Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Η Συνοριακή περιπολία των ΗΠΑ κυκλοφόρησε βίντεο, αγνώστου ταυτότητας εναέριων φαινομένων (UAPs)

Η Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ (CBP) κυκλοφόρησε πρόσφατα μια συλλογή εγγράφων και βίντεο που ρίχνουν φως στο μυστηριώδες βασίλειο των αγνώστου ταυτότητας εναέριων φαινομένων (UAPs), πιο γνωστά ως UFO.
Αυτή η άνευ προηγουμένου ανακάλυψη έγινε δυνατή από τον διορατικό χρήστη X, ο οποίος τράβηξε την προσοχή του The Black Vault, ενός γνωστού ιστότοπου αφιερωμένου στον αποχαρακτηρισμό κυβερνητικών εγγράφων για διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των UFO.
[Το απροσδόκητο εύρημα ήρθε στο φως χάρη στον χρήστη X "Dr.Disclosure89 ( @Docneuroeo )", ο οποίος ειδοποίησε το Black Vault για αυτήν την ανακάλυψη.]
[Προς το παρόν, η προέλευση αυτής της κυκλοφορίας παραμένει μυστήριο. Υπάρχουν δύο κύριες πιθανότητες: είτε η CBP ανέλαβε την πρωτοβουλία να αποκαλύψει προληπτικά αυτά τα υλικά στο κοινό, είτε κυκλοφόρησαν ως αποτέλεσμα ενός αιτήματος του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης (FOIA).]
Ενώ το πραγματικό πλαίσιο και το υπόβαθρο των εγγράφων και βίντεο που κυκλοφόρησαν παραμένουν ασαφές, προσφέρουν μια ματιά σε ορισμένες νέες περιπτώσεις, αν και μεγάλο μέρος της ανάλυσης φαίνεται να είναι χαμηλού επιπέδου. Το Black Vault θα αναζητήσει επίσης εκδόσεις υψηλότερης ανάλυσης των βίντεο, μαζί με σαρώσεις εγγράφων υψηλότερης ανάλυσης.
Όλο το υλικό είναι τώρα διαθέσιμο παρακάτω. https://documents3.theblackvault.com/documents/cbp/CBP-UAP.zip

.Αρχείο Zip
Λήψη ΟΛΑ τα έγγραφα (.pdf) και τα αρχεία βίντεο που συνδέονται παρακάτω σε ένα αρχείο [753 MB]

 Όλα τα έγγραφα CBP UAP [390 Σελίδες, 44 MB]
https://documents3.theblackvault.com/documents/cbp/Records%20pertaining%20to%20Unidentified%20Aerial%20Phenomenon.pdf

Όλα τα βίντεο
https://www.theblackvault.com/documentarchive/uap-documents-and-videos-surface-from-u-s-customs-and-border-protection/

Τα έγγραφα και τα βίντεο που βρέθηκαν χρονολογούνται από το 2013 και το 2014 και δείχνουν πολλές συναντήσεις με UAP από υπαλλήλους της CBP τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα.
Βίντεο που τραβήχτηκαν από υπέρυθρες κάμερες τοποθετημένες σε αεροσκάφη χαρτοπολτού και χαρτοποιίας [pulp and paper aircraft] δείχνουν μυστηριώδη αντικείμενα που αψηφούν τους νόμους της συμβατικής αεροδυναμικής, δείχνοντας εντυπωσιακά υψηλές ταχύτητες, απότομες αλλαγές κατεύθυνσης και ελιγμούς που αψηφούν κάθε λογική.
Αν και η βιομηχανία χαρτοπολτού και χαρτιού δεν έχει ακόμη παράσχει επίσημη εξήγηση για τη φύση και την προέλευση αυτών των μυστηριωδών φαινομένων, η απελευθέρωση αυτών των αρχείων ακολουθεί αμέσως μετά τη δημοσίευση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ μιας προκαταρκτικής αξιολόγησης του UAP.
Η παρούσα έκθεση, η οποία δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο του 2021 από το Γραφείο του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών [ Office of the Director of National Intelligence (ODNI)], αναγνωρίζει ότι οι [υποβρύχια, είδη μοντελισμού?] συνιστούν σοβαρή απειλή για την ασφάλεια των πτήσεων [ασφάλεια της πολιτικής αεροπορίας ] και μπορεί ακόμη και να αποτελέσουν απειλή για την εθνική ασφάλεια. Υπογραμμίζει την ανάγκη για περαιτέρω συλλογή και ανάλυση δεδομένων για την επίλυση αυτού του μυστηρίου.
Σύμφωνα με την έκθεση του ODNI, τα περισσότερα από τα περιστατικά []military incidents που αναφέρθηκαν από στρατιωτικό προσωπικό παραμένουν ανεξήγητα, αφήνοντας περιθώρια για εικασίες σχετικά με την πιθανή σύνδεσή τους με συστήματα ή προηγμένες τεχνολογίες ξένων αντιπάλων.
Η απόφαση της UCPC συνοριακής ασφάλειας να δημοσιοποιήσει αυτά τα έγγραφα και βίντεο συμβάλλει στη συσσώρευση αποδεικτικών στοιχείων που δείχνουν ότι το φαινόμενο δεν είναι αποκύημα της φαντασίας, αλλά ένα πραγματικό και βιώσιμο φαινόμενο που απαιτεί ενδελεχή έρευνα.
Η κυκλοφορία αυτών των υλικών προκάλεσε τεράστια περιέργεια και προσμονή τόσο στο κοινό όσο και στην επιστημονική κοινότητα.
Οι ειδικοί και οι ερευνητές επιδιώκουν να εμβαθύνουν στα μυστήρια που περιβάλλουν αυτά τα άπιαστα αντικείμενα και να ανακαλύψουν εάν αποτελούν απειλή ή αποτελούν μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία για την ανθρωπότητα.

Επιστημονικές και Ιστορικές Πληροφορίες:

1. Ιστορία θεάσεων UFO: Αναφορές θεάσεων UFO έχουν αναφερθεί σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, με πολλές από αυτές να χρονολογούνται αιώνες. Αυτές οι παρατηρήσεις αντιμετωπίστηκαν συχνά με σκεπτικισμό, αλλά μια πρόσφατη αύξηση αξιόπιστων αναφορών από στρατιωτικές και κυβερνητικές υπηρεσίες έχει αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον για το θέμα.

2. Περιστατικό Roswell: Ένα από τα πιο διάσημα περιστατικά UFO στην ιστορία είναι το περιστατικό Roswell που συνέβη το 1947. Ο στρατός των ΗΠΑ ισχυρίστηκε αρχικά ότι ένας «ιπτάμενος δίσκος» συνετρίβη κοντά στην πόλη Roswell (Νέο Μεξικό), αλλά αργότερα απέσυρε [ανακάλεσε ] τα λόγια του, λέγοντας ότι ήταν ένα μετεωρολογικό μπαλόνι. Αυτό το περιστατικό προκάλεσε εικασίες και θεωρίες συνωμοσίας που σχετίζονται με την απόκρυψη πληροφοριών από την κυβέρνηση [κυβερνητική συγκάλυψη] σχετικά με εξωγήινες συναντήσεις.

Γνώμη εμπειρογνωμόνων:
Ο Δρ Michio Kaku, γνωστός θεωρητικός φυσικός, εξέφρασε την άποψή του για το φαινόμενο UAP σε συνέντευξή του στο CNN: «Η κυκλοφορία αυτών των εγγράφων και βίντεο της βιομηχανίας χαρτοπολτού και χαρτιού είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη διαλεύκανση των μυστηρίων γύρω από τα ufo. Είναι πολύ σημαντικό να προσεγγίσουμε αυτό το θέμα με ανοιχτό μυαλό και να διεξαγάγουμε ενδελεχή επιστημονική έρευνα. Δυνητικά, αυτά τα φαινόμενα μπορούν να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με προηγμένες τεχνολογίες ή ακόμα και εξωγήινους πολιτισμούς.
=====================
Η Συνοριακή Περιπολία των ΗΠΑ δημοσίευσε αρκετά βίντεο με UFO
Εκπρόσωποι της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ, χωρίς τη συγκατάθεση της κυβέρνησης, δημοσίευσαν αρκετά βίντεο με αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα που καταγράφηκαν πάνω τους. Αναφέρεται από την η DailyMail .
Τα περισσότερα από τα βίντεο δεν αναφέρουν την ημερομηνία και την τοποθεσία των γυρισμάτων και ένα από αυτά έχει ημερομηνία Νοεμβρίου 2019.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτά τα βίντεο δεν έχουν δημοσιευθεί προηγουμένως, αλλά δείχνουν ότι η έρευνα για τα UFO διεξήχθη πολύ πριν σχηματιστεί μια ειδική ομάδα επιστημόνων στη NASA.
Πολύ ενδιαφέροντα είναι τα πλάνα στα οποία ένα μικρό άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο κυνηγά κυριολεκτικά ένα μαχητικό αεροσκάφος.
Σε ένα από τα βίντεο άγνωστης προέλευσης, μια μπάλα που εμφανίστηκε [αναδύθηκε] από το έδαφος εξετάζει κυριολεκτικά το εξωτερικό της καμπίνας ενός μεγάλου φορτηγού που ήταν σταθμευμένο κοντά στο κτίριο. Αργότερα, το UFO ανεβαίνει ψηλότερα και πετάει μακριά από το οπτικό πεδίο της κάμερας.
Ο πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου Chris Mellon χαρακτήρισε τη δημοσίευση των βίντεο ένα σημαντικό γεγονός που θα βοηθήσει το κοινό να καταλάβει πόσο διαδεδομένα είναι τα UFO στον κόσμο. Σύμφωνα με τον Mellon, το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ λαμβάνει έως και 100 μηνιαίες αναφορές ανά μήνα σχετικά με θεάσεις αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων.
Νωρίτερα, ο επικεφαλής της NASA, Μπιλ Νέλσον, είπε ότι η υπηρεσία θα δημιουργήσει μια υπηρεσία για τη μελέτη αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων.
14-9-23
Ο επικεφαλής της NASA έδωσε μια ομιλία παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα πολλών ετών εργασίας για την ανάλυση των δεδομένων που έχει στη διάθεσή της η κυβέρνηση των ΗΠΑ σχετικά με τα UFO. Σημείωσε ότι ο οργανισμός θα δημιουργήσει ένα τμήμα για τη μελέτη άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων, καθώς δεν μπορεί να εξηγήσει τη φύση της προέλευσής τους. Το προσωπικό της θα αναπτύξει και θα παρακολουθεί το έργο της NASA για τη μελέτη αγνώστων ανώμαλων φαινομένων (UNP), θα αλληλεπιδράσει με άλλους Αμερικανούς αξιωματούχους και θα χρησιμοποιήσει τεχνητή νοημοσύνη για τη μελέτη αγνώστων αντικειμένων. Η υπηρεσία δεν θα κρύψει τη διαδικασία, πρόσθεσε ο Νέλσον.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της NASA, πιστεύει ότι οι επιστήμονες θα ανακαλύψουν μια μέρα έναν πλανήτη στο σύμπαν όπου υπάρχει ζωή.
Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος ουφολόγος Jaime Maussan έφερε δύο μούμιες στο Μεξικανικό Κογκρέσο, οι οποίες, σύμφωνα με τον ίδιο, ανήκουν σε εξωγήινους από το διάστημα.
======
Μυστική χωματερή UFO της κυβέρνησης: Η ασφάλεια των συνόρων απελευθερώνει αθόρυβα δόση 10 βίντεο μυστηριώδους «σκάφους» που στροβιλίζεται γύρω από τον ουρανό των ΗΠΑ - καθώς πρώην αξιωματικός πληροφοριών λέει ότι αποτελούν ΑΠΕΙΛΗ
Η Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ εκπλήρωσε αθόρυβα ένα αίτημα UFO FOIA
Η κυκλοφορία της CBP περιλαμβάνει 10 βίντεο «σχετικά με το αγνώστου ταυτότητας εναέριο φαινόμενο»
Η μυστηριώδης κυκλοφορία περιλαμβάνει επίσης 389 σελίδες μερικώς επεξεργασμένων αρχείων
Μια σειρά από βίντεο UFO - συμπεριλαμβανομένου υλικού που δεν έχει ξαναδεί ποτέ - έχει κυκλοφορήσει ήσυχα από τις ομοσπονδιακές αρχές επιβολής του νόμου.
Η Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ, η υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για την απομάκρυνση των τρομοκρατών και των όπλων τους από τη χώρα, ανέβασε 10 βίντεο που φαίνεται να δείχνουν σκάφη να κινούνται με περίεργους τρόπους στους ουρανούς μας.
Τα βίντεο κυκλοφόρησαν στις 9 Αυγούστου χωρίς προειδοποίηση, ένα δελτίο τύπου ή πολλά με τον τρόπο του πλαισίου, μόνο για να ανακαλυφθούν από τους λάτρεις των UFO και τα διαδικτυακά λαγωνικά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.
Τα βίντεο καταγράφουν ένα μαχητικό αεροσκάφος που καταδιώκεται από μια προφανώς μπερδεμένη ιπτάμενη σφαίρα, καθώς και κάτι που φαίνεται να είναι ένα αιωρόπτερο με έλικα και μια ακόμη προφανή πλωτή σφαίρα, που αιωρείται αυτή τη φορά κοντά σε ένα σταθμευμένο φορτηγό 16 τροχών.
Αλλά η αινιγματική φύση της πτώσης - η οποία προσέφερε λίγες λεπτομέρειες σχετικά με τους χρόνους και τις τοποθεσίες αυτών των θεάσεων, καθώς και περισσότερες από μερικές σαρωτικές αναδιατυπώσεις - έχει αφήσει περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις.
Η αθόρυβη πτώση του βίντεο ακολουθεί τις αυξανόμενες εντάσεις στους διαδρόμους της εξουσίας στην Ουάσιγκτον σχετικά με το κάποτε ταμπού θέμα των UFO.
Ανοιχτές ακροάσεις στο Κογκρέσο, ομοσπονδιακή νομοθεσία και ακόμη και ολοκαίνουργια κυβερνητικά γραφεία έχουν πλέον αφιερωθεί ανοιχτά στη διερεύνηση αυτών των εναέριων μυστηρίων, με τουλάχιστον έναν πρώην ανώτερο αξιωματούχο των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ να αποκαλεί τις παράξενες θεάσεις «ζήτημα εθνικής ασφάλειας».
Τα βίντεο κυκλοφόρησαν σε ειδικό ιστότοπο για αρχεία υπηρεσιών που δημοσιοποιήθηκαν μέσω αιτημάτων βάσει του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης των ΗΠΑ (FOIA).
Αλλά ίσως το πιο σημαντικό, η απελευθέρωση επιβεβαιώνει, τουλάχιστον σιωπηρά, την αλήθεια ενός θερμικού βίντεο UFO του 2013 που διέρρευσε σε ερευνητές UFO το 2015.
Για πρώτη φορά μετά από αυτή τη διαρροή, το βίντεο UFO της 25ης Απριλίου 2013 στην Aguadilla του Πουέρτο Ρίκο που ερευνήθηκε για πρώτη φορά από τον Επιστημονικό Συνασπισμό για Μελέτες UAP έχει πλέον επιβεβαιωθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ως πραγματικά άγνωστο.
Ερωτηθείς από το NBC News, ο Chris Mellon, πρώην αξιωματούχος του υπουργού Άμυνας για τις Υπηρεσίες Πληροφοριών, περιέγραψε την απελευθέρωση ως «πολύ σημαντική».
«Αυτό θα βοηθήσει το κοινό να καταλάβει τι αντιμετωπίζει το στρατιωτικό προσωπικό μας σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Mellon.
Περισσότερα--
https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-12550205/New-ufo-videos-released-government.html?ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&ito=1490

Δεν υπάρχουν σχόλια: