Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Τεράστια χαλαζόπτωση στο Τέξας των ΗΠΑ. Δεκάδες αυτοκίνητα καταστράφηκαν

Δεκάδες αυτοκίνητα καταστράφηκαν στο Τέξας των ΗΠΑ! Μια τεράστια χαλαζόπτωση μαίνεται στο Όστιν
Τι νύχτα για τμήματα του μετρό του Όστιν και άλλα σε όλο το κεντρικό Τέξας.
Μεγάλο χαλάζι έπεσε σε τμήματα του κεντρικού Τέξας το βράδυ της Κυριακής, καθώς ισχυρές καταιγίδες κινήθηκαν στην περιοχή. Μια σοβαρή καταιγίδα κινήθηκε μέσα από το Georgetown, το Round Rock και μέσα από το υπόλοιπο μετρό παράγοντας χαλάζι μεγέθους μπέιζμπολ κατά καιρούς. Πολυάριθμες αναφορές για ζημιές σε σπίτια και οχήματα λόγω του μεγάλου χαλαζιού.
Ισχυρές καταιγίδες με μεγάλο χαλάζι και καταστροφικούς ανέμους συνεχίζουν να κινούνται στην περιοχή. Μεγάλο έως πολύ μεγάλο χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι εξακολουθούν να είναι οι κύριες απειλές. Επιπλέον, πολλά μέρη του Βόρειου Τέξας, συμπεριλαμβανομένων των κομητειών Ντάλας και Τάραντ, απειλούνταν από σοβαρές καταιγίδες το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στο Φορτ Γουόρθ.
=======================
Λόγω της τροπικής καταιγίδας Οφηλία, τρεις πολιτείες των ΗΠΑ κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης
23-3-23  Η τροπική καταιγίδα Οφηλία αναμένεται να φτάσει στην ακτή της Βόρειας Καρολίνας σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα να κηρυχθούν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στη Βόρεια Καρολίνα, τη Βιρτζίνια και το Μέριλαντ, ανακοίνωσε το Κέντρο Τυφώνων των ΗΠΑ.
=============
19-9-23
Ένα διπλό ουράνιο τόξο εκτείνεται από το κάτω Μανχάταν μέχρι το Upper West Side καθώς ο ήλιος δύει στη Νέα Υόρκη,


Δεν υπάρχουν σχόλια: