Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Chemtrailing. Το κακόβουλο πρόγραμμα της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ. Morgellons και chemtrails.Τι είναι τα Contrails

Το φαύλο [κακόβουλο]  πρόγραμμα chemtrail της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου EXPOSED [ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ]
ΑΠΟ ΤΗ RHODA WILSON, 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

«Οι χημικοί αεροψεκασμοί δεν είναι κάτι καινούργιο. Μόλις αρχίζουμε να τους παρατηρούμε, αυτό είναι το σοκ για εμάς», δήλωσε ένας πιλότος εμπορικής αεροπορικής εταιρείας κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης.
«Το κάνουν εδώ και χρόνια. Πρωτοεμφανίστηκε στις [Ηνωμένες Πολιτείες]. Είναι κάτι με το οποίο οι Ροκφέλερ ασχολήθηκαν [συμμετείχαν στη] με τη χορηγία. Πολλά από αυτά γίνονται από το πίσω μέρος των στρατιωτικών αεροσκαφών, ιδιαίτερα των στρατιωτικών μεταγωγικών αεροσκαφών».
Ο πιλότος της αεροπορικής εταιρείας είπε τα παραπάνω κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον οικοδεσπότη του Drake Michigan, Ant Critchley. Για να προστατεύσει την ανωνυμία του πιλότου, για τους σκοπούς της συνέντευξης του δόθηκε το όνομα Mark.
Ο Mark είναι πιλότος για 34 χρόνια και σε αυτό το διάστημα έχει πετάξει περισσότερους από 26 διαφορετικούς τύπους αεροσκαφών. Η εμπειρία του κυμαίνεται από δοκιμές πτήσης έως ιπτάμενα εξειδικευμένα φορτία και έχει επίσης πετάξει αεροσκάφη για στρατιωτικές καθώς και εμπορικές αεροπορικές εταιρείες.
«Οι δύο σκοποί για το chemtrailing είναι πολύ, πολύ σαφείς», είπε στον Critchley. Είναι για να μας δηλητηριάσει και να μπλοκάρει τον ήλιο. Τα φυτά χρειάζονται το φως του ήλιου για τη φωτοσύνθεση και το σώμα μας, για παράδειγμα, χρειάζεται ηλιακό φως για να παράγει βιταμίνη D. Έτσι, ο αποκλεισμός του ήλιου θα έχει επιζήμιες επιπτώσεις και θα απειλήσει την επιβίωση όλης της ζωής στη Γη.

[Drake Michigan: Μην κοιτάς ψηλά! – Πιλότος αεροπορικής εταιρείας εκθέτει την αλήθεια για τους χημικούς αεροψεκασμούς, 16 Αυγούστου 2023 (βίντεο)
https://expose-news.com/2023/08/20/uk-governments-nefarious-chemtrail-programme-exposed/ ]

Στο παραπάνω βίντεο, ο Mark εξήγησε ότι πριν από πολλά χρόνια, είχε έναν πρώτο αξιωματικό που του μίλησε για τους χημικούς αεροψεκασμούς. Εκείνη την εποχή, ο Mark το απέρριψε εντελώς λέγοντας ότι ήταν «απόλυτη ανοησία, δεν θα το έκαναν ποτέ αυτό». Και ποτέ δεν το ξανασκέφτηκε μέχρι πριν από περίπου τρία χρόνια.
Πριν από περίπου τρία χρόνια, συναντούσε φίλους σε ένα καφέ έξω στη χώρα, όταν είδε μια γραμμή στον ουρανό που έτρεχε από βορρά προς νότο, η οποία υπολόγισε ότι είχε μήκος 10 μίλια, με 13 μικρότερες γραμμές μήκους δύο ή τριών μιλίων να τη διασχίζουν. «Το περίεργο είναι ότι έμειναν εκεί για 40 λεπτά», είπε ο Μαρκ.
Επικοινώνησε με έναν συνάδελφό του στο τοπικό αεροδρόμιο που είχε μια αυτόματη εξαρτώμενη επιτήρηση-εκπομπή ("ADS-B"). Το ADS-B είναι λογισμικό παρακολούθησης ή παρακολούθησης που βασίζεται σε αεροσκάφη ή οχήματα αεροδρομίου που μεταδίδουν την ταυτότητα, τη θέση τους και άλλες πληροφορίες που προέρχονται από ένα σύστημα επί του αεροσκάφους.
Ο Μαρκ ρώτησε τον συνάδελφό του αν υπήρχε ένα αεροπλάνο πάνω από το αεροδρόμιο που πετούσε στα 12.000-13.000 πόδια «κάνοντας κυματιστές γραμμές». Ο συνάδελφος του Μάρκου απάντησε: «Όχι, αλλά υπάρχει ένα στα 10 [χιλιάδες πόδια.]» Ο Μαρκ θυμήθηκε τότε τη συνομιλία με τον πρώτο αξιωματικό χρόνια πριν και συνειδητοποίησε ότι οι γραμμές που είχε δει ήταν χημικοί αεροψεκασμοί.

Τι είναι τα Contrails;
Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ ενός contrail, ενός contrail trail [ ίχνους συμπύκνωσης] και ενός chemtrail, χημικού ίχνους. Για να κατανοήσουμε τη διαφορά, πρέπει να καταλάβουμε πώς σχηματίζονται τα contrails, δήλωσε ο Mark.
«Καθώς ανεβαίνουμε ψηλότερα, περίπου κάθε χίλια πόδια η θερμοκρασία πέφτει περίπου 2 βαθμούς Κελσίου. Και κατεβαίνει σε περίπου μείον 63 βαθμούς Κελσίου, μερικές φορές 65. Αυτές οι θερμοκρασίες βρίσκονται περίπου στα 37.000 / 38.000 πόδια. Τα Contrails μπορούν να ξεκινήσουν φυσικά μόνο στα 28.000 πόδια, που είναι περίπου μείον 40 βαθμούς Κελσίου. Ένα contrail είναι οι υδρατμοί. Στην πραγματικότητα, είναι τρισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια κρύσταλλοι πάγου», εξήγησε ο Mark.
Ο λόγος που δεν βλέπουμε σταθερά τον ίδιο αριθμό contrails σε διάφορες ημέρες, υποθέτοντας ότι τα προγράμματα πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών παραμένουν συνεπή, είναι ότι η υγρασία του αέρα στον οποίο πετάει το αεροσκάφος παίζει επίσης ρόλο. "Καθώς η θερμοκρασία μειώνεται, το δέμα [πακέτο] του αέρα είναι λιγότερο ικανό να συγκρατήσει υδρατμούς [ή] υγρασία νερού", δήλωσε ο Mark.
Το σημείο δρόσου είναι η θερμοκρασία στην οποία πρέπει να ψυχθεί ο αέρας (σε σταθερή πίεση) προκειμένου να επιτευχθεί σχετική υγρασία (RH) 100%. Σε αυτό το σημείο, ο αέρας δεν μπορεί να κρατήσει περισσότερο νερό στη μορφή αερίου. Εάν ο αέρας επρόκειτο να ψυχθεί ακόμη περισσότερο, οι υδρατμοί θα έπρεπε να βγουν από την ατμόσφαιρα σε υγρή μορφή, συνήθως ως ομίχλη ή βροχόπτωση.
Στα 30.000 πόδια και πετώντας σε ένα στεγνό δέμα αέρα, «μπορώ να κοιτάξω στην κάμερα οπισθοπορείας μου και δεν βλέπω απολύτως τίποτα να βγαίνει από το πίσω μέρος των κινητήρων μου», είπε ο Μαρκ. «Αλλά τότε μπορώ να πετάξω μαζί ... και να έχω λίγες αναταράξεις, μόνο για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, και κοιτάζω τον μετρητή θερμοκρασίας μου και ήταν μείον 63 και τώρα είναι μείον 64 ... Τώρα κοιτάζω πίσω στην κάμερά μου και βλέπω ότι ακολουθώ [που ανταλλάσσω] ».
Από την άλλη, οι χημικοί αεροψεκασμοί [chemtrails] εφαρμόζονται οπουδήποτε μεταξύ 10.000 και 12.000 ποδιών.

Γιατί τα αεροπλάνα δεν εμφανίζονται στα ραντάρ πτήσης;
Όλα τα αεροσκάφη διαθέτουν αναμεταδότες. «Δεν μπορείς να πετάξεις χωρίς ένα, είναι ο νόμος», είπε ο Μαρκ. Τα σήματα αναμεταδότη λαμβάνονται από ραντάρ πτήσης εναέριας κυκλοφορίας, έτσι ώστε κάθε συγκεκριμένο αεροσκάφος να μπορεί να αναγνωριστεί με βεβαιότητα. Πριν από την απογείωση ενός αεροπλάνου, ο πιλότος λαμβάνει έναν τετραψήφιο κωδικό. Όταν ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας βλέπει τον κωδικό στο ραντάρ του, γνωρίζει τι αεροπλάνο είναι, σε ποιον είναι νηολογημένο το αεροπλάνο, το σχέδιο πτήσης και επίσης άλλες πληροφορίες, όπως μια ανάγνωση του υψομέτρου του κυβερνήτη.
«Αλλά αυτό που μπερδεύει τους ανθρώπους είναι ότι όταν ενεργοποιούν το Flightradar24 ή την εφαρμογή ASD-B στο τηλέφωνο ή την έξυπνη συσκευή τους, δεν μπορούν να δουν αυτά τα αεροπλάνα [που είναι chemtrailing] ... Αυτό συμβαίνει επειδή υπήρξε μια επιδιόρθωση λογισμικού [στον αναμεταδότη], έτσι ώστε κάθε φορά που υπάρχει μια τράπεζα αυτών των κωδικών αναμεταδότη και έχουν εκχωρηθεί, δεν μπορούμε να τους δούμε», εξήγησε ο Mark. «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δυσκολευόμαστε να εντοπίσουμε αυτά τα αεροπλάνα».

Η Civil Aviation Authority ( CAA) [υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας] ξέρει τι κάνουν
Την ημέρα που είδε το μακρύ μονοπάτι βορρά-νότου να διασχίζεται από 13 άλλους, ο Mark μπόρεσε να λάβει εγγραφή για το αεροσκάφος από τον συνάδελφό του στο τοπικό αεροδρόμιο. Χρησιμοποιώντας την εγγραφή, η έρευνα του Mark οδήγησε στη βρετανική εταιρεία 2Excel Aviation Broadsword.
Το 2Excel ξεκίνησε από δύο πρώην πιλότους της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας και ο διευθύνων σύμβουλός του είναι ο Andy Offer. Η προσφορά είχε προηγουμένως έναν επιχειρηματικό εταίρο που έχει «ξεφύγει», είπε ο Μαρκ. Προσθέτοντας ότι ο πρώην επιχειρηματικός εταίρος έχει έκτοτε καταστραφεί εντελώς η φήμη του με παραπλανητικούς ισχυρισμούς.
Το 2Excel διαθέτει δύο Boeing 727 που μεταφέρθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες. "Ήταν ήδη αεροπλάνα φορτίου,[φορτηγά αεροπλάνα] οπότε προσφέρονται όμορφα για μετατροπή", δήλωσε ο Mark. «Αυτά τα αεροπλάνα έχουν επτά πλευρικές δεξαμενές κατά μήκος του αεροσκάφους από μπροστά προς τα πίσω... και υπάρχει ένας σταθερός βραχίονας στο πίσω μέρος του αεροσκάφους που πηγαίνει κάτω από δύο κινητήρες ", δήλωσε ο Mark.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του 2Excel, η εταιρεία ανταποκρίνεται στις πετρελαιοκηλίδες, ψεκάζοντας απορρυπαντικά σε λάδι. Αλλά ο Mark δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί η εταιρεία χρειαζόταν δύο αεροπλάνα για πετρελαιοκηλίδες. «Πόσες πετρελαιοκηλίδες είχαμε γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία 20 χρόνια; Γιατί χρειάζονται δύο;» Ο Μάρκος σκέφτηκε τον εαυτό του. Είναι ακριβό να συντηρείς και να πετάς αυτά τα αεροπλάνα, αλλά υποτίθεται ότι δεν υπήρχε εισόδημα. «Έτσι, αυτό με έκανε αμέσως υποψιασμένο », είπε.
Το 2Excel διαθέτει δύο πιστοποιητικά αερομεταφορέα («AOC») που χορηγούνται από την αρχή πολιτικής αεροπορίας («CAA»). Το ένα είναι να πετάξουν χαμηλά πάνω από τη θάλασσα, καθώς αναμένεται να τους επιτρέψει να ψεκάζουν απορρυπαντικά πάνω από πετρελαιοκηλίδες. Αλλά το άλλο είναι να πετάξετε πάνω από δασικές περιοχές. Αλλά δεν πετούσαν πάνω από δασικές περιοχές, το 2Excel πετούσε πάνω από το Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ, τη Γλασκώβη ή το Μάντσεστερ. "Έτσι, αυτό αποτελεί κατάφωρη παραβίαση [του AOC]", δήλωσε ο Mark.
Οι άνθρωποι έχουν παραπονεθεί στην CAA ότι το 2Excel παραβιάζει τα AOC του, αλλά η απάντηση ήταν οι συνήθεις κατηγορίες «θεωρίας συνωμοσίας». «Ότι... για μένα εκθέτει την CAA ... Τα καλά νέα είναι ότι αν κοιτάξουμε την θετική πλευρά, και υπάρχει μια θετική πλευρά σε αυτό, εκθέτει όλους τους ανθρώπους που πιθανώς δεν γνωρίζαμε προηγουμένως ότι συμμετείχαν στην αφήγηση», είπε.
Στη συνέχεια, ο Mark εξήγησε λεπτομερέστερα τη διαδικασία στην CAA για την απόκτηση διαφόρων αδειών και τις επιθεωρήσεις CAA που θα έπρεπε να περάσει το 2Excel για να μπορέσει να λειτουργήσει. Χάριν συντομίας, δεν έχουμε περιγράψει αυτές τις διαδικασίες εδώ.
"Η 2Excel Aviation είναι πολύ καλά οργανωμένη. Ήταν στο Doncaster, το οποίο ήταν η κύρια βάση τους για τα 727. Και έχουν ένα στόλο άλλων μικρότερων αεροσκαφών που ασχολούνται με το έργο της ακτοφυλακής - παρακολούθηση, επιτήρηση. Τι κοιτάζουν; Δεν ξέρουμε».
Το 2Excel διαθέτει επίσης ένα υπόστεγο αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Lasam, δυτικά του Λονδίνου, το οποίο είναι ένας κορυφαίος χώρος για ανεμοπορία [αιωροπτερία]. Άλλα αεροδρόμια όπου υπήρξε «κάποια δράση από» είναι το Newquay, το Bournemouth και το Prestwick. "Αυτά είναι ιδανικά μέρη από τα οποία μπορείτε να επιχειρήσετε, σχεδόν κρυφά, επειδή δεν έχετε παρατηρητές [αεροπλάνων] εκεί", εξήγησε ο Mark.
Υπάρχει μια άλλη εταιρεία που ονομάζεται RVL Aviation με έδρα το αεροδρόμιο East Midlands. Είναι μια εταιρεία εγγεγραμμένη στη Δανία που διαθέτει δικινητήρια ελαφρά αεροσκάφη. Η εταιρεία ασχολείται με την επιτήρηση, την ακτοφυλακή, την παρακολούθηση και την εναέρια δειγματοληψία. "Αυτά [τα αεροσκάφη] δεν κάνουν τον ψεκασμό, αλλά αυτά είναι αυτά που μπορείτε περιστασιακά να δείτε στα ραντάρ πτήσης που κάνουν αυτά τα μοτίβα είτε αγωνιστικής πίστας - όλα αυτά τα μοτίβα όπου ανεβαίνουν και κατεβαίνουν, πάνω-κάτω, πάνω-κάτω και τελικά καλύπτουν μια μεγάλη περιοχή. Τι κοιτάζουν, τι ερευνούν, δεν έχω ιδέα», δήλωσε ο Μαρκ. Η δραστηριότητά τους έχει αυξηθεί, ιδιαίτερα τους τελευταίους 18 μήνες.
Το RVL είναι μικρότερη λειτουργία από το 2 Excel. Η RVL αγόρασε τουλάχιστον δύο Boeing 737 από την εταιρεία μεταφοράς φορτίου Western Atlantic. Αυτά τα 737 είναι μέρος μιας ομάδας αεροπλάνων που είναι βαμμένα όλα λευκά και έτσι αναφέρονται ως "whitetails" και έχουν εντοπιστεί να ψεκάζουν chemtrails πάνω από την Κορνουάλη. Τα αεροσκάφη της RVL λειτουργούν από τα αεροδρόμια Newquay, Southampton, Stansted, Teesside, Prestwick και Liverpool.

Υπάρχουν και άλλες εταιρείες - όπως η Delta Airlines εγγεγραμμένη στην Ατλάντα της Τζόρτζια - αλλά η 2Excel και η RVL κάνουν το μεγαλύτερο μέρος του chemtrailing στους ουρανούς του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι πιλότοι ξέρουν τι κάνουν
Μόλις αρχίσετε να κάνετε μια ερώτηση, ανοίγει την πόρτα σε άλλες ερωτήσεις. Το αεροπλάνο απογειώνεται από το Teesside, πού πηγαίνει; Ποιος είπε στον πιλότο πού να πάει;
Ο Mark έχει δει έως και πέντε αεροπλάνα κάθε φορά στον ουρανό που πετούν παράλληλα μεταξύ τους, στη συνέχεια «πηγαίνουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, αναμορφώνονται και επιστρέφουν». Έτσι, κάποιος συντονίζει τις πτήσεις. Το σχέδιο πτήσης του αεροπλάνου θα βρίσκεται στον υπολογιστή του αεροσκάφους, αλλά θα εξαρτάται από τους πιλότους πότε αρχίζει ή σταματά ο ψεκασμός χημικών.
«Αυτό που κάνουν είναι πολύ σκηνοθετημένο [επινοημένο], είναι πολύ εσκεμμένο και οι άνθρωποι λένε: "Λοιπόν, δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι πιλότοι ξέρουν ότι το κάνουν". Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω – το κάνουν», είπε ο Μαρκ.
Το πλήρωμα πρέπει να έχει άδεια από την ΥΠΑ για να πετάξει το συγκεκριμένο αεροσκάφος. Σχεδόν όλοι αυτοί οι πιλότοι είναι πρώην της RAF, δήλωσε ο Μαρκ. «Αυτό είναι το κλειδί επειδή τα παιδιά της RAF έχουν συνηθίσει να κάνουν, ας πούμε, μυστικές επιχειρήσεις – ασυνήθιστες επιχειρήσεις... και επίσης, κρίσιμα, υπέγραψαν τον νόμο περί επίσημων μυστικών που σημαίνει ότι δεν μιλούν ... Είναι αρκετά ενδιαφέρον, σχεδόν αποκλειστικά, ότι οι μηχανικοί που συντηρούν τα δύο 727 της [2Excel] είναι επίσης πρώην RAF.
Εάν οι πιλότοι μεταφέρουν επικίνδυνα εμπορεύματα στο αεροπλάνο, είτε πρόκειται για υγρά είτε για ραδιοϊσότοπα για μηχανήματα ακτίνων Χ, ο κυβερνήτης πρέπει να έχει ένα έγγραφο που ονομάζεται ειδοποίηση προς τον κυβερνήτη Notice to Captain («NOTOC»). Το NOTOC περιγράφει λεπτομερώς όλα τα επικίνδυνα εμπορεύματα στο αεροσκάφος και πού βρίσκονται. Αυτό είναι για ασφάλεια σε περίπτωση προσγείωσης έκτακτης ανάγκης.
Ο Μαρκ είπε: «Έχοντας μιλήσει με τους αρχηγούς της πυροσβεστικής σε διάφορα αεροδρόμια, τα δύο αεροπλάνα για τα οποία είναι πολύ νευρικοί για να έρθουν με μια Mayday είναι στρατιωτικά αεροσκάφη - επειδή δεν ξέρουν αν οι πύραυλοι κάτω από την πτέρυγα είναι ζωντανοί ή τι έχουν οπλίσει - [και] το άλλο είναι ένα φορτηγό αεροσκάφος επειδή δεν έχουν ιδέα τι έχει στο αεροσκάφος ... Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ένας καπετάνιος καθώς εξαντλείται το αεροσκάφος είναι να αρπάξει το βιβλίο πτήσης του και το NOTOC του, γιατί τότε μπορεί να το παραδώσει στον αρχηγό της πυροσβεστικής... Έτσι, αυτοί οι καπετάνιοι θα λάβουν [NOTOC], ή θα έπρεπε να είναι».

"Δυστυχώς, όταν σας λέω τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των πιλότων [μη [χωρίς] chemtrail] που γνωρίζουν τα τρέχοντα γεγονότα [είναι χαμηλό], νομίζω ότι πολύ περισσότεροι από αυτούς γνωρίζουν τώρα. Αλλά είναι επίσης το ίδιο με τους μηχανικούς. Ξέρω μερικούς πολύ καλούς μηχανικούς που είναι ξύπνιοι, αλλά είναι μειοψηφία. Και όταν πηγαίνουν στη δουλειά, λένε «Ω, καλά, υπάρχει πάλι αυτή η μανιβέλα», ξέρετε, και δέχονται επίθεση. Και αυτοί είναι οι μηχανικοί που επισκευάζουν τα αεροπλάνα. Οι [μηχανικοί] που κάνουν το φορτίο που είναι συντονισμένοι να ψεκάζουν, έχουν προφανώς συμφωνίες μη αποκάλυψης, πιθανότατα έχουν υπογράψει τον νόμο περί επίσημων μυστικών, ποιος ξέρει».
Γιατί το κάνουν;
Είναι πραγματικά δύσκολο να κατανοήσουμε τη νοοτροπία των ανθρώπων που εμπλέκονται στο chemtrailing. «Ονομάζεται κανονικοποίηση της απόκλισης», δήλωσε ο Μαρκ.
Η έννοια της κανονικοποίησης της απόκλισης προσδιορίστηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο της Εθνικής Υπηρεσίας Αεροναυτικής και Διαστήματος ("NASA"). Η Αμερικανίδα κοινωνιολόγος Diane Vaughan ορίζει την «κανονικοποίηση της απόκλισης» ως «τη σταδιακή διαδικασία μέσω της οποίας απαράδεκτες πρακτικές ή πρότυπα γίνονται αποδεκτά. Καθώς η αποκλίνουσα συμπεριφορά επαναλαμβάνεται χωρίς καταστροφικά αποτελέσματα, γίνεται ο κοινωνικός κανόνας για τον οργανισμό.
Ο Mark εξήγησε επίσης ότι όσον αφορά τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε προγράμματα χημικών αεροψεκασμών, υπάρχει «πνευματική ανεντιμότητα». Η διανοητική ανεντιμότητα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει σκόπιμα διαπραχθείσες πλάνες σε συζητήσεις και συλλογισμούς. Αναφέρεται στην υπεράσπιση μιας θέσης που είναι γνωστό ότι είναι ψευδής, η οποία χρησιμοποιείται καταχρηστικά για την προώθηση μιας ατζέντας ή την ενίσχυση των βαθιά ριζωμένων πεποιθήσεων κάποιου ενόψει συντριπτικών αποδείξεων αντίθετων.
Πνευματική ανεντιμότητα είναι, για παράδειγμα, ένας βουλευτής που σας γράφει λέγοντας: «Είσαι ανόητος, κάνεις λάθος. Αυτοί οι χημικοί αεροψεκασμοί δεν είναι χημικοί αεροψεκασμοί, είναι contrails».
Ο Mark πιστεύει ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί πρωτοεμφανίστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες. «[Το Ηνωμένο Βασίλειο] ανακατεύεται με αυτό με διαφορετικές μορφές, όχι τόσο αερομεταφερόμενα, αλλά το έχουμε μπερδέψει εδώ και πολύ καιρό... Πολλά από τα πειράματα που έκανε η βρετανική κυβέρνηση, πριν από πολύ καιρό, [ήταν] μόνο στο έδαφος. Έτσι, συνήθως, θα ψέκαζαν χημικά σε ένα διερχόμενο τρένο που θα πήγαινε σε μια σήραγγα ... Έτσι, δυστυχώς δεν είναι κάτι καινούργιο», είπε.Οι δύο κύριοι σκοποί του chemtrailing είναι σαφείς, είπε. «Είναι για να μας δηλητηριάσει και να μπλοκάρει τον ήλιο».
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι άνθρωποι κατάφεραν να λάβουν δείγματα χημικών αεροψεκασμών και χρησιμοποίησαν ένα φασματόμετρο μάζας για να προσδιορίσουν το περιεχόμενο. «Αν κοιτάξετε το περιεχόμενο των χημικών αεροψεκασμών... Τα τρία κύρια συστατικά τείνουν να είναι το βάριο, το στρόντιο και το οξείδιο του αργιλίου – τα οποία είναι όλα καρκινογόνα. Και το αλουμίνιο προκαλεί αυτισμό και Αλτσχάιμερ», δήλωσε ο Mark.
Ο Mark δεν έχει οικονομικά στοιχεία για το RVL, αλλά πέρυσι το 2Excel είχε έσοδα 41 εκατομμυρίων λιρών. «25 εκατομμύρια λίρες από αυτά ήταν κέρδος», είπε. «Και τα μερίσματα, τα κέρδη των μετόχων, ήταν 10,9 εκατομμύρια λίρες». Όλα αυτά τα χρήματα προέρχονται από τα χρήματα που πληρώνουν οι Βρετανοί κάτοικοι σε φόρους. «Έτσι, πληρώνουμε για να δηλητηριαστούμε».
Ο οικονομικός διευθυντής της 2Excel, Harant Singh, ιδρύει εικονικές εταιρείες [ εταιρείες κέλυφος ] κάθε εβδομάδα. Σύμφωνα με τον Mark, το 2Excel έχει χιλιάδες εταιρείες κελύφους. «Ορισμένα από αυτά κλείνουν αρκετά γρήγορα. Έτσι, η κυβέρνηση, από όποιες υπηρεσίες πληρώνουν, πληρώνει στην εταιρεία-κέλυφος [και στη συνέχεια] η εικονική εταιρεία κλείνει. Μπορώ μόνο να υποθέσω ότι η RVL κάνει κάτι παρόμοιο», είπε.
Υποστηρίζεται ότι το chemtrailing γίνεται για να μπλοκάρει τον ήλιο για να διατηρήσει τις παγκόσμιες θερμοκρασίες εντός των ορίων που υπαγορεύονται από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα. Εάν ήταν, τότε οι πληρωμές θα ήταν υπερβολικές και δεν θα επινοούνταν περίτεχνα σχέδια για να κρύψουν τις πληρωμές προς τις εταιρείες που ασχολούνται με το chemtrailing.

Chemtrails και HAARP
Ο Critchley ανέφερε ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί μπορούν να πάρουν ασυνήθιστες εμφανίσεις, όπως γραμμές που κόβουν ή περίεργα σχήματα. Όλα έχουν μια συχνότητα και ανάλογα με το πόσα σωματίδια μετάλλων ψεκάζονται και τις δραστηριότητες του Ερευνητικού Προγράμματος Ενεργού Σέλαος Υψηλής Συχνότητας [ High-frequency Active Auroral Research ("HAARP")] εκείνη τη στιγμή, αυτά τα κύματα και οι γραμμές θα εμφανιστούν στους χημικούς αεροψεκασμούς, εξήγησε ο Mark.
Είπε ότι υπάρχει μια εγκατάσταση HAARP στο Ηνωμένο Βασίλειο, βρίσκεται στα μισά της ακτής της Ουαλίας. Τα έγγραφα για την πολεοδομική άδεια αναφέρουν ότι ο σκοπός της εγκατάστασης είναι για επικοινωνίες. «Αλλά ήμασταν εκεί κάτω, έχουμε φωτογραφίες του... Οι κεραίες είναι σε κάτι που ονομάζεται phased array [συστοιχία φάσεων ] ... και παράγει κάτι που ονομάζεται πλευρικοί λοβοί. Έτσι, εκτός από τη δέσμη ενέργειας που πηγαίνει κατευθείαν μπροστά και πάνω, οι πλευρικοί λοβοί βγαίνουν από το πλάι και θα ακτινοβολήσουν ό, τι υπάρχει εκεί.
[Σχετικά: Το HAARP προκαλεί παγκόσμια ανησυχία λόγω του εκτεταμένου αντικτύπου του
https://expose-news.com/2023/08/04/haarp-is-of-global-concern/]
Εξήγησε πώς λειτουργεί το HAARP και στη συνέχεια είπε: «Μπορούν να αλλάξουν με ακρίβεια τον καιρό. Το κάνουν αυτό εδώ και πολύ καιρό». Χρησιμοποίησε τον σεισμό στην Ιαπωνία πριν από μερικά χρόνια ως παράδειγμα για το πώς το HAARP χρησιμοποιείται ως όπλο για να κάνει τις κυβερνήσεις να υπακούσουν στις απαιτήσεις της παγκόσμιας κλίκας – το HAARP χρησιμοποιήθηκε για να κάνει την Ιαπωνία «να υποκύψει στο τραπεζικό σύστημα Rothschild», δήλωσε ο Mark.

Πριν από πολλά χρόνια, η συγγραφέας Elana Freeland και ο πρώην μηχανικός του HAARP Billy Hayes άρχισαν να συζητούν τις σχέσεις συχνότητας μεταξύ CERN, HAARP, Chemtrails, Fracking και ακόμη και ανεμογεννητριών. Για να ξεκινήσετε την έρευνά σας, μπορείτε να βρείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την έρευνά τους ΕΔΩ , ΕΔΩ ή στον ιστότοπο της Freeland ΕΔΩ .

Περαιτέρω ανάγνωση:
Τα πειράματα βιολογικού πολέμου του Dorset, NR23 [The Dorset Biological Warfare Experiments ]
Δοκιμή του MoD για αεροψεκασμούς πάνω από το Norwich, NR23
[Δοκιμή MoD αεροψεκασμού πάνω από το Norwich]

Οι οικογένειες είναι πεπεισμένες ότι τα πειράματα οδήγησαν τα παιδιά τους να υποφέρουν από γενετικές ανωμαλίες, σωματικές αναπηρίες και μαθησιακές δυσκολίες, Stop the War Coalition , 19 Ιουλίου 2015
Πώς η βρετανική κυβέρνηση πραγματοποίησε μυστικές δοκιμές βιολογικού πολέμου σε επιβάτες του μετρό του Λονδίνου τη δεκαετία του 1960 κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου , Daily Mail, 9 Ιουλίου 2015

Τι μπορούμε να κάνουμε;
Αυτά είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, πρέπει να αντεπιτεθούμε, είπε ο Μαρκ. «Ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που του αναλογεί».
Οι άνθρωποι που παρακολουθούν το podcast του Drake Michigan θα πουν: «Λοιπόν, δεν είμαι άνθρωπος της αεροπορίας, οπότε τι μπορώ να κάνω;». Σπέρνουν σπόρους, είπε. «Αρχίστε να μιλάτε στους ανθρώπους, κάντε τους πιο ενήμερους, εκφράστε τις ανησυχίες σας», είπε.
"Μάθετε αν κάποιος ζει κοντά στο αεροδρόμιο ή έχετε έναν φίλο που ζει κοντά στο αεροδρόμιο και βλέπει οτιδήποτε. Λέσχες παρατηρητών, παρατηρητές αεροπλάνων, όλοι αυτοί οι άνθρωποι, θα δουν πράγματα».
«Θα εκλιπαρούσα οποιονδήποτε εργάζεται σε αεροδρόμιο ή ζει κοντά σε αεροδρόμιο να είναι πιο προσεκτικός», δήλωσε ο Μαρκ. «Συνέχισε να κάνεις ερωτήσεις».
Αυτή τη στιγμή όλα δέχονται επίθεση, για παράδειγμα, τρόφιμα, βοοειδή και ψάρια. Ένα από τα ψυχολογικά κόλπα που χρησιμοποιούνται είναι ότι επιταχύνουν την ατζέντα τους, όλοι το νιώθουμε και στη συνέχεια υποχωρούν και αναπνέουμε με ανακούφιση. Στη συνέχεια επιταχύνουν ξανά την ατζέντα, είπε ο Μαρκ. Έτσι, όταν έχουμε αυτή τη στιγμή ανακούφισης, μην σταματάτε, αλλά συνεχίστε να πιέζετε.
Στον ιστότοπο Do Not Consent [ιστότοπο "Μη συναινείτε"] υπάρχει ένα πρότυπο επιστολής που οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν και να στείλουν στον βουλευτή τους ("MP") και ένα δεύτερο πρότυπο επιστολής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή επιστολής στον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτή τη στιγμή οι βουλευτές βρίσκονται σε θερινές διακοπές, οπότε θα πρέπει είτε να παραδώσετε με το χέρι την επιστολή είτε να την στείλετε ηχογραφημένη αλληλογραφία. Υπάρχει επίσης μια καμπάνια με κίτρινα αυτοκόλλητα που έχει ξεκινήσει για χρήση σε προφίλ κοινωνικών μέσων που δηλώνει ότι δεν συναινούμε να κυβερνηθούμε [να διοικούμαστε] από ένα τυραννικό καθεστώς.

Σχετικό βίντεο, πηγές
https://expose-news.com/2023/08/20/uk-governments-nefarious-chemtrail-programme-exposed/

https://www.pravda-tv.com/2023/09/whistleblower-deckt-das-schaendliche-chemtrail-programm-der-britischen-regierung-auf-video/
====================
σχετικά δημοσιεύματα
BANG: Πιλότος εμπορικής αεροπορικής εταιρείας με 34 χρόνια εμπειρίας εκθέτει το πρόγραμμα chemtrail: «Το κάνουν αυτό εδώ και χρόνια».
 24 Αυγούστου 2023 
«Τα Chemtrails δεν είναι κάτι καινούργιο. Μόλις αρχίζουμε να τους παρατηρούμε, αυτό είναι το σοκ για εμάς», είπε ένας πιλότος αεροπορικής εταιρείας σε πρόσφατη συνέντευξη.
«Το κάνουν εδώ και χρόνια. Έγινε στις [Ηνωμένες Πολιτείες] για πρώτη φορά. Είναι κάτι που οι Ροκφέλερ βοήθησαν να χρηματοδοτηθεί. Πολλά από αυτά γίνονται από στρατιωτικά αεροσκάφη, ιδιαίτερα στρατιωτικά αεροσκάφη μεταφοράς».
Ο πιλότος το είπε σε συνέντευξή του στον παρουσιαστή του Drake Michigan, Ant Critchley. Για να προστατευθεί η ανωνυμία του πιλότου, τον προσφώνησαν με το όνομα Mark για τη συνέντευξη.
---------------
Chemtrails: τι κοινό έχουν η κλιματική μηχανική και τα Morgellons; 
 21 Ιουλίου 2023
Αν και τα chemtrails απορρίπτονται ως «θεωρίες συνωμοσίας», συζητούνται όλο και πιο ανοιχτά ως γεγονότα στο «mainstream». Πρόσφατα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε για συζητήσεις σχετικά με τους κινδύνους της γεωμηχανικής, αναφέροντας ως παράδειγμα τα chemtrails.
Το 2018, ορισμένοι ανεξάρτητοι ερευνητές ισχυρίστηκαν ότι οι ίνες Morgellons βρέθηκαν όχι μόνο στο ανθρώπινο σώμα αλλά και στο περιβάλλον.
Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτά και άλλα παθογόνα εισήλθαν στο σώμα των ανθρώπων μέσω της εισπνοής ως αποτέλεσμα χημικών ιχνών, μεταξύ άλλων.
Στα τέλη Ιουνίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε για συνομιλίες στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο σχετικά με τους κινδύνους μιας πιθανής χρήσης της κλιματικής γεωμηχανικής.
Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Επιτροπής είπε στους δημοσιογράφους: «Πρόκειται για ένα ζήτημα με παγκόσμια σημάδια και σημαντικούς κινδύνους. Κανείς δεν θα έκανε πειράματα μόνος του στον κοινό μας πλανήτη».
Ένας τύπος γεωμηχανικής είναι αυτό που είναι γνωστό ως στρατοσφαιρική έγχυση αερολύματος, όπου τα αεροπλάνα απελευθερώνουν μικροσκοπικά σωματίδια,  ανέφερε  το Euro News . ( Chemtrails: Θα προκαλέσει η μαζική δηλητηρίαση των ουρανών μας θανατηφόρο φαινόμενο πεδίου; (βίντεο) )
Ο ψεκασμός σωματιδίων ή χημικών ουσιών από αεροπλάνα αναφέρεται στην καθομιλουμένη ως χημικά μονοπάτια ή χημικά ίχνη.
Όπως αναφέραμε νωρίτερα, η γεωμηχανική υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Μπορεί λοιπόν όντως να ονομαστεί «πειραματικό» ή στο πλαίσιο μιας «πιθανής χρήσης»;
Όπως  αναφέρει το Business Insider , το 1950, ακριβώς έξω από τις ακτές του Σαν Φρανσίσκο, ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ χρησιμοποίησε έναν τεράστιο σωλήνα για να ψεκάσει ένα σύννεφο μικροβίων στον αέρα και στη διάσημη ομίχλη της πόλης (πριν από 16 χρόνια, είπαν τα Ηνωμένα Έθνη ότι τα chemtrail ήταν κακά για τη γεωργία και τους φυσικούς πόρους είναι )
Ο στρατός εξέτασε πώς μια επίθεση με βιολογικά όπλα θα επηρέαζε τους 800.000 κατοίκους της πόλης. Οι άνθρωποι του Σαν Φρανσίσκο δεν είχαν ιδέα.
Μόλις τη δεκαετία του 1970 οι Αμερικανοί έμαθαν πώς ο Dr. Ο Leonard Cole στο βιβλίο Clouds of Secrecy: The Army's Germ Warfare Tests Over Populated Areas έγραψε ότι «είχαν χρησιμεύσει ως πειραματόζωα για τις υπηρεσίες και την κυβέρνησή τους για δεκαετίες».
Το Climate Viewer News  έχει τεκμηριώσει πολυάριθμα στρατιωτικά προγράμματα αεροψεκασμού των ΗΠΑ . Αυτά περιλαμβάνουν τον ψεκασμό ως μέρος των προγραμμάτων προστασίας από τις καιρικές συνθήκες και αποφύλλωσης, τον έλεγχο των εντόμων και την απελευθέρωση ραδιενεργών υλικών.
Το Climate Viewer News έχει επίσης μια λίστα με υπερσυνδέσμους που δείχνει το ιστορικό των δραστηριοτήτων της Μονάδας Αεροψεκασμού της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, που ιδρύθηκε το 1947.
Η δικαιολογία για τη διεξαγωγή «πειραμάτων» chemtrail τον τελευταίο καιρό ήταν ο μετριασμός των επιπτώσεων της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Για παράδειγμα, το 2021, ανακοινώθηκε ότι  ο Μπιλ Γκέιτς επένδυε σε ένα έργο ηλιακής γεωμηχανικής για να επισκιάσει τον ήλιο και να «πυροδοτήσει ένα παγκόσμιο φαινόμενο ψύξης».
Όπως έχουμε διαπιστώσει συχνά, η καταστροφική αφήγηση για την «θέρμανση του πλανήτη» και την «κλιμ@τική @λλαγή» είναι @π@τη.
Επιπλέον, τα ψέματα και οι συγκαλύψεις σχετικά με τον Covid και το «εμβόλιο» του έχουν ξεσπάσει συνεχώς. Όπως όλοι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, δεν πρέπει να λαμβάνουμε την ονομαστική τους αξία τίποτα που δημοσιεύεται από παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις ή τις μαριονέτες τους – συμπεριλαμβανομένων των μέσων ενημέρωσης, των πολιτικών, των «ειδικών» ή των οργανισμών και των ιδρυμάτων τους.
Ένα θέμα που δεν έχουμε καλύψει στα πολλά άρθρα μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η νόσος Morgellons.
Καθώς το ζήτημα της γεωμηχανικής και των χημικών ιχνών συζητείται ανοιχτά από παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις και τις μαριονέτες τους, φαίνεται η κατάλληλη στιγμή να ξαναρχίσουμε τη συζήτηση των Morgellons.

Τι είναι η νόσος Morgellons;
Σύμφωνα με το  Ίδρυμα Ερευνών Morgellons,  η νόσος Morgellons είναι μια κακώς κατανοητή κατάσταση.
Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν αίσθημα φαγούρας, δαγκώματος και ερπυσμού, «χορδές» ή ίνες που αναδύονται από το δέρμα, μικρές έως παραμορφωτικές δερματικές βλάβες, πόνος στις αρθρώσεις, εξουθενωτική κόπωση, αλλαγές στην αντίληψη, απώλεια μνήμης, διαταραχές της διάθεσης και σοβαρές νευρολογικές εκδηλώσεις.
Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ιδέα εάν οι δερματικές βλάβες του Morgellons και το σχετικό υλικό όπως οι έγχρωμες ίνες είναι (1) βιολογικοί παράγοντες, (2) παράγονται από τέτοιους παράγοντες, (3) προϊόντα της προσπάθειας του σώματος να απαλλαγεί από παθογόνα ή (4) ένα ανώμαλο σύστημα σώματος που δεν σχετίζεται με κανένα δραστικό συστατικό. Συχνές Ερωτήσεις  , Ίδρυμα Ερευνών Morgellons
Το 2008, η Jan Smith, η οποία είχε ζήσει με τους Morgellons για δέκα χρόνια εκείνη την εποχή, έγραψε όσα είχε ανακαλύψει στο ταξίδι της. Ο ιστότοπός τους ονομαζόταν αρχικά Morgellons Exposur και τώρα ονομάζεται Morgellons Research Foundation. Ένα αρχείο του Morgellon's Exposure on the Wayback Machine μπορείτε να βρείτε  ΕΔΩ  .
«Το Morgellons [είναι] μια ασθένεια στην οποία οι άνθρωποι έχουν ίνες που αναπτύσσονται από το δέρμα τους που καίγονται στους 2.000 βαθμούς Φαρενάιτ και δεν λιώνουν», έγραψε ο Smith.
Μια ιδιωτική μελέτη για τον προσδιορισμό της χημικής και βιολογικής σύνθεσης αυτών των ινών έδειξε ότι το εξωτερικό κέλυφος των ινών είναι κατασκευασμένο από ίνες πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας (HDPE).
Το ινώδες υλικό χρησιμοποιείται συνήθως για την κατασκευή ινών γυαλιού... Αυτό το υλικό έχει επίσης βρεθεί ότι χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο της βιονανοτεχνολογίας ως ένωση για την ενθυλάκωση ενός φακέλου πρωτεΐνης ιού που αποτελείται από έναν ιό (1/150 DNA, RNA ), RNAi - μεταλλαγμένο RNA) ή RNAsi που περιέχει γραμμικά ή κυκλικά πλασμίδια για συγκεκριμένες λειτουργίες.
Η τοξικολογική παθολογική ταυτοποίηση βιοψιών ιστών από άτομο με διάγνωση Morgellons αποκάλυψε την παρουσία συνεχούς σωλήνωσης πυριτίου ή γυαλιού με σιλικόνη.
Αυτή την περίοδο πάσχω από πυριτίαση που δεν έχει άλλη γνωστή αιτία εκτός από την παρουσία νανοτεχνολογίας πυριτίου στο σώμα μου.

Morgellon's Nanotechnology Exposed  , Jan Smith, 18 Ιανουαρίου 2008
Morgellons και chemtrails
Το Ίδρυμα Ερευνών Morgellons επισημαίνει  δύο βίντεο που πρέπει να παρακολουθήσετε.   Τα βίντεο δημοσιεύτηκαν αρχικά από το  Ινστιτούτο Carnicom  , το οποίο ιδρύθηκε από τον Clifford Carnicom και έχει μια  ενότητα έρευνας Morgellons στον ιστότοπό του .
Στο πρώτο βίντεο, ο Carnicom εξήγησε ότι ο σκοπός του βίντεο είναι να συζητήσει τις βιολογικές συνέπειες των chemtrails, ή αυτό που αποκαλεί «χειρουργικές επεμβάσεις αεροζόλ». Η ιδιαίτερη βιολογική συνέπεια που ο ίδιος και ο μη ιατρός  Δρ. Η Gwen Scott  συζητούσε για Morgellons.
«Άμεσες φυσικές αποδείξεις έχουν συνδέσει τη λεγόμενη νόσο Morgellons με τη δειγματοληψία αέρα, η οποία τώρα έχει μια ιστορία δέκα ετών πίσω. Συγκεκριμένα, ένα σωρό δείγματα που στάλθηκαν στην Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ νωρίς στην εργασία μου...το 1999 ή το 2000», είπε η Carnicom.
Ο Δρ.Scott εξήγησε ότι αυτό είναι κάτι περισσότερο από τις ίνες Morgellons στις οποίες είμαστε εκτεθειμένοι. Το σώμα μας δέχεται επίθεση χρησιμοποιώντας ένα πολύπλοκο δίκτυο παθογόνων και ανόργανων υλικών.
«Έχουμε ίνες, έχουμε βαρέα μέταλλα, έχουμε βακτήρια, μύκητες, ιούς, όλα τα είδη που φαίνεται να λειτουργούν συνεργικά με κάποιο τρόπο. Τίποτα από αυτά δεν είναι καλό για τους ανθρώπους», είπε.

Ο Δρ.Scott είπε ότι ήταν σε επαφή με κάποιον που συμμετείχε στην ανάπτυξη μερικών από αυτά τα πολύπλοκα δίκτυα παθογόνων:
«Μου είπε ότι τα περισσότερα από αυτά τα παθογόνα έχουν τροποποιηθεί γενετικά, ώστε το ανοσοποιητικό σου σύστημα να μην ξέρει ότι υπάρχουν. Είναι κρυμμένα, είναι διαφορετικά, μπορούν να τα ξεπεράσουν. Δεν πρόκειται να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, αλλά ας πούμε ότι αυτά δεν είναι μέτρια βακτήρια, ιοί, μύκητες - και φυσικά τα βαρέα μέταλλα στο ανθρώπινο σώμα δεν είναι ούτως ή άλλως μέτρια - και αυτές οι ίνες, αυτές οι ασυνήθιστες ίνες ή σύρματα που βλέπουμε.
Γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον μερικά από αυτά μπαίνουν μέσα μας σκόπιμα μέσω του αέρα [π.χ. chemtrails]. Ο ίδιος κύριος μου είπε ότι μας παραδόθηκε επίσης μέσω του παντοπωλείου μας».
το σχετικό βίντεο
Morgellons | Ο Clifford Carnicom με τον Dr. Gwen Scott Μέρος 1, 16 Δεκεμβρίου 2018 
Εάν το παραπάνω βίντεο έχει αφαιρεθεί από το YouTube, μπορείτε να  το δείτε στο Αρχείο Διαδικτύου ΕΔΩ.
Στο δεύτερο βίντεο, ο Δρ. Scott: «Από την τελευταία συζήτησή μας, είχα ένα τηλεφώνημα από έναν κύριο που ασχολήθηκε με μερικούς από [το σχεδιασμό αυτού του δικτύου παθογόνων]. Όταν ήταν εκεί, ένιωσε ότι έκανε κάτι για να βοηθήσει τους στρατιώτες στο έδαφος σε αυτή τη χώρα. Του είπαν ότι αυτά τα πράγματα θα ψεκάζονταν στον εχθρό από αεροπλάνα, σπρέι αεροζόλ και ότι θα έσωζαν ζωές στρατιωτών».
«Εξήγησε... [ότι] κάθε όργανο στο σώμα σας έχει μια συγκεκριμένη συχνότητα και λειτουργεί σε αυτή τη συχνότητα, και αν διαταράξετε αυτή τη συχνότητα ηλεκτρομαγνητικά, μπορεί να προκαλέσετε κάθε είδους σοβαρά, ακόμη και μοιραία, προβλήματα». 
Μίλησε επίσης για περιοχές του εγκεφάλου και του ελέγχου του νου - και όσο οργουελικό κι αν φαίνεται, επιστημονικά είναι προφανώς πολύ πραγματικό. Και από το έργο του Clifford, γνωρίζουμε εδώ και χρόνια τις ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες του τι συμβαίνει στην παροχή αέρα ως αποτέλεσμα του ψεκασμού αεροζόλ.
«Ένιωθε ότι οι ίνες ήταν μεταλλικής φύσης».
πηγή 21-7-23

Δεν υπάρχουν σχόλια: