Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Τριγωνικό UFO εντοπίστηκε σε μια παλιά εικόνα (του 1986) της NASA. Ο Scott Waring εφιστά την προσοχή στο γιγαντιαίο μέγεθος του άγνωστου σκάφους

 Ένα τριγωνικό UFO εντοπίστηκε σε μια παλιά εικόνα της NASA 

Ο διάσημος ουφολόγος Scott Waring ανέφερε για ένα ασυνήθιστο αντικείμενο σε χαμηλή τροχιά γύρω από τη γη, το οποίο το 1986 έπεσε στο φακό της κάμερας της NASA.

Ο ουφολόγος είναι βέβαιος ότι ένα τριγωνικό μη αναγνωρισμένο ιπτάμενο αντικείμενο (UFO) καταγράφηκε στην εικόνα της NASA, το οποίο έπεσε στο φακό της κάμερας αποστολής STS61C του προγράμματος Space Shuttle της NASA. Αυτή η αποστολή, στην οποία έλαβαν μέρος 7 αστροναύτες, πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 18 Ιανουαρίου το 1986.

Σύμφωνα με τον ερευνητή, ένας από τους αστροναύτες πιθανότατα θα μπορούσε να έχει δει αυτό το ασυνήθιστο φαινόμενο.

Ο Waring εφιστά την προσοχή των αναγνωστών του ιστολογίου του, στο γιγαντιαίο μέγεθος ενός άγνωστου σκάφους, το οποίο δεν εμφανίζει φτερά, ηλιακούς συλλέκτες ή κινητήρες. Σύμφωνα με τον ουφολόγο, αυτό υποδηλώνει ότι εκπρόσωποι εξωγήινων πολιτισμών παρακολουθούν εδώ και καιρό διαστημικές αποστολές της NASA, σε κοντινή απόσταση.

Το περίεργο σε όλα αυτά είναι ότι οι εξωγήινοι δεν προσπάθησαν καν να κρύψουν την παρουσία τους. Είναι πιθανό οι αστροναύτες να γνώριζαν τι συνέβαινε, αλλά απαγορευόταν να μιλήσουν για αυτό που συνέβαινε.

Είναι πιθανό ότι η τρέχουσα αποκάλυψη πληροφοριών σχετικά με τις παρατηρήσεις UFO μπορεί να ωθήσει τους επιστήμονες της NASA να σχολιάσουν ένα τόσο γραφικό πλαίσιο με άγνωστο αντικείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: