Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Τεράστιες υπόγειες αίθουσες με υπολογιστές και εξοπλισμό βίντεο, στο Zorro Ranch του Jeffrey Epstein, για κατασκοπεία των διάσημων επισκεπτών του

 Θύμα του παιδόφιλου Jeffrey Epstein ισχυρίζεται ότι, το Zorro Ranch είχε τρεις αίθουσες υπολογιστών «μεγέθους σπιτιών» για να κατασκοπεύει τους επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Andrew.

Η Maria Farmer ισχυρίζεται ότι τα δωμάτια ήταν κρυμμένα στο υπόγειο του Zorro Ranch

«Μεγαλύτερα από σπίτια», τα υπόγεια δωμάτια ήταν «γεμάτα με υπολογιστές και εξοπλισμό βίντεο» που ανήκαν στους Epstein και Ghislaine Maxwell, είπε η Farmer.

Ισχυρίζεται ότι ο Epstein και ο Maxwell χρησιμοποίησαν κρυφές κάμερες για να κινηματογραφήσουν τους καλεσμένους τους.

Ένας τέτοιος καλεσμένος στο ράντσο ήταν ο Δούκας της Υόρκης, ο πρίγκιπας Άντριου.

Το Ranch Zorro στο New Mexico του Jeffrey Epstein, στέγαζε τρεις τεράστιες αίθουσες υπολογιστών για να κατασκοπεύει διάσημους επισκέπτες, ισχυρίστηκε ένα από τα θύματα του παιδεραστή.

Η Μαρία Φάρμερ, πρώην υπάλληλος του αποβιώσαντος δισεκατομμυριούχου, ισχυρίζεται ότι τα πλάνα θα περιλαμβάνουν την υποτιθέμενη παραμονή του πρίγκιπα Άντριου, το 2000, στο κτήμα των 33.339 τετραγωνικών ποδιών.

η Farmer ισχυρίζεται ότι τα δωμάτια ήταν «μεγαλύτερα από σπίτια» και ήταν γεμάτα με υπολογιστές και εξοπλισμό βίντεο που ανήκαν στον Epstein και την πρώην φίλη του και φερόμενη ως συνεργό του Ghislaine Maxwell, και χρησιμοποιήθηκαν στο δίκτυο κατασκοπείας του.

Όλες οι κατοικίες του Epstein διέθεταν αυτά τα mechanical δωμάτια και συστήματα σήραγγας (tunnel systems) Το ξέρω γιατί μου το είπε ο Έπσταϊν », είπε η Φάρμερ στο The Sun.

«Αυτά τα δωμάτια ήταν τεράστια - μεγαλύτερα από τα σπίτια. Δεν έχω ιδέα γιατί κάποιος χρειάζεται τόσους υπολογιστές σε ένα δωμάτιο

φωτο: New Mexico Zorro Ranch του Jeffrey Epstein σε αεροφωτογραφία

Όλα τα κτήματα του Έπσταϊν είχαν 'pinhole cameras' που χρησιμοποιούνταν για να καταγράφουν τα πάντα, που ήταν αόρατα με γυμνό μάτι εκτός κι αν τα κοιτούσες σωστά, είπε η Φάρμερ.
πηγές

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10115277/Epstein-victim-claims-Zorro-Ranch-three-computer-rooms-size-houses-spy-guests.html

https://www.westernjournal.com/claim-epstein-secret-computer-rooms-basement-nm-ranch-store-spy-footage-guests/


Δεν υπάρχουν σχόλια: