Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

FEMA: ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ μαζική δοκιμή συναγερμού στις 4 Οκτωβρίου, στις ΗΠΑ

Η FEMA θα βομβαρδίσει όλα τα smartphones, τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα με μια μαζική δοκιμή συναγερμού στις 4 Οκτωβρίου

02 Σεπτεμβρίου 2023
https://rumble.com/v3e94kz-fema-4-.html

Στις 4 Οκτωβρίου, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) θα μεταδώσει μαζικές προειδοποιήσεις σε όλη τη χώρα σε κάθε τηλεόραση, smartphone και ραδιόφωνο, με μια ειδοποίηση που θα λέει, σύμφωνα με την USA Today: https://eu.usatoday.com/story/news/nation/2023/08/26/huge-us-fema-cell-phone-tv-alert-test-scheduled-for-october/70658918007/

[πανεθνική δοκιμή του Συστήματος Ειδοποίησης Έκτακτης Ανάγκης, που εκδίδεται από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης, που καλύπτει τις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 14:20 έως τις 14:50 ώρες ET. Αυτό είναι μόνο μια δοκιμή. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από το κοινό. https://www.fema.gov/press-release/20230803/fema-and-fcc-plan-nationwide-emergency-alert-test-oct-4-2023 ]

"Πρόκειται για μια εθνική δοκιμή του Συστήματος Ειδοποίησης Έκτακτης Ανάγκης, που εκδόθηκε από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης, καλύπτοντας τις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 2:20 μ.μ. έως τις 2:50 μ.μ. ET. Αυτό είναι απλώς μια δοκιμή. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια εκ μέρους του κοινού».
Η τελευταία δοκιμή της FEMA πραγματοποιήθηκε το 2021 κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid. Εκείνη την εποχή, το τμήμα έκτακτης ανάγκης έστειλε προειδοποιήσεις δοκιμών σε εθνικό επίπεδο, οι οποίες προκάλεσαν ενοχλητικό θόρυβο σε όλα τα τηλέφωνα, τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα.
Δείτε τι μπορείτε να περιμένετε από ένα smartphone τον επόμενο μήνα:
«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ του Εθνικού Ασύρματου Συστήματος Ειδοποίησης Έκτακτης Ανάγκης. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια».
Σύμφωνα με το USA Today, η εθνική δοκιμή έρχεται «μετά τις τρομακτικές πυρκαγιές στο νησί Maui στις 8 Αυγούστου, όταν οι προειδοποιητικές σειρήνες δεν αναπτύχθηκαν για να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους για τον κίνδυνο. Είναι μια υπενθύμιση για το ποια συστήματα υπάρχουν σε περίπτωση που χρειαστούν».

[σχετικό δημοσίευμα--(Δώδεκα πράγματα που μπορείτε να κάνετε τώρα για να είστε πιο ανθεκτικοί στην κατάρρευση, την πείνα και τον πυρηνικό πόλεμο)]

Η ιδέα ξεκίνησε το 1951, όταν ο Έλεγχος της Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας ανέπτυξε ένα σύστημα προειδοποίησης για ραδιόφωνα για να προειδοποιήσει τους Αμερικανούς για πιθανή επίθεση από τη Σοβιετική Ένωση.
Αν και η αποστολή αποδείχθηκε ανεπιτυχής εκείνη την εποχή, καθώς οι πύραυλοι ήταν σε θέση να αναχαιτίσουν τα ραδιοκύματα πριν από την αποστολή προειδοποιήσεων, το σύστημα προειδοποίησης έκτακτης ανάγκης δημιουργήθηκε στη συνέχεια, οδηγώντας στην επερχόμενη εθνική δοκιμή.
Κάποιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπαν ότι η επερχόμενη δοκιμή θα ακούγεται σαν "The Purge".
["The Purge" --αμερικανική δυστοπική ταινία τρόμου δράσης του 2013 σε σενάριο και σκηνοθεσία του James DeMonaco
Πλοκή--Το 2014, ένα πολιτικό κόμμα που ονομάζεται «Νέοι Ιδρυτές Πατέρες της Αμερικής» ψηφίζεται μετά από οικονομική κατάρρευση και ψηφίζει νόμο που επικυρώνει την «Εκκαθάριση», ένα ετήσιο γεγονός όπου όλα τα εγκλήματα (συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας) είναι νόμιμα και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δεν είναι διαθέσιμες για 12 ώρες. Τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων αναφέρουν ότι η φετινή εκκαθάριση ήταν η πιο επιτυχημένη μέχρι σήμερα. Άλλοι σταθμοί αναφέρουν ότι η χρηματιστηριακή αγορά ανθεί λόγω των μαζικών πωλήσεων όπλων και συστημάτων ασφαλείας. Η φωνή ενός ανθρώπου μιλάει για την απώλεια του πατριωτισμού του μετά το θάνατο των γιων του το προηγούμενο βράδυ.]

[σχετικό δημοσίευμα--(Προετοιμάζουν οι κυβερνήσεις τους ανθρώπους για μια πυρηνική επίθεση]

Το TikTok αντιδρά στα νέα σχετικά με την εθνική δοκιμή στις 4 Οκτωβρίου
Αν και ο Noah GlennCarter προέτρεψε τους θεατές του στο TikTok να μην «φρικάρουν», ποιο είναι το μόνο πράγμα που κάνουν οι άνθρωποι όταν τους λένε να μην «φρικάρουν»; – Ακριβώς, φρικάρεις!
https://www.tiktok.com/@noahglenncarter/video/7272530366278225198?_r=1&_t=8fFokN20CDO

Οι άνθρωποι σοκαρίστηκαν τόσο πολύ όταν άκουσαν τα νέα για το 30λεπτο τέντωμα [διάστημα] που ένας TikToker σχολίασε τη ιογενή προειδοποίηση του Νώε λέγοντας: «Αδερφέ, θα έχω μια μικρή κρίση αν δεν έχω το τηλέφωνό μου. Δεν θα υπάρχει τίποτα για ψυχαγωγία».
Ενώ ένας άλλος έκανε τη νόμιμη ερώτηση, "Εντάξει, αλλά τι γίνεται αν το τηλέφωνό μου είναι εντελώς απενεργοποιημένο;"
Ορισμένοι TikTokers σχολίασαν ακόμη και το γεγονός ότι θα είναι στο σχολείο κατά τη διάρκεια του εθνικού τεστ, στο οποίο ένα άτομο αντέδρασε και είπε: «Τι θα γινόταν αν ήμουν στην τάξη, αδερφέ;».
Παρόλο που η δοκιμή του συστήματος προειδοποίησης έκτακτης ανάγκης εκτελείται για 30 λεπτά, οι ηλεκτρονικές συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα μετά από αυτό στις 2:50 μ.μ. ET. Για όσους προκαλούνται από δυνατούς θορύβους, συνιστάται να απενεργοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο, την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο.


Ο χάρτης της FEMA δείχνει ποιες περιοχές της χώρας κινδυνεύουν περισσότερο να δεχτούν επίθεση από πυρηνικές κεφαλές στον πόλεμο

8-2-2023  https://100percentfedup.com/fema-map-shows-potential-nuclear-targets-in-u-s-as-tensions-with-russia-and-china-increase-video/
Ένας χάρτης που κυκλοφόρησε από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) δείχνει [επισημαίνει] ποια μέρη της χώρας είναι πιθανό να δεχθούν επίθεση σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου πλήρους κλίμακας.
Ο χάρτης κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015 , και επανεμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς οι σχέσεις με τους κύριους πυρηνικά εξοπλισμένους αντιπάλους των ΗΠΑ, τη Ρωσία και την Κίνα, συνεχίζουν να επιδεινώνονται.

(Σχετικό δημοσίευμα: Κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι που πέταξε πάνω από τη Μοντάνα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά EMP ή πυρηνικών όπλων.)

Ο χάρτης δείχνει στόχους στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες για δύο σενάρια πυρηνικής επίθεσης, το πρώτο με 500 εχθρικές πυρηνικές κεφαλές και το δεύτερο με 2.000 πυρηνικές κεφαλές.
Οι κύριοι στόχοι σε ένα σενάριο 500 κεφαλών περιορίζονται ως επί το πλείστον στα μεγάλα πληθυσμιακά κέντρα της Αμερικής , συμπεριλαμβανομένων των μητροπολιτικών περιοχών της Νέας Υόρκης, του Σικάγου, του Χιούστον, του Λος Άντζελες, του Σαν Φρανσίσκο και της Ουάσιγκτον, DC
Αυτές οι περιοχές είναι ένας προτιμώμενος προορισμός όχι μόνο λόγω της υψηλής πυκνότητας του πληθυσμού τους, αλλά και λόγω της εγγύτητας σημαντικών υποδομών, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών κτιρίων, ενεργειακών εγκαταστάσεων και οικονομικών κέντρων.
Άλλες πόλεις και μητροπολιτικές περιοχές που στοχοποιούνται σε ένα σενάριο 500 κεφαλών περιλαμβάνουν το Ντάλας-Φορθ Γουόρθ, το Μαϊάμι και τη Φιλαδέλφεια.
Το σενάριο των 500 κεφαλών υποδηλώνει ότι κάθε μεγάλο αστικό κέντρο σχεδόν σε κάθε πολιτεία των ηπειρωτικών ΗΠΑ θα ήταν στόχος, ακόμη και οι σχετικά μικρές μητροπολιτικές περιοχές του Πόρτλαντ, του Μέιν και του Μπέρλινγκτον του Βερμόντ θα χτυπηθούν.Στο σενάριο των 500 πυρηνικών κεφαλών, μόνο η πολιτεία του Ουαϊόμινγκ στις χαμηλότερες 48 χώρες δεν είναι στόχος, αν και σε ένα τέτοιο σενάριο, η Cheyenne εξακολουθεί να είναι πιθανό να βιώσει τις δραστικές επιπτώσεις μιας πυρηνικής επίθεσης λόγω της εγγύτητάς της με τις πόλεις Fort Collins και Greeley στο γειτονικό Κολοράντο, οι οποίες επισημαίνονται ως πιθανοί στόχοι.
Ένας μεγαλύτερος πυρηνικός πόλεμος θα στόχευε στρατιωτικές βάσεις, σιλό πυρηνικών πυραύλων, εγκαταστάσεις πυρηνικής αποθήκευσης
Οι ΗΠΑ έχουν τοποθετήσει στρατηγικά μεγάλο μέρος της κρίσιμης στρατιωτικής υποδομής τους μακριά από τα πληθυσμιακά κέντρα, επειδή η χώρα κατανοεί ότι οι πυκνοκατοικημένες αστικές περιοχές θα μπορούσαν να δεχθούν επίθεση πρώτα σε έναν πυρηνικό πόλεμο.

Αλλά στο σενάριο των 2.000 κεφαλών της FEMA, ακόμη και αυτές οι στρατηγικές στρατιωτικές τοποθεσίες δεν θα γλίτωναν από το πυρηνικό ολοκαύτωμα.
Αυτό το σενάριο περιλαμβάνει πυκνά σμήνη πιθανών στόχων κεφαλών σε όλο το Κολοράντο, τη Μοντάνα, τη Βόρεια Ντακότα και το Ουαϊόμινγκ, καθώς και εκατοντάδες άλλους στόχους σε όλες τις τελευταίες 48 πολιτείες.
Οι ομάδες [τα συμπλέγματα] περιλαμβάνουν περιοχές όπου ο στρατός των ΗΠΑ έχει βάσεις, εγκαταστάσεις αποθήκευσης για πυρηνικές κεφαλές και σιλό για διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους. ICBM.
Τα μόνα μέρη των ηπειρωτικών ΗΠΑ που καταλήγουν να είναι σχετικά ασφαλή σε αυτό το σενάριο είναι τμήματα του Βερμόντ, της Νεβάδα, του Μέιν, του Αϊντάχο, της Βόρειας Καλιφόρνιας και του αγροτικού Όρεγκον, όπου είναι λιγότερο πιθανό να επιτύχουν στόχους λόγω της χαμηλότερης πυκνότητας πληθυσμού και της έλλειψης στρατηγικών υποδομών, όπως πυρηνικοί στόχοι.
Καθώς οι ΗΠΑ τροφοδοτούν σκόπιμα τις εντάσεις με τη Ρωσία στην Ουκρανία, η πιθανότητα επίθεσης της χώρας με πυρηνικά όπλα αυξάνεται.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει τις ΗΠΑ ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα λόγω της κλιμάκωσης της σύγκρουσης στην Ουκρανία από τη Δύση.
Κατηγόρησε ακόμη και τη Δύση για «πυρηνικό εκβιασμό» και προειδοποίησε ότι τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ευρώπη θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν «διάφορα μέσα καταστροφής» εάν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση.
«Για να υπερασπιστούμε τη Ρωσία και τον λαό μας, αναμφίβολα θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα όπλα που έχουμε στη διάθεσή μας», δήλωσε ο Πούτιν. «Αυτό δεν είναι μπλόφα».
Ακολούθησε [συνέχισε] αυτή την απειλή τον Δεκέμβριο, όταν πρότεινε ότι η Ρωσία θα μπορούσε να εγκαταλείψει την πολιτική της «μη πρώτης χρήσης», η οποία δηλώνει ότι η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα μόνο ως έσχατη λύση εάν δεχθεί επίθεση με πυρηνικά όπλα για πρώτη φορά.
πηγές

https://www.naturalnews.com/2023-02-10-fema-map-areas-most-risk-targeted-nuclear-war.html
=============
FEMA: μαζική δοκιμή συναγερμού στις 4 Οκτωβρίου, στις ΗΠΑ

https://rumble.com/v3e94kz-fema-4-.html
============
σχετικά δημοσιεύματα
30 Ιουνίου 2016   Η προσομοίωση FEMA προειδοποιεί ότι η ασταθής προσφορά τροφίμων μπορεί να προκαλέσει άνοδο 395% στις τιμές των τροφίμων σε ολόκληρη την Αμερική

https://www.naturalnews.com/054522_food_shortage_hunger_games_FEMA.html

Οι παγκοσμιοποιητικές δυνάμεις σχεδιάζουν για ένα πραγματικό σενάριο Αγώνων Πείνας τα επόμενα 15-20 χρόνια, σύμφωνα με νέες αναφορές. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) λέει ότι οι τιμές των τροφίμων είναι πιθανό να τετραπλασιαστούν σε όλες τις ΗΠΑ μεταξύ 2020 και 2030 και ότι πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να καταλήξουν να παλέψουν για την επιβίωσή τους κατά τη διάρκεια αυτής της άνευ προηγουμένου επισιτιστικής κρίσης.
Τα άσχημα νέα αποκαλύφθηκαν σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο 2016, όπου εκπρόσωποι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, της Παγκόσμιας Τράπεζας και του γίγαντα των αγροτικών επιχειρήσεων Cargill ανακοίνωσαν τα ευρήματα μιας Food Chain Reaction simulation game προσομοίωσης που προβλέπει "αυξήσεις των τιμών και της προσφοράς των τροφίμων εν μέσω της ραγδαίας αύξησης του πληθυσμού, της ταχείας αστικοποίησης, των έντονων καιρικών φαινομένων και της κοινωνικής αναταραχής".

«παιχνίδι πείνας» όλα προς όφελος των παγκόσμιων εταιρειών τροφίμων.
Το παιχνίδι, το οποίο θεωρείται «επιστημονική έρευνα» για αξιολόγηση από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) και τη FEMA, υπογραμμίζει τις εκτεταμένες αποτυχίες των καλλιεργειών ως πυροδότηση μιας αλυσιδωτής αντίδρασης ελλείψεων τροφίμων στο πολύ εγγύς μέλλον. Τα αποτελέσματα του παιχνιδιού δημοσιεύθηκαν επίσης ως μια σειρά μελετών από την CNA Corporation τον Δεκέμβριο 2016.

Πρόβλεψαν επίσης ότι έως το 2024, η υπερβολική ζέστη λόγω της «θέρμανσης του πλανήτη» θα προκαλέσει ξηρασίες, με αποτέλεσμα σχεδόν τετραπλασιασμό των τιμών των τροφίμων.

«Τέσσερις διαφορετικοί οργανισμοί ανέθεσαν στην CNA Corp τη διεξαγωγή της άσκησης: το Παγκόσμιο Ταμείο Άγριας Ζωής (WWF), το Κέντρο Αμερικανικής Προόδου, η γιγάντια εταιρεία τροφίμων Cargill, η οποία ελέγχει το ένα τέταρτο των εξαγωγών σιτηρών στις ΗΠΑ και η Mars Inc., η παγκόσμια παραγωγός γλυκών. »
===============
ο νόμος θεωρεί τον επικεφαλής της FEMA ως ένα είδος δικτάτορα έκτακτης ανάγκης που είναι επιφορτισμένος με την επίβλεψη του τρόπου με τον οποίο κοινότητες, ιδιωτικές εταιρείες, μη κερδοσκοπικές ή θρησκευτικές οργανώσεις, ακόμη και μεμονωμένοι πολίτες, προετοιμάζονται για μια εκδήλωση με πολλά θύματα ή πώς αντιδρούν σε αυτό.
«Τα γραφεία τελετών, τα νεκροταφεία και τα νεκροτομεία θα μπορούσαν να κατακλυστούν εάν, για παράδειγμα, μια φυσική καταστροφή, μια τρομοκρατική επίθεση ή άλλο ανθρωπογενές ατύχημα προκαλέσει μεγάλο αριθμό θυμάτων»
τα νομοσχέδια και οι εκτελεστικές διαταγές υποδεικνύουν ένα μεγαλύτερο γεγονός που μπορεί να συμβεί στο εγγύς μέλλον, είτε πρόκειται για μια μεγάλη φυσική καταστροφή, μια οικονομική κατάρρευση, μια τρομοκρατική επίθεση ψευδούς σημαίας ή ίσως ακόμη και τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η FEMA έχει την εξουσία να ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΝΟΜΟΥΣ και να σας τοποθετήσει σε ένα από τα στρατόπεδα απομόνωσής τους για τον COVID που βρίσκονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες
Οι περισσότεροι Αμερικανοί πραγματικά δεν έχουν ιδέα για τη δύναμη που ασκεί η FEMA. ως επί το πλείστον πιστεύουν ότι είναι μόνο κάποιοι κυβερνητικοί υπάλληλοι διάσωσης που βοηθούν μετά από τυφώνες, σεισμούς και πλημμύρες. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης είναι στην πραγματικότητα μια κρυφή κυβέρνηση με πολύ μεγαλύτερη εξουσία από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία σε αυτή τη χώρα.
Η FEMA μπορεί να συλλάβει ανθρώπους, να τους κρατήσει χωρίς ένταλμα, να τους αρνηθεί τηλεφωνήματα σε δικηγόρους ή αγαπημένα τους πρόσωπα, να τους πάρει το σπίτι, τα τρόφιμα και τα οχήματά τους, χωρίς καμία δίκη και χωρίς δικαστές να συμμετέχουν... Η FEMA μπορεί να παγώσει προσωρινά το Σύνταγμα.
https://naturalnews.com/2021-10-06-fema-authority-to-suspend-laws-put-you-in-covid-isolation-camps.html
=============
Εάν υπήρχε ένας πυρηνικός πόλεμος, ή μια επίθεση EMP (έκρηξη ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας), ή ας πούμε, μια πανδημία (διαφημιζόμενη από τα μέσα ενημέρωσης), η FEMA μπορεί να λειτουργήσει παρακάμπτοντας την εξουσία του Κογκρέσου και άλλα πράγματα ώστε να χωρέσει κρατούμενους στα 800 στρατόπεδά των φυλακών στις Ηνωμένες Πολιτείες, μερικά από τα οποία επί του παρόντος είναι πλήρως- στελεχωμένα, βαριά φρουρούμενα και κρατούν κρατούμενους. Τα περισσότερα από αυτά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης αποτελούνται από πολλές οχυρωμένες κατασκευές, συρματοπλέγματα και μπορούν να φιλοξενήσουν πληθυσμό 20.000 κρατουμένων.
Από παλιά αεροδρόμια και φυλακές, μέχρι στρατιωτικές βάσεις, ιαπωνικά στρατόπεδα κράτησης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις, τα περισσότερα από αυτά τα στρατόπεδα ναζιστικού τύπου είναι πλήρως λειτουργικά αυτή τη στιγμή και είναι έτοιμα να δεχθούν αιχμαλώτους. Τι είδους κρατούμενους ρωτάτε; Αυτοί που δεν θα κάνουν τα εμβόλια κατά του Covid.
Εάν εφαρμοστεί στρατιωτικός νόμος θα χρειαστεί απλά ένα ένταλμα
Η FEMA δημιούργησε αυτά τα στρατόπεδα στο πλαίσιο του Προγράμματος Rex 84, σχεδιασμένα σε περίπτωση «μαζικής εξόδου» Μεξικανών
το CDC ( ό,τι λέει ο Fauci) λειτουργεί ως ο εκτελεστικός βραχίονας του φαρμακευτικού κράτους.
Τα δύο «υποπρογράμματα» της FEMA στο πλαίσιο του Προγράμματος Rex 84 λειτουργούν στρατηγικά με συγκοινωνιακούς κόμβους, όπου τα περισσότερα από αυτά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης Covid έχουν σιδηροδρόμους (και μεγάλους δρόμους) που οδηγούν από και προς αυτά.
Το στρατόπεδο συγκέντρωσης FEMA λίγο έξω από το Fairbanks, στην Αλάσκα είναι μια τεράστια εγκατάσταση ψυχικής υγείας που μπορεί να στεγάσει 2 εκατομμύρια ανθρώπους, πάλι, χωρίς εντάλματα σύλληψης, χωρίς δίκη, χωρίς τηλεφωνήματα
οι εκτελεστικές διαταγές που αναστέλλουν το Σύνταγμα και τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων υπάρχουν εδώ και τρεις δεκαετίες, αλλά τώρα αναμένουμε ότι θα χρησιμοποιηθούν, με σημαντικό τρόπο, κατά τη διάρκεια των επόμενων μεγάλων βημάτων  μείωσης του πληθυσμού κατά μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων του στρατού, των εργαζομένων στα νοσοκομεία, του προσωπικού των μεταφορών, των ηλικιωμένων, των παιδιών και των εγκύων γυναικών.
στην Αλαμπάμα, η FEMA ετοίμασε ένα στρατιωτικό συγκρότημα κοντά σε κάθε πόλη

Στην Αριζόνα, μόλις είκοσι λεπτά με το αυτοκίνητο από τα μεξικανικά σύνορα, υπάρχει το Fort Huachuca (κοντά στις εγκαταστάσεις Nogales Rex 84) και υπάρχουν επίσης ιαπωνικά στρατόπεδα κράτησης του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στην κομητεία Pinal, τη Φλωρεντία και την κομητεία Yuma.

Στο Αρκάνσας, στο Fort Chaffee, η FEMA μπορεί να κρατήσει 40.000 κρατούμενους

Άλλες τοποθεσίες της FEMA σε πολλές άλλες πολιτείες περιλαμβάνουν τη χρήση στρατιωτικών σωφρονιστικών εγκαταστάσεων, στρατιωτικών αεροδρομίων, εγκαταστάσεων αποτέφρωσης (Χαβάη), περιοχές άγριας φύσης και εθνικά καταφύγια άγριας ζωής (Αϊντάχο), χώρους εκπαίδευσης της Εθνικής Φρουράς, ομοσπονδιακά σωφρονιστικά ιδρύματα (Ιλινόις), κλειστές εγκαταστάσεις επισκευής σιδηροδρομικών αυτοκινήτων Amtrak (Ιντιάνα ), βεληνεκές πυραύλων, αποθήκες στρατού και πολλά άλλα.

Επιπλέον, υπάρχουν τοποθεσίες και φυλακές στο εξωτερικό που κρατούν ήδη δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του Γκουαντάναμο, της Κούβας και του Γκουαγιάναμπο, στο Πουέρτο Ρίκο, όπου κρατούνται πάνω από 100.000 κρατούμενοι αυτήν τη στιγμή.
===============
Τι θα κάναμε αν εντοπίσαμε έναν μεγάλο αστεροειδή στο δρόμο του προς τη Γη; Αυτό ήταν το σενάριο υψηλών συνεπειών που συζητήθηκε από τους συμμετέχοντες σε μια άσκηση της NASA-FEMA στις 25 Οκτωβρίου 2016 στο El Segundo της Καλιφόρνια.
Η άσκηση προσομοίωσε μια πιθανή πρόσκρουση σε τέσσερα χρόνια από τότε - ένας φανταστικός αστεροειδής που λέγεται ότι εντοπίστηκε αυτό το φθινόπωρο με πιθανότητα 2 τοις εκατό να προσκρούσει στη Γη στις 20 Σεπτεμβρίου 2020.
https://www.pravda-tv.com/2020/08/notfalluebung-2016-sagte-die-nasa-und-fema-das-am-20-september-2020-was-vom-himmel-faellt-video/
=============
Αμερικανική Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστροφών FEMA: Προετοιμασίες για «ηλιακή υπερθύελλα»
Στις 12 Ιουνίου 2017, ο ιστότοπος των ΗΠΑ Governmentattic δημοσίευσε μια εσωτερική έκθεση 67 σελίδων της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA ) με ημερομηνία Δεκεμβρίου 2010 με τίτλο: "Στρατηγικές μετριασμού για τη διοίκηση, τον έλεγχο και τις επικοινωνίες FEMA κατά τη διάρκεια και μετά από μια ηλιακή υπερθύελλα"
Στα αγγλικά: "Damage Mitigation Strategies for FEMA - Command, Control and Communication κατά τη διάρκεια και μετά από μια ηλιακή υπερθύελλα".
================
2015: Ο Ντέιβιντ Κρόουλι ήταν ο ανώτερος σεναριογράφος στην ταινία "Gray State", η οποία αφορά το βάναυσο αστυνομικό κράτος των ΗΠΑ και τις μαζικές αντικυβερνητικές διαδηλώσεις. Επιπλέον, το θέμα των στρατοπέδων της FEMA εξετάζεται διεξοδικά στην ταινία. Πρόκειται για μεγάλο αριθμό (800 μονάδες, από το 2012) νεόκτιστων, κενών κέντρων κράτησης υψίστης ασφαλείας εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Η FEMA είναι θυγατρική της Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, επομένως τα στρατόπεδα προορίζονται προφανώς για την κράτηση εκατομμυρίων πολιτών των ΗΠΑ.
Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2013. Το Μέρος 2 ήταν ήδη σε εξέλιξη, η τελευταία ενημέρωση ήταν τον Ιούνιο του 2014.
Ο Ντέιβιντ Κρόουλι, σεναριογράφος της κυβερνητικής ταινίας Gray State, βρέθηκε νεκρός σε ένα σπίτι στη Μινεσότα το απόγευμα του Σαββάτου μαζί με την 28χρονη σύζυγό του και την 5χρονη κόρη του . Σύμφωνα με την αστυνομία, επρόκειτο για φόνο και ακολούθησε αυτοκτονία.
===========
Η FEMA είναι οργανωμένη ως οντότητα Συνέχειας Κυβέρνησης [Continuity of Government(COG)] με την εξουσία να κυβερνά ολόκληρη την ομοσπονδιακή κυβέρνηση σε περίπτωση εθνικής έκτακτης ανάγκης.
Η κυβέρνηση που είναι υπεύθυνη αυτή τη στιγμή είναι ένας συνδυασμός της FEMA και της στρατιωτικής εξουσίας.
Επικεφαλής της FEMA είναι ο Peter Gaynor, ο οποίος τοποθετήθηκε από τον Πρόεδρο Trump τον Ιανουάριο του 2020. Ο Gaynor είναι ένας 25χρονος βετεράνος του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ με ιδιαίτερη εμπειρία στη διεξαγωγή επιχειρήσεων αστικής δύναμης επίθεσης. urban assault force operations.
Η FEMA ως ανεξάρτητη υπηρεσία (1979–2003) Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης ( FEMA ) είναι μια υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών (DHS), που δημιουργήθηκε αρχικά υπό τον Πρόεδρο Τζίμι Κάρτερ από το 1979.
Ο πρωταρχικός σκοπός του οργανισμού είναι να συντονίσει την απόκριση σε μια καταστροφή που συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες και που κατακλύζει τους πόρους των τοπικών και κρατικών αρχών.
Ο κυβερνήτης της πολιτείας στην οποία σημειώθηκε η καταστροφή πρέπει να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να ζητήσει επίσημα από τον Πρόεδρο ώστε η FEMA και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση να ανταποκριθούν στην καταστροφή.
FEMA υπό το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (2003–σήμερα)
Η FEMA ανέλαβε την προμήθεια ιατρικών προμηθειών κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 .
=================================
 σχετικές μας αναρτήσεις
28 Αυγούστου 2023
Οι υπερ-πλούσιοι σχεδιάζουν τις δικές τους πόλεις
https://hellenicrevenge.blogspot.com/2023/08/blog-post_28.html
=============
11 Ιουλίου 2022    Η Amazon, ο Bill Gates, η Κίνα αγοράζουν γη σε όλες τις ΗΠΑ στο πλαίσιο της ατζέντας Great Reset, για Στρατόπεδα FEMA?
=======================
20 Ιανουαρίου 2021
Τεράστιο "quarantine camp" σε 108 στρέμματα, με 4.156 σουίτες απομόνωσης δημιουργείται στην Κίνα, με εντυπωσιακή ταχύτητα
Το αυτοσχέδιο στρατόπεδο απομόνωσης καλύπτει 108 στρέμματα και αναμένεται να διαθέτει αρκετούς χώρους για να φιλοξενήσει περισσότερους από 4.000 ύποπτους μεταφορείς κορανοϊών μόλις τελειώσει,
(massive quarantine centre) στο νομό Zhengding, στα περίχωρα της πόλης Shijiazhuang, της βόρειας επαρχίας Hebei ( η οποία τελευταία έγινε το επίκεντρο του ιού της χώρας).
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/01/quarantine-camp-108-4156.html

============
15 Δεκεμβρίου 2021
Στρατόπεδα καραντίνας "τουριστικού προφίλ" στη Γερμανία, στον Καναδά και στην Αυστραλία. Καταυλισμοί -Αποθήκες Corona στρατηγικής σημασίας
https://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/12/corona.html?spref=tw

==================
6 Δεκεμβρίου 2021
Συγκλονιστική αναφορά από το στρατόπεδο καραντίνας του Χάουαρντ Σπρινγκς στην Αυστραλία
https://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/12/blog-post_91.html


Η Αυστραλή Hayley Hodgson πέρασε 14 ημέρες συνεχώς υγιής και βγήκε αρνητική σε στρατόπεδο καραντίνας. χρειάστηκε να περάσει το χρόνο της σε μια ξύλινη καλύβα τυπική του στρατοπέδου . Ένιωθε σαν εγκληματίας, αναφέρει σε συνέντευξή της.
Επειδή δεν μπορούσε να πάει στη δουλειά για 14 ημέρες, έχασε τη δουλειά της.
Το Howard Springs Quarantine Camp ιδρύθηκε στις αρχές του 2020, 29 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του κέντρου του Darwin, ως εγκατάσταση καραντίνας για άτομα που επιστρέφουν στην Αυστραλία από μολυσμένες περιοχές με COVID-19.
============
σχετική μας ανάρτηση: 6 Απριλίου 2022
ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ: Κλιμάκωση στην Ουκρανία: Η προσομοίωση πολέμου των ΗΠΑ προέβλεψε πυρηνικό πόλεμο!

Το γεγονός ότι ένα τέτοιο σενάριο έχει ήδη παιχτεί από ανώτερους αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης το 2019 είναι ευρέως άγνωστο.
Αλλά το χειρότερο απ' όλα, αυτή η εξαιρετικά ρεαλιστική προσομοίωση πολέμου οδηγεί τελικά σε έναν καταστροφικό πυρηνικό πόλεμο με ένα δισεκατομμύριο νεκρούς!
Άγνωστο στο παγκόσμιο κοινό, ένα τέτοιο "πολεμικό παιχνίδι" έχει ήδη διεξαχθεί το 2019 ως "επιστημονική προσομοίωση" από μια ομάδα πρώην και νυν υψηλόβαθμων κυβερνητικών αξιωματούχων των ΗΠΑ.
Ένας από τους συμμετέχοντες σε αυτό το "πολεμικό παιχνίδι" ήταν ο Harry J. Kazianis, Ανώτερος Διευθυντής Κορεατικών Μελετών στο Center for the National Interest, ένα πολιτικό think-tank (πολιτική δεξαμενή σκέψης) στην Ουάσιγκτον.
Στην προσομοίωση η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία με παρόμοιο τρόπο όπως έκανε στην πραγματικότητα τρία χρόνια αργότερα: με το πρόσχημα της προστασίας του ρωσόφωνου πληθυσμού, ο οποίος καταπιέζεται από τη φασιστική κυβέρνηση του Κιέβου.
ΠΗΓΗ
https://hellenicrevenge.blogspot.com/2022/04/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: