Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Καραϊβική: Ένα hotspot μυστηριωδών USOs

The Caribbean: A Hotspot of Mysterious USOs
22 Σεπτεμβρίου 2023


Πρόσφατα, το Γραφείο επίλυσης ανωμαλιών σε όλους τους τομείς (AARO) κυκλοφόρησε έναν χάρτη των hotspot UAP. Ενώ η ιδέα ενός τέτοιου χάρτη είναι αξιέπαινη, τα δεδομένα AARO δεν παρέχουν σχεδόν επαρκή ποσότητα δεδομένων για να γίνει ένας τέτοιος προσδιορισμός.
Κάτι που αγνοείται εντελώς στη δημόσια συζήτηση για το φαινόμενο των UFO και παραμένει σε μεγάλο βαθμό ανεπιβεβαίωτο από επίσημες κυβερνητικές πηγές είναι τα αντικείμενα που παρατηρούνται τακτικά κάτω από την επιφάνεια των ωκεανών, των λιμνών και άλλων υδάτινων μαζών που παρουσιάζουν συμπεριφορές ή χαρακτηριστικά που αψηφούν τη συμβατική εξήγηση.

Αυτά τα αντικείμενα, που ονομάζονται USOs, είναι παρόμοια με τα UFO: Τα USO συχνά συγκρίνονται με UFO επειδή είναι συνήθως αντικείμενα που κινούνται μέσα στο νερό με μεγάλη ταχύτητα, ευκινησία ή με τρόπο που δεν συνάδει με τη γνωστή ανθρωπογενή τεχνολογία .

Συχνά αναφέρεται ότι λάμπουν ή εκπέμπουν περίεργα φώτα όταν παρατηρούνται υποβρύχια.

Οι θεωρίες σχετικά με την προέλευση και τη φύση των υποχρεώσεων καθολικής υπηρεσίας ποικίλλουν ευρέως. Κάποιοι εικάζουν ότι είναι εξωγήινης προέλευσης, υποδηλώνοντας πιθανώς την παρουσία εξωγήινων υποβρύχιων βάσεων.

Άλλοι ισχυρίζονται ότι είναι μυστική στρατιωτική τεχνολογία.

USOs έχουν αναφερθεί σε ωκεανούς σε όλο τον κόσμο, αλλά σε ορισμένες περιοχές, όπως το Τρίγωνο των Βερμούδων στον Ατλαντικό Ωκεανό και την Τάφρο του Πουέρτο Ρίκο, παρατηρήσεις USO εμφανίστηκαν πιο συχνά όταν μελετήσαμε το φαινόμενο αγνώστων καταδυτικών αντικειμένων που αναπτύξαμε .

Κάποια πραγματικά δεδομένα και βλέπουμε ότι ένα προφανές hotspot δραστηριότητας της USO, ίσως η κορυφαία τοποθεσία στον κόσμο, είναι η περιοχή του Πουέρτο Ρίκο/Καραϊβικής.

Στο επόμενο βίντεο, ο ιστορικός Richard Dolan συζητά αρκετές περιπτώσεις από την περιοχή.
Δεν υπάρχουν σχόλια: