Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Το OSIRIS-REx επιστρέφει το δείγμα του από τον αστεροειδή Bennu στη Γη, στις 24 Σεπτεμβρίου 2023. Θα συμβεί η X-Moment του Phoenix ?


Θα συμβεί η X-Moment του Phoenix ? Σημάδια δείχνουν ένα «μεγάλο γεγονός στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου!
https://rumble.com/v3eutuo--x-moment-phoenix-23-and-24-.html
Το OSIRIS-REx επιστρέφει το δείγμα του από τον αστεροειδή Bennu στη Γη στις 24 Σεπτεμβρίου 2023
Η αποστολή OSIRIS-REx της NASA παραλίγο να συντριβεί σε έναν επικίνδυνο αστεροειδή αν ο κιθαρίστας των Queen, Brian May, δεν είχε παρέμβει
Το διαστημικό σκάφος OSIRIS-REx της NASA θα επιστρέψει σύντομα στη Γη
Στις 24 Σεπτεμβρίου 2023, το διαστημικό σκάφος OSIRIS-REx της NASA θα επιστρέψει μέσω της ατμόσφαιρας της Γης μετά από ένα πολυετές ταξίδι στον Benn, έναν δυνητικά επικίνδυνο αστεροειδή.
Ο Bennu έχει πιθανότητα να συντριβεί στη Γη 1 στα 2700, το οποίο είναι το υψηλότερο ποσοστό μεταξύ όλων των ανιχνευμένων διαστημικών αντικειμένων. Ο σκοπός της αποστολής είναι να διαπιστωθεί εάν η ζωή ήρθε στη Γη από το διάστημα. Για 22 μήνες, ωστόσο, οι επιστήμονες αναρωτιόντουσαν αν θα ήταν σε θέση να προσγειώσουν ένα διαστημικό σκάφος σε έναν αστεροειδή.
Η αποστολή ήταν τελικά επιτυχής, εν μέρει χάρη στον κιθαρίστα των Queen, Brian May. Βοήθησε τους ηγέτες της αποστολής να εντοπίσουν ασφαλείς τοποθεσίες προσγείωσης συντάσσοντας σχολαστικά 3D εικόνες του αστεροειδούς. Χάρη σε μια ασφαλή προσγείωση, το OSIRIS-REx επιστρέφει τώρα από την αποστολή του με ένα δείγμα εδάφους 60 γραμμαρίων από την επιφάνεια του Bennu, το οποίο μπορεί να περιέχει εξωγήινους προδρόμους της ζωής στον πλανήτη μας.Ο Brian May, ο οποίος έχει επίσης διδακτορικό στην αστροφυσική, δήλωσε:
Νομίζετε ότι οι αστεροειδείς είναι κομμάτια συντριμμιών που μπορούν να συντριβούν [πέσουν] πάνω μας και τους φοβόμαστε πολύ, ούτως ή άλλως. Αυτό που δεν συνειδητοποιείτε είναι ότι στην πραγματικότητα είναι πιθανώς υπεύθυνοι για το γεγονός ότι είμαστε εδώ. Πιθανώς, χωρίς αστεροειδείς, δεν θα υπήρχε βιόσφαιρα. Και ίσως οι πραγματικοί σπόροι της ζωής προήλθαν επίσης από αυτούς – αυτή είναι μια απίστευτη σκέψη. Με αυτόν τον τρόπο, οι αστεροειδείς γίνονται απολύτως το κέντρο των πάντων: αν κατανοήσουμε τους αστεροειδείς, θα καταλάβουμε τον εαυτό μας.
πηγή
Σεπτέμβριος 04, 2023
https://www.ixbt.com/news/2023/09/04/nasa-osiris-rex-queen.html
--------------------------------
24 Σεπτεμβρίου 2023, η αποστολή OSIRIS-REx της NASA αναμένεται να παραδώσει ένα δείγμα από τον αστεροειδή Bennu στη Γη. Αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή του Καναδά σε μια τέτοια αποστολή.
Χάρη στη συνεισφορά της Καναδικής Διαστημικής Υπηρεσίας του OSIRIS-REx Laser Altimeter (OLA) , ο Καναδάς θα λάβει ένα μέρος του δείγματος για μελέτη, καθιστώντας έτσι την πέμπτη χώρα στον κόσμο που λαμβάνει ποτέ εξωγήινο υλικό.
==========
Ο Bennu είναι ένας πολύ μικρός αστεροειδής του οποίου η τροχιά διασχίζει την τροχιά της Γης. Η NASA JPL έχει ταξινομήσει τον Bennu ως «Δυνητικά επικίνδυνο αστεροειδή» λόγω του προβλεπόμενου κοντινού του περασματος με τη Γη.
Ο Bennu περιφέρεται γύρω από τον ήλιο κάθε 437 ημέρες (1,20 χρόνια),
έχει διάμετρο περίπου 0,5 χιλιόμετρα, , συγκρίσιμο σε μέγεθος με το κτίριο του Καπιτωλίου των ΗΠΑ.
Η περιστροφή του Bennu έχει παρατηρηθεί. Ολοκληρώνει μια περιστροφή στον άξονά του κάθε 4,30 ώρες.
Ο φασματικός τύπος του Bennu None ( Tholen ) / B ( SMASSII ) δείχνει ότι είναι πιθανό να περιέχει υδρογόνο, άζωτο, αμμωνία και σίδηρο.
Η τροχιά του Bennu καθορίζεται από παρατηρήσεις που χρονολογούνται από τις 11 Σεπτεμβρίου 1999. Παρατηρήθηκε για τελευταία φορά επίσημα στις 3 Οκτωβρίου 2020.
Εάν ο Bennu χτυπήσει τη Γη, θα δημιουργούσε έναν κρατήρα μεταξύ 10 και 20 φορές το μέγεθος του και θα προκαλούσε μια περιοχή καταστροφής που θα μπορούσε να φτάσει 100 φορές το μέγεθος του κρατήρα, δήλωσε ο Lindley Johnson, αξιωματικός πλανητικής άμυνας της NASA.
============
Αρχικά Bennu ήταν ένα όνομα πουλιού από την εποχή της αρχαίας Αιγύπτου, αλλά σήμερα ένας σημαντικός αστεροειδής ονομάζεται Bennu!


Σύμφωνα με την αιγυπτιακή μυθολογία, ο Bennu ήταν ένα αυτοδημιούργητο ον που λέγεται ότι έπαιξε ρόλο στη δημιουργία του κόσμου. Ο Bennu είναι ένα πουλί που μοιάζει με τον ερωδιό που λέγεται ότι έχει την ψυχή του θεού Ήλιου Ra στην αιγυπτιακή μυθολογία. Ήταν σύμβολο αθανασίας στην αρχαία Αίγυπτο. Σύμφωνα με τη μυθολογία, ο Bennu σχηματίστηκε από τη φλόγα ενός ιερού δέντρου γύρω από το ναό του Ra. Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, ο Bennu βγήκε μέσα από τη ρωγμή στην καρδιά του Όσιρι.
Η επιστροφή του πουλιού Bennu από τις στάχτες του μετά την καύση του στην ιερή φωτιά συμβολίζει εσωτερικά το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας άλλης.
Ο Bennu απεικονίζεται ως γκρι, μπλε, μοβ ή λευκός ερωδιός.
Υπάρχουν διάφορες εικασίες ότι αυτό το πουλί παρατηρήθηκε από Αιγύπτιους ταξιδιώτες και ήταν η πηγή του μύθου ότι ένας μεγάλος ερωδιός παρατηρήθηκε στην Αίγυπτο κάθε 500 χρόνια.
Ο Bennu απεικονίζεται με δύο μακριά φτερά στο κεφάλι του και το στέμμα Atef του Όσιρι (με λευκό στέμμα και φτερά στρουθοκαμήλου σε κάθε πλευρά) ή τον ηλιακό δίσκο.
Ο Bennu είναι μια αρχαία αιγυπτιακή θεότητα που συνδέεται με τον Ήλιο, τη δημιουργία και την αναγέννηση. Ίσως να ήταν η αρχική έμπνευση για τους θρύλους του Φοίνικα που αναπτύχθηκαν στην ελληνική μυθολογία .Σύμφωνα με την αιγυπτιακή μυθολογία , ο Bennu ήταν ένα αυτοδημιούργητο ον που λέγεται ότι έπαιξε ρόλο στη δημιουργία του κόσμου . Λέγεται ότι ήταν ο μπα του Ρα και ότι επέτρεψε τις δημιουργικές ενέργειες του Άτουμ .
Ήταν επίσης σύμβολο της αναγέννησης και, ως εκ τούτου, συνδέθηκε με τον Όσιρι .
Σύνδεση με τον ελληνικό φοίνικα 
Ο Έλληνας ιστορικός Ηρόδοτος , γράφοντας για τα αιγυπτιακά ήθη και έθιμα τον πέμπτο αιώνα π.Χ., έγραψε ότι οι κάτοικοι της Ηλιούπολης του περιέγραψαν τον «Φοίνικα». Είπαν ότι έζησε 500 χρόνια πριν πεθάνει, αναζωογονήθηκε, έφτιαξε ένα νεκρικό αυγό με μύρο για το πατρικό πτώμα και το μετέφερε στον ναό του Ήλιου στην Ηλιούπολη. Η περιγραφή του για τον Φοίνικα τον παρομοιάζει με έναν αετό με κόκκινο και χρυσό φτέρωμα, που θυμίζει ήλιο. 
Πολύ μετά τον Ηρόδοτο, το θέμα που τελικά συνδέθηκε με τον ελληνικό φοίνικα, με τη φωτιά, την πυρά και τις στάχτες του πουλιού που πεθαίνει, αναπτύχθηκε στις ελληνικές παραδόσεις.
Το όνομα "phoenix" θα μπορούσε να προέρχεται από το "Bennu", και η αναγέννησή του και οι συνδέσεις του με τον ήλιο μοιάζουν με τις πεποιθήσεις για τον Bennu. Ωστόσο, οι αιγυπτιακές πηγές δεν αναφέρουν θάνατο της θεότητας
https://en.wikipedia.org/wiki/Bennu

==================
Τα σημάδια δείχνουν ένα «μεγάλο γεγονός στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου!
Βλέπουμε θέματα όπως το τέλος του κόσμου, μετεωρίτες, ψεύτικη εισβολή εξωγήινων, ηλιακές εκλάμψεις (EMP), την άφιξη της κόλασης και πολλά άλλα θέματα που σχετίζονται με την 23η Σεπτεμβρίου.
το φαινόμενο Phoenix μας παρουσιάζεται υποσυνείδητα
================

Έχει ανακοινώσει η NASA τη στιγμή του Phoenix για τις 24 Σεπτεμβρίου 2023;
άρθρα του Martin Vrijland
https://www.pravda-tv.com/2023/09/hat-die-nasa-den-phoenix-moment-fuer-den-24-september-2023-angekuendigt/

το Benu (η στιγμή του Φοίνικα) θα συμβεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2023.
Σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση, η 24η Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα του Γιομ Κιπούρ. Αυτή η ημέρα θεωρείται η πιο ιερή ημέρα του χρόνου, η μεγάλη ημέρα της εξιλέωσης.
Στην εβραϊκή παράδοση, αυτή η ημέρα είναι πολύ σημαντική.
Ο Τραμπ, με τη σειρά του, μπορεί να συνδεθεί με αυτήν την εβραϊκή παράδοση καθώς στέφθηκε πρόσφατα Βασιλιάς του Ισραήλ .

στις 10 Ιουλίου 2023, ο Τραμπ στέφθηκε βασιλιάς του Ισραήλ από μια εβραϊκή οργάνωση που αναγνωρίζει τη γραμμή αίματος του ως Mashiach ben David (Μεσσίας της γραμμής αίματος του Δαβίδ).
https://www.jns.org/us-news/donald-trump/23/7/16/302653/

Του απονεμήθηκε το De Keter Yerushalayim (Στέμμα της Ιερουσαλήμ), το οποίο απονεμήθηκε από το Ίδρυμα Ισραηλινής Κληρονομιάς στις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια συνάντηση στο Bedminster National Golf Club στο New Jersey.
Μια αξιοσημείωτη λεπτομέρεια είναι ότι στην εικόνα βλέπουμε το ίδιο ραβδί με το πουλί φοίνικα που είδαμε στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ'. Και αυτό το πουλί φοίνικας έχει πολύ μεγάλη σημασία, επειδή είναι η στιγμή του φοίνικα που προηγείται της παγκόσμιας ανακοίνωσης αυτού του Μεσσία (για τους Εβραίους) και του Αντίχριστου (για τους Χριστιανούς).

===========
σχετικό δημοσίευμα
Ο Τραμπ προτείνει την κατασκευή 10 «πόλεων ελευθερίας» και ιπτάμενα αυτοκίνητα
πηγή 3-3-23

https://edition.cnn.com/2023/03/03/politics/donald-trump-freedom-cities-flying-cars/index.html#:~:text=%E2%80%9CWe'll%20actually%20build%20new,fact%2C%20the%20American%20dream.%E2%80%9D

Δεν υπάρχουν σχόλια: