Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Χιλιάδες μικρά παιδιά βιάστηκαν. Ρεπορτάζ του Ιταλικού οργανισμού "World Observatory Against Pedophilia OS.MO.CO.P της Meter Association"

αναφορά από μια οργάνωση που βοηθά την αστυνομία να κυνηγήσει παιδεραστές

Η παιδεραστία είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας - ωστόσο, η σεξουαλική επαφή με ανηλίκους εξακολουθεί δυστυχώς να είναι  κοινή πρακτική σε πολλούς πολιτισμούς, τα παιδιά είναι ένα δημοφιλές αγαθό ακόμη και στους κύκλους της ελίτ σε όλο τον κόσμο και πολλά κόμματα προσπαθούν  να μειώσουν ακόμη περισσότερο, την ελάχιστη ηλικία για σεξουαλική επαφή.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε στην αρχή της θητείας του ότι θα λάβει οριστική  απόφαση για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και θα εφαρμόσει αυτή την απόφαση με μεγάλη αυστηρότητα.

Ο μη κερδοσκοπικός ιταλικός οργανισμός World Observatory Against Pedophilia OS.MO.CO.P της Meter Association, (Παγκόσμιο Παρατηρητήριο Κατά της Παιδοφιλίας) συνεργάζεται διεθνώς με τις αστυνομικές αρχές για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών σε όλα τα επίπεδα.

Δυστυχώς, η κατάχρηση δεν γίνεται μόνο στον πραγματικό, αλλά και στον εικονικό κόσμο.

Αναφορά της Meter Association   (Meter Onlus di Don Fortunato Di Noto)  σε 76 σελίδες.

4 χιλιάδες νήπια βιάστηκαν. Ανατριχιαστική έκθεση από Ιταλό ιερέα που βοηθά την αστυνομία στο κυνήγι των παιδόφιλων

https://www.gospanews.net/en/2020/07/22/4thousand-toddlers-raped-chilling-report-by-italian-priest-who-helps-police-in-pedophiles-hunting/]

Αριθμοί που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το πόσο δημοφιλής είναι η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στο Διαδίκτυο, ειδικά στο λεγόμενο Dark Net. Με την πρώτη ματιά είναι απλά αριθμοί, αλλά πίσω από κάθε αριθμό υπάρχει μια ανθρώπινη παιδική μοίρα.

Τα θύματα είναι νεαρά άτομα, πολλά από αυτά παιδιά, νήπια και βρέφη ηλικίας από νεογέννητα έως δύο ετών.

Το Dark-Net είναι ένας δημοφιλής χώρος για εκπαιδευμένους εγκληματίες.

Οι υπάλληλοι του Meter ψάχνουν στο Dark-Net σχεδόν όλο το εικοσιτετράωρο και παρέχουν στις αρχές επιβολής του νόμου πολύτιμες συμβουλές για το πώς να βάλουν τέλος στους παραβάτες.

η ένωση Meter εντόπισε μεγάλο αριθμό ιστότοπων για σεξ για παιδιά τον περασμένο χρόνο. Μόνο στην ηλικιακή ομάδα των νηπίων ηλικίας μεταξύ νεογέννητων και δύο ετών, υπήρχαν 1.077 σελίδες με 4.006 βίντεο και 7.646 φωτογραφίες.

Σύμφωνα με την Meter, το υλικό των δεδομένων προέρχεται κυρίως από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

 συχνά είναι δύσκολο να αντέξετε τις εικόνες, επειδή σε αυτές τα παιδιά είναι δεμένα, ουρλιάζουν δυνατά για βοήθεια και παλεύουν απεγνωσμένα για τη ζωή τους. 

 Αυτό που βλέπετε στα βίντεο και τις εικόνες εδώ δεν είναι παιχνίδι, αλλά μια σκληρή πραγματικότητα, λέει ο ιδρυτής και πρόεδρος του Meter, πατέρας Don Fortunato Di Noto, ο οποίος είναι επίσης μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Ιταλικής Αστυνομίας για την Επικοινωνία Δεδομένων (Scientific Committee of the Italian Police for Data Communication) και καθηγητής στο κορυφαίο Ινστιτούτο Βιοηθικής και Σεξολογίας "Institute of Bioethics and Sexology of the Pontifical Salesian University of Messina"

Η σεξουαλική βία κατά βρεφών και νηπίων δυστυχώς δεν αφορά μεμονωμένα περιστατικά στο Dark Net, αλλά μάλλον αποτελεί σκληρή καθημερινότητα.

Αυτό προκύπτει από την κοινή έρευνα του Meter με την ιταλική αστυνομία και τους Carabinieri, οι οποίοι πρόσφατα έπληξαν ένα άλλο δίκτυο παιδεραστών που ήθελε να ανταλλάξει βίντεο στο dark net 

Η παιδοφιλία ως όπλο του deep state ενάντια στην παγκόσμια πολιτική

Στην Ιταλία, το σεξ με ανηλίκους είναι δυνατό από την ηλικία των 14 ετών, στην Ισπανία ακόμη και από τα 13, στις Ηνωμένες Πολιτείες το όριο ηλικίας στις περισσότερες πολιτείες κυμαίνεται μεταξύ 18 και 17 ετών, σε λίγες μόνο το όριο είναι 16.

Τα τελευταία χρόνια, η Meter κατάφερε να απελευθερώσει περισσότερα από 1.721 νεαρά θύματα κακοποίησης από τα νύχια των αδίστακτων παιδόφιλων.

Πρέπει να ξέρετε ότι στην τροχιά του Deep State, η παιδοφυλοφιλία είναι μακράν το πιο ισχυρό όπλο κατά των πολιτικών, όπως ξεκαθαρίζει η περίπτωση του Jeffrey Epstein

Οι πολιτικοί που χάθηκαν στο νησί "island of love¨ του Έπσταϊν κινηματογραφήθηκαν κρυφά να κάνουν σεξ με ανηλίκους και έκτοτε εκβιάστηκαν από μια σκιώδη κυβέρνηση γνωστή ως Deep State. 

Με λίγες μόνο εξαιρέσεις, ο κόσμος διοικείται εδώ και καιρό από μια εγκληματική συμμορία πλούσιων δισεκατομμυριούχων, των οποίων την πραγματική ταυτότητα σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει.

Πώς όμως νήπια και μωρά έρχονται στα χέρια αδίστακτων διακινητών ανθρώπων;
Σύμφωνα με τον Don Fortunato Di Noto, αυτό συμβαίνει σε όχι και τόσο σπάνιες περιπτώσεις, ακόμη και από τις αρχές, όταν τα παιδιά αφαιρούνται από τους γονείς τους και τοποθετούνται σε ανάδοχες οικογένειες.

 Don Fortunato Di Noto:

«Σκεφτείτε απλώς την έρευνα των Angels & Devils που οδήγησε σε 24 κατηγορούμενους, συμπεριλαμβανομένης μιας ακτιβίστριας LGBT, που εμπιστεύτηκε ένα κοριτσάκι σε ένα ζευγάρι λεσβιών που δεν δίστασε να κακοποιήσει το κορίτσι».

σχετικό το δημοσίευμα 
Παράνομη «Απαγωγή» παιδιών από το ιταλικό κράτος, από οικογένειες: 
Ακόμη και δήμαρχος και αξιωματούχος LGBT ακτιβιστής ανάμεσα σε 24 αιτήματα δίκης
25-6-20 

https://www.gospanews.net/en/2020/06/25/children-illicit-kidnapped-by-italian-state-from-families-even-dem-mayor-and-lgbt-activist-official-among-24-trial-requests/

Οι εγκληματίες παιδόφιλοι αισθάνονται ασφαλείς στο Διαδίκτυο - ειδικά στο ανώνυμο Dark-Net

Ακόμη και η πολιτική φαίνεται να υποτιμά την έκταση της εγκληματικής ενέργειας που κυριαρχεί εδώ, επειδή, κατά τη γνώμη του Don Fortunato Di Noto, η πολιτική προφανώς δεν δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον, να κηρύξει επιτέλους τον πόλεμο στους παιδεραστές. Αυτό αναφέρει σε δελτίο τύπου της Meter.

Σε αυτό το σημείο, ο Don Fortunato Di Noto θυμάται μια υπόθεση που κατέληξε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, όπου ένας νομικά καταδικασμένος σεξουαλικός δράστης που είχε ήδη κακοποιήσει ένα τρίχρονο παιδί μπόρεσε να αναλάβει την επιμέλεια ενός άλλου, με τη διαχείριση μιας κοινότητας της Τοσκάνης ( Tuscan youth community )

Το μέλος της κεντροδεξιάς Forza Italia, Στέφανο Μουγκνάι, (Stefano Mugnai) επικρίνει την κουλτούρα της αριστεράς, στην οποία επιρρίπτει ευθύνες για τέτοιες σκανδαλώδεις συνθήκες.

Πράγματι, σύμφωνα με τον Don Fortunato Di Noto, η πραγματική έκταση του εγκλήματος παιδοφιλοφιλίας φαίνεται να αγνοείται όχι μόνο από την πολιτική γενικά, αλλά κυρίως από την ιταλική αριστερή κυβέρνηση, που υποστηρίζεται  από το Δημοκρατικό Κόμμα και το  Five Star Movement.

Προσπάθεια νομιμοποίησης του σεξ με παιδιά

Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση πηγαίνει στη Βουλή με νομοσχέδιο για την καταστολή της ομοτρανσφοβίας (homotransphobia)

Οι βουλευτές Zan, Boldrini, Scalfarotto και άλλοι από το κοινοβούλιο όχι μόνο θέλουν να εισαγάγουν τη σεξουαλική ελευθερία, αλλά θέλουν επίσης να καταστήσουν υποχρεωτική τη σεξουαλική εκπαίδευση σε σχολεία και νηπιαγωγεία.

Ο Πάπας Φραγκίσκος βλέπει τον προσδιορισμό του φύλου ως μια καθαρή ιδεολογία που οδηγεί τελικά σε μια πρώιμη σεξουαλικοποίηση παιδιών και εφήβων. Στο μέλλον, οι ανήλικοι θα πρέπει να μπορούν να αποφασίζουν μόνοι τους τι θέλουν και, κυρίως, πώς το θέλουν.

Ωστόσο, αυτή η ιδεολογία θα μπορούσε να στοχεύσει στη διαφθορά των παιδιών, η οποία στη χειρότερη περίπτωση σε λίγα χρόνια όχι μόνο θα δικαιολογήσει την παιδοφιλία, αλλά πιθανώς και θα τη νομιμοποιήσει, δήλωσε ο Don Fortunato Di Noto σε συνέντευξή του στη New Daily Compass.

Υπάρχουν τώρα χιλιάδες πύλες στο Διαδίκτυο που δεν εμφανίζουν απαραίτητα παιδική πορνογραφία, αλλά είναι παιδοπολιτισμικές, για παράδειγμα υποδηλώνοντας ότι η παιδεραστία είναι βασικά κάτι εντελώς φυσιολογικό, όπως υπάρχουν πλατφόρμες στις οποίες οι χρήστες ισχυρίζονται ότι δεν γίνονται ποτέ πράξη οι παιδόφιλες επιθυμίες τους.

Όλα αυτά οδηγούν στη νομιμοποίηση της παιδοσεξουαλικότητας. Αναφέρουν μάλιστα ότι η αγάπη μεταξύ ενός παιδιού και ενός ενήλικα είναι βασικά κάτι εντελώς φυσιολογικό.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία " meter statistics", το ενδιαφέρον για ερωτήματα αναζήτησης πέρυσι οδήγησε κυρίως σε σελίδες που εμφανίζουν φωτογραφίες παιδιών μεταξύ οκτώ και δώδεκα ετών. Μόνο σε αυτές τις σελίδες, οι ερευνητές ανακάλυψαν 5.742.734 φωτογραφίες, ακολουθούμενες από 1.321.969 φωτογραφίες με παιδιά ηλικίας μεταξύ τριών και επτά ετών και τέλος 7.646 αρχεία με πολύ μικρά παιδιά ηλικίας μεταξύ νεογέννητων και δύο ετών.

Σχεδόν επτά εκατομμύρια βίντεο και 100.000 φωτογραφίες αναφέρθηκαν από τον Meter πέρυσι, δύο φορές περισσότερα από την ίδια περίοδο του 2018 με τρία εκατομμύρια βίντεο και 50.000 φωτογραφίες. Τα βίντεο έχουν παραμείνει σχεδόν σταθερά στα 992.300 έναντι 1.123.793 το 2018. Ωστόσο, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, οι συνομιλίες αυξήθηκαν λίγο. Υπήρχαν 323 chats το 2019 σε σύγκριση με 234 το προηγούμενο έτος.

Η αναφορά της Meter  δεν αφορά μόνο αριθμούς, είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος για την καταπολέμηση της κακοποίησης παιδιών. Ήδη από το 2008 υπογράφηκε συμφωνία μεταξύ των μεγάλων παρόχων Διαδικτύου, της ιταλικής αστυνομίας και της ένωσης Meter NPO Association.

Η συμφωνία επιτρέπει τη συνεχή συνεργασία μεταξύ της κρατικής αστυνομίας και του εθνικού αρχηγείου της Meter, η οποία δεσμεύεται να προστατεύει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Οι ιστότοποι που βρίσκονται ψηλά στη λίστα της αστυνομίας, ήταν επίσης οι ιστότοποι με τις περισσότερες αναφορές από το Meter.

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί 23 εθνικές και διεθνείς επιχειρήσεις κατά παραβατών παιδεραστών, με αποτέλεσμα εκατοντάδες συλλήψεις. Χιλιάδες ύποπτοι και πολλά παιδιά ανάμεσά τους μπορούσαν να εντοπιστούν.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες σε όλο τον κόσμο που εκμεταλλεύονται σεξουαλικά παιδιά όλων των ηλικιών για την παραγωγή παιδικής πορνογραφίας. Ο Don Fortunato Di Noto θυμάται μια επιχείρηση που ξεκίνησε στην Ιταλία και τελικά εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη. Μόνο εδώ θα μπορούσαν να αναγνωριστούν 250 παιδιά. Πολλά από αυτά τα παιδιά ήταν στα νύχια των οργανώσεων, άλλα κακοποιήθηκαν μέσα στις οικογένειες και κινηματογραφήθηκαν στη διαδικασία.

Ο Don Fortunato Di Noto θυμάται επίσης μια σκανδαλώδη δικαστική απόφαση στη Μπολόνια. Εδώ ένα δικαστήριο παρέδωσε ένα επτάχρονο αγόρι, σε μια Ρουμάνα μητέρα η οποία έγινε σεξουαλικά βίαιη εναντίον του μικρού της γιου.

Η γυναίκα κακοποίησε το παιδί και έδωσε τα recordings (βίντεο) σε μια φίλη της με την οποία είχε στενή σχέση.

Δυστυχώς, τα παιδιά που γίνονται σεξουαλικά βίαια κατά άλλων παιδιών δεν είναι πλέον ασυνήθιστο, αλλά και η καθημερινότητα στην εικονική εποχή.

Σε μια άλλη περίπτωση, αφορούσε ένα βίντεο στο οποίο μια γυναίκα ζητά από ένα πεντάχρονο αγόρι να της χαϊδέψει τα γεννητικά όργανα. Αυτή η γυναίκα μοιράστηκε επίσης τα recordings με φίλους.

Δυστυχώς, ωστόσο, οι σεξουαλικές επιθέσεις από γυναίκες σε παιδιά σπάνια τιμωρούνται από τα δικαστήρια ή τιμωρούνται μόνο με ήπια ποινή.

Επειδή οι δικαστικές αρχές και οι ψυχολόγοι προφανώς εξακολουθούν να βασίζονται στην ευρέως διαδεδομένη άποψη ότι, η παιδεραστική συμπεριφορά είναι καθαρά ανδρική υπόθεση.

Αλλά η πραγματικότητα έχει επανειλημμένα δείξει στο παρελθόν ότι αυτό δεν συμβαίνει, ότι πολύ περισσότερες γυναίκες αισθάνονται σεξουαλική έλξη για παιδιά από ό,τι πιστεύει κανείς και θέλει να παραδεχτεί.

Προφανώς, η σεξουαλική βία μεταξύ παιδιών έχει επίσης υποτιμηθεί από τις αρχές τα τελευταία χρόνια. Οι ανήλικοι, ειδικά εκείνοι μεταξύ 13 και 17 ετών, ανταλλάσσουν εδώ και καιρό φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν μικρά παιδιά να κακοποιούνται σεξουαλικά. Σύμφωνα με την Meter, μερικές φορές πρόκειται για σκληρά recordings, εδώ τα παιδιά συχνά όχι μόνο ακρωτηριάζονται, αλλά και δολοφονούνται.

Οι νέοι αρέσκονται να μοιράζονται τέτοιου είδους φωτογραφίες και ταινίες μεταξύ τους, μερικοί από αυτούς μάλιστα τις ανταλλάσσουν, πολλοί πιθανώς με την αφελή πεποίθηση ότι αυτές οι σκηνές δεν είναι πραγματικές, αλλά μόνο πόζες, άλλοι πάλι φαίνεται να μην έχουν κανένα ίχνος ενσυναίσθησης. Ο πόνος του θύματος δεν φαίνεται να έχει σημασία. Τις περισσότερες φορές, τέτοιες περιπτώσεις ανακαλύπτονται μόνο τυχαία, για παράδειγμα από γονείς που αποκτούν πρόσβαση στους υπολογιστές των παιδιών τους.

Αυτή είναι η πραγματικότητα στην οποία βρισκόμαστε - είναι τρομακτική. Μια κουρασμένη, ναρκισσιστική κοινωνία που θέλει απλώς τη διασκέδασή της, τίποτα άλλο. Οι πολιτικοί φαίνεται να έχουν ελάχιστο έως καθόλου ενδιαφέρον να δουν αυτές τις συνθήκες να αλλάζουν.

Το Διαδίκτυο έχει εξελιχθεί εδώ και καιρό σε έναν παράλληλο κόσμο στον οποίο τα συναισθήματα δεν παίζουν ρόλο επειδή είσαι απλώς ένας ανώνυμος θεατής και δεν συμμετέχεις στην πραγματικότητα σε αυτό που συμβαίνει. Πολλοί πιστεύουν ότι όλα εδώ είναι απλά ψεύτικα ούτως ή άλλως, ότι οι άνθρωποι δεν υποφέρουν πραγματικά και δεν πεθαίνουν εδώ, ότι στο τέλος τα θύματα σηκώνονται όρθια σαν μετά από πυροβολισμό σε γουέστερν.

Αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική από αυτήν που νομίζετε ότι γνωρίζετε. Στο μέλλον, τα ενίοτε δρακόντεια μέτρα για το κορωνοϊό θα οδηγήσουν τους νέους ιδιαίτερα σε περαιτέρω απομόνωση και, επομένως, στον εικονικό και ανώνυμο κόσμο στον υπολογιστή. Ένας κόσμος στον οποίο η συμπόνια είναι ξένη λέξη, γιατί τελικά δεν γνωρίζεις πραγματικά τους ανθρώπους που βλέπεις εκεί. Και πώς μπορείς να έχεις συμπόνια για κάποιον που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ προσωπικά.

Αλλά εκείνοι που επιδίδονται στο βασανισμό των άλλων στο διαδίκτυο, γίνονται αυτόματα συνένοχοι με τους δράστες, ακόμα κι αν κάποιος είναι μόνο μυστικός παρατηρητής, γιατί η ζήτηση καθορίζει τελικά την προσφορά. Οι μεγάλοι γίγαντες του διαδικτύου όπως το Telegram, το Instagram και το Facebook το γνωρίζουν επίσης, αλλά εξακολουθούν να παρέχουν αίθουσες συνομιλίας "chat rooms - privileged places" που επιτρέπουν την ανταλλαγή κάθε είδους υλικού.

Ο πειρασμός είναι μεγάλος με φόντο την αισθητή ανωνυμία - ειδικά για τα παιδιά και τους εφήβους, γιατί τελικά βρίσκονται σε μια ηλικία που αρχίζεις να ανακαλύπτεις τον κόσμο με τον δικό σου τρόπο, όπου δεν μπορείς ακόμα να διακρίνεις μεταξύ διασκέδασης και σοβαρότητας γιατί τα παιδιά,  απλά δεν μπορώ ακόμα να κατανοήσουν τις διαστάσεις.

Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά και οι νέοι πρέπει να προστατεύονται από τον πειρασμό με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Σε αυτό το σημείο, ο Don Fortunato Di Noto δεν βλέπει μόνο τις μεγάλες εταιρείες του Διαδικτύου ως υπεύθυνες, αλλά και την πολιτική όλων των κρατών και τις αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο της παγκόσμιας συνεργασίας

 Κυριολεκτικά λέει:

«Πιστεύω ότι τα λόγια του Ιησού είναι τέλεια διατυπωμένα - επομένως πιστεύω ότι είναι σημαντικό να ενωθούμε και να εργαστούμε μαζί για τα παιδιά - όλα τα κράτη. Το καθένα πρέπει να κάνει όσα του αναλογούν. Τα παιδιά πρέπει να έρχονται πρώτα, γιατί μια κοινωνία όπου τα παιδιά δεν είναι η προτεραιότητα, είναι μια αποτυχημένη κοινωνία.

πηγή

19-8-20

https://www.pravda-tv.com/2020/08/tausende-kleinkinder-vergewaltigt-schrecklicher-bericht-einer-organisation-die-der-polizei-bei-der-jagd-auf-paedophile-hilft
=====

Παράνομη «Απαγωγή» παιδιών από το ιταλικό κράτος από οικογένειες:

Ακόμη και δήμαρχος και αξιωματούχος LGBT ακτιβιστής ανάμεσα στα 24 αιτήματα δίκης

25-6-20

https://www.gospanews.net/en/2020/06/25/children-illicit-kidnapped-by-italian-state-from-families-even-dem-mayor-and-lgbt-activist-official-among-24-trial-requests/

 “KIDNAPPED” CHILDREN FROM THE STATE TO BIBBIAN:

Αίτημα για δίκη για τον Mayor PD, LGBT executive και “bad wolf”..

Ο δικηγόρος: "Angels and Demons throughout Italy"

Για το Court of Cassation δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να τεθεί ο Δήμαρχος του Bibbiano, Alberto Carletti σε κατ' οίκον περιορισμό, αλλά για τον εισαγγελέα της Δημοκρατίας της πόλης Reggio Emilia υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να ζητήσει την απαγγελία του κατηγορητηρίου για εγκλήματα ψευδούς και κατάχρησης εξουσίας.

Η έρευνα που ονομάζεται "Angels & Demons" περιστρέφεται, σε δεκάδες παιδιά που αρπάχτηκαν από την πολιτεία, χωρίς λόγο, από φυσικές οικογένειες.

ακρόαση στο Δικαστήριο της Ιταλικής πόλης Reggio Emilia για 24 άτομα εναντίον των οποίων η εισαγγελία ζήτησε το κατηγορητήριο.

Είναι απαράδεκτο να λέει κάποιος δικαστής ότι  έχει παραπλανηθεί από τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Το Δικαστήριο δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει copy-paste με τις εκθέσεις των κοινωνικών υπηρεσιών και της CTU.

Το Δικαστήριο πρέπει να εξακριβώσει με κάθε λεπτομέρεια τα γεγονότα πριν αποφασίσει και εφόσον μιλάμε για ανηλίκους πρέπει να το πράξει με ακόμη μεγαλύτερη ικανότητα, επαγγελματισμό και προετοιμασία. Όταν αποφασίζεις για ένα παιδί, αποφασίζεις και για όλη την οικογένεια στην οποία ανήκει».Μεταξύ των δυνητικών κατηγορουμένων είναι η Federica Anghinolfi, πρώην επικεφαλής των κοινωνικών υπηρεσιών της Ένωσης Val d'Enza, η ψυχοθεραπεύτρια Nadia Bolognini (Μπολόνια) και ο σύντροφος της Claudio Foti της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Hansel & Gretel. Η πρώτη κατέληξε στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης επειδή ήταν γνωστή ακτιβίστρια LGBT και επειδή εμπιστεύτηκε ένα μικρό κορίτσι σε  δύο ομοφυλόφιλες γυναίκες.

 η ψυχοθεραπεύτρια Nadia Bolognini και η άλλη γυναίκα έχουν απογοητεύσει την ιταλική κοινή γνώμη, επειδή διαχειρίστηκαν σε βάρος του Εθνικού Συστήματος Υγείας, δαπανηρές θεραπευτικές συνεδρίες με τα παιδιά που τους ώθησαν να ομολογήσουν την υποτιθέμενη οικογενειακή βία , που προέκυψε στη συνέχεια, μέσω τρομερών εργαλείων όπως οι μεταμφιέσεις του κακού λύκου που χρησιμοποιούσε η Μπολόνια και η χρήση ενός σχεδόν διαβολικού εργαλείου που χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ αλλά είναι απαγορευμένο στην Ιταλία πάνω από όλα για χρήση σε ανηλίκους…

Είναι το Neurotek, μια συσκευή που εφευρέθηκε στις ΗΠΑ και μεταδίδει ηλεκτρομαγνητικά ερεθίσματα στο παιδί προκειμένου να προκαλέσει αυθόρμητες αποκαλύψεις

 (για να καταγγείλουν ψευδείς αναμνήσεις σεξουαλικής κακοποίησης που προκλήθηκαν με ηλεκτρόδια)

Η χρήση αυτού του μηχανήματος δεν προβλέπεται απολύτως στο ιταλικό σύστημα υγείας, πόσο μάλλον σε παιδιά που είναι ακόμη πιο εύθραυστα και φοβισμένα επειδή έχουν αποσπαστεί από τους γονείς τους.

Νάντια Μπολόνια: η σύντροφος του Claudio Foti (ψευτο-ψυχολόγου) αντιμετωπίζει κατηγορίες για χειραγώγηση παιδιών

Κατηγορείται ότι έκανε ένα είδος ηλεκτροσόκ σε παιδιά για να τα πείσει ότι υπήρξαν θύματα βίας.

μέσω της οργάνωσης Hansel & Gretel, παραποίησαν αναφορές γράφοντας λέξεις που δεν είχαν προφέρει ποτέ τα παιδιά.

ανακαλύφθηκαν τουλάχιστον 7 περιπτώσεις «χειραγωγημένων» παιδιών.

Με έναν στόχο: να αποσπάσουν τα παιδιά από τις οικογένειές τους για να τα εμπιστευτούν σε φίλους (που έπαιρναν από 620 έως 1.200 ευρώ το μήνα) και να συνεχίσουν να τους ακολουθούν επαγγελματίες, ψυχολόγοι και ψυχοθεραπευτές, οι οποίοι χρεώθηκαν αμοιβές 135 ευρώ την ώρα και κλήθηκαν να παρακολουθήσουν καλά αμειβόμενα μαθήματα και συνεδρίες. Ένας γύρος, λέει ο δικαστής, για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ο ανακριτής γράφει: «Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας ψυχοθεραπείας στο Bibbiano τον Οκτώβριο, χωρίς την άδεια των γονέων, μια ανήλικη υποβλήθηκε σε ιατρική περίθαλψη που δεν επιτρεπόταν. Με ένα όργανο ηλεκτρομαγνητικού παλμού, με καλώδια που έπρεπε να κρατάει στα χέρια της, της παρουσίασαν τη συσκευή ως μια «μαγική μηχανή» (μαγική μηχανή των αναμνήσεων) που χρειάζονται τα παιδιά για να ακούσουν τα άσχημα πράγματα που συνέβησαν στη ζωή τους». Ένας τρόπος να «ξεκινήσετε την πραγματική συνεδρία με υπαινικτικές ιστορίες και προτάσεις για υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίηση».

δεν έδιναν στα "υιοθετημένα" παιδιά τα δώρα που έστελναν οι  βιολογικοί τους γονείς

Υπάρχει και η περίπτωση της μη παροχής δώρων στα παιδιά που έφεραν οι γονείς σε ψυχολόγους για να τα δώσουν στα παιδιά τους, δεκάδες πακέτα, παιχνίδια και άλλα συνοδευόμενα από κάρτες από μητέρες και μπαμπάδες.

Ο Claudio Foti, ένας άλλος ψυχοθεραπευτής (από τους Onlus Hansel και Gretel του Moncalieri), κατηγορείται για «υποδηλωτικές και υπαινικτικές τροπολογίες» στις ερωτήσεις που απευθύνονται στην D. για να την κάνει να ομολογήσει την υποτιθέμενη σεξουαλική βία που υπέστη από τον πατέρα της.

 * Hansel and Gretel: η μη κερδοσκοπική οργάνωση που εμπλέκεται στην υπόθεση της πλύσης εγκεφάλου παιδιών στο Bibbiano

 https://www.gospanews.net/2020/06/25/bimbi-rapiti-dallo-stato-a-bibbiano-chiesto-processo-per-sindaco-pd-dirigente-lgbt-e-lupa-cattiva-lavvocato-angeli-e-demoni-in-tutta-italia/

 σχετικά δημοσιεύματα

https://www.nextquotidiano.it/nadia-bolognini-claudio-foti-hansel-e-gretel-bambini/

https://www.nextquotidiano.it/claudio-foti-bibbiano-hansel-e-gretel-bambini/

 υπόθεση της 9χρονης Υλένιας

απέσπασαν το καρδιοπαθές παιδί από τη μητέρα του

κλεισμένο σε δημόσια κράτηση σε ένα ίδρυμα πρόνοιας σε άγνωστο μέρος

του έδιναν για έξι μήνες ένα ισχυρό αντιψυχωσικό φάρμακο που δεν συνταγογραφήθηκε ποτέ από νευροψυχίατρο, τη ρισπεριδόνη. (Risperdal).

 το ενημερωτικό φυλλάδιο συνιστά τη χρήση με εξαιρετική προσοχή σε άτομα και παιδιά με καρδιαγγειακές παθήσεις, όπως αναφέρεται ακόμη και από τη Wikipedia.

11-11-2019

https://www.gospanews.net/en/2019/11/11/the-heart-sick-child-stolen-from-mother-and-stuffed-with-antipsychotic-drugs-by-italian-state/

======

Αναφορά της Meter Association   (Meter Onlus di Don Fortunato Di Noto)  σε 76 σελίδες.

[the numbers of the 2019 international Report Meter prepared by this organization in 76 pages are distressing

4 χιλιάδες νήπια βιάστηκαν. Ανατριχιαστική έκθεση από Ιταλό ιερέα που βοηθά την αστυνομία στο κυνήγι των παιδόφιλων

https://www.gospanews.net/en/2020/07/22/4thousand-toddlers-raped-chilling-report-by-italian-priest-who-helps-police-in-pedophiles-hunting/

https://www.statista.com/statistics/589721/violence-against-children-italy/

https://www.statista.com/statistics/584350/italy-number-of-abuse-cases-followed-by-the-listening-center-of-meter-association/]

φωτο: Το ανησυχητικό διάγραμμα για την παιδική πορνογραφία της Meter
=======

σχετική μας ανάρτηση

6 Μαΐου 2021

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα παιδικής πορνογραφίας στον κόσμο, γνωστή ως "BOYSTOWN" απενεργοποιήθηκε στη Γερμανία. 400.000 μέλη της μοιράζονταν εικόνες ακραίας κακομεταχείρισης παιδιών

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/05/boystown-400000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: