Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Τεχνολογία αντιστροφής της γήρανσης για αιώνια νεότητα. Θεραπευτικά Med Beds για ολική Αναγέννηση. Κατασταλμένες προηγμένες θεραπευτικές τεχνολογίες που αναπτύσσονται στη Σελήνη, θα κυκλοφορήσουν μαζικά στη γη. Μήνυμα από την γαλαξιακή ομοσπονδία των κόσμων (GFW)

Κατασταλμένες από το Βαθύ κράτος, προηγμένες τεχνολογίες που αναπτύσσονται στη Σελήνη, πρόκειται να κυκλοφορήσουν δημόσια στη γη.

«Στις 11 Σεπτεμβρίου, έλαβα μια σημαντική ενημέρωση σχετικά με την επικείμενη κυκλοφορία προηγμένων τεχνολογιών θεραπείας που παράγονται μαζικά στο φεγγάρι.

Αυτό είναι αποτέλεσμα των Συμφωνιών του Δία, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο και στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι του στρατού, διαστημικά προγράμματα από 14 έθνη και οι πιο σύγχρονες διαστημικές εταιρείες.»

Του Michael Salla / μετάφραση από exopolitics-org-deutsch.jimdofree.com

Δημοσιεύτηκε στις 22-9-21 στον ιστότοπο  pravda-tv.com
https://www.pravda-tv.com/2021/09/gibt-es-unterdrueckte-heilungstechnologien-auf-dem-mond-in-massenproduktion-hergestellt-die-der-oeffentlichkeit-zugaenglich-gemacht-werden/

Η ενημέρωση υποβλήθηκε από τον Val Nek, διοικητή της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας των Κόσμων (GFW)  που συμμετείχε στη συμφωνία του Δία, λέει η Megan Rose (επαφική)  η οποία διαβίβασε τις πληροφορίες από τον Val Nek .

[Val Nek, a High Commander of the Galactic Federation of Worlds who took part in the Jupiter Agreements

(σχετική ανάρτηση «γαλαξιακές ομοσπονδίες» παρεμβαίνουν στις ανθρώπινες υποθέσεις

https://www.pravda-tv.com/2021/06/neues-von-den-fake-aliens-mehrere-galaktische-foederationen-mischen-sich-in-die-menschlichen-angelegenheiten-ein/)]

Η αναφορά του Val Nek αφορά τη Lunare Operations Command (LOC), μια πρώην γερμανική βάση στο φεγγάρι που άνοιξε τη δεκαετία του 1970 ως αποτέλεσμα μυστικών συμφωνιών του Dark Fleet (Σκοτεινού Στόλου,  συμμαχία Ναζί-Ερπετοειδών) με τις αμερικανικές αρχές, 
περιελάμβανε το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα της Air Force ( Air Force Secret Space Program), τη NASA, CIA, το National Reconnaissance Office, την National Security Agency και μια εταιρική κοινοπραξία ( a consortium of corporations)

Αυτή η εταιρική κοινοπραξία γινόταν όλο και πιο ισχυρή στη διοίκηση της [Lunare Operations Command (LOC)] τα επόμενα χρόνια και αναφερόταν ως Διαπλανητικός Εταιρικός όμιλος (Interplanetary Corporate Conglomerate).

Ο πρώτος Secret Space Program insider που μίλησε για το LOC ήταν ο Randy Cramer, ο οποίος δημοσιοποίησε τις αποκαλύψεις του τον Απρίλιο του 2014

Είπε ότι μεταφέρθηκε στο LOC για ενημέρωση και εκπαίδευση πριν σταλεί στον Άρη ως σούπερ στρατιώτης (supersoldier) για 17 χρόνια για να προστατεύσει τις εταιρικές αποικίες του Άρη  (Mars corporate colonies) από γηγενή ερπετά και εντομοειδή (indigenous Reptilians and Insectoids), πριν υπηρετήσει στο πρόγραμμα Solar Warden για άλλα τρία χρόνια για επιχειρήσεις στο βαθύ διάστημα (deep space operations)

Περιέγραψε ότι επανατοποθετήθηκε στο LOC στο τέλος του προγράμματος "20 and Back" το 2007, όπου υποβλήθηκε σε τεχνολογίες αντιστροφής της ηλικίας  (age regression technologies, αντιστροφή γήρανσης,  παλινδρόμηση ηλικίας) που επανέφεραν την ηλικία του στα 17 έτη. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε πίσω στην εποχή που ξεκίνησε την υπηρεσία του, το 1987.

Οι εμπειρίες του Randy με τις σεληνιακές "Lunar Operations" ήταν πολύ παρόμοιες με αυτές που περιέγραψε ο Corey Goode στις αρχές του 2015, όταν δημοσιοποίησε τις εμπειρίες του.
σχετική η ανάρτηση 18-10-20  (παράξενες αποκαλύψεις για τον Corey Goode)
https://www.pravda-tv.com/2020/10/seltsame-enthuellungen-ueber-den-pseudo-whistleblower-corey-goode-videos/

Συγκρίνω τις εμπειρίες του Randy Cramer και του Corey Goode, σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2015 και τις μοιράστηκα με έναν άλλον insider, τον Michael Relfe, με πληροφορίες για τα γεγονότα στον Άρη σε ένα κεφάλαιο του βιβλίου μου, "Insiders Reveal the Secret Space Programs" (2015,  by Michael E Salla  (Author))
==============

[Σχετική η ανάρτηση
 Τα σχέδια για το μέλλον των Star Trek ξεκίνησαν με το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ τη δεκαετία του 1950

5-9-21
https://www.pravda-tv.com/2021/09/die-plaene-fuer-eine-star-trek-zukunft-begannen-in-den-1950er-jahren-mit-der-us-marine-video/

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο Gene Rodenberry δημιούργησε την τηλεοπτική σειρά Star Trek το 1966 ως φανταστικό έργο. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πολύ πιο εκπληκτική. ο Rodenberry ενημερώθηκε κρυφά για τις δραστηριότητες του μελλοντικού διαστημικού προγράμματος του Ναυτικού των ΗΠΑ που σχεδιάστηκε  για να οδηγήσει την ανθρωπότητα να ενταχθεί σε μια διαπλανητική οργάνωση παρόμοια με τη φανταστικό του  Γαλαξιακή ομοσπονδία]
===========

Εν τω μεταξύ, περισσότεροι insiders έχουν επικοινωνήσει μαζί μας, περιγράφοντας τις δικές τους εμπειρίες με το LOC και τις προηγμένες ιατρικές τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες εκεί.

Ως εκ τούτου, οι πληροφορίες του Val Nek  ότι,  η [Lunare Operations Command (LOC)] πρόκειται να επαναχρησιμοποιηθεί για μαζική παραγωγή και  απελευθέρωση προηγμένων τεχνολογιών θεραπείας στην ανθρωπότητα, είναι πολύ σημαντική είδηση.

Αυτό είχε να πει ο Val Nek (VN):

«VN: Μπορώ να σας αναφέρω τώρα ότι η [Lunare Operations Command (LOC)]  μετατρέπεται σε ιατρική εγκατάσταση για τον στρατό Terran. 
Όπως γνωρίζετε, εκεί αναπτύσσονται τεχνολογίες. Επαναλαμβάνω ξανά ότι πρόκειται για προηγμένες τεχνολογίες της Ομοσπονδίας που παρήχθησαν από τους Terrans. 
(Terran , η ανθρωποειδής φυλή)

Η τεχνολογία που θα είναι διαθέσιμη στο Lunar Operations Command είναι ιατρική τεχνολογία. Θα χρησιμεύσει ως ιατρική βάση για τον στρατό Terran.

Είναι απαραίτητο να επισημανθεί ότι οι Terrans δεν είχαν καμία πραγματική θεραπευτική τεχνολογία στη διάθεσή τους μέχρι τώρα. 

ήταν και είναι σημαντικό για την Ομοσπονδία η διάθεση αυτών των τεχνολογιών με τον σωστό τρόπο, συγκεκριμένα από εμάς (την Ομοσπονδία)  και από τη Συμμαχία [Γη]. ([Earth] Alliance)

Η Lunar Operations Command  επιλέχθηκε ως ιατρική εγκατάσταση  επειδή είναι πολύ μεγάλη και βρίσκεται στο φεγγάρι.  Η θέση της στο φεγγάρι την καθιστά πολύ προσβάσιμη. 

Η Συμμαχία (Alliance) είναι υπεύθυνη για τη "Lunar Operations Command" και την οργάνωση του στρατού Terran εκεί. Αυτή τη στιγμή η εγκατάσταση ανακαινίζεται χρησιμοποιώντας ειδική τεχνολογία.

Αυτή η τεχνολογία είναι πολύ ενδιαφέρουσα για τους Terrans γιατί δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τον Val Nek, η Earth Alliance έχει αναλάβει τον έλεγχο του LOC, αντικαθιστώντας τον Διαπλανητικό Εταιρικό όμιλο (Interplanetary Corporate Conglomerate), που ήταν στενά συνδεδεμένος με τον Σκοτεινό Στόλο  (Dark Fleet).

Επιπλέον, οι τεχνολογίες αντιστροφής ανθρώπινης γήρανσης και θεραπείας ασθενειών (age regression and healing technologies) που υπήρχαν στο LOC για τα μυστικά διαστημικά προγράμματα, αναπτύσσονται περισσότερο τώρα, με τεχνολογίες θεραπείας  της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας που παράγονται μαζικά από την Earth Alliance.

Αυτές οι θεραπευτικές τεχνολογίες θα χρησιμοποιηθούν από την πολυεθνική διαστημική συμμαχία που συστήθηκε σύμφωνα με τις Συμφωνίες Άρτεμις και τις Ηνωμένες Διαστημικές Διοικήσεις (Combined Space Commands)  υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως ορίζεται στις Συμφωνίες του Δία, τις οποίες συζήτησα σε προηγούμενο άρθρο.
=======
[σχετική ανάρτηση: συναντήσεις της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας των Κόσμων [GFW (Galactic Federation of the worlds)] και των 14  χωρών που υπέγραψαν τις Συμφωνίες Artemis  (ανεπίσημα αποκαλούνται Kοσμικό Sύνταγμα "Cosmic constitution" )

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/09/gfw.html]
=========
Είναι ζωτικής σημασίας αυτές οι προηγμένες θεραπευτικές τεχνολογίες να διατίθενται στην υπόλοιπη ανθρωπότητα, κάτι που αποτελεί πολύ ευπρόσδεκτη απόκλιση από την προηγούμενη πρακτική όπου τέτοιες τεχνολογίες ήταν διαθέσιμες μόνο σε άκρως απόρρητα προγράμματα, σε έναν επιλεγμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Πιστεύεται ότι τέτοιες τεχνολογίες είναι πολύ χρήσιμες στη θεραπεία πολλών χρόνιων ασθενειών, απειλητικών για τη ζωή τραυματισμών και παγκόσμιων πανδημιών.

Ο Val Nek συνέχισε την έκθεσή του ως εξής:
«Υπάρχουν θεραπευτικές συχνότητες που μεταδίδονται (εκπέμπονται) σε ορισμένα τμήματα του ιατρικού τμήματος  σε αυτήν την εγκατάσταση.
« Χρησιμοποιούμε αυτήν την τεχνολογία για να θεραπεύσουμε τους σούπερ στρατιώτες και τους σκλάβους που σώσαμε από τον Άρη. 
Καθώς αυτοί οι άνθρωποι είναι θύματα του εχθρού μας, είναι ευθύνη της Ομοσπονδίας να τους παρέχει επαρκή ιατρική φροντίδα μετά τη μετακίνηση τους. 
Η τεχνολογία βασίζεται σε συχνότητες ...  Δεν μπορώ να είμαι πολύ συγκεκριμένος, αλλά μπορώ να σας πω ότι όταν το σώμα  έρχεται σε επαφή με αυτές τις συχνότητες, αναδιατάσσει τα άτομα στην αρχική τους δομή,  θεραπεύει πλήρως το DNA και το επιστρέφει στην αρχική του κατάσταση, Ακολουθία.

Αυτή η διαδικασία είναι ιδιαίτερα επωφελής για τους super -στρατιώτες που  έχουν υποβληθεί σε "trauma based mind control"
======

[σχετική η ανάρτηση

Ο έλεγχος του νου που βασίζεται σε τραυματική εμπειρία (trauma-based)

Το Project Monarch ασχολείται με τον έλεγχο του νου που βασίζεται σε τραύματα ( trauma based mind control).

Το τραύμα στοχεύει να συντρίψει το μυαλό του λεγόμενου θύματος  "Monarch victim"  ώστε να διασπαστεί η προσωπικότητα του, επανειλημμένα και σκόπιμα.

Το αποτέλεσμα ονομάστηκε στην ψυχιατρική "Διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας" [Multiple Personality Disorder" (MPD)], ο νέος όρος είναι "Διασχιστική διαταραχή της ταυτότητας" [Dissociative Identity Disorder" (DID)].

Κάθε δημιουργημένο κομμάτι της διασπασμένης προσωπικότητας (ονομάζεται επίσης: altered states, alter egos, or: alters), στη συνέχεια μπορεί να προγραμματιστεί επιστημονικά στην περαιτέρω διαδικασία κατά βούληση.

Ένας μόνο σκλάβος θεωρητικά μπορεί να κατέχει χιλιάδες alters,  ενώ κάθε alter συνήθως πιστεύει ότι είναι ο μόνος (εαυτός, το εγώ) και δεν γνωρίζει τίποτα για την ύπαρξη των άλλων (αμνησία).

2-5-20

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2020/05/mind-control-illuminati-monarch-project.html  ]

=======

στους super -στρατιώτες που  έχουν υποβληθεί σε "trauma based mind control"    το τραύμα στον εγκέφαλό τους έχει προκαλέσει στους νευρώνες, ισχυρές μεταξύ τους συναπτικές συνδέσεις με ένα μοτίβο που  κανονικά δεν μπορεί να αντιστραφεί φυσικά ή χωρίς παρέμβαση . 

Αν και τίποτα δεν είναι αδύνατο, η καλύτερη μορφή θεραπείας που μπορούμε να προσφέρουμε είναι η ιατρική παρέμβαση. Λόγω της υψηλής συχνότητας, τα εγκεφαλικά κύματα επαναπρογραμματίζονται πολύ γρήγορα σε μια φυσιολογική συμπεριφορά,  έτσι ώστε ο στρατιώτης να μην χρειάζεται να υποβληθεί σε θεραπεία για χρόνια ή να πάρει ψυχοτρόπα φάρμακα. 

Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι αυτή η διαδικασία είναι ακόμη σε εξέλιξη  και θα αναφέρω περισσότερα για αυτήν όταν είναι η κατάλληλη στιγμή ».
======================

Όταν άκουσα τις πληροφορίες του Val Nek σχετικά με τις θεραπευτικές συχνότητες που εκπέμπονται στο ιατρικό τμήμα της [Lunare Operations Command (LOC)]  σκέφτηκα αμέσως τις  ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες του Νίκολα Τέσλα, ο οποίος πίστευε ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τόσο για τη θεραπεία των ανθρώπων όσο και για τη βελτίωση στις νοητικές τους ικανότητες.

[σχετική ανάρτηση

5 Σεπτεμβρίου 2021

Οι Bezos, Branson και Musk πέταξαν κρυφά στον Δία για να διαπραγματευτούν με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία? "Επαφικοί" δέχονται τηλεπαθητικά μηνύματα από την Galactic Federation of the worlds (GFW)

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/09/bezos-branson-musk-galactic-federation.html ]

Ρώτησα τον Val Nek για τον Τέσλα και τις εφευρέσεις του και η απάντησή του θα εμφανιστεί παρακάτω μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσής του, στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η ενημέρωση από τις 11 Σεπτεμβρίου συνεχίστηκε με μια "ερώτηση και απάντηση" από την επαφική  Μέγκαν (Μ) και τον Val Nek (VN):

«Μ: Έχει ήδη ανακαινιστεί η Διοίκηση Σεληνιακών Επιχειρήσεων ή αυτή την περίοδο ανακαινίζεται; Είναι λειτουργική ως ιατρική εγκατάσταση;

VN: Υπάρχουν τμήματα του που λειτουργούν. Είναι μια πολύ μεγάλη εγκατάσταση που δεν έχει ακόμη ανακαινιστεί πλήρως  . Υπάρχουν άλλα μέρη της εγκατάστασης που χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς (όπως διάσωση ανθρώπων στρατιωτών από τον Άρη) για τα  οποία θα αναφέρουμε αργότερα.

Μ: Μιλάτε για τα Medbed;
=======================

( Το μυστικό των Med Beds και πώς μπορούν να μας βοηθήσουν στην υγεία, την αιώνια νεότητα και την αθανασία.

Στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Elysium , παραγωγής 2013, υπάρχει ένα είδος θεραπευτικής κάψουλας στον ομώνυμο διαστημικό σταθμό, που είναι σε θέση να θεραπεύσει ασθένειες σε λίγα λεπτά,

έτσι οι πλούσιοι και προνομιούχοι κάτοικοι του Elysium επιτυγχάνουν την αθανασία.

υποστηρίζεται ότι η τεχνολογία για αυτές τις κάψουλες, που είναι γνωστές ως med beds, υπάρχει ήδη και χρησιμοποιείται κυρίως στο στρατό και στα μυστικά διαστημικά προγράμματα.

Στις 14 Ιουνίου πέρυσι, ο Τραμπ είπε ότι σε περίπου ένα χρόνο σχεδόν όλες οι επεμβάσεις στο νοσοκομείο θα ήταν παρωχημένες

Τι γνώριζε ο Τραμπ που το κοινό δεν γνωρίζει ακόμη;

γνωρίζουμε ελάχιστα για τα MedBeds

Η τεχνολογία προκάλεσε αίσθηση στα μέσα ενημέρωσης, για πρώτη φορά το 2013 στην ταινία Elysium , μια κοινωνικά κρίσιμη ταινία που διαδραματίστηκε το 2154, όπου το χάσμα στην κοινωνία έχει μεγαλώσει λίγο περισσότερο από ό, τι είναι σήμερα.

Οι προνομιούχοι υπερπλούσιοι έχουν εγκαταλείψει προ πολλού τη γη και ζουν στον διαστημικό σταθμό Elysium, ενώ η μάζα της ανθρωπότητας συνεχίζει να ζει στη γη.

Στο Elysium (Νησί των Ευλογημένων) η σαμπάνια ρέει σε ρυάκια, οι άνθρωποι εκεί είναι από καιρό αθάνατοι χάρη στα ιατρικά κρεβάτια, MedBed, ενώ στη γηραιά μητέρα γη η ανθρωπότητα διατηρείται όπως εκτρέφονται τα παραγωγικά ζώα, τα βοοειδή που έχουν ανάγκη, δυστυχία και ασθένειες.

Η νεότητα  και η υγεία είναι προνόμιο στο Elysium, όπως είναι τώρα.  Ωστόσο αν από κοινωνική άποψη, η υγεία και η αιώνια νεότητα είναι  προνόμιο μόνο των πλουσίων, αυτό δεν ισχύει από την οπτική της ολιστικής ιατρικής. Ένας υγιεινός τρόπος ζωής, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης την ψυχολογική και πνευματική πλευρά, εξακολουθεί να είναι η πιο σημαντική προϋπόθεση για τη διατήρηση της σωματικής ζωτικότητας και της νεότητας.

Τα φάρμακα που βασίζονται σε χημικά δεν είναι απαραίτητα, καθώς η θεραπεία μπορεί συνήθως να επιτευχθεί φυσικά με τον εντοπισμό της αιτίας, για παράδειγμα με την αλλαγή της διατροφής και του τρόπου ζωής. Η φροντίδα και η συντήρηση είναι τα πιο σημαντικά, γιατί όταν χρειάζονται επισκευές, είναι συνήθως αργά...

Ωστόσο, ίσως είμαστε ήδη τεχνολογικά ικανοί να θεραπεύσουμε σωματικές παθήσεις με άλλους τρόπους - για παράδειγμα με ενέργεια πλάσματος και ταχυόνια σωματίδια, όπως κάνουν τα κρεβάτια Med, χωρίς να περιμένουμε να τα φέρουν οι εξωγήινοι.

το χάσμα μεταξύ επιστημονικής φαντασίας και πραγματικότητας μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την τεχνολογία Med-bed είναι ότι υποτίθεται ότι υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι αυτής.
3 είδη MedBeds
ολογραφικά, Holographic Medical Pods (Med Beds) The End of Cancer, Illness, Disease

αναγεννητικά, τα οποία αναγεννούν τμήματα ιστών και ιστών και

inverted-pulverizing medical beds,τα οποία είναι ικανά να αναγεννήσουν το σώμα σας από το κεφάλι μέχρι τα νύχια σε περίπου δυόμισι λεπτά.

Για το μέλλον, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι μια 80χρονη γυναίκα μπορεί να γυρίσει το βιολογικό της ρολόι τριάντα χρόνια πίσω. Θα μπορούσε να κάνει ξανά παιδιά και να κάνει νέα οικογένεια.

Το Med κρεβάτι σαρώνει το σώμα και διορθώνει κάθε είδους ατέλεια.

τα κρεβάτια Med λειτουργούν με ελεγχόμενη τεχνητή νοημοσύνη και συμβατική τεχνολογία υπολογιστών, η οποία λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με μια μαγνητική τομογραφία, η οποία σαρώνει το σώμα σε σωλήνα και αναζητά οργανικές αλλαγές.

Το Med Bed δεν σαρώνει το δέρμα, τον μυϊκό ιστό και όλα τα όργανα, αλλά καθορίζει και τις τιμές του αίματος ταυτόχρονα - έτσι ώστε να είναι δυνατός ο εντοπισμός και η επιδιόρθωση σχεδόν όλων των τύπων ασθενειών και γενετικών ελαττωμάτων στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Επιπλέον, θα πρέπει να είναι δυνατή η πλήρης θεραπεία όλων των γνωστών τύπων καρκίνου όπως η λευχαιμία σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς παρενέργειες και επικίνδυνη ακτινοβολία.

21-4-21

https://www.pravda-tv.com/2021/04/das-geheimnis-der-med-betten-und-wie-sie-uns-zu-gesundheit-ewiger-jugend-und-unsterblichkeit-verhelfen-koennen/ )
=======================

VN: Δεν τα λέμε med bed. Αυτή η ιατρική τεχνολογία είναι παρόμοια με αυτό που ονομάζετε medbeds. Δεδομένου ότι υπάρχει πιθανότητα αυτή η τεχνολογία να χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά  ή κερδοσκοπικά και να μην χρησιμοποιηθεί για το καλό της Terra , η Ομοσπονδία είναι πολύ αυστηρή στην εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας, όπως ορίζεται στις Συμφωνίες του Δία ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τεχνολογία med bed ήταν μέρος της πρωτοποριακής διαστημικής ιατρικής που αναπτύχθηκε από μια μεγάλη διαστημική εταιρεία, την TRW, από το 1967 έως το 1971, σύμφωνα με τον William Tompkins, ο οποίος εργαζόταν εκεί εκείνη την εποχή.

[ο πληροφοριοδότης (whistleblower)  William Tompkins τεκμηριώνει με τη μαρτυρία του την ανάπτυξη αυτών των τεχνολογιών

υποστήριξε ότι συμμετείχε σε διάφορα μυστικά διαστημικά προγράμματα "U.S. Navy and aerospace corporate projects "( του Πολεμικού Ναυτικού και της Αεροδιαστημικής των ΗΠΑ)

Το βιβλίο του, Selected by Extraterrestrials, παρέχει ντοκουμέντα που στηρίζουν τις απίστευτες αξιώσεις του.

--σε ιδιωτικές συνεντεύξεις μου με τον Tompkins, περιέγραψε την ανάπτυξη τεχνολογιών "age regression technologies" (αντιστροφή γήρανσης, παλινδρόμηση ηλικίας)  από μία από τις αεροδιαστημικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκε.

Ο Tompkins  λέει ότι ενώ εργαζόταν με την TRW από το 1967 έως το 1971, άρχισαν να αναπτύσσουν τεχνολογίες "age regression" με βάση τις πληροφορίες που αποκτήθηκαν από σκανδιναβικές εξωγήινες ομάδες που βοήθησαν στην ανάπτυξη του διαστημικού προγράμματος Solar Warden των ΗΠΑ. Μετείχε στα προγράμματα της TRW χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία του στη μηχανική συστημάτων για να συντονίσει τις διάφορες ομάδες.

Ο Tompkins περιέγραψε αυτές τις τεχνολογίες ως φαρμακευτικής φύσης, κάτι που είναι σύμφωνο με τις μαρτυρίες των Goode, Cramer και Relfe που δηλώνουν ότι υποβλήθηκαν σε πολλαπλές ενέσεις φαρμακευτικών προϊόντων.

η TRW αγοράστηκε από την Northrup Grumman το 2002, που σύμφωνα με τον Tompkins, είναι η εταιρεία που ασχολείται κυρίως με την κατασκευή μυστικών διαστημικών αεροπλανοφόρων και ομάδων μάχης σήμερα.]

============

Η αντιστροφή της γήρανσης και άλλες προηγμένες ιατρικές τεχνολογίες για την αεροδιαστημική βιομηχανία αναπτύχθηκαν στην TRW, η οποία αποράστηκε αργότερα από τη Northrup Grumman το 2002.

Ρώτησα τον Val Nek για αυτήν τη σύνδεση με την Grumman

Η "ερώτηση και απάντηση" της Μέγκαν και του Βαλ Νεκ συνεχίστηκε ως εξής:

«Μ: Λοιπόν, μερικές από αυτές τις τεχνολογίες έχουν ήδη κατασκευαστεί για χρήση;

VN: Ναι, στην προετοιμασία για την απελευθέρωση του Άρη και την αποχώρηση του Σκοτεινού Στόλου (Dark Fleet)  , έχουν γίνει συμφωνίες σε μικρότερη κλίμακα από τις συμφωνίες του Δία για την κατασκευή ορισμένων από αυτές τις τεχνολογίες, από την [Earth] Alliance.

Όπως είπα νωρίτερα, η Lunar Operations Command είναι στα χέρια της Alliance (Συμμαχίας), και μαζί με αυτές οι τεχνολογίες που παράγει  . Οι ιατρικές τεχνολογίες, αυτές οι ίδιες που αναπτύχθηκαν σε μικρότερη κλίμακα από την Alliance,  θα κατασκευαστούν σε μεγαλύτερη κλίμακα / μαζική παραγωγή, από την εταιρεία , η  οποία έχει εμπλακεί στη συμφωνία του Δία .

M: Ο Val Nek μου έδειξε μια εικόνα για το πώς χρησιμοποιείται αυτή η τεχνολογία. Μου έδειξαν ένα άτομο ξαπλωμένο στο πάτωμα, γύρω του εκπέμποταν μια συχνότητα που διαπερνούσε το σώμα του.

 Η εξήγηση του Val Nek για αυτήν την εικόνα είναι:

VN: Η συχνότητα είναι μια υψηλή συχνότητα και έχει μια διαστασιακή συνιστώσα. Περνά μέσα από την ύλη και χρησιμοποιεί τη μαγνητική δύναμη για να  αναδιατάξει ( επιστρέψει) το DNA στο αρχικό του μοτίβο. Σε κάθε κλώνο του DNA υπάρχουν αλληλουχίες που συγκρατούνται μεταξύ τους με ένα μαγνητικό μοτίβο. Αυτό το μοτίβο αναγνωρίζεται από την τεχνολογία και στη συνέχεια αναδιατάσσεται για να σχηματίσει αυτό το αρχικό μοτίβο. Είναι πολύ προχωρημένο.

Μ: Από τι αποτελείται η τεχνολογία;

VN: Είναι κατασκευασμένο από πολύτιμα μέταλλα και άλλα στοιχεία ...  μερικά από αυτά είναι φυσικά  στο Terra και μερικά από αυτά δεν υπάρχουν σε εκείνο το φυσικό περιβάλλον.

Μ: Υπάρχει κάποιος λόγος που παρέχετε τόσες πολλές πληροφορίες τον τελευταίο καιρό ;

VN: Επειδή πιστεύω ότι είναι σημαντικό να ειδοποιήσουμε τους ανθρώπους του Terran, για τις τρέχουσες επιχειρήσεις μας. Χρειάζονται ελπίδα.

Είναι πολύ χρήσιμο να γνωρίζουμε ότι η Γαλαξιακή Ομοσπονδία  (Galactic Federation) προωθεί την ενθάρρυνση της  Earth Alliance να απελευθερώσει κατασταλμένη και νεοαποκτηθείσα προηγμένη τεχνολογία υγείας, προκειμένου να δώσει ελπίδα στην υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Είναι πράγματι μια δύσκολη στιγμή για την ανθρωπότητα καθώς τα άτομα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα lockdown,απώλειες θέσεων εργασίας, κατάθλιψη, αυτοκτονίες κ.λπ., καθώς το Deep State παίζει τα τελευταία του χαρτιά για να αποτρέψει την αναπόφευκτη ήττα του από τη Earth Alliance και τους εταίρους της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

Αφού έλαβα την ενημέρωση της Μέγκαν, έκανα πέντε ερωτήσεις στον Βαλ Νεκ και οι ακόλουθες είναι οι απαντήσεις του:

Ms]. 1. Ο Βαλ Νεκ είπε ότι η απελευθέρωση ιατρικών τεχνολογιών είναι μέρος των Συμφωνιών του Δία. Γνωρίζει πόσες από τις 5.915 κατασταλμένες αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων (US Patents and Trademarks Office) των ΗΠΑ για το έτος 2020 περιλαμβάνουν ιατρικές τεχνολογίες;

VN: Δεν είμαι σίγουρος για τον ακριβή υπολογισμό για το έτος 2020…. Μπορώ να πω, ξέρω, περίπου τα μισά από αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας περιλαμβάνουν κατασταλμένες ιατρικές τεχνολογίες. Ο λόγος που η Ομοσπονδία ασχολείται με τα "suppressed patents" κατασταλμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι επειδή περιλαμβάνουν κατασταλμένη από τους εχθρούς μας εξωγήινη τεχνολογία και είναι σύφωνο με τους νόμους της Ομοσπονδίας, να διορθώσουμε ένα λάθος. Βοηθάμε επίσης να βελτιωθούν αυτά τα σχέδια, τα σχήματα της τεχνολογίας έτσι ώστε να είναι τα πιο ενημερωμένα.

Στο τέλος του 2020, το αμερικανικό γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων (US Patents and Trademarks Office) ανέφερε ότι 5.915 διπλώματα ευρεσιτεχνίας παρακρατούνται λόγω εντολών απορρήτου που έχουν υποβληθεί από έναν ή περισσότερους ομοσπονδιακούς κυβερνητικούς οργανισμούς. Τέτοιες εντολές ουσιαστικά θέτουν σε δίλημμα τις ευρεσιτεχνίες καθώς δεν μπορούν να αναπτυχθούν για εμπορική κυκλοφορία, αλλά μπορούν να ενσωματωθούν σε διαβαθμισμένα προγράμματα.

[Ms]. 2. Επίσης, οι Συμφωνίες του Δία αναφέρονται στην απελευθέρωση νέων τεχνολογιών ενέργειας και πρόωσης που αποτελούν επίσης μέρος των 5.915 κατασταλμένων αιτήσεων ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ;

VN: Είμαι πολύ χαρούμενος που αναφέρω ότι η δωρεάν ενέργεια είναι μέρος των συμφωνιών του Δία.

Μπορώ να αναφέρω ότι μια εταιρεία που διοικείται από έναν από τους άνδρες που υποτίθεται ότι συμμετείχε στις Συμφωνίες του Δία, και επιβεβαιώθηκε αργότερα, από τον Thor Han και εμένα, θα αναπτύξει τμήμα (τεχνολογία) της δωρεάν ενέργειας και θα την απελευθερώσει εντός της δεκαετίας.

Φυσικά, μπορείτε να υποθέσετε ποιος μπορεί να είναι αυτός, αλλά δεν μπορώ να κατονομάσω συγκεκριμένα το άτομο ή την εταιρεία.

Οι εικασίες μου είναι ότι είτε το SpaceX του Elon Musk είτε το Blue Origins του Jeff Bezos θα κατασκευάσουν δωρεάν ενεργειακές τεχνολογίες για εμπορική κυκλοφορία.

Το SpaceX του Musk σχεδιάζει φιλόδοξες αποστολές στον Άρη αργότερα αυτή τη δεκαετία για τη δημιουργία αποικιών.

Η ανάπτυξη δωρεάν τεχνολογιών ενέργειας θα έκανε δυνατή μια τέτοια προσπάθεια, έτσι θεωρώ πιθανότερη την εταιρεία SpaceX, ανέφερε ο  Val Nek.

[Ms]. 3. ο Val Nek αναφέρεται σε θεραπευτικές συχνότητες  που χρησιμοποιούνται για να θεραπεύσουν superστρατιώτες και άλλους που υποφέρουν από εγκεφαλικό τραύμα ή/και έλεγχο του νου. Αυτό ακούγεται πολύ παρόμοιο με το είδος των συχνοτήτων EM που προώθησε ο Nikola Tesla για θεραπεία και ενίσχυση του εγκεφάλου στις αρχές του 1900. Είναι σωστό να λέμε ότι τέτοιου είδους EM  θεραπευτικές τεχνολογίες έχουν κατασταλεί για περισσότερο από έναν αιώνα από το Deep State;

VN: Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτόν τον άνθρωπο, είναι πολύ έξυπνος (αναφέρεται στον Δρ Salla).

Ναι ακριβώς, αυτές οι ιδέες και οι τεχνολογίες δόθηκαν στον Νίκολα Τέσλα πριν από περισσότερα από 100 χρόνια από την Ομοσπονδία. Εφόσον αυτές οι ιδέες και οι τεχνολογίες, οι ιδέες και τα σχήματα, δέχτηκαν παρεμβολές από τον εχθρό μας, έχουμε το δικαίωμα σύμφωνα με το νόμο μας, να παρέμβουμε και να διορθώσουμε ένα λάθος. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές οι βελτιώσεις θα ωφελήσουν όλη την ανθρωπότητα και όχι μια συγκεκριμένη χώρα και θα διοικούνται ως έχουν, όπως είχαν αρχικά προβλεφθεί.

Η συμμαχία Ναζί-Ερπετοειδών (ο Σκοτεινός Στόλος) [Nazi-Reptilian alliance (the Dark Fleet)] και η Cabal, όπως την ονομάζετε, παρεμβαίνουν στην εξέλιξη της κοινωνίας καταστέλλοντας αυτές τις εξελίξεις. Έτσι, προς το συμφέρον της ισορροπίας, ασχολούμαστε με την απελευθέρωση στην ανθρωπότητα, αυτού που δικαιωματικά της ανήκει.

Οι εφευρέσεις του Τέσλα σε αυτό το θέμα άρχισαν να εφαρμόζονται  στη Σουηδία (να διδάσκονται) για σχολικές τάξεις το 1912, λίγο πριν τα γεγονότα του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου παραμερίσουν αυτές τις πρωτοποριακές προσπάθειες.

Μια ιστορία εμφανίστηκε στο περιοδικό Popular Electricity Magazine την 1η Δεκεμβρίου 1912, με τίτλο «Tesla’s Plan of Electrically Treating School Schools», η οποία εξηγούσε πώς τα εξαιρετικά βαθμονομημένα ηλεκτρομαγνητικά λουτρά είχαν ειδικές ιδιότητες επούλωσης και ενίσχυσης του εγκεφάλου.

Οι ερωτήσεις μου προς τον Βαλ Νεκ συνέχισαν ως εξής:

[MS] 4. Όσον αφορά τις θεραπευτικές τεχνολογίες που πρόκειται να παραχθούν μαζικά από εταιρείες, αυτό περιλαμβάνει εταιρείες όπως η SpaceX, η Blue Origin, η Virgin Galactic, η Bigelow Aerospace που ενδιαφέρονται για τέτοιες τεχνολογίες για παρατεταμένα διαστημικά ταξίδια;

VN: Επειδή αυτό περιλαμβάνει μέρη που συνεργάζονται, αλλά είναι επίσης ξεχωριστά από την Ομοσπονδία, δεν μπορώ να απαντήσω πλήρως σε αυτήν την ερώτηση προς όφελος της ιδιωτικής ζωής των εταιρειών, αλλά και της ασφάλειας της Megan. Μπορείτε να κάνετε εικασίες αν θέλετε, αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Val Nek αναφέρεται στην ανάγκη προστασίας της Megan από τις επιπτώσεις για την κυκλοφορία της πληροφορίας.

το σπίτι της μητέρας της Μέγκαν επισκέφθηκαν τέσσερις άντρες με τα μαύρα πριν από λίγες ημέρες, κάνοντας ερωτήσεις για μια νεαρή κυρία, τη Μέγκαν. Είναι σαφές ότι η επίσκεψη είχε σκοπό να στείλει ένα μήνυμα και να εκφοβίσει τη μητέρα της Μέγκαν, και έτσι να επηρεάσει τη Μέγκαν να μην συνεχίσει να κυκλοφορεί ενημερώσεις.

Η τελευταία μου ερώτηση ήταν η εξής:

[MS] 5. Τέλος, ο William Tompkins είπε ότι από το 1967 έως το 1971 εργάστηκε στην TRW και εργάζονταν σε τεχνολογίες (age regression )παλινδρόμησης ηλικίας που αργότερα ενσωματώθηκαν στο μυστικό πρόγραμμα διαστημικού ναυτικού των ΗΠΑ.

Η TRW εξαγοράστηκε από τη Northrup Grumman το 2002. Επομένως, η Northrup είναι μία από τις εταιρείες που συμμετείχαν στις Συμφωνίες του Δία και θα συμμετάσχουν στη μαζική παραγωγή θεραπευτικών τεχνολογιών που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στον πληθυσμό του Terran;

VN: Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί αυτές οι εταιρείες είναι ξεχωριστές από την Ομοσπονδία, αλλά μπορείτε να κάνετε εικασίες αν το επιθυμείτε.

 Γνωρίζω τα σχήματα που δόθηκαν και ενσωματώθηκαν στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ εκείνη την εποχή. Μπορώ επίσης να επιβεβαιώσω ότι γνωρίζω ότι η Ομοσπονδία βρισκόταν σε επαφή με το Πολεμικό Ναυτικό κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Οι θεραπευτικές τεχνολογίες που δόθηκαν εκείνη την εποχή ήταν πολύ προηγμένες και θα είναι παρόμοιες με αυτές που απελευθερώνονται. Οι νέες τεχνολογίες που κυκλοφορούν επιβλέπονται  από την Ομοσπονδία για να διασφαλιστεί ότι είναι οι απόλυτα ασφαλέστερες και πιο αποτελεσματικές. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι τεχνολογίες θα είναι σύμφωνες με την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Με αυτό εννοώ ότι όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κακούς λόγους, γι 'αυτό η Ομοσπονδία και το Συμβούλιο των Πέντε  (Council of Five) συμμετέχουν στην επίβλεψη αυτών των έργων ενώ εργάζονται με τη Συμμαχία.

 [σχετική ανάρτηση

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επιλεγεί από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία, ως ηγέτιδα χώρα. Ηγείται της εκτελεστικής επιτροπής έξι κρατών που θα είναι υπεύθυνη για την κατεύθυνση, της επέκτασης της ανθρωπότητας στο ηλιακό σύστημα.

( έξι κρατών που θα σχηματίσουν ένα είδος διοικητικού οργάνου. Αυτές οι έξι χώρες είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία, η Κίνα, η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία και η Ιαπωνία ως το πιο πιθανό έκτο μέλος ).

Από αυτές τις έξι χώρες, οι Ηνωμένες Πολιτείες επιλέχθηκαν για  το συντονισμό μεταξύ των διαφόρων κρατών και τη σύναψη συμφωνιών μεταξύ των εθνών και των πολλών εταιρειών που παρακολούθησαν τις συναντήσεις.

Αυτές οι εταιρείες έχουν καθήκον να εκδώσουν μερικές από τις προηγμένες τεχνολογίες διαστήματος που αναπτύχθηκαν στα διαβαθμισμένα προγράμματα.

Όλες αυτές οι συμφωνίες αφορούν την ανάπτυξη και διάδοση των διαβαθμισμένων τεχνολογιών και τον αποικισμό του διαστήματος.
https://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/09/gfw.html   ]

Ο Βαλ Νεκ επιβεβαιώνει εδώ ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ απέκτησε τότε τέτοιες προηγμένες τεχνολογίες και επιπλέον ότι συνεργαζόταν με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία.

 Εν ολίγοις, οι σκανδιναβικοί εξωγήινοι στους οποίους αναφερόταν επανειλημμένα ο William Tompkins στα βιβλία και τις συνεντεύξεις του, ήταν μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

Αυτό που είναι επίσης σαφές είναι ότι ο Val Nek ούτε θα δώσει ούτε θα επιβεβαιώσει συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά καλεί εικασίες σχετικά με τις εταιρείες και τα άτομα που εμπλέκονται στην εφαρμογή των συμφωνιών του Δία.

 Η καλύτερη εικασία μου κατά συνέπεια είναι ότι η Northrup Grumman συνεχίζει να σχετίζεται με την παραγωγή προηγμένων τεχνολογιών θεραπείας και θα είναι μεταξύ των εταιρειών που δημιουργούν εγκαταστάσεις μαζικής παραγωγής στο LOC.

Εν κατακλείδι, είναι σαφές ότι η Γαλαξιακή Ομοσπονδία αναλαμβάνει δράση για να διορθώσει το κακό που έχει γίνει στην ανθρωπότητα λόγω της καταστολής πολλών προηγμένων τεχνολογιών θεραπείας κατά την περίοδο του περασμένου αιώνα που χρονολογείται από το πρωτοποριακό έργο του Νίκολα Τέσλα.

Σύμφωνα με την πρώτη τους οδηγία, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία θα αναλάβει δράση όταν τα λάθη διαιωνίζονται από είδη εκτός πλανήτη, όπως η Αυτοκρατορία Draco και η Συμμαχία Orion, που άρχισαν να παρεμβαίνουν στις ανθρώπινες υποθέσεις τη δεκαετία του 1930, ως αποτέλεσμα μυστικών συμφωνιών που επιτεύχθηκαν με τη ναζιστική Γερμανία.

Οι πρώτες συμφωνίες με τη ναζιστική Γερμανία και οι επακόλουθες συμφωνίες με εξωγήινους Δρακόνιους και εξωγήινους του Ωρίωνα που περιελάμβαναν τις ΗΠΑ και άλλα έθνη, οδήγησαν στην καταστολή χιλιάδων τεχνολογιών δωρεάν ενέργειας, exotic propulsion, και θεραπευτικών τεχνολογιών.

Αυτό αποδεικνύεται καλύτερα σήμερα με τα 5.915 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί λόγω των εντολών απορρήτου που τους έχουν τεθεί.

Αυτό που ουσιαστικά λέει ο Val Nek είναι ότι πολλές από αυτές τις κατασταλμένες τεχνολογίες, μαζί με νεότερες συνεισφορές από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία, παράγονται επί του παρόντος μαζικά στη Σελήνη και σύντομα θα κυκλοφορήσουν στη δημόσια αρένα. Αυτή είναι πράγματι μια προοπτική που αξίζει να περιμένουμε σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς στον πλανήτη μας.

Πηγή  22-9-21

https://www.pravda-tv.com/2021/09/gibt-es-unterdrueckte-heilungstechnologien-auf-dem-mond-in-massenproduktion-hergestellt-die-der-oeffentlichkeit-zugaenglich-gemacht-werden/

=============

 σχετική μας ανάρτηση

1 Απριλίου 2017

Ο μεταλλαγμένος «supersoldier» έγινε πραγματικότητα, το ηθικό ζήτημα που προκύπτει, αναλύει ο Adam Henschke

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2017/04/supersoldier-adam-henschke.html

08.11.2016   πειράματα της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, 

δημιουργούν «supersoldiers» με ενισχυμένες νοητικές ικανότητες με την τεχνική διακρανιακής διέγερσης συνεχούς ρεύματος (TDCs).

=================================

Croatia at Rebro hospital.  incredible technology 

Δεν υπάρχουν σχόλια: