Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Προφητείες 2022 - πώς θα αλλάξει η ζωή όλων μας; Διάσημοι διορατικοί από τα Βαλκάνια, τι πρόβλεψε η Baba Wanga

 Προφητείες 2022 - πώς θα αλλάξει η ζωή και η ύπαρξη όλων μας;

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν επί του παρόντος τις προφητείες για το 2022.

Δεν είναι περίεργο - όλοι θέλουν να μάθουν πώς θα αλλάξει η ζωή και η ύπαρξή μας τον επόμενο χρόνο.

Ο κορωνοϊός εξακολουθεί να είναι ένα τεράστιο θέμα. Υπάρχουν επίσης σοβαρές πολιτικές και οικονομικές αλλαγές, τις επιπτώσεις των οποίων κανείς δεν μπορεί ακόμη να εκτιμήσει. Και η υποτιθέμενη κλιματική κρίση λέγεται επίσης ότι είναι τρομακτική. Τι άλλο μας επιφυλάσσει;

Μπορεί κανείς να πιστέψει διάσημους μάντεις όπως ο Νοστράδαμος, ο Μπάμπα Γουάνγκα (Baba Wanga, διάσημη Βουλγάρα μάντης) και ο Μυλχίασλ (Mühlhiasl), επειδή προειδοποίησαν όχι μόνο για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, τις επιδημίες και τις συνέπειες ενός τεράστιου προσφυγικού κινήματος, αλλά και για τους εξωγήινους και την εχθρική κατάληψη από το διάστημα.

Ακολουθούν οι πιο σημαντικές προφητείες για το 2022:

 Πανδημία κορωνοϊού - τι προέβλεψαν διάσημοι μάντεις όπως ο Νοστράδαμος ή ο Μπάμπα Γουάνγκα για το 2022;

Ο Νοστράδαμος, ένας από τους πιο εξέχοντες προφήτες όλων, προειδοποίησε για το λεγόμενο δίδυμο έτος ήδη από το 1551, που θα σήμαινε το «τέλος της παγκόσμιας οικονομίας».

Στο μυαλό του είδε τη θεά Κορώνα να περιφέρεται στη χώρα, προκαλώντας καταστροφικές καταστάσεις σε κάθε μέρος που επισκεπτόταν. Ο Νοστράδαμος ήταν σίγουρος ότι η Υψηλότητα από την Άπω Ανατολή θα έφερνε «την πανούκλα στη χώρα των επτά λόφων».

Μετά από αυτό, τίποτα δεν είναι όπως πριν.

Η Θεά Κορώνα και η κρίση της κορώνας - μια σύνδεση είναι προφανής εδώ. Αλλά δεν έχουμε ήδη περάσει τα χειρότερα; Η παγκόσμια οικονομία είχε ήδη υποστεί μεγάλη ζημιά πέρυσι, οπότε μπορούμε τώρα να αναπνεύσουμε με ανακούφιση;!

Οι ειδικοί έχουν αντιμετωπίσει επαρκώς τις προβλέψεις για το 2022, αλλά, όπως και οι επιστήμονες, δεν μπορούν να αποκλείσουν εντελώς ότι η κρίση του κορωνοϊού θα επιταχύνει ξανά.

Παρεμπιπτόντως, ο Νοστράδαμος δεν ήταν ο μόνος που «είδε» την κρίση του κορωνοϊού. Ανάλογα έχει εκφραστεί και η Baba Wanga, η διάσημη διορατική από τα Βαλκάνια. Λίγο πριν από το θάνατό της το 1996, είπε: «Ο κορωνοϊός (Corona) θα έρθει πάνω μας!».

Όταν αναφέρεται ο Alois Irlmaier, οι άνθρωποι έχουν στο μυαλό τους τα σκοτεινά οράματά του για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήταν ευτυχής να προβλέψει το μέλλον για τους ανθρώπους και συχνά «χτυπούσε το σημάδι» (“hit the mark”)  με τα οράματά του.

Τα οράματα του Irlmaier εμφανίζονται και στις προβλέψεις για το 2022;

 Εκτός από την πρόβλεψη του παγκόσμιου πολέμου, σχολίασε και τον Κορώνα; Για περαιτέρω κλιματικές κρίσεις ή καταστροφές από πλημμύρες;

 Οι ειδικοί στην ερμηνεία του μέλλοντος, της τύχης και της διόρασης εργάζονται επί του παρόντος εντατικά στους διάσημους μάντεις και έχουν επίσης ελέγξει τα οράματα του Irlmaier για την πιθανότητα πολεμικών εξελίξεων.

Σίγουρα η κατάσταση σε πολλά μέρη του κόσμου είναι πολύ τεταμένη και μερικές φορές ακόμη και δραματική. Κατά πάσα πιθανότητα, όμως, οι προφητείες του διάσημου μάντη δεν θα πραγματοποιηθούν την επόμενη χρονιά.

 Σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού και τα επιδημικά γεγονότα, ο Irlmaier δεν έχει αφήσει καμία πληροφορία. Επομένως, παραμένει αβέβαιο αν είδε την πανδημία.

Παρεμπιπτόντως, ο δασικός (forest) προφήτης Mühlhiasl από το Apoig της Βαυαρίας σχολίασε επίσης έναν επικείμενο παγκόσμιο πόλεμο.

Πριν από περίπου 250 χρόνια, προέβλεψε με ακρίβεια τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο. Ως εκ τούτου, εξακολουθεί να είναι ένας μάντης από όσους αναζητούνται πιο συχνά όταν πρόκειται για τη μελλοντική ερμηνεία και τη μοίρα εκατομμυρίων.

Αυτό είναι που απασχολεί τους ανθρώπους - τα πιο σημαντικά θέματα στις προβλέψεις για το 2022

Χρόνο με το χρόνο, οι άνθρωποι που θέλουν να μάθουν για τη μοίρα τους ερμηνεύουν τα οράματα των διάσημων μάντεων ή αναζητούν τις προβλέψεις των ινδικών βιβλιοθηκών φύλλων φοίνικα (Indian palm leaf libraries).

Αλλά δεν έχει σημασία αν πρόκειται για ερμηνείες αξιοσέβαστων μάντεων ή αρχαία γραπτά σε φύλλα φοίνικα. Υπενθυμίσεις και προειδοποιήσεις εμφανίζονται παντού για να μας ειδοποιήσουν για επερχόμενα άσχημα γεγονότα:

- Επιδημίες και ασθένειες

- Πόλεμοι και λιμοί

- Ακραία υπερθέρμανση του πλανήτη

- Καταιγίδες και πλημμύρες

-Παγκόσμιες οικονομικές κρίσεις

-Θρησκευτικός εξτρεμισμός

-Οικονομικό κραχ και άνοδος των κρυπτονομισμάτων

Κι αν γίνουν όλα αυτά που μας είπαν οι διάσημοι μάντεις;

 Δεν πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορά το αργότερο τώρα;

Είναι αυτό ακριβώς το μήνυμα των μάντεων για να μην αναγκαστείς να ζήσεις την καταστροφή.

Σίγουρα ο κόσμος δεν μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο από τη μια μέρα στην άλλη. Ωστόσο, ο καθένας από εμάς έχει την ευκαιρία να επηρεάσει το δικό του μέλλον και των απογόνων μας σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό.

Πόσο πιστευτές είναι οι προφητείες για το 2022;

 Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι πολλές από τις προφητείες των διάσημων μάντεων και προφητών έγιναν πραγματικότητα. Κάποια πράγματα έγιναν ακριβώς όπως έδειχναν τα οράματα.

Το όραμα του Mühlhiasl για τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο, για παράδειγμα, έπρεπε να ερμηνευθεί ανάλογα, όπως η ιστορία της θεάς Κορόνας.

 Προβλέψεις 2022 - Πώς θα επηρεάσετε την προσωπική σας ζωή;

Γνωρίζουμε ότι οι προβλέψεις για το 2022 κάθε άλλο παρά ρόδινες είναι. Με τη σωστή ερμηνεία των φύλλων φοίνικα και των οραμάτων, ωστόσο, υπάρχει άφθονο περιθώριο για θετικά πράγματα..

Η ελίτ φοβάται τρομερά τη δημιουργική δύναμη του καθενός, γι' αυτό και εφαρμόζονται διάφορα προγράμματα φόβου όπως κορώνα, κλίμα, κρίση.

 Μην ξεγελιέστε, ακούστε την καρδιά σας και δημιουργήστε τον κόσμο που θέλετε στο τώρα.

Η αγάπη στην καρδιά είναι το πιο ισχυρό εργαλείο στη πορεία, στη γη. 2

πηγή 26-10-21

https://www.pravda-tv.com/2021/10/prophezeiungen-2022-wie-wird-sich-unser-aller-leben-und-dasein-veraendern/

σχετικές αναρτήσεις

 τέρμα το γκάζι στην αλλαγή του κόσμου

 16 Οκτωβρίου 2021

https://www.pravda-tv.com/2021/10/vollgas-durch-den-weltenwandel-videos/

 Η αλλαγή του κόσμου επιταχύνεται τώρα

Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού φοβάται το στημένο παιχνίδι φόβου ενός ιού που δεν αποδείχτηκε ποτέ κλινικά.

για τους μυημένους προσφέρεται ο φόβος της βίας των ισχυρών, είτε της επίσημης ελίτ, είτε των σατανιστικών-Εωσφορικών ορδών.

Μερικοί προτιμούν επίσης τον φόβο της διανθρώπινης γονιδιακής θεραπείας, ενώ οι φοβικοί με το κλίμα τρέμουν την ολική κατάρρευση της αγαπημένης μας γης σε μερικές δεκαετίες λόγω ενός αερίου που ονομάζεται CO2, το οποίο είναι στην πραγματικότητα υπεύθυνο για τη μείωση της θερμοκρασίας του παγκόσμιου κλίματος. Και μετά υπάρχει επίσης ο φόβος του 5G και των πολυεπίπεδων αρνητικών του επιπτώσεων και δυνατοτήτων που προσφέρονται.

Για να μην ξεχνάμε τον φόβο μιας συνολικής οικονομικής κατάρρευσης με τη συνακόλουθη κατάρρευση του εφοδιασμού τροφίμων και ενέργειας καθώς και των συστημάτων επικοινωνίας, που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια. Ο πανικός ενός 3ου Παγκοσμίου Πολέμου -που, παρεμπιπτόντως, συνεχίζεται εδώ και καιρό ενάντια στον «άχρηστο, περιττό παγκόσμιο πληθυσμό» - ή μια εισβολή αρνητικών εξωγήινων είναι επίσης μια ελεύθερη επιλογή στο γήινο-κοσμικό θέατρο.

Όπου κι αν κοιτάξετε, υπάρχει αμέτρητο ποσό φόβου για κάθε απλό συνειδητό και ασυνείδητο μυαλό.

έτσι υποστηρίζουμε μαζικά ορισμένα σκοτεινά όντα και ομάδες που τρέφονται με τόσο βαθιά δονούμενες αρνητικές ενέργειες και χρησιμοποιούν την ενέργεια του φόβου μας (κυρίως από το αστρικό μας) για τις κακόβουλες ατζέντες τους και που δεν θα μπορούσαν ποτέ να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους χωρίς τις γιγάντιες παραδόσεις της ζωτικής δύναμης μας.

Πού είναι όμως όλοι όσοι γνωρίζουν και έχουν αφυπνιστεί που ήδη εργάζονται και θέλουν να εργαστούν στη νέα γη; Πού είναι οι λαμπεροί καρποί τους της Νέας Εποχής με τη μορφή δομών και έργων που αγαπούν τη ζωή για μια στοργική και γεμάτη φως συνύπαρξη; Γιατί τι θα γινόταν αν αύριο το «παλιό σύστημα» κατέρρεε πράγματι;

Το ότι θα καταρρεύσει ή ότι αυτή τη στιγμή διαλύεται και γκρεμίζεται δεν είναι πραγματικό ερώτημα αφού συμβαίνει ήδη, όπως βλέπουμε από τα πολλά γεγονότα των τελευταίων μηνών και ετών! Αλλά ποιος θα ήταν πραγματικά έτοιμος γι' αυτό και θα είχε τα κατάλληλα εναλλακτικά συστήματα και δομές αντικατάστασης για μια λειτουργική κοινωνία;

Σε αντίθεση με το «Deep State», που έχει προετοιμάσει και εφαρμόσει σχολαστικά αυτήν την αλλαγή σε μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων για αιώνες με τη βοήθεια διαφορετικών ατζέντηδων, πολλοί λεγόμενοι διαφωτιστές και εργάτες του φωτός δυστυχώς εξακολουθούν να είναι τόσο απασχολημένοι με το σκάψιμο στον απόκρυφο βάλτο ώστε προφανώς δεν έχουν χρόνο να δημιουργήσουν τη «Γη 2» που λαχταρούσαν πολλοί εδώ και τώρα, με όλη τους τη δύναμη, την εξυπνάδα και την αγάπη τους.

Είναι σωστό και σημαντικό να αναγνωρίσουμε και να υποστηρίξουμε ξεκάθαρα ότι η σημερινή παγκόσμια κοινωνία μας είναι το προϊόν μιας σκοτεινής εποχής άνω των 5.000 ετών υπό την ηγεσία μιας σατανικής-εωσφορικής ελίτ. Αλλά το αργότερο μέχρι το τέλος του 2012 θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτές οι ψυχές που ενσαρκώνονται ειδικά σε αυτήν την εποχή, για να συνειδητοποιήσουν τη γέννηση μιας νέας εποχής με τις μοναδικές ψυχικές τους δυνατότητες, το θείο φως, τη θεϊκή τους αγάπη και τη θεϊκή τους δύναμη!

Ίσως βρισκόμαστε τώρα στον προκαθορισμένο και θεϊκά ενορχηστρωμένο χρόνο της «Σκοτεινής Νύχτας της Ψυχής», στην οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους εσωτερικούς μας δαίμονες, όπως ο Ιησούς στην έρημο όταν του εμφανίστηκε ο διάβολος και προσπάθησε να τον βάλει σε πειρασμό ?

 Για εμάς αυτό θα σήμαινε ότι πρέπει οπωσδήποτε να αναλάβουμε την πλήρη ευθύνη για όλα όσα συμβαίνουν στο ατομικό μας σύμπαν, αλλά και να φέρουμε την κοινή μας ευθύνη για παγκόσμια, πολυδιάστατα γεγονότα.

 Μόνο με αυτόν τον τρόπο ανακτούμε τη δημιουργική μας δύναμη και μπορούμε επιτέλους να αρχίσουμε να ξεπερνάμε τον μικρό προγραμματισμένο εγωισμό μας και να μεταμορφώνουμε οτιδήποτε δεν θα έχει πλέον χώρο αντήχησης στη νέα γη, μέσω της δύναμης της παρουσίας μας

Ριζοσπάστες, ασυμβίβαστοι, κυρίαρχοι και στοργικοί, πρέπει να απελευθερωθούμε από τους μαγνητικούς βρόχους του σατανικού-Εωσφορικού πνεύματος ελευθερώνοντας τους εσωτερικούς μας χώρους από όλες τις όψεις που είναι ακόμα σε συντονισμό με αυτό.

 θα πρέπει να δημιουργήσουμε νέες, εξαιρετικά δονούμενες όψεις στην ύπαρξή μας, στις οποίες αφήνουμε τις εσωτερικές και εξωτερικές ιδιότητες της ζωής μας να πλημμυρίσουν σωματικά, ενεργειακά, συναισθηματικά, διανοητικά και πνευματικά με τις ιδιότητες του Πνεύματος Χριστού

Θεραπεύουμε τα παλιά τραύματα και τραύματα που είναι ακόμα υπεύθυνα για την ασυνείδητη προσκόλληση στην Κόλαση και κάνουμε άνοιγμα στις συμφωνίες του Παραδείσου για να επιδοθούμε σε αυτές τις πνευματικές εμπνεύσεις και πνευματικές αλήθειες.

Σε αυτή τη γιγάντια διαδικασία (χτίσιμο Πεταλούδας) είναι απολύτως φυσικό το ανοσοποιητικό σύστημα της 'κάμπιας της σκοτεινής εποχής' να μας πολεμά, καθώς είμαστε τα ξένα σώματα στο αρχαίο τους σύστημα.

Ωστόσο, από μέρα σε μέρα γινόμαστε όλο και περισσότεροι και δικτυωνόμαστε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά. Μέχρι που τελικά, στο σημείο της κρίσιμης ισορροπίας, ο θάνατος της κάμπιας και η γέννηση της πεταλούδας είναι αναπόφευκτες, η μεταστοιχείωση έχει ήδη γίνει και οι περαιτέρω διαδικασίες ανάληψης παίρνουν την εντελώς φυσική τους πορεία σαν μόνες τους.

από την αρχή του 13χρονου κύκλου 13 φεγγαριών στα τέλη Ιουλίου 2019, η δυναμική της ανάβασης κυλάει πραγματικά με τέρμα το γκάζι μέσα από το κοσμικό ταβάνι!

Αυτή η άκρως θεραπευτική και ταυτόχρονα εξαιρετικά απαιτητική χρονική ενέργεια θα μας συντροφεύει και θα μας απασχολεί μέχρι τις 25 Ιουλίου 2032
========

Σε περιόδους κρίσης, οι άνθρωποι αναζητούν υποστήριξη και, στη διαδικασία, θυμούνται με αγάπη τους προφήτες

Ακόμη και εκείνοι που κατά τα άλλα δεν πίστευαν στις ψυχικές δυνάμεις ενδιαφέρονται σήμερα για τα οράματα της Μπάμπα Γουάνγκα, του Νοστράδαμου, του Έντγκαρ Κέις και άλλων

Αυτή τη στιγμή, είναι πρωτίστως το σχέδιο για τον κορωνοϊό που προκαλεί ανησυχία και κρατά τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σε αγωνία. Επιπλέον, βράζει σε πολλά μέρη του κόσμου και δεν μπορούν να αποκλειστούν μεγάλοι πόλεμοι.

Η Baba Wanga γεννήθηκε το 1911 με το πραγματικό όνομα Ewangelia Pandewa Dimitrova στη βουλγαρική πόλη Strumica. Η οικογένεια ζούσε μια απλή ζωή στη χώρα και κέρδιζε τα προς το ζην από τη γεωργία. Ο πρόωρος θάνατος της μητέρας και η αυξανόμενη εξαθλίωση εξασφάλισαν ότι η υπόλοιπη οικογένεια έσπευσε να μετακομίσει στο Νόβο Σέλο

Ήθελε λοιπόν να ξεφύγει από τον πόνο και τις οικονομικές ανησυχίες.

Η Baba Wanga, στην αρχή ένα παιδί όπως όλα τα άλλα, υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας στο δρόμο για το σπίτι

Ως αποτέλεσμα, τυφλώθηκε και έπρεπε να συνεχίσει να ζει χωρίς όραση από την ηλικία των 16 ετών. Αλλά κατέκτησε πολύ καλά το έργο που του είχε αναθέσει ο Θεός. Οι ειδικοί είναι σίγουροι ότι έλαβε το ιδιαίτερο δώρο της σε αυτή τη χρονική στιγμή

Μέχρι σήμερα, οι προβλέψεις της Μπάμπα Γουάνγκα (Ewangelia Pandewa Dimitrova)  θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικές, γιατί τα οράματα της Βουλγάρας φαίνονται ακόμα να γίνονται πραγματικότητα.

Η Ewangelia Pandewa Dimitrova είχε οράματα για έναν «λαμπρό ιππότη» που ισχυρίζεται ότι της είπε για «τρομερά γεγονότα». Η Ντιμιτρόβα δεν συγκρατήθηκε με τα οράματά της, αλλά προειδοποίησε τον κόσμο. Αποτέλεσμα ήταν να επικρατεί ανησυχητική ατμόσφαιρα στο χωριό.Λίγο αργότερα η γερμανική Βέρμαχτ εισέβαλε στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία και κατέστρεψε τα πάντα. Πολλοί άνθρωποι πέθαναν, οι υπόλοιποι έχασαν τα υπάρχοντά τους και είχαν μια δύσκολη μοίρα να αντέξουν.

Πάνω απ' όλα αυτό το όραμα έκανε την 33χρονη τότε γυναίκα γνωστή πολύ πέρα ​​από τα σύνορα της χώρας

Ανέφερε ότι μπορούσε να έρθει σε επαφή με αόρατα πλάσματα που της είπαν τη μελλοντική πορεία όλης της ανθρωπότητας.

Στα οράματά της, ωστόσο, η Baba Wanga προέβλεψε επίσης τα ακόλουθα γεγονότα από το 2021:

2023 - Η τροχιά της γης αλλάζει με δραματικά αποτελέσματα

2028 - Οι κοσμοναύτες φτάνουν στην Αφροδίτη

2043 - Μουσουλμάνοι κυβερνούν τον κόσμο

2100 - Ένας τεχνητός ήλιος θερμαίνει τη γη

2273 - Μια νέα ανθρώπινη φυλή αναδύεται

4599 - Η νέα ανθρώπινη φυλή είναι αθάνατη

 η Baba Wanga έζησε μια αποτραβηγμένη ζωή και αφοσιώθηκε σχεδόν αποκλειστικά στα οράματά της.

 η Baba Wanga ήταν σε επαφή με τον πνευματικό κόσμο. Είναι κατανοητό ότι τέτοιες συναντήσεις συνοδεύονται από πολύ συναισθηματισμό και σύγχυση.

έτσι έδωσε εν μέρει ακατανόητες πληροφορίες και μελλοντικές προβλέψεις

Πολλοί προφήτες και μάντες αρκέστηκαν στο να περιγράψουν απλώς τα οράματά τους και να αφήσουν την ερμηνεία των πληροφοριών σε άλλους. Σχεδόν όλοι οι μάντεις δεν έχουν ακριβείς ημερομηνίες και ακόμη και η Βίβλος παραμένει εν μέρει ανεξιχνίαστη και όχι πολύ συγκεκριμένη

Η Baba Wanga πέθανε στις 11 Αυγούστου 1996 στη Σόφια της Βουλγαρίας, αλλά τάφηκε κοντά στην «εκκλησία της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: