Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

66χρονος Γερμανός παραδέχεται ότι ευνουχίζει άντρες στο τραπέζι της κουζίνας του, ενώ δικάζεται για φόνο, καθώς ένα άτομο πέθανε μετά τον ευνουχισμό. Δήλωσε ότι, πρόσφερε σεξουαλικές BDSM υπηρεσίες

66χρονος Γερμανός παραδέχεται ότι ευνουχίζει άντρες στο τραπέζι της κουζίνας του, αρνείται τις κατηγορίες για φόνο και λέει ότι οι «διαδικασίες» του δικαστηρίου ήταν εθελοντικές

Ένας άνδρας που κατηγορείται για φόνο από παράλειψη φτάνει στην αίθουσα του δικαστηρίου, πριν ξεκινήσει η δίκη του στο Μόναχο, Γερμανία, 28 Οκτωβρίου 2021

Ένας Γερμανός δικάζεται για φόνο και για υπεξαίρεση των γεννητικών οργάνων πολλών άλλων ανδρών κατά τη διάρκεια παράνομων ιατρικών διαδικασιών στο σπίτι του, επιμένοντας ότι οι εγχειρήσεις ήταν εθελοντικές και αρνούμενος την ευθύνη για τον θάνατο ενός «ασθενούς».

Ο 66χρονος ηλεκτρολόγος, το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί, είπε σε δικαστήριο του Μονάχου την Πέμπτη ότι ενώ έκανε τις βάναυσες χειρουργικές επεμβάσεις, το έκανε μετά από αίτημα των ανδρών, ανέφερε το Associated Press.

Ο άνδρας αναγνώρισε ότι ευνούχισε τους άνδρες ή αφαίρεσε μερικώς τα γεννητικά όργανα οκτώ ανδρών μεταξύ 2018 και 2020, αλλά είπε ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για το θάνατο ενός ατόμου, το οποίο χάθηκε, λίγες μέρες μετά από μια από τις ερασιτεχνικές του εγχειρήσεις.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι αρχικά άρχισε να προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες μέσω ιστοσελίδων BDSM για να κερδίσει χρήματα και να εξοφλήσει τα χρέη και ότι οι περίεργες χειρουργικές επεμβάσεις προήλθαν από αυτές τις «υπηρεσίες».

[Ο όρος BDSM είναι ένα σύνθετο αρκτικόλεξο που αντιπροσωπεύει τις έξι αγγλικές λέξεις "Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, and Masochism"]

Έκανε τις επεμβάσεις στο τραπέζι της κουζίνας του, στο σπίτι του στην πόλη Markt Schwaben  και είπε στους άνδρες ότι ήταν νόμιμος ιατρικός επαγγελματίας, σύμφωνα με το DPA, ένα γερμανικό ειδησεογραφικό newswire.

Τα λείψανα του άνδρα που πέθανε μετά από μία από τις διαδικασίες ανακαλύφθηκαν σε ένα «κουτί» από την αστυνομία περίπου τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατό του, ανέφερε το AP, αν και το πρακτορείο δεν διευκρίνισε πού βρέθηκε το κουτί.

Ο 66χρονος κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του άνδρα από παράλειψη –κατηγορήθηκε ότι δεν ζήτησε βοήθεια μετά τον ακρωτηριασμό του– καθώς και για πρόκληση σοβαρής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε άλλους. Η πρώτη του δίκη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

29-10-21

https://www.rt.com/news/538778-german-murder-castration-trial/

Δεν υπάρχουν σχόλια: