Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Τι προβλέπει ο 14χρονος Ινδός αστρολόγος Abhigya Anand για το 2022, επόμενη πανδημία? Marburg? γνωρίζουν κάτι που δεν γνωρίζουμε?

Πρόβλεψη για το 2022 από αστρολόγους σε όλο τον κόσμο

ένας από τους νεότερους αστρολόγους στον κόσμο, ο οποίος προέβλεψε την πανδημία, σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο του 2019,ο Ινδός Abhigya Anand, που είναι μόλις 14 ετών  (τα βίντεο του γίνονται αυτή τη στιγμή viral σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα),
προειδοποίησε πρόσφατα για μια νέα απειλή - έναν άγνωστο ιό κατά του οποίου όλα τα εμβόλια θα ήταν άχρηστα.

https://bloknot.ru/obshhestvo/konets-pandemii-gibel-ameriki-protsvetanie-rossii-astrologi-vsego-mira-dali-prognoz-na-2022-god-819384.html

==========
Ακόμα κι αν η κυρίαρχη προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης και η χαλάρωση ορισμένων δρακόντειων περιορισμών στην ελευθερία κάνουν να φαίνεται ότι ο πόλεμος κατά της πανδημίας COVID έχει κερδηθεί, αυτό ίσως είναι ένα ακόμα τέχνασμα στα πλαίσια ενός μεγαλύτερου PSYCOPS

[Psychological operations (PSYOP) πράξεις για τη μετάδοση επιλεγμένων πληροφοριών και δεικτών στο κοινό για να επηρεάσουν τα συναισθήματα, τα κίνητρα και τον αντικειμενικό του συλλογισμό και, τελικά, τη συμπεριφορά κυβερνήσεων, οργανισμών, ομάδων και ατόμων]

Τα χαρακτηριστικά της πανδημίας COVID-19 είναι πολύ ανησυχητικά:

Η ασθένεια COVID-19 έχει πλέον αναδειχθεί ως ένα άλλο θεραπεύσιμο κρυολόγημα / γρίπη που χωρίς έγκαιρη θεραπεία, έχει ως αποτέλεσμα πρόωρους θανάτους στους πολύ ηλικιωμένους και στα άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις, έτσι δημιουργείται η εντύπωση ότι υπήρξαν υπερβολικοί θάνατοι και δημιουργείται μια μαζική υστερία.

Η κάλυψη των μέσων μαζικής ενημέρωσης για μια πιθανή διαρροή ιού στο εργαστήριο της Γουχάν αύξησε τους φόβους ότι, η δήθεν ξαφνική αύξηση των θανάτων θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα μιας θανατηφόρας εστίας βιολογικού όπλου και προκάλεσε περαιτέρω πανικό για την ανάπτυξη ενός εμβολίου που θα μπορούσε να στοχεύσει στο να σταματήσει την εξάπλωση του COVID. αναφέρθηκε ότι αυτό θα διαρκέσει τουλάχιστον 10 χρόνια, προσθέτοντας στους φόβους του κοινού.

Η χρήση του πλέον αποκαλυφθέντος τεστ PCR σε πραγματικό χρόνο για τη διάγνωση του COVID οδήγησε σε μεγάλο αριθμό θετικών αποτελεσμάτων που αναφέρονται ως "περιπτώσεις" χωρίς καθόλου συμπτώματα.

Ασυμπτωματικές λοιμώξεις, οι οποίες είναι γνωστό ότι δεν υπάρχουν,  τρόμαξαν περαιτέρω τον πληθυσμό.

Σήμερα γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον το 97% αυτών των θετικών αποτελεσμάτων ήταν ψευδή επειδή τα "cycle thresholds" που χρησιμοποιήθηκαν στα εργαστήρια δοκιμών ήταν πολύ υψηλά. Η PCR σε πραγματικό χρόνο αναπτύχθηκε ως ερευνητικό εργαλείο και θεωρείται ακατάλληλη για διαγνωστικούς σκοπούς.

Τα νέα mRNA COVID και οι ενέσεις "εμβόλιο" γονιδιακής θεραπείας με ιικό φορέα αναπτύχθηκαν βιαστικά. Αυτές οι ενέσεις έγιναν σε έναν παγκόσμιο,  μαζικό πειραματισμό χωρίς ενημερωμένη συναίνεση και προκάλεσαν πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων συμπτωμάτων παρόμοιων με τον αιμορραγικό πυρετό.

Αιμορραγία και θρόμβοι αίματος

Έχει διαπιστωθεί ότι οι θρόμβοι και η αιμορραγία προκαλούνται από τις πρωτεΐνες αιχμής (spike proteins)  που παράγονται από το σώμα ως απάντηση στις ενέσεις, και αυτό συνδυάζεται με ένα άγνωστο συστατικό στις ενέσεις, το οξείδιο του γραφενίου, το οποίο είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί θρόμβους και Αιμορραγία.

Η πρώτη και η δεύτερη δόση των ενέσεων COVID έχουν πλέον αποδυναμώσει τη γενική υγεία του πληθυσμού, όπως αποδεικνύεται από την τρέχουσα κατάσταση στα νοσοκομεία, τα οποία είναι υπερφορτωμένα τους καλοκαιρινούς μήνες με ασθενείς που υποφέρουν από τις παρενέργειες των ενέσεων. πολλοί ασθενείς έχουν συμπτώματα παρόμοια με τον αιμορραγικό πυρετό.

Οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί για τον COVID, οι οποίοι κρίνονται απαραίτητοι λόγω της μειωμένης ανοσίας των πρωτογενών εμβολιασμών, καθώς και οι προτεινόμενες ενέσεις για παιδιά αναμφίβολα θα προκαλέσουν σοβαρότερα συμπτώματα παρόμοια με τον αιμορραγικό πυρετό και θα είναι επίσης πιο διαδεδομένα.

========

 Μείωση στο προσδόκιμο ζωής?

Συνέπειες του «εμβολιασμού», διακρίσεις εναντίον μη εμβολιασμένων ατόμων, εμβολιασμός παιδιών, κατάρρευση κρατικών συστημάτων και προβλήματα της επιστήμης στην κρίση του κορωνοϊού.

οι άνθρωποι  κάνουν τρία έως τέσσερα «εμβόλια»
συνέπειες του εμβολιασμού στις έγκυες γυναίκες
Η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών σε νοσοκομεία και μονάδες εντατικής θεραπείας έκαναν δύο ή τρεις ενέσεις, το Pfizer ή το Moderna.
Αναπτύσσεται ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών παρενεργειών: εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακά προβλήματα, πολλαπλές φλεγμονές, καρκίνος, ανεπάρκεια οργάνων, βαριά εμμηνορροϊκή αιμορραγία, αποβολές, νεκρά παιδιά

μιλούν ήδη για τον τέταρτο «εμβολιασμό». Κάτι πρέπει να εγχέεται κάθε έξι μήνες.
 η ζωή είναι δύσκολη για άτομα που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, αποκλείονται από κοινωνικές δραστηριότητες.
η κατάσταση εμβολιασμού προσαρμόζεται  κατά βούληση
ο όρος «εμβολιάζεται» επανεφευρίσκεται συνεχώς.

Πέντε μήνες μετά τον τελευταίο «εμβολιασμό» κάποιος χαρακτηρίζεται ως μη εμβολιασμένος ξανά. Εάν τα εμβολιασμένα άτομα πεθάνουν από παρενέργειες, περιλαμβάνονται στα στατιστικά ως μη εμβολιασμένα.

Δεν μιλάμε πλέον για διχασμένη αλλά για κατακερματισμένη κοινωνία.
Οι υγειονομικές αρχές κυβερνούν, οι πραγματικοί εμπειρογνώμονες δεν εμπλέκονται σε σημαντικές αποφάσεις

=========

γνωρίζουν κάτι που δεν γνωρίζουμε?

https://www.weforum.org/agenda/2020/03/bill-gates-epidemic-pandemic-preparedness-ebola-covid-19/

 #BillGates warns humanity of the potential threat of #Next_Pandemic

https://mobile.twitter.com/SolivOoO/status/1447107364709089281

 https://mobile.twitter.com/hashtag/BillGates?src=hashtag_click&f=live

 https://www.gavi.org/vaccineswork/next-pandemic/marburg

 Ο Bill Gates // GAVI δημοσίευσε ένα άρθρο στις 22 Απριλίου-2021 με τον τίτλο "Η επόμενη πανδημία: Marburg?".

Υπήρξαν πολυάριθμα άρθρα στα κυρίαρχα ΜΜΕ τους τελευταίους μήνες που ανέδειξαν μια επικείμενη απειλή για τον Μάρμπουργκ και αναφέρονταν στον ΠΟΥ.

Ο ιός Marburg είναι ένας σχετικά σπάνιος αιμορραγικός πυρετός που περιγράφηκε για πρώτη φορά το 1967. Από το 2005, υπήρξαν συνολικά μόνο 376 θάνατοι και μόνο 16 θάνατοι.

 Το 2018, η Primerdesign ανέπτυξε μια δοκιμή PCR πραγματικού χρόνου "one-step real-time PCR test genesig®" για αιμορραγικό πυρετό Marburg.

 Γιατί θα πρέπει να αναπτύξουν ένα τεστ το 2018 για μια ασθένεια που δεν είχε μεγάλη έξαρση από το 2005;

Η Soligenix αυτή τη στιγμή σπεύδει να δοκιμάσει ένα εμβόλιο RiVax® που περιέχει ρικίνη κατά του αιμορραγικού πυρετού Marburg. Το RiVax έλαβε " fast-track status"  από τον αμερικανικό FDA για την πρόληψη της δηλητηρίασης από ρικίνη. Κατά την εισαγωγή του εμβολίου ρικίνης-τοξίνης, εφαρμόζεται η Οδηγία δοκιμών σε ζώα του FDA (FDA's Animal Testing Guideline)  επομένως δεν απαιτούνται δοκιμές φάσης 1, 2 και 3. Γιατί να βιαστούμε τώρα να δοκιμάσουμε ένα εμβόλιο που είχε συνολικά μόλις 376 θανάτους από το 1967 και μόλις 16 θανάτους από το 2005; Το κύριο συστατικό του εμβολίου Rivax είναι η ρικίνη, μια ισχυρή τοξίνη που παράγεται στους σπόρους του φυτού καστορένιου. Η ρικίνη είναι πολύ τοξική σε περίπτωση εισπνοής, ένεσης ή κατάποσης.

[Το καστορένιο φυτό (castor plant) ή το φυτό καστοριού αναπτύσσεται στην Αφρική, τη Βραζιλία, την Ινδία, την Αργεντινή, την Κίνα, το Ιράν και άλλες χώρες. Καλλιεργείται για να διακοσμήσει τον κήπο, καθώς και για να παραχθεί καστορέλαιο. Όλα τα μέρη του φυτού περιέχουν πρωτεΐνη τοξίνη ρικίνης. Αυτή η ουσία είναι πολύ τοξική τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα]

Οι μέτοχοι της Soligenix περιλαμβάνουν τους BlacRrock Fund Advisors, Goldman Sachs & Co. LLC κ.λπ.

 Τα συμπτώματα του αιμορραγικού πυρετού μπορούν εύκολα να επιδεινωθούν και να γίνουν ορατά σε άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό (καθώς και σε παιδιά)

 Τα συμπτώματα του αιμορραγικού πυρετού θα φαίνονταν σαν μια γιγαντιαία πανδημία Marburg και θα μπορούσαν να επιβεβαιωθούν με τη νέα δοκιμή PCR του Marburg,

Το RiVax θα μπορούσε να αναπτυχθεί γρήγορα χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα υποδομή ένεσης COVID και το κοινό θα μπορούσε εύκολα να πειστεί να το χρησιμοποιήσει με τη βοήθεια του PSYCOPS στα κύρια μέσα ενημέρωσης.

 Η τοξική ρικίνη στο RiVax θα σκότωνε δισεκατομμύρια ανθρώπους πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά πριν καν καταλάβουν τι συνέβαινε, καθώς οι θάνατοι από συμπτώματα θα αποδίδονταν στον αιμορραγικό πυρετό του Marburg.

Η τοξική ρικίνη στο RiVax θα σκότωνε δισεκατομμύρια ανθρώπους πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά πριν καν καταλάβουν τι συνέβαινε, καθώς οι θάνατοι από συμπτώματα θα αποδίδονταν στον αιμορραγικό πυρετό του Marburg. Οι άνθρωποι που αρνούνται να χρησιμοποιήσουν το RiVax θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ασυμπτωματικοί φορείς και να τοποθετηθούν σε στρατόπεδα.

ο Louis Pasture εφηύρε τη θεωρία των μικροβίων για τις ασθένειες στη δεκαετία του 1850, η οποία λέει ότι οι αόρατοι μικροοργανισμοί γνωστοί ως παθογόνα ή "μικρόβια" οδηγούν σε ασθένειες. Οι ιδέες του Pasture για τους ιούς βασίστηκαν σε παρόμοιες θεωρίες που χρονολογούνται από την αρχαία Ελλάδα και τη Ρώμη και έμοιαζαν περισσότερο με μια εξελισσόμενη θρησκεία ή λατρεία παρά με μια πραγματική επιστημονική ανακάλυψη.

H  terrain θεωρία  που αναπτύχθηκε από τον Antoine Bechamp (ανταγωνιστή του Pasteur), η οποία αναφέρει ότι οι μικροοργανισμοί (μικρόβια) τρέφονται με το τοξικό υλικό που βρίσκουν στον άρρωστο οργανισμό και το προετοιμάζουν για απέκκριση, τη φυσική ανοσολογική απάντηση που γνωρίζουμε, είναι παρόμοια

Ωστόσο, η terrain θεωρία  έχει αποκλειστεί ενεργά λόγω της μεροληψίας της Big Pharma για τη θεωρία των μικροβίων λόγω της τεράστιας κερδοφορίας της.

 Η πρακτική της παραλλαγής χρονολογείται από τον 16ο αιώνα στην Κίνα και είναι ο πρόδρομος του πρώτου εμβολίου κατά της ευλογιάς, που εφευρέθηκε από τον Άγγλο γιατρό Έντουαρντ Τζένερ  (Edward Jenner) το 1796. Η ευρεία χρήση των εμβολίων σκότωσε πολύ περισσότερους ανθρώπους, αντί να τους σώσει.

 Ο John D. Rockefeller, λογιστής που έκανε την περιουσία του στην επιχείρηση πετρελαίου, ήταν ο πρώτος φιλάνθρωπος και τα θεμέλιά του πρωτοστάτησαν στην ιατρική έρευνα. Το Ινστιτούτο Ροκφέλερ για την Ιατρική Έρευνα, που ιδρύθηκε το 1901, ήταν ηγέτης στην ιολογική έρευνα και ο διευθυντής του, Louis O. Kunkel, είχε μελετήσει τη βιολογία και την παθολογία των ασθενειών από ιούς μωσαϊκού.

Από το 1930 το Foundation ίδρυμα Ροκφέλερ υποστήριξε οικονομικά το Ινστιτούτο Kaiser Wilhelm για την Ανθρωπολογία, την Ανθρώπινη Κληρονομικότητα και την Ευγονική, το οποίο αργότερα ξεκίνησε και πραγματοποίησε ευγονικά πειράματα στο Τρίτο Ράιχ.

 Η skirt efeller αυτοκρατορία σήμερα, μαζί με την Chase Manhattan Bank (τώρα JP Morgan Chase), κατέχουν περισσότερα από τα μισά φαρμακευτικά συμφέροντα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Λόγω της "κατήχησης" ( indoctrination)  της επιστήμης από τις ισχυρότερες και πλουσιότερες βιομηχανίες στον κόσμο, καμία εναλλακτική προσέγγιση στη θεωρία των μικροβίων δεν ήταν δυνατή στην ιολογία, την ανοσολογία ή την ιατρική, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένης χρήσης εμβολίων.

 Η τελική λύση Marburg-RiVax θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ξαφνικά καθώς θα ανακάμψουμε από το χειρότερο COVID

Πηγή  9-10-21

https://www.pravda-tv.com/2021/10/eine-moegliche-marburg-virus-endloesung-die-erfindung-der-covid-19-pandemie-und-eine-zweite-phase/

Δεν υπάρχουν σχόλια: