Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Λύθηκε το μυστήριο από το έγγραφο στο Wikileaks, που δείχνει αναφορά ότι "η σοβιετική ένωση κατέστρεψε μυστική αμερικανική βάση στη Σελήνη", το 1977

Λύθηκε το μυστήριο πίσω από το έγγραφο στο Wikileaks, που δείχνει την αναφορά ότι "η σοβιετική ένωση κατέστρεψε τη μυστική αμερικανική βάση στη Σελήνη".

σχετικό το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=qB9NuwTs0v4

Για περισσότερα από τέσσερα χρόνια , ένα έγγραφο του Wikileaks στο πλαίσιο των “Global Intelligence Files” έχει προκαλέσει πολλές αντιπαραθέσεις.

 Αυτό το record, που αναφέρεται ότι προέρχεται από το Υπουργείο Εξωτερικών και Ευρασιατικών Υποθέσεων ( Department of State Bureau of European and Eurasian Affairs) είχε τον τίτλο  “REPORT THAT UR (Soviet union) DESTROYED SECRET US BASE ON MOON.”

Όμως, κανένα ψηφιακό αντίγραφο δεν μπορούσε να μεταφορτωθεί, αφού δεν ήταν διαθέσιμη μια ηλεκτρονική έκδοση.
Τώρα, δύο χρόνια μετά την υποβολή του πρώτου αιτήματος, το "The Black Vault" μπόρεσε να πάρει το πραγματικό έγγραφο που κυκλοφόρησε επίσημα μέσω του Freedom of Information Act (FOIA) στο σύνολό του.

Samuel L. Devine

Από τότε που αυτό το record δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στη βάση δεδομένων Wikileaks και ανακαλύφθηκε από όσους παρακολουθούν τον ιστότοπο, έχουν κυκλοφορήσει πολλές εικασίες για το τι πραγματικά σήμαινε.
Ωστόσο, τώρα που αποκαλύπτεται, δείχνει ότι ήταν απλώς μια επιστολή απάντησης σε έρευνα του 1979 από το τότε μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων Samuel L. Devine .

 Σύμφωνα με την επιστολή απάντησης που στάλθηκε στον Ντέιβιν, ο Ντάγκλας Τζένετ, νεότερος, βοηθός γραμματέας για τις σχέσεις του Κογκρέσου με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, είχε απαντήσει στον Ντέιβιν δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει αλήθεια στη φήμη ότι η Σοβιετική Ένωση «κατέστρεψε μια μυστική αμερικανική βάση στο φεγγάρι το  1977 »

Σαφώς, ο Ντέιβιν είχε λάβει μια επιστολή από έναν ψηφοφόρο με το όνομα Ceyd Quentin Arbogast, ο οποίος αναφέρθηκε στη “Battle of the Harvest Moon.”

Το αίτημα FOIA του Black Vault εστάλη για πρώτη φορά στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ το 2019 (υπόθεση F-2020-01231). Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, στη συνέχεια συστήθηκε να κατατεθεί στην Εθνική Υπηρεσία Αρχείων και Αρχείων (NARA), όπου το έγγραφο ήταν πιο πιθανό να κρατηθεί, δεδομένου του χρονικού πλαισίου από το οποίο προερχόταν.

 Αφού σχηματίστηκε μια νέα υπόθεση (υπόθεση #21-49400), βρέθηκε, εξετάστηκε και κυκλοφόρησε πλήρως στο The Black Vault στις 8 Σεπτεμβρίου 2021.

###

το αρχείο στον σύνδεσμο:

https://www.theblackvault.com/documentarchive/wp-content/uploads/2021/09/Greenwald-FOIA-Image-of-P79-Box-11-Doc-1247-scaled.jpg

πηγή 8-9-21
από τον John Greenewald
https://www.theblackvault.com/documentarchive/mystery-behind-wikileaks-and-the-secret-us-base-on-moon-destroyed-by-the-soviet-union-solved/

 ===========

 η σχετική αναφορά μας

Το έγγραφο του Wikileaks αποκαλύπτει μια «μυστική βάση των ΗΠΑ στο φεγγάρι» που καταστράφηκε από τη Ρωσία

 26 Ιουλίου 2020

ένα περίεργο έγγραφο του Wikileaks που ονομάζεται "Report That UR (Σοβιετική ένωση) Destroyed Secret Moon Base".

 https://wikileaks.org/plusd/cables/P790011-1247_e.html

Δυστυχώς, το έγγραφο δεν είναι ηλεκτρονικό έγγραφο, επομένως η πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό του δεν είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο. όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά να διαβάσει ολόκληρο το θέμα, μπορεί να καταθέσει αίτημα για την Ελευθερία της Πληροφόρησης (FOIA).

====

Η αναφορά μας έγινε στην ανάρτηση

17 Σεπτεμβρίου 2021

Η σελήνη είναι ένα διαστημόπλοιο από το οποίο ελέγχεται η γη? Απαγωγές από γκρίζους εξωγήινους, MK ULTRA Mind Control των θυμάτων, αναφορές για πειράματα ευγονικής, διανθρωπισμός, άνθρωποι μεταλάσσονται σε βιορομπότ, έγγραφο του Wikileaks αποκαλύπτει μια «μυστική βάση των ΗΠΑ στο φεγγάρι» που καταστράφηκε από τη Ρωσία

 http://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/09/mk-ultra-mind-control-wikileaks.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: