Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Gotthard Base Tunnel--Σήραγγα Βάσης Gotthard: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για το μυστηριώδες κλείσιμο – τι δεν επιτρέπεται να γνωρίζει το κοινό;

Σήραγγα Βάσης Gotthard: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για το μυστηριώδες κλείσιμο – τι δεν επιτρέπεται να γνωρίζει το κοινό;

άρθρο του Frank Schwede

Στις αρχές Αυγούστου, ένα εμπορευματικό τρένο εκτροχιάστηκε στη σιδηροδρομική γραμμή της σήραγγας βάσης Gotthard. Μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα, ανακαλύφθηκε μια ρωγμή μήκους 25 μέτρων στην οροφή του σωλήνα της οδικής σήραγγας.

Ορισμένα τμήματα της οροφής λύθηκαν και έπεσαν στο δρόμο, οπότε η οδική σήραγγα που συνδέει την κεντρική Ελβετία με το νότιο καντόνι του Τιτσίνο έπρεπε να κλείσει για πέντε ημέρες. Είναι μια σειρά από ατυχείς περιστάσεις, μια σύμπτωση ή μήπως υπάρχουν περισσότερα στη σειρά των ατυχιών; Του Frank Schwede

Είναι περίεργο και κάποιοι δεν θέλουν πια να το αποκαλούν σύμπτωση. Ο γνωστός πλέον και δημοφιλής YouTuber Kai Brenner, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια σειρά από ενδιαφέροντα βίντεο σχετικά με τις περίεργες βλάβες στο τούνελ της βάσης Gotthard, δεν πιστεύει επίσης ότι ήταν σύμπτωση. Πρώτα όμως πρώτα.

Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, ένα εμπορευματικό τρένο εκτροχιάστηκε στη σιδηροδρομική γραμμή μήκους σχεδόν 57 χιλιομέτρων στη σήραγγα Βάσης του Γκότθαρντ. Από τότε, ο σωλήνας έχει κλείσει τουλάχιστον για τα διερχόμενα τρένα. Θα ανακατευθυνθείτε μέσω του πάσου, το οποίο θα προσθέσει 60 ολόκληρα λεπτά στον χρόνο ταξιδιού στο καντόνι του Τιτσίνο και στην Ιταλία σε αυτήν τη διαδρομή.

Οι εμπορευματικές αμαξοστοιχίες επιτρέπεται πλέον να περάσουν ξανά από τον σωλήνα της σήραγγας. Σύμφωνα με την SBB, συνολικά περίπου 100 εμπορευματικά τρένα μπορούν να ταξιδεύουν μέσω της βασικής σήραγγας την ημέρα. Ο οδικός σωλήνας της σήραγγας μήκους σχεδόν 17 χιλιομέτρων άνοιξε και πάλι στην κυκλοφορία αυτοκινήτων την περασμένη Παρασκευή μετά από σχεδόν πέντε ημέρες.

Ωστόσο, πολλά αναπάντητα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Γιατί η εμπορευματική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε παρά ένα τόσο εξελιγμένο σύστημα ασφαλείας που υποτίθεται ότι απέκλειε τέτοιου είδους ατυχήματα; Άλλωστε, το Gotthard Base Tunnel είναι ένα από τα ασφαλέστερα συστήματα σήραγγας στον κόσμο.

16 βαγόνια του τρένου ατυχήματος μπόρεσαν να ανακτηθούν μόνο με μεγάλη προσπάθεια. Το άμοιρο τρένο ταξίδευε βόρεια με 100 χιλιόμετρα την ώρα όταν ένα βαγόνι στη μέση του τρένου βγήκε από τη γραμμή. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το τρένο πρέπει να κύλησε για οκτώ χιλιόμετρα σε αυτή την κατάσταση.

Όταν τελικά πάτησε έναν διακόπτη, το πίσω μέρος του τρένου απομακρύνθηκε. Στη συνέχεια κύλησε στη διαδρομή σύνδεσης προς τον ανατολικό σωλήνα και χτύπησε σε έναν τοίχο που χωρίζει τους δύο σωλήνες.

Οι ειδικοί υποθέτουν ότι ο δίσκος του τροχού του εκτροχιασμένου φορτηγού βαγονιού έσπασε στη σήραγγα. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την πίστα που οδήγησε στο σπάσιμο του τροχού.

Ορισμένα από τα βαγόνια που ενεπλάκησαν στο ατύχημα υπέστησαν τόσο μεγάλες ζημιές που χρειάστηκε να αποσυναρμολογηθούν επί τόπου πριν μεταφερθούν. Τώρα περίπου οκτώ χιλιόμετρα τροχιάς και 20.000 στρωτήρες πρέπει να αντικατασταθούν στη σήραγγα. Αυτό σημαίνει ότι ο σωλήνας της σήραγγας δεν θα είναι ξανά διαθέσιμος για επιβατική κίνηση έως τις αρχές του 2024 το νωρίτερο.

Πρώτα ένα χαλασμένο όχημα, μετά μια ρωγμή στην οροφή

Μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα, ένα άλλο μυστηριώδες περιστατικό συνέβη στον σωλήνα της οδικής σήραγγας μήκους περίπου 17 χιλιομέτρων το απόγευμα της Κυριακής στις 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Αφού χάλασε ένα όχημα στον σωλήνα λίγο μετά τις 4 μ.μ., οι δυνάμεις ασφαλείας επί τόπου ανακάλυψαν ότι κομμάτια από σκυρόδεμα είχαν χαλαρώσει από την οροφή κοντά στην πύλη της βόρειας σήραγγας μέσα από μια ρωγμή μήκους 25 μέτρων και έπεσαν στο δρόμο.

Η σήραγγα έκλεισε αμέσως και προς τις δύο κατευθύνσεις. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τα οχήματα έπρεπε να στρίψουν μέσα στη σήραγγα· ένα λεωφορείο, το οποίο δεν μπορούσε να γυρίσει λόγω του μήκους του, έπρεπε να βγει από τον σωλήνα με όπισθεν.

Πώς προέκυψε η ρωγμή στην οροφή του τούνελ; Επί του παρόντος δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για αυτό. Ο Κάι Μπρένερ ανέφερε στο κανάλι του στο YouTube σε ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεό του σχετικά με το θέμα ότι πραγματοποιήθηκε μια λεγόμενη παράλληλη πτήση πάνω από την περιοχή της σήραγγας Γκότθαρντ πέντε ημέρες πριν ραγίσει η οροφή.

Ο λόγος για τέτοιες πτήσεις είναι, για παράδειγμα, ο εντοπισμός ρωγμών σε σωλήνες τηλεθέρμανσης ή η δημιουργία τρισδιάστατων προφίλ εδάφους ως μέρος πτήσεων ψηφιακής εικόνας. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι η περιοχή αναζητήθηκε για υπόγειες κατασκευές χρησιμοποιώντας έδαφος ή γεωραντάρ. Σε κάθε περίπτωση, είναι ενδιαφέρον ότι το μηχάνημα που χρησιμοποιήθηκε πάνω από τη σήραγγα Gotthard είχε στρατιωτική ταυτότητα.

Σύμφωνα με την έρευνα του Μπρένερ, ο λόγος της πτήσης θα μπορούσε να ήταν ένας σεισμός που σημειώθηκε στο Όμπερβαλντ στις 13 Αυγούστου σε βάθος 8,6 μέτρων με μέγεθος 2,1 Ρίχτερ.

Οι ειδικοί τώρα υποθέτουν επίσης ότι οι λεγόμενες ανακατανομές στρες στο βουνό ευθύνονται για τη ρωγμή του σωλήνα.

Οι μετατοπίσεις του στρες μπορεί να οφείλονται στον ελαφρύ τρόμο ή σε κατασκευαστικές εργασίες στον δεύτερο σωλήνα. Προληπτικά, οι εργασίες κατασκευής του δεύτερου σωλήνα ανεστάλησαν επ' αόριστον.

Ο Brenner πιστεύει επίσης ότι είναι πιθανό ότι το επίγειο ραντάρ χρησιμοποιήθηκε για την αναζήτηση υπόγειων κατασκευών. Ένας θεατής του είπε ότι πολλά συστήματα σπηλαίων που δεν είχαν ανακαλυφθεί στο παρελθόν εξακολουθούν να βρίσκονται κατά τη διάρκεια εργασιών κατασκευής σήραγγας στην Ελβετία.

Μυστικοί κώδικες και σατανική τελετή έναρξης

Σε ένα άλλο ενδιαφέρον βίντεο, ο Brenner αναφέρει ότι παρατήρησε επανειλημμένα τον αριθμό 17 όταν κοιτούσε τα πολλά άρθρα σχετικά με το κλείσιμο της σήραγγας.

Υπήρξαν αναφορές για κυκλοφοριακή συμφόρηση μήκους 17 χιλιομέτρων στον οδικό σωλήνα της σήραγγας μήκους 17 χιλιομέτρων, τον οποίο διέρχονται περίπου 17.000 οχήματα κάθε μέρα και ότι ο σωλήνας έκλεισε περίπου 17 φορές στο παρελθόν λόγω νυχτερινών εργασιών συντήρησης και ανακαίνισης. «Ο αριθμός 17 εμφανίζεται τρεις φορές μόνο σε ένα άρθρο του Focus», λέει ο Brenner.

Φυσικά, αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι σύμπτωση, αλλά αν δείτε την κωδικοποίηση σε σχέση με την τρομακτική τελετή έναρξης της βασικής σήραγγας την 1η Ιουνίου 2016, τότε μπορείτε εύκολα να κάνετε ηλίθιες σκέψεις.

Το επίκεντρο της τελετής έναρξης πριν από επτά χρόνια ήταν ένας κατσίκας, ο Μπαφομέτ ή Σατανάς, που βίωσε την ανάστασή του μετά το θάνατό του και μυήθηκε συμβολικά στην τεχνολογία της σύγχρονης κοινωνίας.

Οι δαιμονικοί θόρυβοι άνοιξαν ως δραματική συνοδεία. Τελικά, ο Κατσίκας ανακηρύχθηκε βασιλιάς του κόσμου από μια γυναίκα που υποτάχθηκε στον κερασφόρο άνδρα σε μια πράξη σχεδόν τελετουργικού πάθους.

Μια επίσημη δήλωση ανέφερε ότι η παράσταση περιελάμβανε μόνο χαρακτήρες και σκηνές από ελβετικούς θρύλους - αλλά υπάρχουν πολλά που υποδηλώνουν ότι αυτό το τεράστιο θέαμα, που σίγουρα πέρασε κάτω από το δέρμα πολλών καλεσμένων και το θυμόμαστε ακόμα καλά σήμερα, χρηματοδοτήθηκε από κορυφαίες προσωπικότητες του σατανικού κύκλους και οικήματα.

Οτιδήποτε κρύβεται πίσω από αυτή την ομολογουμένως ασυνήθιστη σειρά ατυχιών μπορεί πράγματι να είναι μια φυσική αιτία, αλλά μπορεί επίσης να είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο που το ευρύ κοινό δεν θα γνωρίζει επειδή δεν επιτρέπεται να γνωρίζει.

Τα λατρευόμενα πνεύματα και θεοί αντεπιτίθενται, θέλουν να ξαναπάρουν το βουνό; Όπως όλοι γνωρίζουμε, το βασίλειο των φαντασιώσεων είναι μεγάλο - αλλά θα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι για ένα γεγονός το αργότερο μετά το Corona:

Δεν υπάρχουν πια πραγματικές θεωρίες συνωμοσίας, επειδή οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης συνωμοτούσαν εναντίον του κοινού εδώ και λίγο καιρό.

Ο Κάι Μπρένερ παρατήρησε ιδιαίτερα την κωδικοποίηση. Δεν υπάρχει καμία άλλη εγκατάσταση στην Ελβετία που να συντηρείται τόσο εντατικά όσο η σήραγγα Gotthard. Και όμως δεν υπάρχει μόνο μία βλάβη, αλλά δύο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

πηγή 18-9-23

https://www.pravda-tv.com/2023/09/gotthard-basistunnel-was-ist-der-wahre-grund-der-mysterioesen-sperrungen-was-darf-die-oeffentlichkeit-nicht-erfahren-videos/

=================

Η Σήραγγα βάσης Γκόταρντ ή Γκοτάρντ (Gotthard Base Tunnel - GBT) είναι η μεγαλύτερη σήραγγα του κόσμου, μήκους 57,09 χιλιομέτρων. Η σήραγγα Γκόταρντ βρίσκεται στην Ελβετία, κάτω από τις Άλπεις και εξυπηρετεί τη σιδηροδρομική γραμμή Μιλάνου-Ζυρίχης. Η διάνοιξή της άνοιξε το 1996, η ολοκλήρωση της διάνοιξης έγινε το 2010 και η σήραγγα δόθηκε στην κυκλοφορία την 1η Ιουνίου 2016. Είναι μια από τις τρεις σήραγγες που βρίσκονται κάτω από την οροσειρά Σαιν Γκοτάρντ (Saint-Gotthard Massif). Οι άλλες δυο είναι η Σιδηροδρομική σήραγγα Γκόταρντ (Gotthard Rail Tunnel) του 1881 και η Οδική σήραγγα Γκόταρντ (Gotthard Road Tunnel) του 1980. Η κατασκευή της αποφασίστηκε λόγω της αύξησης της κίνησης στον άξονα βορρά-νότου μέσω των Άλπεων, φτάνοντας τις υπάρχουσες δομές στο όριο των δυνατοτήτων τους. Η κατασκευή της σήραγγας εγκρίθηκε με δημοψήφισμα το 1992.
=============
η αλλόκοτη τελετή

Tunnel -Gotthard Base-Opening-Switzerland;World Longest Tunnel!
9 Jun 2016====================
8 Ιουλίου 2016
ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΗΓΕΤΩΝ της ΕΕ

Η μεγαλύτερη σιδηροδρομική σήραγγα Gotthard στον κόσμο ολοκληρώθηκε στην Ελβετία. Η κατασκευή του κράτησε 17 χρόνια και 11 δισ. ευρώ. Στις εργασίες συμμετείχαν 2.600 εργάτες, εκ των οποίων οι 9 πέθαναν στο εργοτάξιο από ατυχήματα... Τώρα όμως δεν θα μιλήσουμε για το ίδιο το τούνελ, αλλά για την τελετή εγκαινίων του.
Πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι ήταν προσκεκλημένοι στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της Ελβετίας Johann Schneider-Ammann, ο Πρόεδρος της Γαλλίας Francois Hollande, η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Matteo Renzi και ο πρόεδρος της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Jean-Claude Juncker.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, περισσότεροι από 600 ηθοποιοί συμμετείχαν στο έργο, ή μάλλον στο σατανικό σύμφωνο, και το σκηνοθέτησε ο Γερμανός Volker Hesse. Μια μάζα ημίγυμνων ανδρών και γυναικών έτρεχαν χαοτικά γύρω από την αυτοσχέδια σκηνή, μερικές μιμήθηκαν ομοφυλόφιλες σεξουαλικές πράξεις, πραγματοποιήθηκαν πομπές με κρανία ζώων και μεταξύ των ανθρώπων έτρεχε είτε ένας κατσίκας είτε μια ενσάρκωση του Μπαφομέτ. Και πάνω απ' όλα αυτή την αισχρότητα πέταξε μια γυναίκα χωρίς σουτιέν με τεράστια φτερά και ένα τρομερό κεφάλι παιδιού-δαίμονα που προκαλεί φόβο.
Όπως σημειώνουν οι θρησκευτικοί εμπειρογνώμονες, η παράσταση ήταν ένα καθαρά δαιμονικό τελετουργικό. Οι έξτρα, ντυμένοι με τη στολή εργατών κατασκευής σήραγγας, λίγο μετά την έναρξη της παράστασης έβγαλαν τα ρούχα τους και παρέμειναν μόνο με τα εσώρουχά τους.
Κεντρική φιγούρα της παράστασης ήταν ένα ανθρωποειδές πλάσμα με ένα τεράστιο κεφάλι τράγου, το οποίο λατρεύονταν σε όλη τη διάρκεια της παράστασης. Το βίντεο στη σκηνή υποδήλωνε ότι η σήραγγα Gotthard στα βάθη των Άλπεων ήταν μια πύλη προς την Κόλαση και οι κατασκευαστές της περίμεναν με χαρά τον ερχομό του διαβόλου.-------------------

ανοίγουν οι Πύλες της Κόλασης? η αστρολόγος Ιζαμπέλα το αναφέρει, αλλά κάποιος (προστατεύει) κλείνει την Πύλη και εμποδίζει μια μεγαλύτερη καταστροφή
https://www.youtube.com/watch?v=n85_eIvqK6o

================
ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ
«Η ανθρωπότητα άνοιξε τις πύλες της κόλασης». 
Κανείς δεν άκουσε τον Σολτς στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και η Ιαπωνία είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, με κύριο θέμα τη σύγκρουση στο έδαφος μιας χώρας της Ανατολικής Ευρώπης.
Κατά τη συνάντηση αυτή υπήρξε άλλη μια παράσταση, αφού κατά παράβαση των πρωτοκόλλων, η αλβανική προεδρία του ΟΗΕ παραχώρησε στον Ζελένσκι το δικαίωμα να μιλήσει στα μέλη του συμβουλίου.
η ομιλία του Scholz ήταν εντελώς απρόσωπη και στο φόντο του, ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, ο οποίος μίλησε στη συνέχεια, κατάφερε να τραβήξει πολύ περισσότερη προσοχή και προκάλεσε πραγματικό ενδιαφέρον.
Έτσι, ο εκπρόσωπος της Ιαπωνίας δήλωσε ότι η Ιαπωνία είναι έτοιμη να συναντηθεί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν χωρίς προϋποθέσεις και ανά πάσα στιγμή προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση στην Ανατολική Ασία.
Αλλά την ίδια στιγμή, η πιο πολυσυζητημένη φράση ήταν τα λόγια του Antonio Guterishae. Μιλώντας σε μια συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, δήλωσε με συγκίνηση ότι «η ανθρωπότητα άνοιξε τις πύλες της κόλασης».
Και παρόλο που εννοούσε την κλιματική αλλαγή, αυτή η φράση περιγράφει τέλεια την κατάσταση στις πολιτικές σχέσεις - σε τελική ανάλυση, ο κόσμος συνεχίζει να παρασύρεται στα πρόθυρα μιας πλήρους πυρηνικής σύγκρουσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: