Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Θα χρησιμοποιηθούν ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ κατά της ανθρωπότητας για να προωθηθεί η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ;

 Καταπληκτικά πλάνα! – Θα χρησιμοποιηθούν ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ κατά της ανθρωπότητας για να προωθηθεί η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ;

 31 Αυγούστου 2023

Σημείωση: Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με την ύπαρξη DEW (ενεργειακά όπλα), μπορείτε να βρείτε εκρηκτικές πληροφορίες σχετικά με τη μυστική τεχνολογία που εισήχθη στο mainstream πριν από πολλά χρόνια σε αυτό το νόμιμο άρθρο από το 2018 . 

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει απίστευτες σκηνές που γυρίστηκαν κατά τη διάρκεια των δολοφονικών πυρκαγιών στη Λάχαινα. Το δεύτερο μέρος δείχνει κτίρια στο Kenner της Λουιζιάνα που πυρπολήθηκαν με παρόμοιο τρόπο. (Αρχική αναφορά Kenner, Λουιζιάνα: Δεκέμβριος 2018, WDSU News - NBC )

Μεταγραφή: 0:00: Ναι. 0:03 Τρελός. 0:05: Τρελός. 0:05: Είδε κανείς πώς ήρθε ακριβώς απέναντι; 0:19: Όλα; 0:20: Φυσάει, μετά πνέει κεραυνός και νομίζω ότι αυτό συμβαίνει όταν ένα δέντρο πέφτει σε μια γραμμή ηλεκτρικού ρεύματος και σβήνει το ρεύμα. 0:27: Η γεννήτρια μας ξεκινά, η κάμερα ανάβει ξανά και μετά καίγεται το δάσος.

Το 2017, ένας άνδρας κινηματογράφησε ένα δέντρο να καίγεται από μέσα (από το εσωτερικό)  στη δολοφονική πυρκαγιά στην κομητεία Sonoma της Καλιφόρνια, «δασική πυρκαγιά». Παρόμοιες σκηνές γυρίστηκαν κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στην Ελλάδα. (Δείτε  TikTok )

Στοιχεία ενεργειακών όπλων στο Μάουι; Κρίνετε μόνοι σας!

Το εναλλακτικό ειδησεογραφικό portal   Before It's News αναφέρει: Για μένα, η συμπεριφορά των «αρχών» κατά τη διάρκεια και μετά τις πυρκαγιές είναι ακόμη χειρότερη από τα φυσικά στοιχεία.(από τις φυσικές αποδείξεις) Από το μπλοκάρισμα (αποκλεισμό) των οδών διαφυγής, το κλείσιμο(απενεργοποίηση) του νερού και την άρνηση οποιασδήποτε προειδοποίησης, μέχρι την άρνηση παροχής βοήθειας, την κατασκευή τείχους και την απαγόρευση όλων των μέσων ενημέρωσης ή των drones. Οι αθώοι άνθρωποι δεν κάνουν τέτοια πράγματα.

Συνέβη τόσο γρήγορα που ένα ζωντανό ζώο δεν μπορούσε να ξεφύγει και με κάποιο τρόπο η γούνα του είναι ακόμα ανέπαφη (άθικτη) πάνω από τις μεταλλικές λακκούβες. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτή την απίστευτη κατάσταση;

Μετά την πυρκαγιά (το 2018), οι αρχές δεν μας άφησαν να επιστρέψουμε στον Παράδεισο για πάνω από τρεις εβδομάδες. Στρατιωτικό προσωπικό και αστυνομία έξω από την πόλη είχαν στήσει οδοφράγματα σε κάθε διαδρομή προς τον Παράδεισο. Οι αρχές μου είπαν πολλές φορές ότι θα με συλλάβουν αν με έπιαναν να περπατάω μέχρι το σπίτι μου. Οι μόνοι άνθρωποι που μπήκαν με επιτυχία στον Παράδεισο αυτή τη στιγμή ήταν οι πλιατσικολόγοι, τα μέσα ενημέρωσης και η κυβέρνηση. Κατά τη διάρκεια της νύχτας (εν μία νυκτί) οι τιμές για ρούχα, τρόφιμα και είδη περιποίησης στο Chico αυξήθηκαν κατά  300% έως 400%. Οι τιμές των κατοικιών επίσης αυξήθηκαν σημαντικά. Η εκτίναξη των τιμών ήταν καταστροφική και οι αρνητικές συνέπειες εξακολουθούν να είναι σαφώς αισθητές (εμφανείς) πέντε χρόνια αργότερα. Οι λογαριασμοί μας για το ρεύμα είναι τώρα τρεις φορές πιο ακριβοί από ό,τι πριν από πέντε χρόνια.

Εδώ είναι το ερώτημα στο μυαλό όλων: Γιατί έκλεισε το γήπεδο γκολφ Skyway δύο εβδομάδες πριν από την πυρκαγιά και χτίστηκε μια τεράστια αποθήκη PG&E που φωτιζόταν σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο όλη τη νύχτα; Γιατί χτίστηκε η κύρια βάση για τον καθαρισμό και τους εργάτες της PG&E δύο εβδομάδες πριν από την πυρκαγιά;

Συμπτωματικά, η PG&E (Pacific Gas and Electric) διπλασίασε τα ετήσια κέρδη της από το 2018-2019 και έκτοτε σημειώνει νέο ρεκόρ κερδών κάθε χρόνο. Ενδιαφέρον! Η εταιρεία που ευθύνεται για το 65% των 25 πιο καταστροφικών δασικών πυρκαγιών στην ιστορία της Καλιφόρνια έχει σημειώσει κέρδη ρεκόρ από τότε που προκάλεσε την πιο θανατηφόρα και πιο καταστροφική πυρκαγιά στην ιστορία της Καλιφόρνια. Συμπτωματικά, μετά την υπογραφή ενός συμβολαίου που έδινε στην PG&E 21 δισεκατομμύρια δολάρια, ο κυβερνήτης Newsom μπόρεσε να αντέξει οικονομικά μια έπαυλη 4,2 εκατομμυρίων δολαρίων στο Σαν Φρανσίσκο με ετήσιο μισθό 190.000 δολάρια. Είναι αστείο!

Καλή τύχη, Μάουι. Υποθέτω ότι έχετε να κάνετε με μια παρόμοια διαφθορά. Θα πρέπει να σας προειδοποιήσω όλους, είναι βάναυσο. Η φωτιά είναι ένα πράγμα. Αυτό που συνέβη στα χρόνια που ακολούθησαν δεν ήταν τίποτα λιγότερο από καθαρό κακό.

Το αλουμίνιο έχει σημείο τήξης περίπου 660°C (1220°F), ενώ το σημείο τήξης του γυαλιού αυτοκινήτων που χρησιμοποιείται στα παράθυρα αυτοκινήτων είναι συνήθως 760-870°C (1400-1600°F). Για να υγροποιηθεί το αλουμίνιο και να λιώσουν τα παράθυρα του αυτοκινήτου, το αυτοκίνητο θα πρέπει να εκτεθεί σε θερμοκρασίες που είναι στο ή πάνω από το αντίστοιχο σημείο τήξης, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές οι θερμοκρασίες είναι σημαντικά υψηλότερες από τις θερμοκρασίες που εμφανίζονται συνήθως ακόμη και σε μεγάλες πυρκαγιές . Οι συνθήκες που απαιτούνται για την επίτευξη τέτοιων ακραίων θερμοκρασιών είναι εξαιρετικές και όχι συνηθισμένες στην πράξη.

Ανασκόπηση: Θα χρησιμοποιηθούν όπλα λέιζερ και ενέργειας κατά της ανθρωπότητας;

Το 2019, το Humans Are Free ανέφερε : Τα DEW (Directed Energy Weapons) δεν είναι πλέον απλώς μια θεωρία συνωμοσίας. Τους τελευταίους μήνες υπήρξαν ορισμένα περιστατικά στις Ηνωμένες Πολιτείες στα οποία χρησιμοποιήθηκαν ανοιχτά DEW, όπλα λέιζερ και πιθανώς άλλα ενεργειακά όπλα υψηλής τεχνολογίας εναντίον του αμερικανικού λαού.

Τόσο οι λεγόμενες "πυρκαγιές" στη Santa Rosa (2017) και το Paradise (2018) στην Καλιφόρνια δείχνουν τα δακτυλικά αποτυπώματα των DEWs, με φαινομενικά ακατόρθωτα σενάρια κατοικιών, δέντρων, φυτών και ακόμη και γραμματοκιβωτίων να παραμένουν αλώβητα, ενώ τα γειτονικά σπίτια και οι φράχτες ισοπεδώθηκαν εντελώς.

Για όσους παρακολουθούν τα εγκλήματα των παγκοσμιοποιητών, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η χρήση αυτών των όπλων συνδέεται με τη βαθιά απαίσια ατζέντα του ΟΗΕ 2030.

Ακόμα από το βίντεο στην εισαγωγή - Πηγή: WDSU News

(Ένας λόγος που οι παγκοσμιοποιητές μπορούν να ξεφύγουν από τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι απλώς αγνοούν την πραγματική κατάσταση της τεχνολογίας.)

Πυρκαγιές DEW, όχι δασικές πυρκαγιές

Η σαφής ένδειξη ότι χρησιμοποιήθηκαν DEW στη Σάντα Ρόζα και τον Παράδεισο είναι ο τρόπος με τον οποίο κάηκαν ορισμένα σπίτια κατά μήκος των (γραμμών ιδιοκτησίας) ιδιοκτησιών. Κάποια σπίτια ήταν ανέπαφα, με φρέσκα φρούτα και λαχανικά έξω από την πόρτα ή πορτοκαλιές στον κήπο, δίπλα σε σπίτια που είχαν ισοπεδωθεί.

Αυτές οι «πυρκαγιές» άφησαν ανέγγιχτα γραμματοκιβώτια, φυτά, μπροστινές αυλές, αυλές, ευκάλυπτους και άλλα πολύ εύφλεκτα πράγματα, ενώ ορισμένα σπίτια, γειτονιές και περιοχές ήταν κατά κάποιο τρόπο τακτοποιημένα και τέλεια στοχευμένα. Είναι αυτές οι πιο επιλεκτικές «πυρκαγιές» στην αμερικανική ιστορία;

Πώς μπορεί ένα σπίτι να καεί ολοσχερώς ενώ όλα τα σπίτια εκατέρωθεν παραμένουν εντελώς άθικτα; Οι δασικές πυρκαγιές προφανώς δεν κάνουν κάτι τέτοιο. Μερικοί άνθρωποι σκοτώθηκαν φρικτά στα αυτοκίνητά τους. Υπήρξαν αναφορές ότι έως και 50.000 άνθρωποι αγνοούνται ή πέθαναν!

Δείτε αυτές τις εικόνες:

Η πιο επιλεκτική «δασική πυρκαγιά» στην ιστορία

 Πρέπει να την αποκαλείτε «δασική πυρκαγιά» ακόμα κι αν το δάσος δεν καίγεται;Πρέπει να πετούσαν πολλά χόβολα (κάρβουνα) τριγύρω
Υγροποιημένο αλουμίνιο!
Αρπαγή γης, δασικές πυρκαγιές και σύνδεση με την Ατζέντα του ΟΗΕ 2030.  Η Ατζέντα 2030 (πρώην Ατζέντα 21 ) είναι η ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών που στοχεύει να συγκεντρώσει την κυβερνητική εξουσία σε μια παγκόσμια κυβέρνηση αφαιρώντας την από τα αυτόνομα έθνη του κόσμου.

Στην Καλιφόρνια, οι αξιωματούχοι της πόλης αποθαρρύνουν τις κατασκευές σε καμένες περιοχές, επειδή η περιοχή είναι πολύ επιρρεπής στις πυρκαγιές. Ταυτόχρονα, απαγορεύουν στους ανθρώπους την καλή διαχείριση των δασών.

Αυτό φαίνεται να είναι μια τεράστια αρπαγή γης. Το σχέδιο είναι για ανοιχτούς χώρους για τους κυβερνώντες (ανοιχτοί χώροι σχεδιάζονται για τους κυβερνήτες) και μικροσκοπικά, στοιβαγμένα διαμερίσματα για τις μάζες. Ναι, είναι σημαντικό να νοιαζόμαστε για το περιβάλλον, αλλά το πράσινο κίνημα έχει καταληφθεί.

Υπάρχει απώτερο κίνητρο στην παραχώρηση δικαιωμάτων σε άψυχα αντικείμενα όπως βράχοι και ποτάμια, μια τάση που παρατηρείται παγκοσμίως καθώς αποτελεί μέρος της παγκοσμιοποίησης που εφαρμόζεται μέσω του ΟΗΕ.

Δείτε το να συμβαίνει στη   Νέα Ζηλανδία ,  την Ινδία και τον Ισημερινό   Παραχωρώντας ανθρώπινα δικαιώματα σε μη ανθρώπινα αντικείμενα, οι συνωμότες του NWO σχεδιάζουν να υπονομεύσουν την κυριαρχία των ανθρώπων, διώχνοντάς τους από τα εδάφη τους και συσχετίζοντάς τους σε έξυπνες πόλεις 15 λεπτών.

Συμπέρασμα: («DEW») Κάντε την εργασία σας!

Όπως είπε κάποτε ο διεφθαρμένος και πιθανώς παιδόφιλος J. Edgar Hoover, ο μέσος πολίτης είναι ανάπηρος όταν έρχεται αντιμέτωπος με μια συνωμοσία τόσο τερατώδη που δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει.

Αν και το είπε αυτό αναφερόμενος στον κομμουνισμό, η ιδέα έχει ένα βαθύτερο νόημα. Είναι δύσκολο για τον μέσο πολίτη να αναγνωρίσει πότε τα DEW χρησιμοποιούνται ανοιχτά. Το πιστεύουν μόνο όταν το λένε τα παλιά μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, είναι ανοιχτό γεγονός ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει μακρά ιστορία πειραματισμών στους δικούς της ανθρώπους, π.χ. Για παράδειγμα, τα πειράματα σύφιλης Tuskegee της δεκαετίας του 1930, τα πειράματα της Γουατεμάλας της δεκαετίας του 1940 και τα πειράματα LSD της CIA τη δεκαετία του 1960. (Από την σκηνοθετημένη πανδημία του κορωνοϊού, τα ανθρώπινα πειράματα των παγκοσμιοποιητών έχουν φτάσει σε ένα νέο επίπεδο, το οποίο, δόξα τω Θεώ, απελευθερώνει όλο και περισσότερους ανθρώπους από τον βαθύ ύπνο.)

Οι πρόσφατες πυρκαγιές στο Paradise της Καλιφόρνια και στη Lahaina της Χαβάης αποκαλύπτουν ότι οι παγκοσμιοποιητές έχουν ένα μυστικό οπλοστάσιο όπλων που χρησιμοποιούν ανελέητα κατά της ανθρωπότητας. 

Υπάρχουν άφθονα στοιχεία ότι η κυβέρνηση χρησιμοποίησε DEW για να αποδεκατίσει την περιοχή, να καταστρέψει επιλεκτικά στόχους (ενώ αφήνει ανέπαφα άλλα παρακείμενα κτίρια και ακόμη και δάση) και για να διαπράξει μαζικές δολοφονίες. Όποιος έχει εκπαιδεύσει τον εαυτό του και έχει μελετήσει τα σκοτεινά -αλλά όχι μυστικά σχέδια- των παγκοσμιοποιητών θα αναγνωρίσει ότι οι περιγραφόμενες επιθέσεις στην ανθρωπότητα επιδιώκουν έναν πρωταρχικό στόχο: κλοπή (αρπαγή) γης μέσω προκλημένων φυσικών καταστροφών προκειμένου να ελέγξουν τους φυσικούς πόρους και να εξαναγκαστεί η ανθρωπότητα σε εξάρτηση από το κράτος.

πηγή 8-9-23

https://www.pravda-tv.com/2023/09/spektakulaeres-bildmaterial-werden-geheime-energiewaffen-gegen-die-menschheit-eingesetzt-um-den-great-reset-voranzutreiben/

https://legitim.ch/spektakulaeres-bildmaterial-werden-geheime-energiewaffen-gegen-die-menschheit-eingesetzt-um-den-great-reset-voranzutreiben/

Δεν υπάρχουν σχόλια: