Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Βαρόνος ναρκωτικών, στη σελίδα του στο Instagram με τίτλο «Αλβανικό αίμα», πουλάει κάνναβη στα παιδιά, καυχιέται ότι έκοψε τα δάχτυλα πελάτη του, που του χρωστούσε λεφτά και απειλούσε ότι θα του κόψει και το πόδι.

ο έμπορος ναρκωτικών που ονομαζόταν «Ο Διάβολος» - με 1.000 ακόλουθους σε μια σελίδα στο Instagram με τίτλο «Αλβανικό αίμα» - καυχιόταν ότι απήγαγε και έκοψε τα δάχτυλά του από τους εχθρούς του. Ακρωτηριάζει όσους θεωρεί ότι του χρωστούν χρήματα, τους κόβει τα δάχτυλα και απειλεί ότι θα κόψει και  τα πόδια τους.

Η μονάδα ερευνών της Daily Mail αποκάλυψε την εγκληματική του επιχείρηση όπου προμηθεύει εμπόρους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο με 2.500 φυτά κάνναβης υψηλής αντοχής 
....
μεσημέρι σε ένα Wetherspoons του βόρειου Λονδίνου και ο Σελαμέτ Μεχμετάι πίνει μια κόκα κόλα καθώς περιγράφει ήρεμα πώς λειτουργεί το εμπόριο πολλών εκατομμυρίων λιρών του σε ισχυρή κάνναβη.

Ο βαρόνος των ναρκωτικών, του οποίου η Mercedes-Benz των 50.000 λιρών χωρίς μπροστινή πινακίδα είναι παρκαρισμένη κοντά, συμφώνησε να συναντήσει πιθανούς νέους πελάτες αφού επικοινώνησαν μαζί του μέσω της ανώνυμης σελίδας στο Instagram που διαφημίζει την επιχείρησή του.

Χωρίς να ανησυχούν οι άλλοι πότες και οι περαστικοί πεζοί στο πολυσύχναστο κέντρο της πόλης Wood Green, ο 28χρονος εξηγεί πώς κάθε μήνα προμηθεύει εμπόρους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο με 2.500 φυτά κάνναβης υψηλής αντοχής και μαζεύει μπουμπούκια για να τα πουλήσουν.

Γνωρίστε τον «Διάβολο», ο οποίος μαζεύει εκατομμύρια από την επιχείρησή του στο εμπόριο ναρκωτικών. Στη σελίδα του στο Instagram με τίτλο «Albanian Blood», ο Mehmetaj επιδεικνύει τα εργοστάσιά του κάνναβης και δημοσιεύει βίντεο για να τονίσει ποια είδη είναι διαθέσιμα, ενθαρρύνοντας τους νέους πελάτες να έρθουν σε επαφή.

Το Instagram αφαίρεσε τη σελίδα μετά από επικοινωνία με την Daily Mail.

Το Instagram έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαφήμιση της επιχείρησής του, είπε ο Mehmetaj, εξηγώντας ότι κανείς δεν ήξερε ότι βρισκόταν πίσω από τη σελίδα Albanian Blood που είχε σχεδόν 1.000 ακόλουθους.

Για να οδηγήσει την επισκεψιμότητα σε αυτό, δημοσίευσε συνδέσμους και εικόνες από τον λογαριασμό σε μια άλλη σελίδα στο Instagram με 12.000 ακόλουθους.

Αυτή η πιο δημοφιλής σελίδα δείχνει τα αυτοκίνητά του και τα μετρητά του, κοροϊδεύει την αστυνομία και οδηγεί σε ένα ραπ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί και ονομάζεται Gangster Love.

«Του έκοψα τα δάχτυλα και κοιμήθηκα σαν μωρό» 

Οι δημοσιογράφοι της μυστικής αλληλογραφίας επικοινώνησαν με τον «διάβολο» στον ιστότοπό του στο Instagram, παριστάνοντας τους πιθανούς πελάτες.

Συμφώνησε να συναντηθεί κοντά στο σπίτι του στο βόρειο Λονδίνο, όπου εξήγησε πώς διαχειριζόταν την επιχείρησή του - και προειδοποίησε τι συνέβη σε όσους τον διέσχισαν.

Για τον πελάτη που δεν πλήρωσε:

«Τα παιδιά μου τον έβαλαν σε ένα βαν. Μάντεψε? Τον πήγα από το Στόουκ-ον-Τρεντ μέχρι το Λονδίνο, τον έβαλα σε ένα υπόγειο σπίτι με αγριόχορτα, τον έδερνα τρεις φορές την ημέρα, δεν μου έδωσε εναλλακτική, του έκοψα δύο δάχτυλα.

«Είπα ότι αυτό πρέπει να είναι μια ουλή στη ζωή σου και μια υπενθύμιση για το τι συμβαίνει όταν τσακώνεσαι για κάποιον που είναι αληθινός».

«Σας λέω, το έκανα αυτό σε εκείνον τον τύπο, μετά πήγα το βράδυ και κοιμήθηκα σαν μωρό. Δεν με ένοιαζε.

«Το άγχος μου ήταν ότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ μέχρι να τον πάρω. Το άγχος μου ήταν ότι πρέπει να τον έχω στα χέρια μου.

«Μόλις το έχω στα χέρια μου δεν έχει καμία πιθανότητα».

Για τη σύλληψη των όπλων του:

«Βρήκαν στη Mercedes μου, βρήκαν ένα όπλο».

«Με συνέλαβαν. Έμεινα στη φυλακή μόνο 48 ώρες και έφυγα.

«Το θέμα είναι ότι δεν βρήκαν τίποτα που να με συνδέει με αυτό, δακτυλικά αποτυπώματα.

«Όποτε το άγγιζα, είχα κάτι στα χέρια μου, κάθε φορά».

Σε έρευνα στο δωμάτιο στο διαμέρισμά του μετά τη σύλληψή του:

«Το γύρισαν ανάποδα, δεν βρήκαν τίποτα.

«Αλλά από κάτω – έβαλαν τον σκύλο πάνω – ήταν ένα άλλο δωμάτιο από κάτω, από κάτω είχα λευκή [κοκαΐνη], είχα πράσινη [κάνναβη], είχα σφαίρες. Αλλά σας λέω, δεν βρήκαν τίποτα από αυτά ».

Στη σελίδα του στο Instagram «Albanian Blood» διαφημίζει κάνναβη:

«Κανείς δεν ξέρει ότι είμαι εγώ και αυτό είναι το ηλίθιο πράγμα».

«Το δημοσίευσα εκεί έξω… και πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν, φυσικά, [λέγοντας], «Ναι, θέλουμε να το αγοράσουμε».

[Ρεπόρτερ] Άρα το Instagram είναι καλό για διαφήμιση;

«Ναι, διαφήμιση. Μεγάλωσε περισσότερο τον εαυτό σου».

Στο αγρόκτημα κάνναβης και τις πωλήσεις του:

«Γύρω εδώ, έχω ένα μέρος όπου φτιάχνω ... θα υπάρχουν 2.000 ή 2.500 μωρά [φυτά κάνναβης] κάθε φορά, σαν ένα μήνα.

«Έχω ανθρώπους κάθε δύο μήνες που έρχονται και παίρνουν για τις αποθήκες τους, έρχονται και παίρνουν για τα σπίτια τους, οτιδήποτε».

«Αν το πας στο Λίβερπουλ, ένα κιλό θα φτάσει μέχρι και πέντε πέντε (,5 5.500).

«Αυτό είναι «γαμήλιο κέικ καραμέλας» [ένα πολύ ισχυρό στέλεχος κάνναβης].

πηγή 24-10-21

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10126277/Face-face-devil-Drug-selling-Albanian-Blood-Instagram-page-1-000-followers.html?ito=push-notification&ci=DsLjQEhM3k&cri=duq2HMq1VU&si=451208&xi=b2a5da86-b693-40c1-833d-32b8b6a65f9a&ai=10126277

===========

σχετική η ανάρτηση μας

24 Οκτωβρίου 2021

Αποκαλύπτονται οι βαρόνοι ναρκωτικών του Instagram: κάνουν περιουσίες πουλώντας τα προϊόντα τους στο Διαδίκτυο

https://salamanoudi.blogspot.com/2021/10/instagram.html

Αποκαλύπτονται οι βαρόνοι ναρκωτικών του Instagram: Η έρευνα αποκαλύπτει ότι οι έμποροι κάνουν περιουσίες πουλώντας τα προϊόντα τους στο Διαδίκτυο ... και στοχεύουν ακόμη και παιδιά

Η έρευνα της Daily Mail βρίσκει εμπόρους που χρησιμοποιούν το Instagram για να πουλήσουν κάνναβη σε παιδιά

Διαβόητος βαρόνος ναρκωτικών που καυχιόταν για απαγωγή μεταξύ εμπόρων που χρησιμοποιούσαν το site

Τα προϊόντα που προσφέρονται περιλαμβάνουν "laced sweets " με ισοδύναμη δύναμη 50 joints

Σχεδόν 13.000 άτομα κάτω των 18 ετών χρειάστηκαν θεραπεία πέρυσι, πάνω από 1.000 ήταν κάτω των 13 ετών

Εκατοντάδες έμποροι ναρκωτικών χρησιμοποιούν το Instagram για να πουλήσουν ισχυρή κάνναβη σε παιδιά σε μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων λιρών, σύμφωνα με έρευνα της Daily Mail.

Το πρόβλημα στο Facebook-owned site έχει ξεφυτρώσει στο lockdown, οδηγώντας σε φόβους ότι το ναρκωτικό θα προκαλέσει μια «ωρολογιακή βόμβα ψύχωσης».

Ένας βαρόνος ναρκωτικών που καυχιόταν ότι, απήγαγε και έκοψε τα δάχτυλα ενός πελάτη είναι μεταξύ των εμπόρων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για να κερδίσουν εκατομμύρια λίρες ετησίως, ανακάλυψαν οι μυστικοί ρεπόρτερ μας.

Οι έμποροι, ορισμένοι με σχεδόν 30.000 ακόλουθους, προωθούν τα προϊόντα τους με δελεαστικές φωτογραφίες κάνναβης, συσκευασμένες ως παιδικά γλυκά και στη συνέχεια κανονίζουν πωλήσεις μέσω υπηρεσιών ιδιωτικών μηνυμάτων.

[--Η έρευνα της Daily Mail βρήκε εμπόρους που χρησιμοποιούν το Instagram  για να πουλήσουν κάνναβη σε παιδιά, χρησιμοποιώντας λαμπερά χρώματα σε  πακέτα από γλυκά για να τα δελεάσουν και να κανονίσουν πωλήσεις μέσω ιδιωτικών μηνυμάτων 

--Οι Dealers  χρησιμοποιούν τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για να κερδίζουν εκατομμύρια λίρες το χρόνο, βρήκαν οι μυστικοί ρεπόρτερ μας 

--Το Spaceshack διαφημίζει μια σειρά από βρώσιμα είδη κάνναβης, όπως Lucky Charms και τσίχλες με γεύση φρούτων, που κυκλοφορούν στο εμπόριο με το σλόγκαν: «Έχετε πάει ποτέ στο διάστημα;»

--Η σελίδα «Bezzle710» στο Instagram διευθύνεται από έμπορο με έδρα το Λιντς και περιλαμβάνει ανοιχτά φωτογραφίες από λουλούδια κάνναβης, πλάνα από φυτά μαριχουάνας που καλλιεργούνται και διαφημίσεις για ισχυρές προ-ελεγχόμενες  joints κάνναβης σε επαγγελματική και σημαδεμένη συσκευασία]

Όταν ήρθαν σε επαφή στο Instagram οι δημοσιογράφοι της Mail που υποδύθηκαν ως 16χρονος, ήταν ευτυχείς να πουλήσουν και καυχιόνταν για «τρελά στελέχη» που θα τους έβαζαν «πάνω σε ***». Κάποιος υποσχέθηκε «δώρα» εάν στρατολογούσαν τους συμμαθητές τους ως πελάτες.

Τα προσφερόμενα προϊόντα περιελάμβαναν γλυκά με cannabis-laced sweets ισοδύναμης με 50 joints, τα οποία η αστυνομία έχει προειδοποιήσει ότι προκαλούν «σημαντική βλάβη». Τα γλυκά έχουν οδηγήσει  εκατοντάδες παιδιά –κάποια ακόμα στο δημοτικό– να μεταφερθούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αίσθημα παλμών, κρίσεις άγχους, ανεξέλεγκτους εμετούς, παράνοια και παραισθήσεις.

Οι ειδικοί δήλωσαν στη Mail ότι οι έμποροι ναρκωτικών έχουν «μετατοπιστεί από τις γωνιές των δρόμων στα κοινωνικά μέσα» λόγω της ευκολίας των διαδικτυακών πωλήσεων. Η διαφήμιση σε πλατφόρμες όπως το Instagram τους δίνει μεγαλύτερη νομιμότητα και τους επιτρέπει να «χτίσουν μια μάρκα ( brand) και ταυτότητα».

Ένας σύμβουλος ψυχίατρος-ο οποίος χαιρέτισε την έρευνα της Mail-προειδοποίησε ότι το εμπόριο κάνναβης υψηλής ισχύος «εξερράγη» κατά το lockdawn και οδηγάει  τους νέους σε «ψύχωση, κατάθλιψη, άγχος, αυτοτραυματισμό και αυτοκτονία».

Υπολογίζεται ότι το 8 τοις εκατό των μαθητών έχει κάνει χρήση κάνναβης, με αποτέλεσμα σχεδόν 13.000 άτομα κάτω των 18 ετών να χρειάζονται θεραπεία πέρυσι, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 1.000 ηλικίας 13 ετών και κάτω.

Η παράνομη αγορά κάνναβης του Ηνωμένου Βασιλείου αποτιμάται μεταξύ 2-2,6 δισεκατομμυρίων λιρών. ήδη από το 2014, μία στις τέσσερις πωλήσεις πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά. Το ποσοστό πιστεύεται τώρα ότι είναι πολύ υψηλότερο.

Η έρευνά μας διαπίστωσε:

Ο αλγόριθμος του Instagram τροφοδοτεί το εμπόριο: Οι πιθανοί αγοραστές που αναζητούν εμπόρους κάνναβης, συνδέονται με ακόμη περισσότερους εμπόρους.

Η συσκευασία έχει σχεδιαστεί συχνά για να προσελκύει τους νέους και διαθέτει χαρακτήρες όπως οι Postman Pat και Robin Hood, συν τα πατατάκια Monster Munch και το παγωτό Ben and Jerry's.

Οι εξειδικευμένες εταιρείες μάρκετινγκ βοηθούν ανοιχτά τους αντιπροσώπους να δημιουργήσουν «επώνυμους σχεδιαστές» για την ισχυρή κάνναβη τους για να μεγιστοποιήσουν τις πωλήσεις.

Μια μητέρα της οποίας η κόρη αυτοκτόνησε αφού υπέφερε από ψύχωση που προκαλείται από την κάνναβη φοβάται ότι «πολλοί περισσότεροι» νέοι θα πεθάνουν εξαιτίας της αυξανόμενης επιρροής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η Katya Kowalski, της ομάδας υπεράσπισης της μείωσης της βλάβης από τα ναρκωτικά Volteface, η οποία έχει μελετήσει τις διαδικτυακές πωλήσεις ναρκωτικών, είπε ότι οι εφαρμογές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διευκόλυναν τους εμπόρους να στοχεύουν νέους ανθρώπους.

Πρόσθεσε: «Μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερο μια κοινότητα – έναν φιλικό μηχανισμό που δεν φαίνεται απαραίτητα συντριπτικός ή εκφοβιστικός. Ένα από τα βασικά ζητήματα, ειδικά με τους νέους, είναι ότι οι έμποροι ναρκωτικών σχεδόν γίνονται φίλοι.

«Ο τρόπος που είναι επώνυμος τους κάνει να φαίνονται πολύ πιο φιλικοί και προσιτοί – κάτι που είναι πολύ διαφορετικό από το να κατεβαίνετε ένα σκοτεινό δρομάκι τη νύχτα για να το παραλάβετε».

Είπε ότι σήμαινε ότι η διακίνηση ναρκωτικών είχε «μετατοπιστεί από τις γωνιές των δρόμων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», με πλατφόρμες όπως το Instagram να δίνουν στον έμπορο «περισσότερη νομιμότητα, επιτρέποντάς τους να χτίσουν μια επωνυμία και ταυτότητα».

Ο Δρ Niall Campbell, ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον εθισμό στα ναρκωτικά, με έδρα το νοσοκομείο Priory στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, δήλωσε: «Όλο και περισσότεροι νέοι είναι σε θέση να αγοράζουν κάνναβη ή άλλα ναρκωτικά μέσω του διαδικτύου ή των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, κάτι που είναι εξαιρετικά ανησυχητικό.

«Οι επιπτώσεις στην ψυχική υγεία μπορεί να περιλαμβάνουν ψύχωση, κατάθλιψη, αγχώδεις διαταραχές, αυτοτραυματισμό και αυτοκτονικές συμπεριφορές.

«Αυτό το εμπόριο κάνναβης έχει εκραγεί υπό το lockdown, με τους βαριεστημένους έφηβους να περνούν ώρες online στο σπίτι ή στις αίθουσες του πανεπιστημίου και στη συνέχεια σε πάρκα ή με τους συντρόφους τους όταν αρθεί το lockdown».

Ένας μυστικός ρεπόρτερ της Mail που υποδυόταν την 16χρονη επικοινώνησε με μια σειρά αντιπροσώπων στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου του SpaceshakeUK με έδρα το Λονδίνο.

 Διαφημίζει μια σειρά βρώσιμων ειδών κάνναβης, όπως τα Lucky Charms και τσίχλες με γεύση φρούτων που κυκλοφορούν στην αγορά με το σύνθημα «πήγατε ποτέ στο διάστημα;», σε περισσότερους από 27.000 ακόλουθους.

Στον ρεπόρτερ προσφέρθηκε ένα  'banging' strain  και του είπαν « no stress » όταν αποκάλυψε την ηλικία του.

Η Stonechester με έδρα το Μάντσεστερ, η οποία προωθεί τα προϊόντα της σε περισσότερους από 19.000 οπαδούς χρησιμοποιώντας βίντεο από ράπερ υψηλού προφίλ, ήταν στην ευχάριστη θέση να προσφέρει σε έναν έφηβο μια σειρά από κάνναβη υψηλής αντοχής με ονόματα όπως «Loaded Cannons» και «Jet Fuel», όλα εκ των οποίων ήταν διαθέσιμα για παράδοση την «επόμενη ημέρα».

Το LoudfamUK, γεμάτο με φωτογραφίες και πλάνα μοντέλων που καπνίζουν ελάχιστα, προσφέρει ένα λεπτομερές μενού σε περισσότερους από 8.000 ακόλουθους. Παρέχει επίσης παρακολουθημένη παράδοση σε διακριτική συσκευασία «αδιάβροχη».

Το Bezzle710 με έδρα το Λιντς, το οποίο έχει 14.000 ακόλουθους και ισχυρίζεται ότι έχει το 'best UK grown weed',  δεν ανησυχούσε όταν είπαν ότι ο νέος πελάτης τους ήταν 16 ετών, απαντώντας: «Φώναξε με tomoz αδερφέ».

 Η Mail προσέγγισε αρχικά ένα δείγμα από περισσότερους από 250 λογαριασμούς Instagram ύποπτων αντιπροσώπων, σχεδόν όλοι από τους οποίους έχουν πλέον κλείσει από το Instagram αφού τους ειδοποιήσαμε.

Όταν η Mail ακολούθησε αυτούς τους πωλητές για την έρευνά μας, μας ακολούθησαν αμέσως πολλοί άλλοι ύποπτοι αντιπρόσωποι που δεν είχαν εντοπιστεί προηγουμένως, οι οποίοι ήταν επίσης ευτυχείς να πουλήσουν σε έναν έφηβο.

Η Miss Kowalski είπε ότι ο αλγόριθμος του Instagram λειτουργεί υπέρ των εμπόρων για να επεκτείνει το δίκτυό τους. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι, τα παιδιά που δεν αναζητούν αντιπρόσωπο ακολουθούνται από τους έμπορους εάν ένας φίλος είναι ήδη συνδεδεμένος με έναν.

Οι διαδικτυακοί αντιπρόσωποι λειτουργούν με διαφορετικούς τρόπους, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, αφού έρθουν σε επαφή μέσω Instagram, αλλάζουν σε ένα σύστημα ιδιωτικών μηνυμάτων, όπως το Wickr ή το Telegram.

Στη συνέχεια στέλνουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι έχουν διαθέσιμο και τον τιμοκατάλογο. Η κάνναβη συνήθως παραδίδεται στον πελάτη μετά από πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή Bitcoin. Κάποιοι εξακολουθούν να κάνουν μόνο προσωπικές εισπράξεις και επιμένουν σε μετρητά.

Οι αποκαλύψεις μας έρχονται αφότου η πρόσφατη δημοσιευμένη ανασκόπηση της Dame Carol Black για τα ναρκωτικά για την κυβέρνηση κατέληξε στο συμπέρασμα: «Οι έμποροι έχουν σημαντική παρουσία στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσουν τα ναρκωτικά σε παιδιά και νέους.


«Χρειάζεται αποφασιστική δράση για να περιοριστεί η διαδικτυακή ζημιά και να εισαχθεί νομοθεσία που θέτει μεγαλύτερη ευθύνη στις εταιρείες τεχνολογίας για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων». Περίπου 12.775 άτομα κάτω των 18 ετών χρειάστηκαν θεραπεία για την κάνναβη μέχρι το έτος 31 Μαρτίου, διαπίστωσε η Public Health England. Αυτό ήταν το 89 τοις εκατό όλων των παιδιών που χρειάζονταν θεραπεία για οποιαδήποτε κατάχρηση ναρκωτικών ή αλκοόλ.

Τα επίπεδα THC στην κάνναβη – η ψυχοδραστική ουσία που δημιουργεί το «υψηλό» – είναι τώρα συνήθως 16 τοις εκατό, σε σύγκριση με τα μέγιστα του 5 τοις εκατό τη δεκαετία του 1960.

Οποιαδήποτε κάνναβη με επίπεδα THC άνω του 10 τοις εκατό είναι γνωστή ως «υψηλής ισχύος». Μια μελέτη στο The Lancet από το 2019 έδειξε ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν κάνναβη υψηλής δραστικότητας κάθε μέρα είχαν σχεδόν πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να διαγνωστούν με ψύχωση από εκείνους που δεν είχαν ποτέ χρησιμοποιήσει την ουσία.

Εκπρόσωπος του Facebook, που είναι κάτοχος του Instagram, δήλωσε: «Καταργήσαμε αρκετούς από τους λογαριασμούς που μας επισημαίνει η Daily Mail και συνεχίζουμε να ερευνούμε.

«Η αγορά και η πώληση ναρκωτικών είναι αυστηρά αντίθετη με τους κανόνες μας και χρησιμοποιούμε έναν συνδυασμό τεχνολογίας και ανθρώπινης κριτικής για να τα καταργήσουμε.

«Μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου, αφαιρέσαμε 2,3 εκατομμύρια κομμάτια περιεχομένου πωλήσεων ναρκωτικών, πάνω από το 95 τοις εκατό πριν μας αναφερθεί, και συνεργαζόμαστε στενά με τις αρχές επιβολής του νόμου και τις οργανώσεις νεολαίας για να μας βοηθήσουν να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

"Εξερευνούμε νέους τρόπους για να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους που αναζητούν αυτό το περιεχόμενο στο Ηνωμένο Βασίλειο και ελπίζουμε να έχουμε μια ενημέρωση σύντομα."

πηγή  24-10-21

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10126249/Investigation-reveals-dealers-making-fortunes-selling-wares-online-targeting-children.html?ito=push-notification&ci=ztKAYLY67u&cri=BtoIksPKLr&si=451208&xi=b2a5da86-b693-40c1-833d-32b8b6a65f9a&ai=10126249

Δεν υπάρχουν σχόλια: