Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

άγνωστα υποβρύχια αντικείμενα, USOs (Unidentified Submerged Object).Το μυστικό της λίμνης Βαϊκάλης. Tο πυρηνικό υποβρύχιο των ΗΠΑ συγκρούστηκε με USO πλωτό αντικείμενο? Εξωγήινοι προστατεύουν τον κόσμο από πυρηνική καταστροφή? Εξωγήινες φυλές ζουν στα βάθη των ωκεανών και εξασφαλίζουν την επιβίωση τους στη γη?

στις 2 Οκτωβρίου 2021, Πυρηνικό υποβρύχιο των ΗΠΑ συγκρούστηκε  με άγνωστο αντικείμενο στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας

Σε αυτή την περίπτωση, μιλάμε για σύγκρουση με ένα μη αναγνωρισμένο πλωτό αντικείμενο  [unidentified floating object (NGO)]

Αυτά τα αντικείμενα εθεάθησαν από τα πληρώματα πλοίων και αεροσκαφών και εντοπίστηκαν από ραντάρ και σόναρ.

Υπήρξαν περιπτώσεις που τα NGOs «κολλούσαν» σε εκβολές ή ποτάμια, αλλά πάντα κατάφερναν να απελευθερωθούν και να κρυφτούν.

Ολόκληροι στόλοι πλοίων και αεροσκαφών έχουν αναπτυχθεί σε διάφορα μέρη του κόσμου για να αναζητήσουν ή και να καταστρέψουν μυστηριώδη υποβρύχια αντικείμενα που πιθανότατα δεν ανήκουν σε κανένα κράτος.

 Οι μαρτυρίες μαρτύρων δείχνουν ότι αυτά τα NGOs  είναι σημαντικά μεγαλύτερα από οποιοδήποτε γνωστό υποβρύχιο.

Οι επιφάνειες και οι υπερκατασκευές τους είναι απόλυτα λείες και δεν έχουν ορατές καταπακτές ή τεχνολογικό εξοπλισμό.

Ακόμα πιο εκπληκτικό, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός τεκμηριωμένων παρατηρήσεων, στα οποία αντικείμενα όχι μόνο εμφανίστηκαν, αλλά και υψώθηκαν στον αέρα και υποχώρησαν σαν γιγάντια αεροσκάφη.

Τώρα όμως η συνάντηση του αμερικανικού πυρηνικού υποβρυχίου με το NGO θα μπορούσε να καταλήξει σε τραγωδία.

 Αμερικανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι στις 2 Οκτωβρίου 2021, το πυρηνικό υποβρύχιο USS Connecticut συγκρούστηκε με ένα «άγνωστο αντικείμενο» κατά τη διάρκεια της κατάδυσης στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Περισσότεροι από έντεκα ναύτες τραυματίστηκαν, δεν αναφέρθηκαν θάνατοι, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Οι αρχές δήλωσαν επίσης ότι η μονάδα και οι χώροι πυρηνικής πρόωσης του USS Connecticut δεν επηρεάστηκαν και παραμένουν πλήρως λειτουργικοί.  Αμερικανοί αξιωματούχοι, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, επιβεβαίωσαν ότι το περιστατικό συνέβη σε διεθνή ύδατα στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Ανέφεραν ότι είναι ακόμα ότι ένα άγνωστο αντικείμενο χτύπησε το υποβρύχιο, αλλά δεν ήταν άλλο υποβρύχιο.

 Ένας άλλος αξιωματούχος πιστεύει ότι μπορεί να ήταν βυθισμένο πλοίο, εμπορευματοκιβώτιο ή άλλο άγνωστο αντικείμενο. Το υποβρύχιο κατευθύνθηκε προς το Γκουάμ και η υπόθεση διερευνάται.

 Εν τω μεταξύ, η Κίνα ζήτησε περαιτέρω εξηγήσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με τη σύγκρουση του πυρηνικού υποβρυχίου. Οι κινεζικές αρχές εξέφρασαν την οργή τους για την έλλειψη πληροφοριών σχετικά με μια πιθανή «πυρηνική διαρροή». Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Ζάο Λιτζιάν  (Zhao Lijian) δήλωσε ότι, αυτό είναι ανεύθυνο και υποδηλώνει έλλειψη διαφάνειας από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτό το περιστατικό προσέλκυσε επίσης την προσοχή ανεξάρτητων ερευνητών και ουφολόγων σε όλο τον κόσμο.
Για παράδειγμα, ο Ταϊβανός ερευνητής Scott Waring είναι βέβαιος ότι οι Αμερικανοί αντιμετώπισαν τη συσκευή (apparatus) εξωγήινων πολιτισμών, οι οποίοι έτσι μπόρεσαν να αποτρέψουν έναν πιθανό πόλεμο. Και είναι πολύ πιθανό, για τον ίδιο λόγο, το αντικείμενο να παρεμβαίνει στους ελιγμούς του κινεζικού υποβρυχίου. Είναι αλήθεια ότι η Κίνα δεν μοιράζεται αυτές τις πληροφορίες για τους δικούς της λόγους. Ο Waring είναι βέβαιος ότι οι εξωγήινοι βρίσκονται κάτω από τον ωκεανό στη θάλασσα της Νότιας Κίνας και προστατεύουν ολόκληρο τον κόσμο από πυρηνική καταστροφή.

Ενημέρωση από russian.rt.com
Το υποβρύχιο πυρηνικής επίθεσης κλάσης Seawolf USS Connecticut (SSN 22) συγκρούστηκε με ένα άγνωστο υποβρύχιο αντικείμενο κατά την κατάδυση στα διεθνή ύδατα του Ινδο-Ειρηνικού. Αυτό αναφέρεται σε δήλωση της υπηρεσίας τύπου του αμερικανικού στόλου Ειρηνικού.

πηγή των Military Times είπε ότι κανένα από τα θύματα δεν χρειάστηκε επείγουσα εκκένωση για νοσηλεία, παρά το γεγονός ότι δύο μέλη του πληρώματος είχαν μέτριους τραυματισμούς. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι τραυματισμοί των θυμάτων μπορούν να χαρακτηριστούν ως «μώλωπες και βαθιές κοπές». Επιπλέον, σημείωσε ότι η τοπογραφία της περιοχής τη στιγμή της έκτακτης ανάγκης δεν έδειχνε την παρουσία γης μπροστά από το υποβρύχιο, επιπλέον, δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι το περιστατικό ήταν εχθρικού χαρακτήρα.

Με τη σειρά του, το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι CNN είπε ότι το περιστατικό με το USS Connecticut συνέβη εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας για την Ταϊβάν. Το άρθρο σημειώνει ότι το υποβρύχιο συμμετείχε προηγουμένως σε μια μεγάλη πολυεθνική «επίδειξη ισχύος» κοντά στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, στην οποία συμμετείχαν οι δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών, της Μεγάλης Βρετανίας, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, του Καναδά και της Ολλανδίας. Αυτή είναι η άσκηση Carrier Strike Group 21.

Οι εντάσεις μεταξύ Ουάσινγκτον και Πεκίνου αποδεικνύονται επίσης από τα λόγια του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ,  Νεντ Πράις (Ned Price).

 «Ανησυχούμε πολύ για τις προκλητικές στρατιωτικές ενέργειες της ΛΔΚ κοντά στην Ταϊβάν. Όπως είπαμε, μια τέτοια δραστηριότητα αποσταθεροποιεί την κατάσταση, είναι γεμάτη λάθη στην αξιολόγηση και υπονομεύει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή. Ως εκ τούτου, παροτρύνουμε το Πεκίνο να σταματήσει τη στρατιωτική, διπλωματική και οικονομική πίεση και εξαναγκασμό του κατά της Ταϊβάν », είπε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.

 Προσθέτουμε ότι από την 1η Οκτωβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου, η ΛΔΚ πραγματοποίησε μεγάλης κλίμακας πτήσεις στρατιωτικής αεροπορίας στα νερά της Ταϊβάν. Ταυτόχρονα, ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Χούα Τσουνίνγκ ( Hua Chunying) κατηγόρησε την Ουάσινγκτον για προκλητικές ενέργειες που βλάπτουν τις κινεζικές-αμερικανικές σχέσεις και υπονομεύουν την περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα. Αυτή η δήλωση ήρθε αφού το Πεντάγωνο ανακοίνωσε υποστήριξη για τις δυνατότητες αυτοάμυνας της Ταϊβάν, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων πώλησης όπλων αξίας 750 εκατομμυρίων δολαρίων.

 Με τη σειρά της, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Jen Psaki εξέφρασε την ανησυχία των ΗΠΑ για τις «προκλητικές ενέργειες» της Κίνας στην περιοχή της Ταϊβάν και κάλεσε το Πεκίνο να εγκαταλείψει την πίεση και τον εξαναγκασμό κατά της Ταϊπέι. Παράλληλα, χαρακτήρισε τις αμερικανικές υποχρεώσεις έναντι του νησιωτικού εδάφους «ακλόνητες» και συμβάλλουσες  στη διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας.

 «Μας ενδιαφέρει βαθιά η ειρήνη και η σταθερότητα στο Στενό της Ταϊβάν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα συνεχίσουμε να βοηθάμε την Ταϊβάν να διατηρήσει επαρκείς ικανότητες αυτοάμυνας », είπε.

Στις 5 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι συζήτησε την κατάσταση γύρω από την Ταϊβάν με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ (Xi Jinping)  κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας στις αρχές Σεπτεμβρίου. Τόνισε ότι επετεύχθη συμφωνία για την τήρηση προηγουμένως συμφωνημένων συμφωνιών για το νησιωτικό ζήτημα.

πηγή 8-10-21

άγνωστα υποβρύχια αντικείμενα, τα λεγόμενα USOs (Unidentified Submerged Object)

Υπήρχαν εξωγήινες φυλές στα βάθη των ωκεανών για εκατομμύρια χρόνια;

το ότι  εξωγήινες intelligences επισκέπτονται τη Γη εδώ και εκατομμύρια χρόνια είναι πλέον ανοιχτό μυστικό.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο μυστικό: έχουν ιδρύσει αποικίες σε όλο τον κόσμο, πολύ κάτω στον βυθό του Ειρηνικού, τους ωκεανούς και πολύ κάτω από τη θάλασσα Βαϊκάλη στη Σιβηρία.

Ρώσοι επιστήμονες υποψιάζονται ακόμη και μια μεγάλη βάση εδώ. Οι αφηγήσεις από αυτόπτες μάρτυρες διαβάζονται σαν μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας και η επιστήμη έρχεται ξανά αντιμέτωπη με ένα νέο παζλ.

Πολλοί ερευνητές σε όλο τον κόσμο είναι πεπεισμένοι ότι η έξυπνη ζωή, η οποία επιστημονικά, είναι έτη φωτός μπροστά από τον πληθυσμό της Γης, ασχολείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια με την παρακολούθηση της προόδου μας, ώστε να παρέμβει την κρίσιμη στιγμή, να μας προστατέψει και να μας αποτρέψει από την καταστροφή του πλανήτη μας.

Υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα αυτά τα όντα να είναι ήδη ανάμεσά μας στη γη, να έχουν μυστικές βάσεις και σταθμούς.

Για παράδειγμα στην Ανταρκτική ή κοντά στο Τρίγωνο των Βερμούδων, όπου υπάρχει ακόμη υποψία για έναν αρχαίο υψηλό πολιτισμό, έχουν παρατηρηθεί τεράστιες πυραμίδες και πλοία και αεροπλάνα που εξαφανίζονται μυστηριωδώς.

Έχουν επίσης εντοπιστεί αντικείμενα σε αυτό το σημείο που βγαίνουν από το νερό με μεγάλη ταχύτητα και πετούν στον ουρανό.

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι αυτά τα αντικείμενα δεν είναι μόνο σε θέση να κινούνται στον αέρα, αλλά ότι μπορούν επίσης να κινούνται και κάτω από το νερό. Αντίστοιχες αναφορές είναι πλέον διαθέσιμες από όλο τον κόσμο, ειδικά από τη Ρωσία.

το 2017, ο ρωσικός στρατός δημοσίευσε μια αντίστοιχη έκθεση από την οποία προκύπτει σαφώς ότι άγνωστα υποβρύχια αντικείμενα, τα λεγόμενα USOs (Unidentified Submerged Object) δεν είναι φανταστικά, αλλά έχουν πραγματικό υπόβαθρο. Τα αρχεία και οι αναφορές χρονολογούνται από την εποχή της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Οι αναφορές συντάχθηκαν από ειδική μονάδα και από τον Ναύαρχο Νικολάι Σμιρνόφ ( Naval Admiral Nikolai Smirnov ) και όλες αφορούν υποβρύχια αντικείμενα που δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί από υποβρύχια του Ρωσικού Ναυτικού.

Τα αρχεία περιέχουν επίσης πολυάριθμες παρατηρήσεις UFO. Τα αρχεία που κυκλοφόρησαν έχουν μεγάλη σημασία για τον Ρώσο ερευνητή UFO Vladimir Azhazha (1927-2018)   Ο Azhazha ήταν ο ίδιος στο ρωσικό ναυτικό και λέει:

«Το 50 τοις εκατό των παρατηρήσεων αφορούν γεγονότα πάνω και μέσα στη θάλασσα, ενώ άλλα 15 σε λίμνες».

Ο πρώην αξιωματικός του ναυτικού Azhazha,  γνωρίζει μια περίπτωση από το παρελθόν όπου ένα ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο καταδιώχθηκε στον Ειρηνικό από έξι άγνωστα αντικείμενα χωρίς να μπορεί να αποτινάξει (να ξεφύγει από) τους άγνωστους διώκτες του. Το σημαντικότερο από όλα, είναι ότι όταν ο διοικητής έβγαλε στην επιφάνεια το υποβρύχιο, το ίδιο έκαναν και οι διώκτες, για να εκτιναχθούν (πυροδοτήσουν) τελικά στον ουρανό με απίστευτη ταχύτητα.

Το μυστικό της λίμνης Βαϊκάλης

 Πολλές αναφορές εν τω μεταξύ υποδηλώνουν επίσης ότι, θα μπορούσε να υπάρχει μια υποβρύχια βάση κάτω από τη λίμνη Βαϊκάλη στη Σιβηρία. Η λίμνη Βαϊκάλη έχει βάθος 1.642 μέτρα και, ηλικία άνω των 25 εκατομμυρίων ετών, είναι η παλαιότερη λίμνη γλυκού νερού στη γη.

 Είναι τόσο μεγάλη που περιέχει είκοσι τοις εκατό όλου του επιφανειακού γλυκού νερού στον πλανήτη μας. Ασυνήθιστες παρατηρήσεις UFO συσσωρεύονται σε αυτόν τον τομέα για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Τόσο στον αέρα όσο και κάτω από την επιφάνεια του νερού.

 Ο συγγραφέας Fernando Calvo έχει συλλέξει πολυάριθμες αναφορές αυτόπτων μαρτύρων από την περιοχή, στο ιστολόγιο "terra-mystica". Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα:

Στις 9 Ιουλίου 2009, ο Sergey Konechnykh, πρόεδρος ενός φωτογραφικού συλλόγου από τη Buryatia, είχε μια περίεργη εμπειρία. Αυτός και ο γιος του ήταν στο μπαλκόνι το βράδυ της εν λόγω ημέρας, περίπου στις 10 μ.μ. να δω το ηλιοβασίλεμα. Ξαφνικά αυτός και ο γιος του είδαν δύο φωτεινά σημεία να επιπλέουν πάνω από το νερό. Ο Konechnykh πάτησε αμέσως το κλείστρο στην κάμερα του.

 Αλλά αυτό που έδειξαν οι εικόνες αργότερα ήταν αρχικά ακατανόητο. Υπήρχαν δύο λαμπερά αντικείμενα στον νυχτερινό ουρανό που είχαν κίτρινο πυρήνα και έλαμπαν πορτοκαλί-κόκκινο.

Μια άλλη αυτόπτης μάρτυρας, η Anna Vinogradova, ανέφερε κάτι παρόμοιο, λέγοντας:

 «Κάναμε κατασκήνωση στην παραλία και τη νύχτα είδαμε μια πορτοκαλί-κόκκινη λάμψη. Έμοιαζε με μεγάλη φωτιά. "

Τι είδαν πραγματικά οι αυτόπτες μάρτυρες εκείνο το βράδυ; Μέχρι σήμερα, τα παράξενα αντικείμενα κάτω από το νερό παρέχουν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις.

 Η επόμενη περίπτωση, που συνέβη κοντά στο Swjatoi Nos, τη μεγαλύτερη χερσόνησο στη λίμνη Βαϊκάλη, αποδεικνύεται ότι είναι ενεργή τόσο πάνω όσο και κάτω από το νερό.

 Αυτή τη φορά ο αυτόπτης μάρτυρας ήταν ο μαθητής Oleg Chichulin, ο οποίος βρισκόταν σε μια βάρκα κατά τη διάρκεια της παρατήρησης και είδε ένα αινιγματικό αντικείμενο.

ο Chichulin διηγείται:

«Υπήρχε μια λαμπερή σφαίρα που έλαμπε. Και τότε εκείνη η σφαίρα άρχισε να ξεθωριάζει και να γίνεται κόκκινη. Αυτή η κόκκινη μπάλα έμεινε στη συνέχεια για λίγο στο νερό και τελικά άρχισε να βουλιάζει. Σιγά σιγά βυθίστηκε όλο και πιο βαθιά κάτω από το νερό και έγινε σκοτεινή. "

 Το 1977 δύο σοβιετικοί επιστήμονες εξέτασαν τη λίμνη Βαϊκάλη σε βάθος 1.200 μέτρων. Δούλεψαν με ισχυρούς προβολείς για να προσδιορίσουν, μεταξύ άλλων, το βάθος διείσδυσης του ηλιακού φωτός.

 Ξαφνικά η ομάδα έμεινε έκπληκτη από μια ασυνήθιστη λάμψη που τελικά άλλαξε σε έντονο φως. Ένας από τους επιστήμονες θυμάται ακόμα τη θέαση με ακρίβεια:

 «ήταν λες και το όχημα να είχε φωτιστεί από πάνω και από το πλάι από δύο πολύ δυνατούς προβολείς. Μόνο ένα λεπτό αργότερα αυτός ο αινιγματικός προβολέας έσβησε και ήμασταν πάλι στο απόλυτο σκοτάδι. "

Ο πρώην σοβιετικός στρατός είχε επίσης παρόμοιες εμπειρίες στη θάλασσα της Βαϊκάλης και είδε ακόμη και ανθρωποειδή όντα ύψους τριών μέτρων στο βυθό της θάλασσας.

Ο ιστορικός Alexey Tivanenko, μεταξύ άλλων, θυμάται αυτό:

 «Το 1982 επτά στρατιωτικοί δύτες ανέφεραν ότι είδαν εξωγήινα όντα κάτω από το νερό. Σε βάθος πενήντα μέτρων συνάντησαν φιγούρες ύψους περίπου τριών μέτρων που φορούσαν στενά, ασημένια κοστούμια. Δεν είχαν μαζί τους τον συνηθισμένο καταδυτικό εξοπλισμό, μόνο κράνη στο κεφάλι. Παραδόξως, και οι επτά δύτες υπέφεραν από ασθένεια αποσυμπίεσης (decompression sickness) όταν βγήκαν στην επιφάνεια. Ωστόσο, δεδομένου ότι μόνο δύο από τους τρεις διαθέσιμους θαλάμους αποσυμπίεσης ήταν λειτουργικοί, (decompression chambers) δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν όλοι έγκαιρα και ως αποτέλεσμα οι τρεις πέθαναν »

 Ο Ρώσος παραϊατρός Βιάτσεσλαβ Λαβρέτεβιτς (Vyacheslav Lavretevich)  μπορεί ακόμα να θυμηθεί μια παράξενη συνάντηση με μια φαινομενικά εξωγήινη νοημοσύνη (intelligence) στη λίμνη Βαϊκάλη

 ο Lavretevich διηγείται:

 «Βρισκόμασταν σε ένα γιοτ στη λίμνη Βαϊκάλη και ένας τεράστιος, λαμπερός δίσκος επέπλεε από κάτω μας. Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο εμφανίστηκε ξαφνικά και πέταξε μακριά. ήταν τόσο φωτεινός που είχαμε τυφλωθεί. Δεν είχαμε καν χρόνο να πιάσουμε τη φωτογραφική μηχανή ή να τραβήξουμε βίντεο. ήταν ένας πολύ μεγάλος δίσκος με διάμετρο περίπου 500 έως 700 μέτρα και φώτιζε ολόκληρο το γιοτ. "

 είναι πολλές οι καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων του Φερνάντο Κλάβο. Παρατηρήσεις αυτού του είδους έχουν γίνει στο παρελθόν από πολυάριθμα πλοία, τόσο στην πολική περιοχή της Αρκτικής όσο και στον Νότιο Ειρηνικό ή, όπως περιγράφηκε παραπάνω, στη Ρωσία και ακόμη και κατά την εποχή της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο, λέει ο πρώην καπετάνιος των ναυτικών πληροφοριών Igor Barklay. Ο Μπάρκλεϊ γνωρίζει ότι ένας μεγάλος αριθμός αυτών των αντικειμένων μπορεί να παρατηρηθεί, ειδικά στις περιοχές όπου βρίσκονται οι ναυτικές βάσεις του ΝΑΤΟ και του Συμφώνου της Βαρσοβίας.

 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Barklay, πολλά από αυτά τα άγνωστα αντικείμενα έχουν παρατηρηθεί ακόμη και στα βαθύτερα σημεία του Ατλαντικού Ωκεανού στην περιοχή του νότιου τριγώνου των Βερμούδων και στην περιοχή της Καραϊβικής.

 Οι προστάτες της γης και των θαλασσών

 Κατά τη γνώμη μου, οι παρατηρήσεις που έγιναν δημιουργούν την υπόθεση ότι διαφορετικές ομάδες επισκεπτών, μερικές φορές ακόμη και εχθρικές ομάδες, προέρχονται όχι μόνο από το διάστημα αλλά και από τα βάθη του ωκεανού ή ότι εγκαταστάθηκαν εκεί πριν από εκατομμύρια χρόνια και ίσως ακόμη πριν να εμφανιστούν οι κάτοικοι στη γη είναι, δηλαδή, παλαιότεροι από την ανθρωπότητα.

 Αυτά τα όντα θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι ξαδέλφια από μια σχέση που χρονολογείται χιλιάδες χρόνια και να προστατεύουν τη γη για ανιδιοτελείς λόγους. Φυσικά, θα μπορούσε επίσης, στο πλαίσιο του δυνατού, να ανησυχούν απλώς για το περιβάλλον τους, να επιθεωρούν πυρηνικούς σταθμούς, για παράδειγμα, να παρακολουθούν με ανησυχία τις δοκιμές πυρηνικών όπλων και, εάν είναι απαραίτητο, να παρεμβαίνουν και να καταστρέφουν τις πυρηνικές κεφαλές ή να τις καθιστούν ακίνδυνες με κάποιον άλλο τρόπο.

 Αλλά αυτό δεν χρειάζεται να συμβεί επειδή ανησυχούν για την ανθρωπότητα, όχι, αυτό γίνεται για να εξασφαλίσουν τη δική τους επιβίωση στη γη, επειδή αυτά τα είδη είναι μέρος του πληθυσμού της γης, όσο περίεργο κι αν ακούγεται

 Σε αυτό το πλαίσιο, ξεκινάμε πάντα από το γεγονός ότι οι άγνωστες επισκέψεις θέλουν να μας προειδοποιήσουν για πιθανή ατομική καταστροφή της γης. Δεν χρειάζεται πρώτα να ρωτήσουμε: γιατί να το κάνετε αυτό; Κανείς δεν κάνει τίποτα από αλτρουισμό. Γιατί λοιπόν να το κάνουν τα άγνωστα όντα από εξωγήινους κόσμους;

 Λοιπόν,  θα μπορούσαμε να είμαστε απόγονοι αυτού του είδους. Αλλά ας υποθέσουμε σε αυτό το σημείο ότι αυτό δεν συμβαίνει. Τότε γιατί να μας προστατεύσουν από τη δική μας βλακεία όταν επιτιθέμεθα ο ένας στον άλλο με πυρηνικά όπλα, για παράδειγμα;

 Επομένως,  πρέπει πρώτα να θέσουμε στον εαυτό μας την αποφασιστική ερώτηση: μήπως τα όντα δεν έχουν ζήσει στη γη από την αρχή ή με διαφορετικό τρόπο, μήπως ακόμη έχουν  αποικίσει τη γη; Για παράδειγμα στα βάθη των θαλασσών ή σε μια βάση στην Ανταρκτική, για την οποία υπήρχε υποψία εδώ και πολύ καιρό.

 Αυτό θα επιβεβαιώσει επίσης τη δήλωση του στρατηγού Τζέιμς Μπερντ (James Byrd), ο οποίος ανέφερε στο μυστικό του ημερολόγιο μια επίσκεψη σε αυτόν τον πολιτισμό     (A secret diary, UFOs and green landscapes - what really happened in Antarctica after the end of World War II?).   (Ένα μυστικό ημερολόγιο, UFO και πράσινα τοπία - τι πραγματικά συνέβη στην Ανταρκτική μετά το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου;).

 Από την άλλη πλευρά, η μνήμη των εποχών που πλησιάζουν τις καταστροφές του κόσμου διατηρείται από τους απογόνους των αρχαίων λαών μέχρι σήμερα. Πολλές από αυτές τις παραδόσεις δείχνουν ότι δεν πρέπει να έχει συμβεί μόνο μία, αλλά μια πληθώρα παγκόσμιων καταστροφών.

 Μόνο οι Ινδοί λαοί της Κεντρικής Αμερικής έχουν μετρήσει τρεις παγκόσμιες καταστροφές μέχρι σήμερα και υπολογίζουν ακόμη και μια τέταρτη, αυτή τη φορά λόγω πυρκαγιάς, η οποία δεν θα αργήσει πολύ στο μέλλον.

 Εάν η υπόθεση είναι σωστή ότι όντα από άλλους πλανήτες επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιετίες ή ζουν εδώ για να συλλέγουν πληροφορίες, ιδίως σε πολύ συγκεκριμένες περιοχές, όπως το Τρίγωνο των Βερμούδων ή η Ανταρκτική, θα ήταν ενδιαφέρον να υποθέσουμε γιατί οι παρατηρήσεις συγκεντρώνονται σε αυτές τις περιοχές.

αυτό μάλλον υποδηλώνει ότι πρόκειται για περιοχές που κάποτε ήταν μεγάλα πολιτιστικά αλλά και τεχνικά κέντρα ενός μακροχρόνιου πολιτισμού

 Η αναζήτηση απαντήσεων στο ανεξήγητο

 Η δραστηριότητα των άγνωστων υδάτινων αντικειμένων δεν είναι ένα σύγχρονο φαινόμενο. ήδη από το 1963, μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ παρατήρησαν ένα άγνωστο υποβρύχιο αντικείμενο κατά τη διάρκεια ενός ελιγμού στο Τρίγωνο των Βερμούδων, το οποίο ταξίδευε με απίστευτη ταχύτητα σχεδόν 150 κόμβων.

 Το αντικείμενο καταδιώχθηκε αρχικά από έναν αντιτορπιλικό και αργότερα επίσης από ένα υποβρύχιο. Συνολικά, το μυστηριώδες αντικείμενο παρατηρήθηκε από δεκατρία άλλα ναυτικά σκάφη, τα οποία επίσης έγραψαν αυτήν την παρατήρηση στα ημερολόγια τους.

 Σύμφωνα με τους παρατηρητές, το αντικείμενο προωθήθηκε από έλικα πλοίου στην πρύμνη και λειτούργησε προσωρινά σε βάθος άνω των 6.000 μέτρων. Ωστόσο, από πού προήλθε το αντικείμενο, δεν μπορούσε ποτέ να διευκρινιστεί. Λίγο αξιοσημείωτο σε αυτήν την παρατήρηση, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι το αντικείμενο προωθήθηκε από την προπέλα ενός πλοίου, κάτι που  θα ήταν μάλλον άτυπο για έναν προηγμένο πολιτισμό. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πιο πιθανό να συμπεράνουμε ότι πρόκειται για ένα μυστικό πρόγραμμα του Πολεμικού Ναυτικού.

 Ο συγγραφέας Ivan T. Sanderson υποψιάζεται επίσης ότι πρέπει να εξεταστεί η πιθανότητα να υπάρχουν υποβρύχιοι επίγειοι κάτοικοι. Αυτό υποδεικνύεται επίσης από πολυάριθμες αναφορές για μυστηριώδεις υποβρύχιους θόλους, μερικοί από τις οποίους αναφέρονται από σφουγγαράδες στα ανοικτά των ακτών της Ισπανίας. Τέτοια συστήματα έχουν επίσης βρεθεί από επαγγελματίες ψαράδες στην υφαλοκρηπίδα της Αμερικής.

 Ο Sanderson ανέφερε στο βιβλίο του "Invisible Resitors: The Reality Underwater UFOs" του 1970 σχετικά με εξωγήινους που ζούσαν στον πυθμένα του ωκεανού. Πρέπει να γνωρίζετε ότι ως πρώην Βρετανός αξιωματικός του ναυτικού, ο Ivan T. Sanderson ήταν τόσο μυημένος. Ο Sanderson εξακολουθεί να  θεωρείται ως ένας μεγάλος στοχαστής του 20ού αιώνα - και όχι χωρίς λόγο.

 Άλλωστε, ο Σάντερσον κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εξωγήινες intelligences ζούσαν στη γη για περισσότερα από 300 εκατομμύρια χρόνια και, κατά τη διάρκεια της εξέλιξης, μελετούσαν τα ανθρώπινα είδη με τον ίδιο τρόπο όπως οι άνθρωποι μελετούν τις αποικίες μυρμηγκιών σήμερα.

 ίσως ολόκληρη η έρευνα είναι λανθασμένη με την υπόθεση ότι τα UFO είναι αναπόφευκτα επισκέπτες από εξωγήινους πλανήτες.

ίσως η απάντηση στους πολλούς άλυτους γρίφους να βρίσκεται πραγματικά στον πυθμένα των ωκεανών του κόσμου και δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνουμε για μακρινά αστέρια και γαλαξίες με την ελπίδα να πάρουμε κάποιο σημάδι από εκεί

 Οι θάλασσες είναι πιο ανεξερεύνητες από τον Άρη και τη Σελήνη

Αυτό θα μπορούσε να είναι η λύση του γρίφου. Στο μέλλον, ας ανοίξουμε τους ορίζοντές μας στα βάθη των ωκεανών του κόσμου και ας μείνουμε σε μια τελευταία πρόταση από το μπεστ σέλερ του (Charles Berlitz) Τσαρλς Μπέρλιτς «Το τρίγωνο των Βερμούδων, που αναφέρει το εξής: Κινούμαστε μπροστά με τόσο μεγάλη επιτάχυνση που κανένα μυστικό δεν πρέπει να μας εκπλήσσει μόνο και μόνο επειδή δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά.

πηγή 5-10-17

https://www.pravda-tv.com/2017/10/leben-ausserirdische-rassen-seit-millionen-von-jahren-in-den-tiefen-der-weltmeere-videos/

==========================

Σύμφωνα με το Πεντάγωνο, το αμερικανικό ναυτικό λέγεται ότι, δεν είδε άγνωστα αντικείμενα μόνο στον αέρα. Άγνωστα αντικείμενα ανακαλύφθηκαν επίσης υποβρύχια και εντοπίστηκαν  στο ραντάρ ναυτικών πλοίων. Η ταχύτητά τους λέγεται ότι είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή όλων των γνωστών υποβρυχίων.

Το Πεντάγωνο δημοσιεύει όλο και περισσότερες φωτογραφίες από άγνωστα φαινόμενα (φωτεινά αντικείμενα ή παράξενες θεάσεις στον αέρα)

βίντεο με καταγραφές από το 2019, που προέρχονται από αντιτορπιλικό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

27-5-21

https://www.stern.de/panorama/wissen/bericht-aus-pentagon--us-navy-soll-unterwasser-ufos-gesichtet-haben-30546378.html

 Μια νυχτερινή λήψη δείχνει μυστηριώδη αντικείμενα που αναβοσβήνουν και πετούν πάνω από ένα πολεμικό πλοίο.

Το «Washington Examiner» ανέφερε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ λέγεται ότι ανακάλυψε επίσης υποβρύχια UFO ή, καλύτερα, USOs, δηλαδή άγνωστα πλωτά αντικείμενα, στα ραντάρ του. Όσον αφορά τις ομάδες ασφαλείας, η ταχύτητα των αντικειμένων λέγεται ότι υπολογίστηκε σε περισσότερους από 100 κόμβους, δηλαδή 185 χλμ. / Ώρα.

Για τα κανονικά υποβρύχια, το όριο είναι περίπου 75 χλμ. / Ώρα. Αυτό οφείλεται στην αντοχή στο νερό που αντιμετωπίζουν τα υποβρύχια οχήματα.

Αλλά - δεν αποκλείονται οι υποβρύχιες ταχύτητες άνω των 100 κόμβων. Τουλάχιστον στη θεωρία. Από τη δεκαετία του 1970, ο στρατός εργάζεται σε μια τεχνική για τη μείωση της αντοχής στο νερό για τορπίλες ( torpedoes)  με τη βοήθεια φυσαλίδων αέρα ή ενός περιβλήματος αέρα, της λεγόμενης υπερ-σπηλαίωσης. (supercavitation) Μια τεχνολογία που θεωρητικά είναι νοητή για μεγαλύτερα υποβρύχια.

 Οι εικόνες που φαίνονταν προηγουμένως για υποτιθέμενα ιπτάμενα αντικείμενα θα μπορούσαν επίσης να έχουν μια εξήγηση διαφορετική από την εξωγήινη τεχνολογία:

Οι χρήστες του Διαδικτύου μπόρεσαν να αποδείξουν ότι το τριγωνικό σχήμα του φαινομένου του φωτός που δημοσιεύτηκε από το Πεντάγωνο οφείλεται αποκλειστικά στο τριγωνικό άνοιγμα (triangular opening) του κλείστρου (shutter) της κάμερας. Λόγω του λεγόμενου bokeh effect φαινομένου, τα θολά σημεία φωτός εμφανίζονται τριγωνικά.

 Ενώ τα περισσότερα στοιχεία για υποτιθέμενη εξωγήινη δραστηριότητα στη Γη έχουν διαψευστεί, οι παρατηρήσεις μη αναγνωρισμένων φαινομένων αέρα και φωτός έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια.

Στις αρχές του 2020, το Πεντάγωνο δημοσίευσε τρεις προηγουμένως μυστικές εγγραφές βίντεο που λέγεται ότι, δείχνουν άγνωστα αντικείμενα κατά την πτήση.

Το πρώτο βίντεο δείχνει πλάνα από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ.

Ένας από τους πιλότους που παρατήρησαν το αντικείμενο το 2004 είπε: «Επιταχύνθηκε πιο γρήγορα από οτιδήποτε έχω δει στο παρελθόν».

Τώρα ο πρώην διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, (US National Intelligence Service) Τζον Ράτκλιφ (John Ratcliffe) συνομίλησε από κοντά και προσωπικά.

Είπε στο Fox News ότι υπήρξαν πολύ περισσότερες παρατηρήσεις από όσες δημοσιεύθηκαν. Πρόκειται για παρατηρήσεις πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού ή της Πολεμικής Αεροπορίας ή δορυφορικές εικόνες.

Οι ΗΠΑ θα είχαν παρατηρήσει ΑΤΙΑ που θα μπορούσαν να σπάσουν το φράγμα του ήχου χωρίς ηχητική έκρηξη και που θα είχαν εκτελέσει ακραίες μανούβρες πτήσης που θα ήταν αδύνατες με οποιαδήποτε γνωστή τεχνολογία.

Η έκθεση που εκπονείται από το Πεντάγωνο και τις μυστικές υπηρεσίες πρέπει, μεταξύ άλλων, να προσδιορίζει όλες τις απειλές που προέρχονται από μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα και αν μπορούν να αποδοθούν σε ξένους αντιπάλους.

Ο John Ratcliffe είπε ότι πολλά από τα περιστατικά δεν έχουν ακόμα μια απλή εξήγηση.

πηγή 27-5-21

https://www.stern.de/panorama/wissen/bericht-aus-pentagon--us-navy-soll-unterwasser-ufos-gesichtet-haben-30546378.html

======================

Υποβρύχιο των ΗΠΑ συγκρούστηκε με άγνωστο υποβρύχιο αντικείμενο

Ένα αμερικανικό πυρηνικό υποβρύχιο USS Connecticut χτύπησε ένα «Άγνωστο βυθισμένο αντικείμενο» στα ύδατα της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού και τραυμάτισε αρκετούς ναύτες, ανέφεραν Αμερικανοί αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με ανεπίσημη διαρροή, το αντικείμενο ήταν τεράστιο και προκάλεσε μεγάλες ζημιές. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν θάνατοι.

Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε το περιστατικό είπαν, το Σάββατο, αλλά το πλοίο είναι "πλήρως λειτουργικό"

Άγνωστοι αξιωματούχοι δήλωσαν στα αμερικανικά ΜΜΕ ότι η σύγκρουση συνέβη σε διεθνή ύδατα στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας και ότι 11 ναυτικοί τραυματίστηκαν - όλοι τους νοσηλεύτηκαν στο πλοίο μετά τη σύγκρουση.

Σύμφωνα με το πρακτορείο AP, αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το αντικείμενο με το οποίο συγκρούστηκε το USS Connecticut δεν ήταν άλλο υποβρύχιο.

Ένας από τους  "cited by the agency " αξιωματούχους είπε ότι θα μπορούσε να ήταν βυθισμένο πλοίο ή εμπορευματοκιβώτιο ή κάποιο άλλο άγνωστο αντικείμενο.

Ο Αλεξάντερ Νιλ, (Alexander Neill)  ειδικός στην άμυνα και την ασφάλεια στη Σιγκαπούρη, (a Singapore-based defense and security expert), δήλωσε στο BBC ότι ο αριθμός των τραυματισμών που προκλήθηκαν από τη σύγκρουση υποδηλώνει ότι το υποβρύχιο πιθανότατα "χτύπησε κάτι μεγάλο που κινούνταν πολύ γρήγορα".

Το περιστατικό, είπε, ήταν «σπάνιο αλλά όχι άγνωστο» και έδειξε πόσο απασχολημένη ήταν η περιοχή με στρατιωτική δραστηριότητα.

«Η θάλασσα της Νότιας Κίνας κατοικείται από ναυτικά πλοία από διαφορετικές χώρες. Αν και τα επιφανειακά οχήματα επέδειξαν πολλή ισχύ, δεν βλέπετε το επίπεδο δραστηριότητας κάτω από την επιφάνεια », εξήγησε ο Neill.

Σε σχόλια που δημοσίευσε η κινεζική κρατική εφημερίδα Global Times, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε ότι η Κίνα ανησυχεί σοβαρά για το περιστατικό και κάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του σκοπού της αποστολής.

Αργότερα αναφέρθηκε ότι το υποβρύχιο κατευθυνόταν προς το έδαφος Γκουάμ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μη αναγνωρισμένο βυθισμένο αντικείμενο;

Το μυστήριο της υπόθεσης, και το ελάχιστο που ήρθε στο φως, και το γεγονός ότι η Κίνα δεν αποδέχθηκε την ευθύνη για αυτό, οδήγησε σε αρκετές νόμιμες και εύλογες εικασίες.

Το πιο δημοφιλές, και αυτό που δεν άργησε να έρθει, είναι ότι το USS Connecticut είχε μια στενή συνάντηση με ένα άγνωστο υποβρύχιο αντικείμενο. USO unidentified underwater object.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις υποδηλώνουν την πιθανή προέλευση ορισμένων UFO - ή τουλάχιστον UFO με υποβρύχιες βάσεις - που αναγνωρίστηκαν κατά το ήμισυ από το ίδιο το αμερικανικό ναυτικό.

Μήπως το αμερικανικό πυρηνικό υποβρύχιο έπεσε σε κάποιο από αυτά τα αντικείμενα; Πρόσφατα ανεπιβεβαίωτα σχόλια - και αντικρουόμενες επίσημες αναφορές - φαίνεται να δείχνουν προς αυτήν την κατεύθυνση:

Ένας υποτιθέμενος δύτης που συνδέεται με το περιστατικό φέρεται να σχολίασε ότι μόνο ένα προωθημένο (κινούμενο) αντικείμενο σε αυτά τα βάθη "μπορεί να πάει τόσο γρήγορα" και ότι η συνάντηση συνέβη σε λίγα δευτερόλεπτα, επιφανειακά "το μισό υποβρύχιο" υπέστη ζημιά και στη συνέχεια το υποβρύχιο ρυμουλκήθηκε από οκτώ βάρκες.

Ο άγνωστος στρατιωτικός αξιωματικός παραδέχτηκε επίσης την πιθανότητα να πρόκειται για «άγνωστο βυθισμένο αντικείμενο» και δήλωσε ότι οι φωτογραφίες του περιστατικού θα μπορούσαν να εμφανιστούν μέσα σε δύο εβδομάδες.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά θα σας ενημερώσουμε εδώ αν προκύψει κάτι περίεργο.

Ενώ η συντομογραφία UFO, παρά την πραγματική της έννοια - "άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο - ως συνώνυμο των" ιπτάμενων δίσκων "και εξωγήινων οχημάτων είναι ήδη μέρος του γενικού λεξιλογίου, ο όρος USO είναι ακόμα σχεδόν άγνωστος.

https://www.pravda-tv.com/2021/10/us-u-boot-kollidierte-mit-einem-nicht-identifizierten-unterwasserobjekt/

===========

μικρό απόσπασμα από την ανάρτηση

https://chistenkoeschool.ru/de/russkijj-yazyk/kvakery-taina-vseh-okeanov-kvakery-neopoznannye/

 άγνωστα πλωτά αντικείμενα Ufo Quakers

 το μυστικό των ωκεανών.

τα λεγόμενα Quakers - περίεργα σήματα στα Βάθη του ωκεανού,   ήχος παρόμοιος με το τρίξιμο ενός βάτραχου.

Στη δεκαετία του '60 ναυτικοί των υποβρυχίων που έλαβαν πιο προηγμένο εξοπλισμό σόναρ, συνάντησαν ακατανόητα φαινόμενα. Σε ορισμένες περιοχές του ωκεανού η ακουστική έπαιρνε ασυνήθιστα σήματα, όπως το τρίξιμο ενός βατράχου.

Όσοι άκουσαν το "κράξιμο" είχαν τη σαφή εντύπωση ότι το "κάτι" που έστελνε αυτά τα σήματα ενεργούσε σκόπιμα. Φαινόταν ότι η πηγή σήματος που άλλαζε τον τόνο και τη συχνότητα του τόνου, κινούνταν γύρω από το υποβρύχιο.

Ωστόσο, τα ραντάρ δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν ένα σημαντικό αντικείμενο, αν και οι ναύτες θεώρησαν ότι ήταν πολύ κοντά και διέσχιζε ελεύθερα την πορεία του υποβρυχίου.

Όταν ο καπετάνιος ενημερώθηκε για μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, φυσικά, δεν ένιωσε πολύ ασφαλής, επειδή όλα όσα είναι ακατανόητα στη θάλασσα, είναι γεμάτα κινδύνους.

Εδώ είναι η ιστορία του πρώην διοικητή ενός υποβρυχίου ντίζελ (Diesel-U-Bootes) του Βόρειου Στόλου:

«Βρισκόμαστε στη νορβηγική θάλασσα και ξαφνικά ένας ακουστικό σήμα δείχνει ότι ορισμένα αντικείμενα μας περιβάλλουν υποβρύχια και δρουν πολύ δυναμικά: κινούνται ενεργά, κάθετα και οριζόντια και εκπέμπουν μυστηριώδεις θορύβους που δεν μπορούμε να ταξινομήσουμε ... Μερικές φορές φαίνεται ότι ένας άγνωστος εχθρός μας επιτίθεται και μετά αποσύρεται χωρίς συνέπειες. Όλο το πλήρωμα είναι σοκαρισμένο. Όταν επιστρέψαμε στη βάση, αναφέραμε στους διοικητές τι συνέβη.

Το ερώτημα είναι: τι θα πει η επιστήμη; Και η επιστήμη σιωπά γιατί δεν καταλαβαίνει τίποτα ... ».

 Στο τέλος, ο διοικητής του βόρειου στόλου (Northern Fleet) ναύαρχος G.M Egorov, διέταξε τη δημιουργία μιας ειδικής επαγγελματικής ομάδας υπό τη διεύθυνση του αρχηγού του επιτελείου του στόλου.

Η ομάδα άρχισε να μελετά τα περίεργα σήματα.

 Ένας από τους συμμετέχοντες σε αυτό το έργο - ο A.G. Smolovsky θυμήθηκε αργότερα: «Το απόρρητο (secrecy) ήταν τρομερό και ακόμη και εμείς, τα μέλη της ομάδας, προσπαθήσαμε με hooks (άνθρωποι δόλωμα) ή crooks (απατεώνες), να κρατηθούμε μακριά από τα πρακτικά.

 Μάθαμε σχεδόν αμέσως ότι και οι Αμερικανοί αντιμετώπιζαν τα ίδια προβλήματα. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά με τους Quakers όταν ανέπτυξαν το σύστημα βυθομέτρου (sonar system) SOSUS στον Βόρειο Ατλαντικό - ένα συγκρότημα παράκτιων σταθμών και υποβρύχιων υδροφώνων (hydrophones) που συνδέονται με εκατοντάδες χιλιόμετρα υποβρύχιων διαδρομών καλωδίων. "

 Ο αντιναύαρχος Reserve O.G. Chefonov συνάντησε κάποτε ανεξήγητα υποβρύχια φαινόμενα: «Τη δεκαετία του 1960, παρήγγειλα ένα πυρηνικό πυραυλικό σκάφος ... Όταν επιστρέψαμε σπίτι από τον χώρο δοκιμών. Η ορατότητα ήταν πλήρης. Είμαστε πέντε ή έξι στη γέφυρα. Το ραδιόμετρο (radiometer) δείχνει την αλλόκοτη συμπεριφορά, αλλά δεν βλέπουμε απολύτως τίποτα! Το BIP (Combat Information Post) μας καθοδηγεί.

 Πλησιάζει επικίνδυνα ... Σταμάτησαν. Προβολείς, βλήματα, ουρλιαχτά. Ένας αναγνωρισμένος αλλά αόρατος στόχος μπαίνει στη νεκρή ζώνη μας και ... εξαφανίζεται για πάντα. Ούτε στο νερό ούτε στον αέρα - τίποτα ... Όταν φτάσαμε στη βάση, αναφέρθηκε στον διοικητή και έγνεψε το κεφάλι: «Ω, εσύ! Ωστόσο, αυτές οι ανησυχίες δεν ήταν αρκετές! Αν έρθουμε σε επαφή, θα υπάρχουν πολλοί επιθεωρητές αυτή τη στιγμή. " Στη συνέχεια συζητήσαμε αυτή την περίπτωση με άλλους διοικητές. Αποδείχθηκε ότι πολλοί από εμάς βίωσαν κάτι παρόμοιο. Αυτό όμως ήταν το τέλος. "

Τι υπάρχει στα βάθη της θάλασσας;

 Ωστόσο, ήρθε η στιγμή που οι "Quakers" μαζί με τα "NGOs (unidentified underwater objects)" (άγνωστα υποβρύχια αντικείμενα) ανησύχησαν σοβαρά τη ναυτική μας διοίκηση.

 Στη συνέχεια, με απόφαση του Υπουργού Άμυνας Στρατάρχη Α.Α. Γκρέτσκο ( Secretary of Defense Marshal A.A. Grechko), υπό το Τμήμα Πληροφοριών του Πολεμικού Ναυτικού, δημιουργήθηκε μια ειδική ομάδα αρκετών αξιωματικών.

Ο γενικός διοικητής του Πολεμικού Ναυτικού της ΕΣΣΔ, ναύαρχος SG Gorshkov είπε σε μία από τις κλειστές συναντήσεις: «Το πρόβλημα είναι εξαιρετικά περίπλοκο και νέο για εμάς. και ως εκ τούτου θα κάνουμε μεγάλες προσπάθειες και θα διαθέσουμε όσους πόρους χρειαστούν, για να το λύσουμε. Θα δώσουμε και ανθρώπους και πλοία. Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό! "

Σύμφωνα με τον αξιωματικό του ναυτικού και συγγραφέα Vlad Vilenov, οι ένοπλες δυνάμεις ολόκληρου του Πολεμικού Ναυτικού ξεκίνησαν ένα πρωτόγνωρο κυνήγι για «πνεύματα του ωκεανού». Οι διοικητές των πλοίων δεν φοβόντουσαν πια να αναφέρουν ασυνήθιστα φαινόμενα στους ανωτέρους τους. Οι πληροφορίες συλλέχθηκαν και αναλύθηκαν. Δυστυχώς, η περεστρόικα ξέσπασε και η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού άλλαξε, και μαζί της και οι προτεραιότητες. Η χρηματοδότηση για το Πολεμικό Ναυτικό μειώθηκε και οι έρευνες για τα προβλήματα των "Quakers" και των "NGOs  αναβλήθηκαν για καλύτερες εποχές. Σύντομα επίσης διαλύθηκε η ειδική ομάδα της ναυτικής μυστικής υπηρεσίας

 πηγή
https://chistenkoeschool.ru/de/russkijj-yazyk/kvakery-taina-vseh-okeanov-kvakery-neopoznannye/

Δεν υπάρχουν σχόλια: