Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Μήπως οι διακοπές στο Facebook & στα Social Media οφείλονταν στη σύλληψη Tall Grey εξωγήινων;

 Μήπως οι διακοπές στο Facebook & στα Social Media οφείλονταν στη σύλληψη Tall Grey εξωγήινων;

συγκλονιστικές ειδήσεις ότι εννέα εξωγήινοι Tall Grey (Eban) είχαν συλληφθεί από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία των Κόσμων στις 3 Οκτωβρίου
μόλις τέσσερις ημέρες νωρίτερα, κάτι που έχει προκαλέσει αρκετό ενδιαφέρον και συζήτηση στο διαδίκτυο. 

Μόνο πέντε ημέρες μετά την αναφερόμενη σύλληψη, το Facebook, το Instagram και το Whatapp βίωσαν όλες τις διακοπές λειτουργίας στις 4 Οκτωβρίου. Σύμπτωση; Όχι, σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις από δύο εκπροσώπους της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, τον Val Nek και τον Thor Han, όπως μεταδόθηκε από ανεξάρτητες πηγές.

πηγή 7-10-21

https://exopolitics.org/were-facebook-social-media-blackouts-due-to-capture-of-tall-gray-aliens/

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία των Κόσμων, είχε ξεκινήσει να συνεργάζεται με τη "Earth Alliance" (Γη Συμμαχία) - Λευκά Καπέλα και τις Διαστημικές Διοικήσεις των 14 χωρών που συναντήθηκαν στο διάστημα και παρακολούθησαν τις συναντήσεις του Δία τον Ιούλιο του 2021 - για να δημιουργήσουν ένα ασφαλές πλανητικό αμυντικό σύστημα που θα αποτρέψει τους Γκρίζους, τους Ερπετοειδείς, και άλλες αρνητικές ομάδες από τη διείσδυση στη Γη χρησιμοποιώντας σκουληκότρυπες, πύλες και διαδιάστατες τεχνολογίες ταξιδιού.
Προφανώς, αυτό το αναβαθμισμένο σύστημα ασφαλείας που παρείχε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία στη Συμμαχία Γης (Earth Alliance)  ενσωματώθηκε επίσης στο παγκόσμιο διαδίκτυο.

σχετικά

[Μυστικές συναντήσεις κοντά στον Δία αποφασίζουν το μέλλον του Ηλιακού μας Συστήματος;

πηγή 19-7-21

https://exopolitics.org/secret-meetings-near-jupiter-decide-the-future-of-our-solar-system/ ]

Φαίνεται ότι η κατάληψη των Tall Grey (Eban) από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία είχε σημαντικές επιπτώσεις στο παγκόσμιο διαδίκτυο.
Αυτό ίσχυε ιδιαίτερα για μεγάλες εταιρείες κοινωνικών μέσων, οι οποίες είχαν προ πολλού διεισδύσει και παραβιαστεί από τους Tall Greys, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει ένα σύστημα ελέγχου του νου, μέσω του διαδικτύου που χρησιμοποιεί συγκεκριμένες συχνότητες για να χειραγωγήσει την ανθρωπότητα.

πληροφορίες από την επαφική Megan Rose στις 4 Σεπτεμβρίου:

..."Αλλάζουμε διακομιστές διαδικτύου από μια υπηρεσία που ελέγχεται από τη CIA σε έναν διαφορετικό διακομιστή που δεν μπορεί να σπάσει, ο οποίος διευθύνεται από την "Earth Alliance"

Ο πόλεμος στις πληροφορίες συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχουν απειλές για την ασφάλεια των πολιτών, εφόσον αυτοί οι διακομιστές παραμένουν λειτουργικοί και έχουν τον έλεγχο του σκοτεινού στόλου και των συμμάχων του. 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν συνάψει συμφωνίες, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων του Δία, για τη χρήση τεχνολογίας που δημιουργήθηκε από τη Συμμαχία για αυτό το έργο. 

Αυτό το έργο είναι πολύ μεγάλο καθώς περιλαμβάνει συστήματα διαδικτύου που είναι υπεύθυνα για το μεγαλύτερο μέρος του διαδικτύου της Terra. 

Πολλοί πάροχοι διαδικτύου διευθύνονται από ιδιωτικές εταιρείες χωρίς τις κατάλληλες δυνατότητες ασφαλείας. Αυτό θα αλλάξει. Βρισκόμαστε στη διαδικασία διάλυσης αυτών των συστημάτων και αντικατάστασης του παλιού με νέο. Σε χαιρετώ."

Η ουσία αυτού που λέει ο Val Nek (εκπρόσωπος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας) εδώ είναι ότι,  οι Tall Greys είναι ειδικοί στο να μπορούν να εισβάλλουν σε ηλεκτρονικά συστήματα και να εισάγουν κάθε είδους τεχνολογίες stealth που προωθούν τη μακροπρόθεσμη ατζέντα τους.

Η CIA ήταν ο κύριος οργανισμός των ΗΠΑ που συνεργάστηκε με τους Tall Greys και Draco Orions, για λογαριασμό του Majestic 12 Group, για τη δημιουργία ενός πλανητικού συστήματος επιτήρησης και επικοινωνιών που είχε υποστεί μεγάλο κίνδυνο.

Η επόμενη ενημέρωση του Val Nek στις 4 Οκτωβρίου έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αναβάθμιση του διαδικτύου της Γης 

(TH): «αυτοί οι διακομιστές βρίσκονται τώρα υπό τον έλεγχο της Earth Alliance. Σας είπα ότι το ίντερνετ σας θα αλλάξει. Τώρα θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε με τη νέα τεχνολογία που σας προσφέρουμε. Η Συμμαχία Γης (Earth  Alliance) θα το διαχειριστεί. Οτιδήποτε ανήκει στη CIA καταργείται ».

==================================

οι διακοπές στο Facebook & στα Social Media οφείλονταν στη σύλληψη Tall Greys εξωγήινων;

στις 30-9-21, η επαφική  Έλενα Δαναάν ( Elena Danaan ) ενημερώθηκε από την εξωγήινη επαφή της, Thor Han Eredyon, ότι εξωγήινοι ηγέτες Tall Grey από τον Ωρίωνα είχαν μόλις συλληφθεί από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία Κόσμων.

οι Tall Grey ευδοκιμούν με υπεριώδες φως. Το κανονικό μας φως τους βλάπτει,

Draco Reptilians και Orion Greys  αποχωρούν τώρα από το ηλιακό μας σύστημα λόγω παρέμβασης της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας που τηρεί την πρώτη της οδηγία.

Οι Dracos και οι Greys έχουν την πρόθεση να επιστρέψουν με νέους συμμάχους και ο χρόνος είναι λίγος για την ανθρωπότητα

η Earth Alliance χρειάζεται να προετοιμάσει προηγμένες πλανητικές αμυντικές τεχνολογίες και έναν ισχυρό διαστημικό στόλο για την προστασία του υπόλοιπου ηλιακού συστήματος.

οι Tall Greys είναι σαν τους Borg (όπως απεικονίζονται στη σειρά Star Trek) δεν έχουν ατομική συνείδηση  αλλά μόνο συλλογική.

 Όλοι οι γκρίζοι με ερπετοειδές γονιδίωμα, όπως οι Eban, Zeta, Grail, Solipsi Rai, Do-Hu κλπ., βρίσκονται σε μια κοινωνική δομή τύπου κυψέλης. όπως οι Borgs! 

δεν μιλάμε για εμφυτεύματα, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν εμπλέκεται τεχνολογία. Μιλάμε για συνείδηση. Παρόλο που έχουν ατομική σκέψη, το μυαλό τους βαθμονομείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα εγκεφάλου που συνδέεται με μια κεντρική συνείδηση ​​που ονομάζεται «βασίλισσα».

Μόλις διαχωριστούν από τη συνείδηση της κυψέλης (συλλογική συνείδηση) είναι άχρηστοι, αφού δεν έχουν αναπτύξει ατομικότητα.

Όταν οι εντολές προέρχονται από αυτή τη συγκεντρωτική «βασίλισσα», δεν μπορούν να αντισταθούν και υπακούουν, όπως ακριβώς και τα Borg. Δεν γνωρίζουμε αν είναι μια πραγματική «βασίλισσα», μπορεί να είναι ένας υπερ-υπολογιστής ή ένα είδος υπερ-τεχνητής νοημοσύνης που δεν μας είναι γνωστή, αλλά ονομάζεται «βασίλισσα». 

Αυτή η «βασίλισσα» βρίσκεται στο νεφέλωμα Orion M42

 Έχουν ατομικότητα αλλά είναι πολύ βασικό. Όταν η «βασίλισσα» στέλνει μια παραγγελία, φανταστείτε μια κβαντική αράχνη στο κέντρο ενός ιστού: όλοι την λαμβάνουν και αναλαμβάνει τις εγκεφαλικές τους λειτουργίες και τη βασική ατομική τους σκέψη. Μόλις αποσυνδεθούν από τη βασίλισσα, και έτσι από την κυψέλη, είναι (όπως συμβαίνει στις  μέλισσες) χαμένα και άχρηστα όντα.

η Γαλαξιακή Ομοσπονδία προσπαθεί να απαγάγει αυτή τη βασίλισσα.

προσπαθεί να σπάσει τον κωδικό της σύνδεσής τους, καθώς η αιχμαλωσία ζωντανών Tall Greys για σκοπούς μελέτης είναι προφανώς αρκετά σπάνια, καθώς η βασίλισσα της κυψέλης, τους τερματίζει αμέσως μετά τη σύλληψή τους

Φαίνεται ότι η σύλληψη 9 ηγετών των Tall Greys από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία είχε σημαντικές επιπτώσεις στο παγκόσμιο διαδίκτυο. Αυτό ίσχυε ιδιαίτερα για μεγάλες εταιρείες κοινωνικών μέσων, τις οποίες οι Tall Greys είχαν παραβιάσει, είχαν διεισδύσει σε αυτές καθώς έχουν δημιουργήσει ένα  σύστημα ελέγχου μυαλού μέσω του διαδικτύου που χρησιμοποιεί συγκεκριμένες συχνότητες για να χειραγωγήσει την ανθρωπότητα.

============

"Αλλάζουμε διακομιστές διαδικτύου από μια υπηρεσία που ελέγχεται από τη CIA σε έναν διαφορετικό διακομιστή που δεν μπορεί να σπάσει, ο οποίος διευθύνεται από την Earth Alliance. ..  ανέφεραν οι επαφικοί που επικοινώνησαν τηλεπαθητικά με εξωγήινους"

============

τι είπαν οι γήινοι 

Οι ειδικοί λένε ότι ο κώδικας που λέει στους διακομιστές πού βρίσκεται το Facebook (κάτι σαν μια ταχυδρομική διεύθυνση για υπολογιστές) έχει σβηστεί πιθανότητα από λάθος στη συντήρηση.

Σύμφωνα με την εταιρεία Cisco ThousandEyes, η δυσλειτουργία του Facebook οφείλεται σε αποτυχία διακομιστή ονομάτων τομέα (DNS).

Το Internet χρησιμοποιεί ένα κατανεμημένο σύστημα ονοματοδοσίας που ονομάζεται Domain Naming System (DNS). 

Το σύστημα DNS μας επιτρέπει να αναφερόμαστε σε υπολογιστές και άλλες συσκευές, όπως τα γνωστά μας rooter που διαμοιράζουν το διαδίκτυο στις οικιακές συσκευές με ονόματα και όχι με την IP διεύθυνση η οποία είναι δύσκολη μνημονικά και άβολη στη χρήση.

Σύμφωνα με τους New York Times , το πρόβλημα επιλύθηκε αφού οι μηχανικοί επανεκκίνησαν διακομιστές σε ένα κέντρο δεδομένων της Καλιφόρνια, αλλά η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες.
Αντ 'αυτού, το Facebook είπε ότι εργάζεται για να φτάσει στο τέλος αυτού που συνέβη και να κάνει την υποδομή του πιο αξιόπιστη.

Σύμφωνα με την εταιρεία, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι τα δεδομένα των χρηστών έχουν παραβιαστεί

Οι ακριβείς λόγοι της αποτυχίας δεν έχουν αναφερθεί, αλλά ορισμένοι ειδικοί προτείνουν ότι μπορεί να είναι πρόβλημα με τους διακομιστές DNS που χρησιμοποιεί το Facebook. Οι διακομιστές DNS συγκρίνονται μερικές φορές με το βιβλίο διευθύνσεων του Διαδικτύου · κατευθύνουν προγράμματα περιήγησης και εφαρμογές σε διακομιστές που περιέχουν τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Ο δημοσιογράφος των New York Times, Ryan Mack, έγραψε στο Twitter ότι όχι μόνο οι υπηρεσίες του Facebook ήταν εκτός λειτουργίας, αλλά και οι εσωτερικές πλατφόρμες επικοινωνίας του.

πηγή
https://www.bbc.com/russian/news-58796393

**Ο επικεφαλής του τεχνολογικού γραφείου του CloudFare, John Graham-Cunningham, έγραψε στο Twitter  ότι το Facebook εξαφανίστηκε κατά λάθος από το διαδίκτυο μετά από μια δυσλειτουργία ενημερώσεων στο πρωτόκολλο Border Gatewa. Το Facebook, αν και δεν χρησιμοποιεί το CloudFare, τρέχει ένα από τα μεγαλύτερα DNS στον κόσμο.

 Όταν οι ιστότοποι καταρρέουν λόγω αστοχιών στα συστήματα DNS, το CloudFare προσπαθεί να τα επιδιορθώσει.

Το πρωτόκολλο Border Gateway επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών δρομολόγησης στο διαδίκτυο και κατευθύνει τους χρήστες στους ιστότοπους, στους οποίους θέλουν να έχουν πρόσβαση. Οι αλλαγές του Facebook περιελάμβαναν ενέργειες που αφαίρεσαν τις ιδιότητές του site από το σύστημα ονοματοδοσίας και ουσιαστικά κατέστησαν αδύνατο για κάποιον να συνδεθεί με τους ιστότοπους επειδή δεν ήταν πλέον δυνατό να βρεθούν στο διαδίκτυο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: