Στη συνέχεια, επιστρέψαμε στη βάση με οδηγίες του αστυνομικού που εφημέρευε. Μια εβδομάδα αργότερα, οι επιστήμονες εμφανίστηκαν ξανά στο στρατόπεδο τους και τηλεφώνησαν στο ΜακΜέρντο για να τους πάρει κάποιος. Στο πλήρωμά μου ανατέθηκε η πτήση της επιστροφής επειδή είχαμε αρχικά φέρει κόσμο στο στρατόπεδο και ήξερα τον δρόμο μας γύρω από την περιοχή. Οι επιστήμονες δεν είπαν λέξη στο πλήρωμά μου, σε κανέναν. Μου έκαναν μια τρομακτική εντύπωση.

Μόλις προσγειωθήκαμε στο ΜακΜέρντο, οι επιστήμονες μπήκαν σε ένα άλλο αεροπλάνο μας και οδηγήθηκαν στο Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας. Δεν τους ξανακούσαμε.
Ο εξοπλισμός τους, τον οποίο πήραμε από την αποθήκη, τέθηκε σε καραντίνα και στάλθηκε πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όλοι συνοδεύονταν από τα ίδια floppy hats (πιθανώς πράκτορες πληροφοριών) που μας ρωτούσαν μετά την πτήση πάνω από τον σταθμό μέτρησης αέρα ή τη μεγάλη τρύπα στον πάγο.

Θα μπορούσα να πω πολλά περισσότερα πράγματα που παρατήρησα κατά τη διάρκεια της δουλειάς μου με το VXE-6. Φημολογήθηκε μεταξύ των πληρωμάτων πτήσης ότι  υπήρχε βάση UFO στο Νότιο Πόλο. Ορισμένα μέλη του πληρώματος είχαν ακούσει από τους επιστήμονες του Νότου Πόλου ότι εξωγήινες μορφές ζωής θα έρχονταν σε επαφή με τους ερευνητές στον σταθμό μέτρησης αέρα ή στην τρύπα πάγου και θα συνεργάζονταν.

στη φωτο, ο Μπράιαν με τη σημαία των ΗΠΑ δίπλα στη μεταλλική ράβδο με την κίτρινη μπάλα που σηματοδοτεί το γεωγραφικό Νότιο Πόλο.

UFO και εξωγήινη βάση στην Ανταρκτική; Συνέντευξη με τον Μπράιαν

Σε μια συνέντευξή μου, ο 59χρονος Μπράιαν περιγράφει τις εξαιρετικές εμπειρίες του από το 1995 και το 1996 με περισσότερες λεπτομέρειες. Ξεκινά με την πρώτη του θέαση των "ασημένιων δίσκων":

Μπράιαν: Πετάξαμε μόνο περίπου 10.000 πόδια πάνω από αυτές τις κορυφές του βουνού. Το μόνο που μπορούσαμε να δούμε στην πρώτη θέαση ήταν οι αντανακλάσεις που αναβοσβήνουν από τους ασημένιους δίσκους που έτρεχαν εκεί κάτω. Ακόμα θυμάμαι πώς γύρισα στον διοικητή της πτήσης και τον πιλότο μου και είπα: «Τι είδους πράγματα είναι αυτά εκεί κάτω;» Πάνω από την ενδοεπικοινωνία είπε: «Λοιπόν, αυτά δεν είναι δικά μας. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα ».

Linda Moulton Howe (LMH): Τι είδες; Τι σχήμα είχαν τα αντικείμενα; Πώς μετακινηθήκατε;

Μπράιαν: Μετακινήθηκαν πολύ άτακτα Δεν θέλω να πω «σπασμωδικά». Θα έλεγα ότι έβλεπαν γύρω από το υψόμετρό μας. Αυτά τα λαμπερά αντικείμενα έπεσαν σε τρεις ή τέσσερις κορυφές βουνού και στη συνέχεια σταμάτησαν. Στη συνέχεια, ένας δίσκος ή δύο ανέβηκαν και χτύπησαν ο ένας τον άλλον, και στη συνέχεια shot off προς διαφορετική κατεύθυνση. Αυτό ήταν πάντα πάνω από τα Υπερταρκτικά Όρη. 

Ποτέ δεν πέταξαν πάνω από τον παγετώνα Beardmore.

LMH: Έχει πλησιάσει ποτέ κανείς το αεροπλάνο σας;

Μπράιαν: Όχι, ήταν πάντα μαζί μας και έμειναν έτσι. Μας είπαν να μην μιλήσουμε σε κανένα άλλο προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού σχετικά, εκτός από το δικό μας πλήρωμα πτήσης.

 Απλώς είδαμε αυτές τις συσκευές εκεί κάτω και μετά μας είπαν ότι αυτά δεν είναι τα αεροπλάνα μας ... σκέτη τρέλα. Γιατί το ερώτημα είναι: τι είδους πράγματα είναι αυτά; Γιατί κανείς δεν ξέρει τίποτα για αυτό;

ήμασταν σε μια αποστολή σε ένα αυστραλιανό ερευνητικό στρατόπεδο, στον σταθμό Davis. Για να φτάσουμε εκεί, έπρεπε να πετάξουμε στο Νότιο Πόλο για να ανεφοδιάσουμε με καύσιμα. Από εκεί κινηθήκαμε κατευθείαν στον σταθμό Davis. Ένα αεροπλάνο χρειάστηκε εκεί έξω για ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ένας από τους εργαζόμενους κάηκε σοβαρά από λέβητα αερίου. Έτσι προσπαθήσαμε να φτάσουμε εκεί το συντομότερο δυνατό. Πρόκειται για πτήση έξι ωρών. τρεισήμισι ώρες στο Νότιο Πόλο και στη συνέχεια άλλες τρεις ώρες στο σταθμό Davis.

Ο σταθμός Ντέιβις είναι ο νοτιότερος σταθμός της Ανταρκτικής στην Αυστραλία. Βρίσκεται 2.250 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του Περθ, στην ακτή Ingrid Christensen της πριγκίπισσας Ελίζαμπεθ Λαντ. Μετά τον Νότιο Πόλο υπάρχει μια περιοχή που δεν μας επιτράπηκε να πετάξουμε. Μας είπαν ότι υπήρχε εκεί ένας σταθμός μέτρησης αέρα, οι μετρήσεις του οποίου παραποιήθηκαν από τα καυσαέρια του κινητήρα μας. Είναι κάπως αστείο γιατί ήδη πετάμε αρκετά ψηλά . Τέτοιες μετρήσεις αέρα πραγματοποιούνται στο έδαφος.

Τέλος πάντων, ήμασταν σε αποστολή διάσωσης και έτσι πετάξαμε σε ευθεία γραμμή. Όταν ήμασταν περίπου πέντε έως δέκα μίλια από τον Νότιο Πόλο, μας δόθηκε μια ραδιοφωνική οδηγία να αποκλίνουμε έναν ορισμένο αριθμό βαθμών από την πορεία. Κάποιος είπε, "Γεια, ξέρεις ότι υπάρχει ένας αεροπορικός σταθμός εκεί έξω, έτσι δεν είναι;"

Κοιτάξαμε κάτω και υπήρχε αυτή η τεράστια τρύπα στον πάγο, σχεδόν σαν είσοδος σπηλαίου, αλλά αρκετά μεγάλη για να πετάξει ένα LC-130. Το άνοιγμα οδήγησε προς τα κάτω. Μας δόθηκε η εντολή να μην πετάμε πάνω από αυτήν την περιοχή.

Συνεχίσαμε την επέμβαση και πήραμε το ιατρικό μας επείγον. Στη συνέχεια γυρίσαμε και πετάξαμε πίσω. Έπρεπε να ανεφοδιαστούμε ξανά στο Νότιο Πόλο και καθώς πλησιάσαμε στον αεροσταθμό μας δόθηκε η εντολή να αποκλίνουμε τόσα μίλια από την πορεία και μετά να επιστρέψουμε στην πορεία. Έτσι ανεφοδιάσαμε με καύσιμα στο Νότιο Πόλο, πήραμε τον δρόμο για το σταθμό McMurdo και προσγειωθήκαμε εκεί. Ολόκληρο το πλήρωμα κλήθηκε στο γραφείο του διοικητή.Θα έπρεπε να καθίσουμε στο δωμάτιο και στη συνέχεια μπήκε αυτός ο τύπος που κανείς δεν γνώριζε. Με τον τρόπο του, μου έμοιαζε με αξιωματικό πληροφοριών. Καθίσαμε και είπε: «Εντάξει, το είδες αυτό το πράγμα. Αλλά δεν το είδες αυτό ».

LMH: Εννοούσε τη μεγάλη, βαθιά τρύπα;

Μπράιαν: Ναι, το μεγάλο άνοιγμα στον πάγο, ο υποτιθέμενος σταθμός μέτρησης αέρα. Μας είπαν να μην το συζητάμε ... ποτέ! Αυτό ήταν ταμπού για εμάς, δεν πρέπει να κάνουμε περαιτέρω έρευνα.

LMH: Στο τέλος του email σας προς μένα γράφετε: «Υπήρχε μια φήμη μεταξύ των πληρωμάτων πτήσης ότι θα υπήρχε μια βάση UFO στο Νότιο Πόλο. Ορισμένα μέλη του πληρώματος είχαν ακούσει από τους επιστήμονες του Νότιου Πόλου ότι εξωγήινες μορφές ζωής θα έρχονταν σε επαφή με τους ερευνητές στον σταθμό μέτρησης αέρα ή στην τρύπα πάγου.

Μπράιαν: Ναι, ξέρετε, αυτό είναι ένα από τα πράγματα: «Επισήμως», δεν μας επιτράπηκε να μιλήσουμε με άλλα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού για αυτό. Αλλά οι άντρες μετά από μια πτήση ... πάνε σε ένα μπαρ, και ... καλά, μετά από μερικά ποτήρια μπύρας αρχίζουν να μιλούν. Κάτι σαν: "Άκουσα αυτούς τους επιστήμονες να μιλούν για παιδιά στο Νότιο Πόλο που εργάζονται με περίεργους" ανθρώπους ".

Σίγουρα, το έθεσαν με τέτοιο τρόπο που δεν χρειάστηκε να πουν «εξωγήινοι» ή «εξωγήινοι» ή οτιδήποτε άλλο. Και [φημολογήθηκε ότι ο σταθμός παρακολούθησης του αέρα ήταν στην πραγματικότητα μια κοινή βάση για. Εξερευνητές και εξωγήινους που συνεργάστηκαν εκεί [στο μεγάλο άνοιγμα στον πάγο].

Κάποιος από το πλήρωμά μου άκουσε όλες αυτές τις συνομιλίες μεταξύ των επιστημόνων. Είπε, "Γεια, υπήρχαν δύο παιδιά εκεί που μιλούσαν για αυτούς τους επιστήμονες που επέστρεψαν στον σταθμό παρακολούθησης του αέρα, για να συναντήσουν τους εξωγήινους".
https://www.youtube.com/watch?v=ZlOPsidcBfo

πηγή  5-10-21

https://www.pravda-tv.com/2021/10/unterwasser-basis-vor-der-kueste-der-antarktis-entdeckt-e-mail-eines-whistleblowers-ueber-reale-alien-basis/

Η δημοσιογράφος Linda Moulton Howe είναι ιδρύτρια της ιστοσελίδας Earthfiles,   ειδικεύεται στο κυνήγι UFO στην Ανταρκτική και τη Σιβηρία και και αμφισβητεί επιστημονικές θεωρίες σχετικά με τις παγωμένες περιοχές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: