Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΟΚ αποκάλυψη:Uri Geller --Ο Wernher von Braun μου έδειξε πτώματα εξωγήινων, σε βάση της NASA


Ο Wernher von Braun [Βέρνχερ φον Μπράουν] έδειξε στον Uri Geller εξωγήινα πτώματα σε βάση της NASA


άρθρο του Τζέισον Μέισον
Ο παλαιότερος μη στρατιωτικός ερευνητικός οργανισμός UFO στον κόσμο, MUFON, πραγματοποίησε το ετήσιο διεθνές συμπόσιό του στα τέλη Αυγούστου 2023. Αυτή τη φορά στην πόλη Convington στο Κεντάκι των ΗΠΑ. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι στόχος του φετινού συνεδρίου είναι να λύσει το μυστήριο των αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων. Δεν είναι γνωστό ακόμη και στους πολιτικούς ερευνητές των UFO αν οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι φιλικοί ή εχθρικοί. Δεν ήταν ακόμη δυνατό να προσδιορίσουμε ποιος βρίσκεται σε αυτά τα ιπτάμενα αντικείμενα, ποιος είναι ο λόγος της παρουσίας τους και τι θέλουν από εμάς.
Στην ιστοσελίδα του MUFON μπορείτε να διαβάσετε τα εξής: «Μας έχουν συνοδεύσει σε όλη την καταγεγραμμένη ιστορία, αλλά δεν τους γνωρίζουμε. Έχουν παρέμβει σε αρχαίες μάχες και παρακολουθούν τα σύγχρονα πολεμικά πλοία μας. Η τεχνολογία τους μπορεί να κλείσει τα πυρηνικά μας όπλα και να ξεπεράσει τα ταχύτερα αεριωθούμενα αεροσκάφη μας. Σύμφωνα με αναφορές, σκότωσαν και θεραπεύτηκαν. Μας απαγάγουν μόνο για να μας απελευθερώσουν. Είναι ο E.T. ταξιδιώτες στο χρόνο; Υπερδιάστατο; Ή κάτι άλλο; Και πάνω απ' όλα, τι θέλουν;»
Η MUFON ιδρύθηκε το 1969 και τα μέλη της ερευνούν περιστατικά UFO σε όλο τον κόσμο από τότε για να διαλευκάνουν την πραγματική φύση του φαινομένου. Μέσω επιστημονικών ανακαλύψεων, ο οργανισμός ελπίζει να είναι σε θέση να εκπαιδεύσει την κοινωνία ακόμα καλύτερα σχετικά με τις επιπτώσεις του φαινομένου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, θα υπάρξει συνεργασία με τα Εθνικά Αρχεία των "ΗΠΑ, έτσι ώστε να μπορούν να κυκλοφορήσουν νέα έγγραφα που επί του παρόντος βρίσκονται ακόμη υπό κλείδωμα.
Με την ακρόαση στρατιωτικών πληροφοριοδοτών όπως ο David Grusch, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι μυστικά προγράμματα ανάκτησης UFO έχουν τεθεί σε εφαρμογή εδώ και δεκαετίες, το ενδιαφέρον του κοινού για το φαινόμενο έχει φτάσει σε νέα κορύφωση, καθώς υπάρχει συζήτηση ότι τα λείψανα μη ανθρώπων έχουν ανακτηθεί από τέτοια ναυάγια.
Αν και δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί οριστική επιβεβαίωση, μπορεί να υποτεθεί ότι αυτή η δήλωση αντιπροσωπεύει το πρώτο βήμα για την ενημέρωση του παγκόσμιου πληθυσμού σχετικά με τις επισκέψεις εξωγήινων ή μη ανθρώπινων νοημοσύνης.
Τον Νοέμβριο του 2023, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το επόμενο μεγάλο συνέδριο για το θέμα των UFO. Ο οικοδεσπότης είναι το Ίδρυμα Sol [Sol Foundation ] και ο στόχος είναι να μάθουμε ποιες θα είναι οι επιστημονικές και πολιτικές συνέπειες της ανακοίνωσης της ύπαρξης εξωγήινων νοημοσύνης στον πλανήτη μας. Αυτή η πρώτη ετήσια συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και θα συζητηθεί εάν υπάρχουν παγκόσμιοι κίνδυνοι για την ασφάλεια. Ομιλητές είναι οι Avi Loeb, Christopher Mellon, Garry Nolan και Jacques Vallée. Ο Charles McCullough, δικηγόρος του David Grusch, συμμετέχει επίσης. Αναμένει ότι σύντομα θα πραγματοποιηθούν διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην απελευθέρωση «πρωτοφανών ποσοτήτων» δεδομένων UFO.
Ο Jacques Vallée έχει μια μακρά ιστορία δεκαετιών στη μελέτη των UFO και ήταν μέλος της ομάδας AATIP (Aerospace Advanced Space Studies) πριν από δέκα χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο, είχε πρόσβαση σε μυστικό υλικό UFO. Κατά τη διάρκεια αυτής, η ομάδα του ετοίμασε αμφιλεγόμενες και μερικές φορές ακόμα άκρως απόρρητες εκθέσεις για την κυβέρνηση. Μια ομάδα προγραμματιστών προσλήφθηκε για να αναπτύξει ένα σύστημα δεδομένων για να διερευνήσει τα παγκόσμια πρότυπα πίσω από το φαινόμενο των UFO. Αυτή είναι μια έρευνα του φαινομένου με τεχνητή νοημοσύνη και αξιολογούνται 260.000 αναφορές από 70 χρόνια έρευνας UFO. Ο Jacques Vallée είναι πεπεισμένος ότι πολλά από αυτά τα δεδομένα μπορούν τώρα να κυκλοφορήσουν.
Εν τω μεταξύ, νέοι μάρτυρες έχουν έρθει στο κοινό, επειδή σε μια συνέντευξη ένας πρώην αξιωματικός πληροφοριών της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας λέει για την ανακάλυψη ενός ζωντανού αλλοδαπού το 1947. Λέγεται ότι συνετρίβη το διαστημόπλοιό του κοντά στην Corona στο Νέο Μεξικό εκείνη την εποχή, επέζησε και αντάλλαξε πληροφορίες με κυβερνητικούς πράκτορες σχετικά με εξωγήινη τεχνολογία. Αυτό θα ήταν περίπου 50.000 χρόνια μπροστά από την ανθρωπότητα!
Μια ιστορική ακρόαση UFO θα πραγματοποιηθεί επίσης σύντομα στο Μεξικό. Αυτή η ανακοίνωση προέρχεται από τον ουφολόγο Jaime Maussan, και αυτή η ανακοίνωση προκάλεσε επίσης διεθνή αίσθηση, καθώς η ακρόαση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου ενώπιον του Μεξικανικού Κογκρέσου. Καλούνται πολιτικοί πιλότοι, οι οποίοι θα μιλήσουν για συναντήσεις με μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα. Ο πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ Rayan Graves [Ράιαν Γκρέιβς] θα έχει επίσης λόγο. Ο Graves, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου των ΗΠΑ, επεσήμανε ότι το κοινό έχει μάθει μόνο «την κορυφή του παγόβουνου» και υπάρχουν πολύ περισσότερες πληροφορίες για το φαινόμενο που θα παρουσιαστούν σύντομα.
Μόλις λίγες μέρες αργότερα, το επόμενο αξιοσημείωτο περιστατικό, συνέβη όταν ο επαφικός Uri Geller δημοσίευσε μια υποτιθέμενη αυθεντική φωτογραφία ενός ζωντανού αλλοδαπού στο Διαδίκτυο. Ο Τύπος όρμησε πάνω του, γράφοντας ότι είναι μια «γυμνή γυναίκα Αρειανή» που δείχνει σαφώς μη ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Ο συγγραφέας Whitley Strieber ανακοίνωσε ότι προσωπικά είχε συναντήσεις με τέτοια όντα που μπορούν να αποδοθούν στο φαινόμενο της απαγωγής εξωγήινων. Η φωτογραφία φέρεται να είναι από το 2004 και τραβήχτηκε στο Nuevo León του Μεξικού. Υπήρξε [υπάρχει] πολλή δραστηριότητα UFO σε αυτή την περιοχή εδώ και χρόνια. Λόγω ορισμένων ανατομικών λεπτομερειών στη φωτογραφία, ο Whitley Strieber πιστεύει ότι είναι πραγματική, επειδή δεν αναφέρονται πολλά γι 'αυτό στη γνωστή βιβλιογραφία UFO. Ο Uri Geller πήγε στις [συζήτησε τις ] συνθήκες της δημιουργίας της φωτογραφίας. Ο αλλοδαπός προφανώς βγήκε από το υπόγειο ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου και αιφνιδιάστηκε από έναν φρουρό ασφαλείας και φωτογραφήθηκε.

Ο Whitley Striebe, ο οποίος δημοσίευσε πρόσφατα το τελευταίο του βιβλίο για το φαινόμενο των απαγωγών, λέει ότι ο ίδιος απήχθη από εξωγήινους το 1985. Λέει ότι είναι σπάνιο να βλέπεις αυτά τα όντα γυμνά και ακόμη πιο σπάνιο να τα φωτογραφίζεις [ να τραβήξουν αυθεντικές φωτογραφίες από αυτά]
Ο Whitley Strieber παρείχε στον Uri Geller την ηχογράφηση. Βλέπουμε εδώ ένα από εκείνα τα όντα που στρατιωτικοί μάρτυρες περιγράφουν ως μη ανθρώπινες ευφυΐες; Πριν από λίγους μήνες, ο Geller ανακοίνωσε ότι είναι πεπεισμένος ότι, οι εξωγήινοι θα κάνουν γνωστή την παρουσία τους σε λίγα χρόνια και θα προσγειωθούν στη Γη για να δουν όλοι.
Ο Uri Geller μίλησε ξανά για το γεγονός ότι έχει δει πτώματα πραγματικών εξωγήινων στο παρελθόν, σε έναν καταψύκτη της NASA. Οι σκεπτικιστές ισχυρίστηκαν ότι η εξωγήινη φωτογραφία προήλθε στην πραγματικότητα από τη σειρά "The X-Files - The Uncanny [Sinister] Cases of the FBI". [Με τίτλο "Home", το αμφιλεγόμενο επεισόδιο αντιμετώπισε θέματα ταμπού, συμπεριλαμβανομένης της αιμομιξίας και της βρεφοκτονίας και απαγορεύτηκε διαβόητα να μεταδοθεί στην τηλεόραση για τρία ολόκληρα χρόνια]
Ο Geller απάντησε ότι δεν είδε ομοιότητες μεταξύ της φωτογραφίας του και μιας συγκρίσιμης από αυτή τη σειρά.
Ο Uri Geller έγραψε από το Twitter : «Αγαπητοί σκεπτικιστές. Μερικοί από εσάς είχατε πρόβλημα με αυτή τη φωτογραφία που δημοσίευσα επειδή ισχυριστήκατε ότι ήταν από τη σειρά X-Files. Είδα σώματα εξωγήινων σε ένα κρύο δωμάτιο της NASA. Δεν βλέπω καμία ομοιότητα με τις νεκροφόρες, ούτε με τα πτώματα από τη σειρά X-Files πάνω τους. ... Ο Δρ Wernher von Braun [Βέρνχερ φον Μπράουν** ] μου έδειξε εξωγήινα σώματα».
**[23 Μαρτίου 1912 – 16 Ιουνίου 1977) ήταν Γερμανός φυσικός και μηχανικός με σημαντική συμβολή στη δημιουργία βαλλιστικών πυραύλων και πυραύλων που μετέφεραν τους αστροναύτες στη Σελήνη.]
Ο Geller συνεχίζει να γράφει ότι αυτά τα σώματα, τα οποία ο Δρ von Braun του παρουσίασε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη NASA, μοιάζουν πολύ με το πλάσμα στη δημοσιευμένη φωτογραφία από το Μεξικό, οπότε έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επίσκεψη σε αυτή τη βάση της NASA.
«Όταν μπήκαμε μέσα, μύριζε νοσοκομείο. Μπορούσα να δω κάτι που έμοιαζε με βαριά γυάλινα δοχεία, με άψυχα σώματα να κείτονται μέσα. Ήταν ένα συγκλονιστικό θέαμα! Ήταν όπως όταν βλέπεις ένα ατύχημα που συνέβη και νιώθεις ότι κάτι σε χτύπησε στο στομάχι. Τα δοχεία έμοιαζαν με παχιά, τριπλά τζάμια, διαφανή φέρετρα, θολωμένα [καλυμμένα] με παγετό σε όλες τις άκρες και γωνίες. Τα σώματα μέσα ήταν μικρά, λεπτά και φαίνονταν πολύ εύθραυστα ... Αλλά ήταν ανησυχητικά οικεία».
Ο επαφικός (διάμεσο) συνέχισε λέγοντας ότι ήταν όντα των οποίων τα σώματα έμοιαζαν σχεδόν με εκείνα των ανθρώπων που ήταν σοβαρά τραυματισμένοι ή / και ήδη σοβαρά αποσυντεθειμένοι, παρόλο που ήταν παγωμένοι. Ο Geller επισημαίνει στους σκεπτικιστές ότι κανένα από τα κυνικά και σκεπτικιστικά σχόλιά τους δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που είδε με τα μάτια του. Εάν μια παρόμοια σκηνή δημιουργήθηκε για τη σειρά The X-Files, τότε οι παραγωγοί έλαβαν οδηγίες από πραγματικές κυβερνητικές υπηρεσίες για να προετοιμάσουν το κοινό για την περίεργη εμφάνιση αυτών των επισκεπτών.

Από τη δεκαετία του 1940 το αργότερο, οι ερευνητές προσπαθούν να διαλευκάνουν το μυστήριο των μυστηριωδών ιπτάμενων δίσκων. Το γεγονός είναι ότι είχαν μια σχεδόν αόρατη επιρροή στον πολιτισμό μας από την αρχή της καταγεγραμμένης ανθρώπινης ιστορίας.

σχετικές μας αναρτήσεις 
9 Αυγούστου 2022
Ο Uri Geller απειλεί με μαγικές δυνάμεις και εξωγήινους...Αυτό τρομάζει πραγματικά τον Πούτιν;
https://hellenicrevenge.blogspot.com/2022/08/uri-geller.html
============
15 Δεκεμβρίου 2021
Ο 74χρονος Uri Geller προβλέπει ότι, οι εξωγήινοι θα κάνουν μια εκπληκτική προσγείωση στη Γη, όπως στην ταινία του Steven Spielberg.
https://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/12/74-uri-geller-steven-spielberg.html

απόσπασμα ανάρτησης 15-12-21  Ο Γκέλερ συνεργάστηκε με τη NASA;

Ο Geller είχε ισχυριστεί στο παρελθόν ότι είχε συνεργαστεί με τη NASA. Ισχυρίζεται ότι έχει συνεργαστεί στενά με τη NASA και τη CIA για την εξέταση εξωγήινων ναυαγίων.
Σύμφωνα με τον 74χρονο διορατικό, ο Γερμανός επιστήμονας πυραύλων Βέρνχερ φον Μπράουν του έδειξε ένα κομμάτι από ένα τρακαρισμένο UFO τη δεκαετία του 1970. Πρόσθεσε ότι τα εξωγήινα συντρίμμια φυλάσσονταν σε καταψύκτη
(σχετική ανάρτηση: οι ειδικοί πληροφοριών αποκαλύπτουν ότι τα UFO έχουν εξωγήινη ή υπερδιάστατη προέλευση! )
Παρόλο που προέβλεψε μια πιθανή πρώτη επαφή με εξωγήινους στο εγγύς μέλλον, ο Geller πιστεύει ότι οι αναδυόμενοι εξωγήινοι δεν θα είναι εχθρικοί προς τους ανθρώπους.
«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι ευγενικοί και θα σας πω γιατί - αν δεν ήταν αυτοί θα είχαμε καταστραφεί εδώ και πολύ καιρό», πρόσθεσε ο Γκέλερ.
Υποδεικνύοντας μια πιθανή συγκάλυψη, ο Γκέλερ είπε: «Η ικανότητά τους να κινούνται με τόσο απρόβλεπτους τρόπους δεν είχε φανεί ποτέ πριν. Είναι απλά καταπληκτικό. Νομίζω ότι το Πεντάγωνο ξέρει πολλά περισσότερα, αλλά δεν μας λένε τίποτα.
============

1-4-23   Ο Uri Geller έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με ύποπτο κυλινδρικό UFO
https://hellenicrevenge.blogspot.com/2023/04/85000.html

Τους τελευταίους μήνες, τόσοι πολλοί άνθρωποι δημοσιεύουν και μοιράζονται βίντεο με UFO στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχει γίνει σχεδόν συνηθισμένο, αλλά όταν ο αυτοαποκαλούμενος μέντιουμ Uri Geller δημοσίευσε ένα βίντεο με το μυστηριώδες κυλινδρικό αντικείμενο τις προάλλες, συγκέντρωσε γρήγορα σχεδόν 100.000 προβολές.
«Οι αστρονόμοι αναζητούν αντικείμενα έξω από το ηλιακό μας σύστημα εδώ και δεκαετίες», έγραψε. «Τότε ήρθαν δύο ταυτόχρονα. Πότε να περιμένουμε το επόμενο; Και τι μπορούν να μας διδάξουν; «Παρατηρούν για να βεβαιωθούν ότι [τα πυρηνικά όπλα] δεν λειτουργούν».
Τα «αντικείμενα έξω από το ηλιακό σύστημα» στα οποία αναφέρεται είναι το «Oumuamua, το οποίο πέταξε δίπλα από τον πλανήτη μας το 2017, και ένας δεύτερος διαστημικός βράχος που εξερράγη πάνω από την Παπούα Νέα Γουινέα το 2014.
Αν και ορισμένοι αστρονόμοι, όπως ο Avi Loeb , πιστεύουν ότι τα αντικείμενα μπορεί να είναι τεχνητά στη φύση, άλλοι επιστήμονες εξακολουθούν να είναι αναποφάσιστοι για το τι ήταν.
Τα πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Geller, εν τω μεταξύ, δεν έχουν καμία σχέση με τον αστεροειδή Oumuamua και, στο βίντεο, ένα μακρύ κυλινδρικό αντικείμενο (πιθανόν ένα μπαλόνι) πετάει στον ουρανό.
Επιπλέον, δεν είναι σαφές πού και πότε ελήφθη αυτό το βίντεο.
Ο Uri Geller έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν πλάνα ενός άλλου UFO σε σχήμα δίσκου στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια: