Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Παρατήρηση UFO στο Μαρακές, Μαρόκο: Ένα δυσοίωνο πρελούδιο ενός καταστροφικού σεισμού

Παρατήρηση UFO στο Μαρακές, Μαρόκο: Ένα δυσοίωνο πρελούδιο ενός καταστροφικού σεισμού

Σεπτέμβριος 10, 2023
Ένα περίεργο και κάπως ανατριχιαστικό βίντεο εμφανίστηκε από το Μαρακές του Μαρόκου, το οποίο γυρίστηκε λίγες ώρες πριν από τον καταστροφικό σεισμό που συγκλόνισε το έθνος. Το βίντεο παρουσιάζει αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) στον ουρανό και αυτά τα αντικείμενα εξαφανίστηκαν λίγο μετά το σεισμικό γεγονός. Αυτό το μυστηριώδες περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση και έχει γεννήσει θεωρίες σχετικά με μια πιθανή σχέση μεταξύ της θέασης των UFO και του καταστροφικού σεισμού.

Ο σεισμός
Πριν εμβαθύνουμε στις θεωρίες, είναι σημαντικό να σημειώσουμε τα τραγικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν τη μοιραία ημέρα. Σεισμός μεγέθους 6,8 βαθμών έπληξε την οροσειρά High Atlas του Μαρόκου, προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές και απώλειες ζωών. Ο σεισμός οδήγησε σε πάνω από 2.000 θανάτους και άφησε 1.404 ανθρώπους σε κρίσιμη κατάσταση. Οι βασιλικές ένοπλες δυνάμεις του Μαρόκου και η διεθνής βοήθεια εργάζονται ακούραστα για τη διάσωση επιζώντων και την παροχή βοήθειας στις πληγείσες περιοχές.

Μια θεωρητική εξερεύνηση
Μια θεωρία προτείνει ότι η παρατήρηση UFO θα μπορούσε να συνδεθεί με ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές που προκαλούνται από τις τεκτονικές κινήσεις κάτω από το φλοιό της Γης. Αυτή η ιδέα πηγάζει από την πεποίθηση ότι οι βράχοι που κινούνται ο ένας εναντίον του άλλου σε τεκτονικές πλάκες θα μπορούσαν να προκαλέσουν ηλεκτρομαγνητικές συνέπειες. Φαινόμενα όπως ο ιονισμένος αέρας που προκαλείται από ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές από τέτοιες τεκτονικές δραστηριότητες θα μπορούσαν ενδεχομένως να εξηγήσουν τα μυστηριώδη αντικείμενα που παρατηρούνται στον ουρανό.

Μερικά από τα παραδείγματα που αναφέρονται για να υποστηρίξουν αυτή τη θεωρία περιλαμβάνουν γνωστά ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα όπως κεραυνός, αστραπή μπάλας και βόρειο σέλας. Η ίδια η Γη έχει ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που ποικίλλει ανάλογα με διαφορετικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των γεωγραφικών χαρακτηριστικών που μπορούν να αλλάξουν το μαγνητικό πεδίο. Ως εκ τούτου, είναι κατανοητό, αν και όχι πλήρως αποδεδειγμένο, ότι τέτοια φαινόμενα θα μπορούσαν να σχετίζονται με τεκτονική δραστηριότητα και μπορεί να χρησιμεύσουν ως πρόδρομοι σεισμικών γεγονότων.

Μια συνωμοσία και εξωγήινη σύνδεση;
Μια άλλη συναρπαστική οπτική γωνία που πρέπει να εξεταστεί είναι η θεωρία συνωμοσίας που υποδηλώνει πιθανή εξωγήινη εμπλοκή. Η ξαφνική εμφάνιση και εξαφάνιση των UFO κοντά στο χρόνο και την τοποθεσία του σεισμού θα μπορούσε να προκαλέσει ερωτήματα σχετικά με την εξωγήινη παρακολούθηση ή ακόμα και παρέμβαση. Θα μπορούσαν αυτοί οι προηγμένοι πολιτισμοί να έχουν εκ των προτέρων γνώση των φυσικών καταστροφών; Και αν ναι, για ποιο σκοπό; Ενώ αυτές οι ερωτήσεις μπορεί να ακούγονται αλλόκοτες, συνεχίζουν να αιχμαλωτίζουν τη φαντασία και την περιέργεια πολλών.

Ενώ η σχέση μεταξύ της θέασης των UFO στο Μαρακές και του επακόλουθου σεισμού παραμένει υποθετική, το γεγονός χρησιμεύει ως ένα συναρπαστικό θέμα τόσο για τους επιστημονικούς όσο και για τους εξωγήινους λάτρεις. Είτε αποδίδετε στη θεωρία των ηλεκτρομαγνητικών συνεπειών από την τεκτονική δραστηριότητα είτε διασκεδάζετε με την πιθανότητα εξωγήινης εμπλοκής, είναι ένα περιστατικό που είναι βέβαιο ότι θα κρατήσει τους ανθρώπους να μιλούν για αρκετό καιρό ακόμα.

Είναι κρίσιμο, ωστόσο, να θυμόμαστε ότι όσο συναρπαστικές και αν είναι αυτές οι θεωρίες, δεν μειώνουν τον τραγικό αντίκτυπο του σεισμού στις ζωές χιλιάδων ατόμων και κοινοτήτων. Οι σκέψεις μας παραμένουν με όσους επλήγησαν από αυτό το καταστροφικό γεγονός.
===========
Υπάρχει ένα ολόκληρο φαινόμενο ατμοσφαιρικών διαταραχών που συμβαίνουν πριν από τους σεισμούς, κάτι που σχετίζεται με αλλαγές στη μαγνητόσφαιρα όταν οι πλάκες μετατοπίζονται. Δεν είναι πλήρως κατανοητό
σχετικά με την ατμόσφαιρα, ναι, υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ ενός σεισμού και του μαγνητικού πεδίου αυτής της περιοχής 

------------------------------
σχετικό δημοσίευμα
UFO UAP Μαρόκο
18 Αυγούστου 2023 · 
Μεταξύ των χιλιάδων αρχείων που αποχαρακτηρίστηκαν από την Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας των ΗΠΑ (DIA):
Moon Dust Project  #Project_Moon_Dust   Ενδιαφέρεται επίσης να παρακολουθήσει #Άγνωστο   ιπτάμενο αντικείμενο στο Μαρόκο, Kasbah Tadla 1967 
#unknown_bird_body_in_morocco,
Το σώμα συνέχισε να περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του με κυκλική κίνηση Το σώμα έχει μακρύ σχήμα (κυλινδρικό;) με παρόμοια άκρα Στη συνέχεια επέστρεψε στο κυκλικό του σχήμα μετά περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του εκπέμποντας μια φωτεινή κόκκινη δέσμη
δευτερόλεπτα και στη συνέχεια εκτοξεύτηκε στο διάστημα


===============================
την ίδια μέρα είχαμε θεάσεις UFO σε πολλά μέρη του κόσμου
UFO sighting in Chile, September 08, 2023

------------------
UFO SIGHTING – Guatemala:
Date: 2023
Description: They capture a possible discoid-shaped UFO
--------------------------

https://t.me/WW3INFO/22526

Alien attack on the military base in Bahía Blanca, Argentina
Several videos have been collected by Andrea Simondini that proves that the Argentian military lies.
There was an attack and the footage gives evidence that shots were fired against UFOs at an Argentine naval base, on September 8-9th.


-----------------------------
ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ του καταστροφικού φαινομένου

Ανθρωπογενής σεισμός 6,8 Ρίχτερ έπληξε το Μαρόκο
Του Joachim Bartoll / 9 Σεπτεμβρίου 2023
Την Παρασκευή το βράδυ, 8 Σεπτεμβρίου, στην επέτειο του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ και των υποτιθέμενων γενεθλίων της Παναγίας/Αγίας Μαρίας (που γιορτάζει η Καθολική Εκκλησία/το Τάγμα των Ιησουιτών), ένας σεισμός 6,8 Ρίχτερ έπληξε το Μαρόκο – ο πρώτος καταγεγραμμένος σεισμός πάνω από 6 Ρίχτερ στο βόρεια Αφρική σε περισσότερα από 100 χρόνια.


Επίσης, ιστορικά, έχουμε τη «μάχη του Κάντιθ» το 1587, όπου ο Φίλιππος Β' της Ισπανίας προσπάθησε να εισβάλει στην Αγγλία για να αποκαταστήσει τον Καθολικισμό και η Ελισάβετ Α διέταξε ένα προληπτικό χτύπημα βάζοντας φωτιά στον ισπανικό και μαροκινό στόλο, καταστρέφοντας φερόμενους έναν Τεκτονικό. 33' πλοία ενώ ήταν ακόμα στο λιμάνι.
Ενώ η Ελισάβετ Β' επισκέφτηκε το Μαρόκο το 1980 και φέρεται ότι ήταν πολύ καλή φίλη με τον βασιλιά Μωάμεθ ΣΤ', το 99% του πληθυσμού στο Μαρόκο είναι σουνίτες μουσουλμάνοι, επομένως η εκτέλεση μιας τελετουργίας θυσίας την ημέρα της Παναγίας είναι πολύ χλευαστική, που ταιριάζει απόλυτα με την Η Καθολική Εκκλησία και οι σατανικοί τρόποι τους.
Και μιλώντας για Σουνίτες Μουσουλμάνους, και πάλι, ιστορικά, η 8η Σεπτεμβρίου ήταν τα υποτιθέμενα γενέθλια του βασιλιά Ριχάρδου Α' της Αγγλίας, ο οποίος ήταν μέρος της τρίτης σταυροφορίας κατά του Σαλαντίν, του ιδρυτή της δυναστείας των σουνιτών μουσουλμάνων Αγιουμπιδών.
Με άλλα λόγια, η 8η Σεπτεμβρίου δεν ήταν μια τυχαία ημερομηνία για αυτού του είδους την ανθρωπογενή καταστροφή στη συγκεκριμένη περιοχή, σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε με αριθμούς και προηγούμενα ιστορικά συνδεδεμένα γεγονότα, όπως κάνουν πάντα.
Βάζω στοίχημα ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες συνδέσεις, ωστόσο, ο χρόνος μου για να γράφω αυτά τα δωρεάν άρθρα κάθε πρωί είναι πολύ περιορισμένος και δεν έχω πραγματικά χρόνο να κάνω οποιαδήποτε έρευνα εκτός του πεδίου που μπορώ να θυμηθώ και να ελέγξω γρήγορα.

Όσον αφορά τους αριθμούς, ισχυρίστηκαν ότι ο σεισμός έφτασε τα 6,8 Ρίχτερ, όπως το 68 . Συνέβη κοντά στον Υψηλό Άτλαντα και το τελετουργικό, που εκτελείται από Τέκτονες, έχει να κάνει με τον Καθολικισμό.

Καθολικισμός = 68
Οι Ελευθεροτέκτονες = 68
Καθολικοί = 68, 68 (θα φτάσουμε στον ελισαβετιανό κρυπτογράφηση σε λίγο)
Υψηλός Άτλας = 68

Φυσικά, το Μαρόκο ταιριάζει με τον Σεισμό. η επιλεγμένη μέθοδος καταστροφής για τη θανάτωση αθώων ανθρώπων σε αυτό το τελετουργικό θυσίας. Και είναι πάντα οι Ελευθεροτέκτονες εντός του τοπικού Στρατού που εκτελούν αυτά τα γεγονότα.

Μαρόκο = 107
Σεισμός = 107
Στρατιωτικός = 107

Λένε ότι συνέβη στις 11 το βράδυ, ο πρώτος Κύριος Αριθμός στον Τεκτονισμό. Συνέβη στις 8 Σεπτεμβρίου, μια μέρα με « 22 » ημερομηνία-αριθμολογία (9/8/23 = 9+8+2+3 = 22,) ο δεύτερος κύριος αριθμός. Η 8η Σεπτεμβρίου είναι επίσης ακριβώς 3 εβδομάδες και 3 ημέρες μετά την ημερομηνία ίδρυσης του Τάγματος των Καθολικών Ιησουιτών στις 15 Αυγούστου, όπως στο ' 33 ', τον τρίτο Κύριο Αριθμό. Έτσι, έχουμε και τους τρεις Κύριους Αριθμούς κωδικοποιημένους σε ένα τελετουργικό, πόσο έξυπνο.

Ισχυρίζονται ότι συνέβη σε «ρηχό» βάθος μόλις 11,4 μιλίων, όπως και στο 114 . Στις 8 Σεπτεμβρίου, έμειναν 114 ημέρες για το έτος.

Οι Τέκτονες = 114

Η 8η Σεπτεμβρίου ήρθε με μια πλήρη αριθμολογία 60 ημερομηνιών, η οποία συνδέεται τόσο με τον Σαλαντίν της δυναστείας των Αγιουβιδών, με την Αγία Μαρία και τον Κύριο Αριθμό 33.

9/8/2023 = 9 + 8 + 20 + 23 = 60

Saladin = 60
Δυναστεία Ayyubid = 60
Αγία Μαρία = 60
Τριάντα τρία = 60

Το ίδιο ισχύει και για τη μονοψήφια αριθμολογία ημερομηνίας του 24 .

9/8/2023 = 9 + 8 + 2+0+2+3 = 24

Saladin = 24
Μουσουλμάνος = 24
Μαρία = 24, 24

Και μιλώντας για την Ελισάβετ και τους ελισαβετιανούς κρυπτογράφους, που χρησιμοποιούνται από τον Sir Francis Bacon, βασισμένοι στο Ελισαβετιανό αγγλικό αλφάβητο με 24 γράμματα. Θυμηθείτε, πιστεύεται ότι ο Σερ Φράνσις Μπέικον ήταν νόμιμος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ Α' και ότι μέχρι το 1574 ο Λόρδος Μπέικον είχε γίνει ο επικεφαλής του Τάγματος των Ροδοσταυρών.
Έτσι, η 8η Σεπτεμβρίου, η ημερομηνία θανάτου της Ελισάβετ Β' και μια ημερομηνία που συνδέεται με την Ελισάβετ Α', γράφεται απλώς ως 9/8, όπως το 98 . Και στους ελισαβετιανούς κρυπτογράφους, για το 98 , έχουμε…

Μαρόκο = 98
Ιησουίτες = 98
Τεκτονισμός = 98

Και πάλι, έχουμε μια ανθρωπογενή «καταστροφή» που εκτελείται ως τελετουργικό, όλα με αριθμούς. Τώρα, ας δούμε τι θα κάνουν με τον τυφώνα Lee, μια άλλη ανθρωπογενή καταιγίδα που φέρεται να έκανε μια ιστορική όξυνση στις 7 Σεπτεμβρίου, πηγαίνοντας από την κατηγορία 1 στην 5 σε μόλις μια μέρα, όπως αναφέρθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου, μόνο τρεις ημέρες πριν από την 11η του Σεπτεμβρίου (ο τυφώνας Lee ανέρχεται σε 119, όπως στις 11/9 ή στις 9/11.)
===================Δεν υπάρχουν σχόλια: