Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Οι δύο εξωγήινες μούμιες στο Μεξικανικό Κογκρέσο θεωρούνται «η πιο σημαντική ανακάλυψη του 21ου αιώνα». Jaime Maussan--η «Μαρία» που ήταν έγκυος, θα μπορούσε να είναι ένα «υβρίδιο» ανάμεσα σε ανθρώπινη και εξωγήινη φυλή.


14 σεπτ. 2023
Την Τρίτη 12-9-23, το Μεξικανικό Κογκρέσο πραγματοποίησε ακροάσεις σχετικά με το θέμα των UFO και της εξωγήινης παρουσίας. Η ακρόαση ξεκίνησε με μια αίσθηση που συζητείται τώρα από όλα τα μέσα ενημέρωσης του κόσμου - ο Jaime Maussan (ερευνητής UFO), έφερε στην αίθουσα του Κογκρέσου δύο εξωγήινες μούμιες και τις έδειξε.
Είναι περίεργο ότι τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης έδωσαν προσοχή σε αυτές τις μούμιες που βρέθηκαν στο Περού (κοντά στο οροπέδιο Nazca) το 2017, μόνο μετά από μια επίδειξη στο Κογκρέσο, αφού ο Jaime προσπαθεί εδώ και αρκετά χρόνια να μεταφέρει στον κόσμο το γεγονός ότι, τη Γη επισκέφθηκαν εξωγήινα όντα.
Τώρα, αφού οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγνώρισαν την ύπαρξη UFO και το θέμα των εξωγήινων αφαιρέθηκε από την ταμπέλα "απαγόρευση, γελοιοποίηση, δυσφήμιση", τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης γράφουν σοβαρά για αυτές τις μούμιες, αλλά πρόσφατα όλα ήταν εντελώς διαφορετικά.
Από την αρχή, οι επιστήμονες και τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης διεξήγαγαν μια εκτεταμένη εκστρατεία για να δυσφημίσουν και να γελοιοποιήσουν αυτές τις μούμιες. Ονομάζονταν ψεύτικα, "χυτευμένα [φτιαγμένα] από το δέρμα σαύρας και τα υπολείμματα ενός πιθήκου". Η επιστήμη, μια τέτοια επιστήμη, είναι σαν ένας ανεμοδείκτης στον πολιτικό άνεμο, όπου φυσούν οι δυνάμεις, εκεί ορμάει η «επιστήμη».
Από τότε, έχει διεξαχθεί τεράστια έρευνα σε αυτά τα σώματα, έχει παρουσιαστεί ένας τεράστιος αριθμός αποδεικτικών στοιχείων ότι τα σώματα είναι γνήσια, αλλά η επιστήμη, ως συνήθως, προτίμησε να γελοιοποιήσει και αδιακρίτως, χωρίς στοιχεία κατηγορούν τον Jaime για πλαστογραφία.[απομίμηση]
Αυτές οι μούμιες, τουλάχιστον από 1000 έως 1800 ετών, είναι μικρού μεγέθους, μοιάζουν με αυτό που συνήθως περιγράφεται ως «γκρίζοι» εξωγήινοι, έχουν επιμήκη κρανία (τώρα είναι σαφές γιατί οι αρχαίοι άνθρωποι επιμήκυναν τεχνητά τα κρανία των παιδιών - για να φαίνονται όπως οι «Θεοί»), υπάρχουν μεταλλικά εμφυτεύματα στα σώματα.
Η ιστορία των μυστηριωδών μούμιων που ανακαλύφθηκαν στην περιοχή του οροπεδίου Nazca Plateau του Περού ξεκίνησε με τους επιστήμονες να γελοιοποιούν αυτά τα μη ανθρώπινα λείψανα και τελείωσε με τους επιστήμονες να αποκαλούν τώρα την ανακάλυψη αυτών των μούμιων «την πιο σημαντική ανακάλυψη του 21ου αιώνα».
Οι εξετάσεις [δοκιμές] DNA και η χρονολόγηση αυτών των μούμιων με άνθρακα έδειξαν ότι οι μούμιες έχουν 98,5% DNA «ανθρώπινο» και 1,5% «άγνωστο DNA».
Η μελέτη διαπίστωσε ότι μία από τις μούμιες, στην οποία δόθηκε το όνομα "Μαρία", είχε τρία δάχτυλα στα χέρια της και ένα επίμηκες κεφάλι, μακριους κυνόδοντες, μεγάλα μάτια, χωρίς αυτιά και τώρα οι επιστήμονες λένε ότι αυτό το σώμα του αρχαίου πλάσματος είναι μια πρώιμη και προηγουμένως άγνωστη έκδοση του ανθρώπου. Η «Μαρία» θα μπορούσε να είναι ένα «υβρίδιο» ανάμεσα σε ανθρώπινη και εξωγήινη φυλή.
Η μελέτη επιβεβαίωσε ότι το σώμα είναι γνήσιο - η «Μαρία» έχει όλα τα εσωτερικά όργανα, το δέρμα διατηρείται αρκετά καλά και μπορείτε ακόμη και μπορούν ακόμη και να ληφθούν δακτυλικά αποτυπώματα από τα χέρια της.
Ο Jaime Maussan σε ακρόαση του Κογκρέσου ορκίστηκε ότι τα πτώματα παρουσιάζονται όπως βρέθηκαν, τα σώματα είναι γνήσια και δεν έχουν υποβληθεί σε καμία χειραγώγηση.[ δεν είχαν παραβιαστεί με κανέναν τρόπο].
Κατά τη διάρκεια της ακρόασης της Τρίτης, ο José de Jesus Salce Benitez, ιατροδικαστής και στρατιωτικός γιατρός έδωσε στο Κογκρέσο σαρώσεις των υποτιθέμενων εξωγήινων σωμάτων. Το συμπέρασμά του: «Επιβεβαιώνω ότι δεν έγιναν απολύτως καμία προσθήκη σε αυτά τα σώματα και οι σαρώσεις έδειξαν ότι αυτά τα σώματα εξελίχθηκαν φυσικά ως ένας ενιαίος οργανισμός με λειτουργική ανατομία».
Κάποιος μπορεί μόνο να μαντέψει αν αυτοί οι εξωγήινοι ήταν υβρίδια ή όχι, αλλά μία από τις μούμιες του γυναικείου φύλου ... ήταν έγκυος. Είναι αλήθεια ότι η διαδικασία είναι ριζικά διαφορετική από την ανθρώπινη εγκυμοσύνη και την κύηση γενικά. Αυγά βρέθηκαν μέσα στον εξωγήινο κατά τη διάρκεια μιας σάρωσης.
Εκτός από τα ίδια τα ξένα [εξωγήινα] σώματα, τα εμφυτεύματα που βρέθηκαν σε αυτά παρουσιάζουν ενδιαφέρον.- Μεταλλικό εμφύτευμα - 85% χαλκός ((Αντιστοιχεί στην τυπική σύνθεση για αντικείμενα της προκολομβιανής περιόδου)
- Μεταλλικό εμφύτευμα δακτυλίου [δαχτυλίδι]ενός χεριού με τρία δάχτυλα 78% σίδηρος, 16% χρώμιο, 5% άνθρακας (Δεν αντιστοιχεί στο αντικείμενο της προκολομβιανής περιόδου: πολιτισμοί που δεν έχουν κατακτήσει την εξόρυξη και τη λειτουργία του σιδήρου.)
- Μεταλλικό εμφύτευμα στο βραχίονα [μπράτσο] 60% χρυσός, 30% ασήμι, 10% χαλκός (Ένα χαρακτηριστικό κράμα αντικειμένων της προκολομβιανής εποχής - tumbaga.)
- Μεταλλικό εμφύτευμα στο μηρό [στο ισχίο] 50% ασήμι, 25% χαλκός (Αντιστοιχεί στην τυπική σύνθεση για αντικείμενα της προκολομβιανής περιόδου)
- Σταυροειδές [σε σχήμα σταυρού ] εμφύτευμα 73% χρυσός, 18% χαλκός, 7% ασήμι (Χαρακτηριστικό κράμα αντικειμένων της προκολομβιανής εποχής - tumbaga.)
Τώρα, μετά την επίσημη παρουσίαση αυτών των μούμιων στο Μεξικανικό Κογκρέσο, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι η μελέτη τους θα ληφθεί [διεξαχθεί ] σε επίσημο επίπεδο και θα παρουσιάσει στον κόσμο εξαντλητικές [ολοκληρωμένες] αποδείξεις ότι αυτά τα σώματα δεν είναι μόνο γνήσια, αλλά είναι είτε υβρίδια που εκτρέφονται από μια εξωγήινη φυλή είτε από εκπροσώπους των ίδιων των εξωγήινων.
Στον ιστότοπο του Jaime Mossan, από την ανακάλυψη των μούμιων, δημοσιεύονται τακτικά τα αποτελέσματα της έρευνας σε αυτά τα σώματα,
συμπεριλαμβανομένης της σάρωσης, της ανάλυσης DNA κ.λπ., κ.λπ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μελετήσουν μόνοι τους τα υλικά που έχουν αποκτηθεί με την πάροδο των ετών από την ανακάλυψη εξωγήινων μούμιων (σύνδεσμος προς αυτό https://www.the-alien-project.com/en/mummies-of-nasca-results/ ).
«Εξωγήινοι από το Μεξικό»
Αναλυτικό βίντεο του «εξωγήινου σώματος», ενός από τα πτώματα που παρουσιάστηκε πρόσφατα σε ακρόαση στο Μεξικανικό Κογκρέσο.
============
το σχετικό μας βίντεο
https://rumble.com/v3ibrw4--21-.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: