Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Μυστηριώδη UFO παρατηρήθηκαν στον ουρανό πάνω από το Κρασνογιάρσκ

Μυστηριώδη UFO παρατηρήθηκαν στον ουρανό πάνω από το Κρασνογιάρσκ
18.09.2023

Οι κάτοικοι του Κρασνογιάρσκ είδαν κάτι μυστηριώδες και συναρπαστικό: αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα ή, όπως ονομάζονται, UFO, εμφανίστηκαν στον ουρανό πάνω από αυτή την πόλη της Σιβηρίας. Είναι περίεργο το γεγονός ότι ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες μπόρεσε να συλλάβει αυτά τα μυστηριώδη φαινόμενα.
Ο επαγγελματίας φωτογράφος Alexander Gorbunov  [Αλεξάντερ Γκορμπούνοφ] ήταν μάρτυρας αυτού του ασυνήθιστου γεγονότος και ήταν σε θέση να συλλάβει ένα UFO στην κάμερά του. Ο Gorbunov μοιράστηκε τις εντυπώσεις του με τους ανταποκριτές του "MK in Krasnoyarsk" και μίλησε για το περιστατικό που τον ενθουσίασε.
Ισχυρίζεται ότι το βίντεο δείχνει αντικείμενα, ένα από τα οποία μοιάζει πολύ με τον διάσημο ιπτάμενο δίσκο από ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Επιπλέον, στις φωτογραφίες μπορείτε επίσης να δείτε πολλά σφαιρικά αντικείμενα που κινούνται στον ουρανό παράλληλα με τη μυστηριώδη "πλάκα".

Φωτογραφίες από UFO πάνω από το Κρασνογιάρσκ
Ο Gorbunov ισχυρίζεται ότι ο εξοπλισμός του δεν είναι στην πραγματικότητα ελαττωματικός και ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν χρησιμοποιώντας κάμερα 8K. Επιπλέον, τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος να θεωρηθεί αυτό το φαινόμενο ως τεχνική δυσλειτουργία, καθώς οι εικόνες δείχνουν πώς το φως του ήλιου αντανακλάται από άγνωστα αντικείμενα.
«Ενώ έκανα μια φωτογράφιση, ανακάλυψα τυχαία ένα παράξενο αντικείμενο στον ουρανό. Αφού εκτίμησα το μέγεθός του, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είχε μήκος περίπου 10 μέτρα και κινήθηκε σε υψόμετρο περίπου 500 μέτρων. Έμοιαζε με πραγματικό ιπτάμενο δίσκο. Παρατήρησα επίσης σφαιρικά αντικείμενα στον ουρανό. Όταν το συζήτησα με έναν φίλο μου, εργαζόμενο στο μετεωρολογικό σταθμό, είπε ότι δεν θα μπορούσε να είναι μετεωρολογικά μπαλόνια. Τείνουν να τρέχουν [συνήθως εκτοξεύονται] δύο κάθε φορά και διαφέρουν στο χρώμα. Αυτό το μυστηριώδες γεγονός θέτει υπό αμφισβήτηση ακόμη και τις πιο δύσπιστες υποθέσεις», δήλωσε ο φωτογράφος.
Ο Alexander Gorbunov δεν έχει σταματήσει ακόμη την έρευνα και δεν αποκλείει ότι αυτά μπορεί να είναι μυστικά αντικείμενα ή φαινόμενα που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και έρευνα.
https://kras.mk.ru/science/2023/09/15/nlo-zametili-v-nebe-nad-krasnoyarskom-v-rayone-nikolaevskoy-sopki.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: