Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Γυναίκα γεννήθηκε με δύο κόλπους, όταν μοιράστηκε την εμπειρία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακάλυψε ότι, πολλές γυναίκες βιώνουν παρόμοια κατάσταση

νεαρή γυναίκα, 24 ετών, γεννήθηκε με ΔΥΟ κόλπους 

η Tee Bartlett, από το Hunter Valley της Νέας Νότιας Ουαλίας, γεννήθηκε με δύο κόλπους.

Ως έφηβη πίστευε ότι, ήταν «φυσιολογικό» να χρησιμοποιεί δύο ταμπόν κάθε μήνα για χρόνια.

ανακάλυψε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά,  αφού ρώτησε τη μητέρα της σε "ποια τρύπα" πρέπει να τοποθετηθεί ένα ταμπόν, γεγονός που οδήγησε σε επείγουσα επίσκεψη στο γυναικολόγο.

οι σαρώσεις έδειξαν τους δυο κόλπους της

Στην ηλικία των 16 ετών, η Tee διαγνώστηκε τελικά με κολπικό διάφραγμα ( vaginal septum)  μια κατάσταση που συμβαίνει όταν το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα δεν αναπτύσσεται πλήρως, αφήνοντας ένα διαχωριστικό τοίχωμα ιστού στον κόλπο.

Το τοίχωμα του ιστού μπορεί να τρέχει κάθετα ή οριζόντια, χωρίζοντας τον κόλπο σε δύο τμήματα. Πολλά κορίτσια δεν συνειδητοποιούν ότι έχουν κολπικό διάφραγμα μέχρι να φτάσουν στην εφηβεία, όταν ο πόνος, η δυσφορία ή μια ασυνήθιστη εμμηνορροϊκή ροή μερικές φορές σηματοδοτούν την κατάσταση.

Άλλα δεν το μαθαίνουν μέχρι να γίνουν σεξουαλικά ενεργά και να βιώσουν πόνο κατά τη διάρκεια της επαφής. Ωστόσο, μερικές γυναίκες με κολπικό διάφραγμα δεν έχουν ποτέ κανένα σύμπτωμα.

Πηγή: Healthline

ο διπλός κόλπος της θα έκανε πιθανώς τη σεξουαλική επαφή και τον τοκετό δύσκολο και δυνητικά επικίνδυνο - έτσι η Tee υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του διαφράγματος στα 17 της.

το κολπικό διάφραγμα είναι φυσιολογικό για τα μωρά στη μήτρα, αλλά υποτίθεται ότι διαλύεται 

Το δικό της δεν διαλύθηκε ποτέ.

Από τότε που μοιράστηκε τις εμπειρίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευαισθητοποιήσει, η Tee είπε ότι πολλές γυναίκες αποκάλυψαν ότι περνούν παρόμοια κατάσταση.

πηγή 14-10-21

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-10090651/Tee-Bartlett-born-two-vaginas-thought-normal-use-TWO-TAMPONS.html?ito=push-notification&ci=qzjB6F58xK&cri=ZFIv36xJFl&si=451208&xi=b2a5da86-b693-40c1-833d-32b8b6a65f9a&ai=10090651

Εμφανίζεται το φαινόμενο να γεννηθεί μια γυναίκα με δύο μήτρες, ή ένας άνδρας με δύο γεννητικά όργανα (το φαινόμενο ονομάζεται diphallia, εμφανίζεται  ένα περιστατικό σε 5,5  εκατομμύριο άτομα)

Η αιτία του φαινόμενου είναι άγνωστη, υπάρχει η άποψη που συνδέει την πολλαπλότητα των οργάνων με το χιμαιρισμό, ενώ για τα πρόσθετα νεφρά ακούστηκε το εξής «η εξέλιξη είναι αποτέλεσμα της μετάλλαξης, ίσως ο οργανισμός αποκτά περισσότερα νεφρά για να αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες χημικές ουσίες στην τροφή μας και στο περιβάλλον»

είναι πιθανό ο δέκτης μοσχεύματος πολλαπλών οργάνων να αποκτήσει μέσω DNA, απογόνους με πολλά νεφρά, αλλά αυτή η θεωρία δεν έχει αποδειχθεί ακόμη.

σχετική μας ανάρτηση

1 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑ ενός ΑΝΘΡΩΠΟΥ με ΔΙΦΑΛΛΙΑ

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2015/01/blog-post.html

19 Μαΐου 2020

Τυχαία, ανακάλυψε ότι έχει 3 νεφρά. Συνδέεται η πολλαπλότητα οργάνων με τον χιμαιρισμό? Μήπως είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης- μετάλλαξης για να αντιμετωπίσει ο οργανισμός τις αυξανόμενες χημικές ουσίες στην τροφή και το περιβάλλον μας?

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2020/05/3.html

14 Σεπτεμβρίου 2019

Πολυδακτυλία, στον άνθρωπο, στις γάτες και στους σκύλους. Γενετική μετάλλαξη που μπορεί να χαρίζει καλύτερη κινητικότητα και ισορροπία ή να επιφέρει αντιαισθητική παραμόρφωση και να δυσχεραίνει την καθημερινότητα του ατόμου

https://hellenicrevenge.blogspot.com/2019/09/blog-post_14.html
==================

6-10-20

γυναίκα με δυο μήτρες και τρία πόδια, εργάστηκε σαν ιερόδουλη

Η ιστορία της Blanche Dumas

https://klevo.net/zhenshhina-s-dvumja-vlagalishhami-i-tremja-nogami/
======================

Πιθανότατα, άτομα με μη παραδοσιακό σεξουαλικό προσανατολισμό έχουν πέσει σε λάθος σώμα. Εάν, φυσικά, δεχτούμε την υπόθεση ότι η ψυχή υπάρχει πριν από τη σύλληψη ενός ατόμου και έχει ήδη το φύλο της στον Παράδεισο. 

Μια τέτοια ψυχική παθολογία δεν σχετίζεται άμεσα με τη γέννηση ατόμων με διπλό αναπαραγωγικό σύστημα ή με τους προγόνους των ανθρώπων. Και η ίδια η εμφάνιση ατόμων με διπλά γεννητικά όργανα είναι αναπτυξιακό ελάττωμα και όχι ο κανόνας. Αυτό το αναπτυξιακό ελάττωμα μπορεί μόνο έμμεσα να υποδείξει ότι οι πρόγονοι των ανθρώπων, τουλάχιστον μερικοί από αυτούς, είχαν δύο πανομοιότυπα αναπαραγωγικά συστήματα σε έναν οργανισμό. Ένα άλλο μέρος των προγόνων ήταν οι ιδιοκτήτες δύο αντίθετων αναπαραγωγικών συστημάτων σε έναν οργανισμό.

Όπως προκύπτει από τους αρχαίους θρύλους και την περιγραφή του Πλάτωνα, όλοι οι πρόγονοι, ανεξάρτητα από το ποιοι ήταν, ήταν διαιρεμένοι.

Η ανδρόγυνη μορφή του MFMC ήταν πιθανώς προηγούμενη για όλες τις άλλες μορφές. Έτσι, η γέννηση των σύγχρονων αληθινών και ψευδών ερμαφρόδιτων είναι αταβισμός προγονικών μορφών. Αλλά η πρώτη γενιά επίγειων κατοίκων δεν ήταν σαν αυτούς. Αυτοί ήταν αδιάσπαστοι, με πολλά όπλα, με πολλά πόδια και με πολλά κεφάλια, που συνδύαζαν άντρες και γυναίκες στο σώμα τους! 

 αναφορές για πολυκέφαλα,  πολύχειρα κ.α. πλάσματα βρίσκονται σε πολλούς ανατολικούς πολιτισμούς.

Πόσα γεννητικά όργανα έχουν τέτοια πλάσματα, η μυθολογία είναι σιωπηλή. 

Πιθανότατα, ο αριθμός τους είναι πολλαπλάσιος του υπόλοιπου σώματος. Δεν υπάρχει τίποτα εκπληκτικό στο γεγονός ότι τέτοια πλάσματα ζούσαν κάποτε στη Γη. Για παράδειγμα, η ξαφνική εμφάνιση αρθρόποδων στη Γη στην περίοδο της Καμπρίας (πριν από 570 εκατομμύρια χρόνια) φαίνεται μάλλον μυστηριώδης. Τεράστια καρκινοειδή με "πολλά μάτια"  «χέρια» και «πόδια» θα μπορούσαν εύκολα να βρίσκονται στην εξελικτική αλυσίδα και να συνδέονται με τους  υποβαθμισμένους απογόνους των πολυκέφαλων,με πολλά πόδια και πολλαπλά όργανα προγόνους μας. Στην Bhagavatgita, η υπέρτατη προσωπικότητα του Θεού εμφανίστηκε ενώπιον του Arjuna ως ένα ον με αναρίθμητα πρόσωπα, μάτια, στόματα, χέρια και πόδια.

Ο πολυπρόσωπος και πολύποδος πρόγονος όλων των ανθρώπων και των ζώων.

Τώρα ο άντρας έχει μόνο ένα πρόσωπο, ένα ζευγάρι χέρια και ένα ζευγάρι πόδια. Ωστόσο, έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι κάθε άτομο είναι στην πραγματικότητα δύο όντα που ζουν μαζί σε ένα σώμα. Έχουμε δύο εγκεφάλους - αριστερά και δεξιά, δύο μισά του σώματος, που καθρεφτίζονται μεταξύ τους, δύο χέρια και πόδια και, όπως αποδεικνύεται, αυτή η δυαδικότητα πρέπει απλώς να έχει ένα ζευγάρι γεννητικών οργάνων, παρόμοια ή όχι παρόμοια μεταξύ τους.

Τα πειράματα στη μύγα φρούτων, Drosophila, έπεισαν τους επιστήμονες ότι η αριστερή πλευρά του σώματος ορισμένων ειδών έχει χαρακτηριστικά θηλυκού και η δεξιά πλευρά αρσενικού.

Περιγράφονται πουλιά, το φτέρωμα και το σώμα των οποίων αντιστοιχεί στο θηλυκό στα αριστερά και το αρσενικό στα δεξιά. 

Επίσης γνωστά είναι τα ζώα και οι άνθρωποι με μωσαϊκό σωματότυπο. Στο δεξιό μισό του σώματός τους, το σύνολο των χρωμοσωμάτων είναι αρσενικό, και στο αριστερό μισό, το σύνολο των χρωμοσωμάτων είναι θηλυκό.  Έτσι, το μισό σώμα αντιστοιχεί σε άντρα και το άλλο σε γυναίκα. Στην Ινδία υπάρχει λατρεία του Shiva Ardhanarishvara. Σε αυτή τη λατρεία, ο Shiva παρουσιάζεται ως αμφιφυλόφιλος τετράποδος με το δεξί αρσενικό και το αριστερό θηλυκό μισό του σώματος.

Ο συσχετισμός της αρσενικής αρχής με τη δεξιά πλευρά του σώματος και το δεξί χέρι ανάγεται στις αρχαίες ιδέες για αυτόν ως ενσάρκωση της δύναμης και της δραστηριότητας σε έναν μόνο οργανισμό. Αντίθετα, η συσχέτιση της θηλυκής αρχής με την αριστερή πλευρά του σώματος και με το αριστερό χέρι δείχνει την παθητικότητα και την εξάρτηση αυτού του μέρους του σώματος από τα δεξιά

περισσότερα στο σύνδεσμο

https://litlife.club/books/118224/read?page=57

φωτο: Υποθετικό ανδρόγυνο: Η δεξιά πλευρά του σώματος είναι αρσενική και η αριστερή είναι θηλυκή

Δεν υπάρχουν σχόλια: