Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Robert Monroe -Project Gateway: Μυστικές υπηρεσίες πειραματίστηκαν σε υψηλότερες διαστάσεις και συνάντησαν περίεργα υπερδιάστατα ερπετοειδή όντα

Project Gateway: Μυστικές υπηρεσίες πειραματίστηκαν σε υψηλότερες διαστάσεις και συνάντησαν περίεργα διαδιάστατα υπερδιάστατα [εξωγήινα] ερπετοειδή όντα
Από τον Frank Schwede
Είναι δυνατόν να αφήσουμε το σώμα μέσω της συνείδησης να υπερβεί τον χώρο και τον χρόνο για να επισκεφτούμε μέρη που είναι φυσικά απρόσιτα; Ο Αμερικανός επιχειρηματίας Robert Monroe το απέδειξε. Το 1974 ίδρυσε το Ινστιτούτο Monroe και ανέπτυξε τη μέθοδο Hemi-Sync [also known as binaural beat technology] για την απόκτηση εξωσωματικών εμπειριών. Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ συμμετείχαν επίσης στην έρευνα.
Η θεωρία ότι αυτό που ονομάζουμε πραγματικότητα στον τρισδιάστατο χώρο δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ψυχική φυλακή που παράγεται από μια μήτρα προσομοίωσης δεν είναι πραγματικά νέα.
Είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι υπάρχουν και άλλες διαστάσεις πέρα από το 3D, επειδή πιστεύουμε μόνο αυτό που μπορούμε να δούμε, να ακούσουμε και να αισθανθούμε – τελικά, πάνω σε αυτό είναι χτισμένο [βασίζεται] το μυαλό μας.
Μόνο όσοι γνώρισαν ποτέ το άγνωστο ξέρουν για τι πράγμα μιλάμε εδώ. Από την άλλη, μόνο η ορατή τρίτη διάσταση υπάρχει για τη σχολική επιστήμη, οτιδήποτε πέρα από αυτό είναι καθαρή εικασία σε αυτούς τους κύκλους – δηλαδή περισσότερη πίστη [πεποίθηση] παρά γνώση.
Το σύμπαν μας αποτελείται από πληροφορίες και ενέργεια και, στον τρισδιάστατο χώρο, επίσης από ύλη – επιπλέον, εισερχόμαστε στη σφαίρα της λεπτότητας.[αιτιακή σφαίρα πέρα από κάθε υλικότητα, πνευματική σφαίρα όπου συναντάμε την αληθινή μας ουσία]
Ακόμη και εκείνοι που είχαν κάποια επαφή με ανώτερους κόσμους συχνά αμφιβάλλουν για τη λογική τους και πιστεύουν ότι η αντίληψή τους βασίζεται μόνο στη φαντασία - αλλά μερικές φορές μια συνάντηση με το ακατανόητο μπορεί επίσης να προκαλέσει περιέργεια για το άγνωστο, όπως αποδεικνύει η περίπτωση του Αμερικανού επιχειρηματία Robert Monroe.
Για εκείνον ξεκίνησε με μια δυνατή δόνηση στο στήθος του.
Ο Monroe ήταν ήδη 43 ετών όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα συμπτώματα, τα οποία ήταν τόσο σοβαρά που αναγκάστηκε να ξαπλώσει για λίγο.
Καθώς ο επιχειρηματίας ξάπλωνε χαλαρός στο κρεβάτι, ένιωσε το σώμα του να γίνεται όλο και πιο ελαφρύ, να αιωρείται [επιπλέει] στον αέρα μέχρι που τελικά έφτασε στο ταβάνι του υπνοδωματίου.
Όταν ο Monroe γύρισε, είδε ότι υπήρχε ένα δεύτερο άτομο στο κρεβάτι του. Αναγνώρισε αμέσως το ένα, ήταν η σύζυγός του. Στην αρχή, ο Monroe σκέφτηκε ότι ήταν ένα όνειρο. Διασκεδάζοντας κάπως, πλησίασε πιο κοντά στο κρεβάτι για να δει ποιο ήταν το δυσοίωνο δεύτερο άτομο. [με ποιον μοιραζόταν το κρεβάτι η γυναίκα του],
Όταν ο Μονρόε το κοίταξε στο πρόσωπο, πάγωσε από το σοκ. Μόνο τότε συνειδητοποίησε ότι ο άγνωστος δεν ήταν άλλος από τον εαυτό του. Ήταν ο εαυτός του, το φυσικό του σώμα βρισκόταν εκεί. Ο Monroe πανικοβλήθηκε επειδή νόμιζε ότι είχε πεθάνει - το σοκ τον έφερε αμέσως πίσω στο σώμα του. στη φυσική του μορφή.

Οι Εξωσωματικές εμπειρίες είναι δυνατές
Ο Μονρόε ήταν εμφανώς ανήσυχος γιατί δεν μπορούσε να εξηγήσει τι του συνέβαινε. Την ίδια ημέρα, ο επιχειρηματίας πήγε να δει έναν γιατρό, αλλά δεν μπόρεσε να βρει καμία σωματική ή ψυχική πάθηση σε αυτόν.
ο Monroe ανακουφίστηκε και αποφάσισε να διαλευκάνει το μυστήριο πίσω από αυτό το φαινόμενο. Τερμάτισε την καριέρα του ως επιχειρηματίας και αφιερώθηκε στη μελέτη της συνείδησης επειδή ήταν απόλυτα πεπεισμένος ότι οι εξωσωματικές εμπειρίες συνδέονται στενά με τη συνείδηση.
Από εκείνη την ημέρα, ο Monroe μελέτησε το φαινόμενο της εξωσωματικής εμπειρίας. Στόχος του ήταν να παράσχει στην επιστήμη αρκετές αποδείξεις ότι αυτό το φαινόμενο [της εξωσωματικής εμπειρίας] είναι πραγματικό και δεν βασίζεται στη φαντασία.
Με τα χρόνια, ο Monroe δημοσίευσε τρία βιβλία για εξωσωματικές εμπειρίες: Journeys Out of the Body, Far Journays και The Ultimate Journey. ["Ταξίδια έξω από το σώμα", "Μακρινά ταξίδια" και "Το απόλυτο ταξίδι"]
Και τα τρία έργα έχουν επίσης μεταφραστεί στα γερμανικά.

Περισσότερες λεπτομέρειες
Το 1974, ο Monroe ανέπτυξε τη μέθοδο Hemi Sync και ίδρυσε το δικό του ινστιτούτο στο Faber στην πολιτεία της Βιρτζίνια των ΗΠΑ: το "Monroe Institute", όπου οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν εξωσωματικές εμπειρίες με τη βοήθεια της αναπτυγμένης μεθόδου του.
Η τεχνική είναι μια σκόπιμη δημιουργία διαφορετικών καταστάσεων συνείδησης που ευνοούν[ προάγουν] τη διαδικασία των εξωσωματικών εμπειριών.

Αυτό που γνωρίζει μέχρι στιγμής η επιστήμη για τις εξωσωματικές εμπειρίες είναι ότι μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια της υπερκόπωσης καθώς και κατά τη διάρκεια διαυγών ονείρων, σε εξαιρετικές καταστάσεις συνείδησης ή υπό την επίδραση ψυχοτρόπων ουσιών.
[Συνειδητό όνειρο (διαυγές όνειρο) είναι κάθε όνειρο κατά το οποίο το άτομο έχει συνείδηση ότι ονειρεύεται ενώ το όνειρο είναι σε πλήρη εξέλιξη.]
Ο Monroe ήταν εκπαιδευμένος μηχανικός ήχου και πεπεισμένος ότι οι διαδικασίες σκέψης του εγκεφάλου μπορούν να πραγματοποιηθούν στα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, τα λεγόμενα ημισφαίρια, με διαφορετικές συχνότητες ρολογιού.
Ο Monroe ονόμασε την τεχνητή ευθυγράμμιση των συχνοτήτων Hemispherical synchronization (HemiSync) [ημισφαιρικό συγχρονισμό] Για την υλοποίησή τους, χρησιμοποίησε ακουστικά ηχητικά σήματα – τα λεγόμενα binaural beats.
[Ο συγχρονισμός ημισφαιρίου είναι μια μέθοδος που προσπαθεί να αλλάξει την εγκεφαλική δραστηριότητα έτσι ώστε να μετρώνται παρόμοια εγκεφαλικά κύματα και στα δύο ημισφαίρια. Ο Αμερικανός ηχολήπτης Robert Allan Monroe ανέπτυξε μια τεχνική ( HemiSync ) που έχει σκοπό να επιτύχει συγκεκριμένα αυτή την κατάσταση και, με βάση αυτό, να επιτύχει θετικά ψυχικά αποτελέσματα. όπως ανακούφιση από τον πόνο και αυξημένη ικανότητα μάθησης. Η μέθοδος δεν είναι επιστημονικά εύλογη και η αποτελεσματικότητά της δεν έχει αποδειχθεί σε μελέτες. Ο George Adelmann προειδοποίησε ότι τα παλλόμενα ερεθίσματα που χρησιμοποιούνται στο Hemi-Sync θα μπορούσαν να προκαλέσουν επιληπτικές κρίσεις. ]
Σύμφωνα με τον Monroe, ο συγχρονισμός του ημισφαιρίου είναι η βιολογική προϋπόθεση για εξωσωματικές εμπειρίες και διαυγή όνειρα.
Ακόμα και σήμερα, ο Monroe θεωρείται σύγχρονος πρωτοπόρος στην εξερεύνηση άυλων τόπων και διαστάσεων μέσα από εξωσωματικές εμπειρίες και αστρικές περιπλανήσεις. Αυτός ήταν ένας τομέας έρευνας στον οποίο οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες σύντομα έδειξαν ενεργό ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων ως μέρος του "Gateway Project".
Με ένα προβάδισμα στη γνώση, ο στρατός και οι υπηρεσίες πληροφοριών ήλπιζαν να αποκτήσουν πλεονεκτήματα έναντι του εχθρού κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. 
Σε μια έκθεση του 1983 με τίτλο CIA Report on the Gateway Project ,  κάποιος συνταγματάρχης Wayne M. McDonnell περιέγραψε την τεχνολογία ως ένα εκπαιδευτικό σύστημα σχεδιασμένο να ενισχύει το πλάτος [αυξάνει το εύρος] και τη συχνότητα της παραγωγής εγκεφαλικών κυμάτων μεταξύ του αριστερού και του δεξιού ημισφαιρίου, προκειμένου να βελτιωθεί η δύναμη, η εστίαση και η συνοχή προκειμένου να αλλάξει η συνείδηση ώστε να μπορεί να κινηθεί έξω από τη φυσική σφαίρα για να ξεφύγει από τους περιορισμούς του χώρου και του χρόνου».
https://s3.documentcloud.org/documents/20601195/6-full-report.pdf

Ξεπερνώντας το χώρο και το χρόνο μέσω της ανώτερης συνειδητότητας
Στην έκθεσή του, ο McDonnell περιγράφει το σύμπαν ως ένα γιγαντιαίο παγκόσμιο ολόγραμμα απίστευτης πολυπλοκότητας, που αποτελείται από αλληλεπιδρώντα ενεργειακά πεδία σε κίνηση και ηρεμία και περιέχει επίσης όλες τις φάσεις του χρόνου - δηλαδή παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Επιπλέον, γράφει ότι τα ολογράμματα που σχηματίζονται από το ανθρώπινο μυαλό είναι συντονισμένα με το παγκόσμιο ολόγραμμα, με το δεξί ημισφαίριο να λαμβάνει ενέργεια από το καθολικό ολόγραμμα, ενώ το αριστερό ημισφαίριο το μεταφράζει σε αυτό που ονομάζουμε συνείδηση. Συνοπτικά, γράφει:
«Μεταβάλλοντας την ενεργειακή μήτρα στον εγκέφαλο, η τεχνική Gateway επεκτείνει και μεταβάλλει τη συνείδηση με τρόπο που επιτρέπει στο μυαλό να αντιλαμβάνεται και να κατανοεί «όλο και περισσότερο» το συμπαντικό [παγκόσμιο] ολόγραμμα».
Η έκθεση του McDonnell τελειώνει με μια σειρά συστάσεων προς τη CIA σχετικά με τον τρόπο χρήσης [αξιοποίησης ] των δυνατοτήτων του έργου για σκοπούς εθνικής άμυνας.
Παρόλο που το έγγραφο δίνει την εντύπωση ότι γράφτηκε από τη CIA, προέρχεται από έναν αξιωματούχο πληροφοριών του Πενταγώνου. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό το έγγραφο δεν περιείχε κανένα από τα συνήθη τυπικά μυστικά ή περιορισμούς πρόσβασης, αλλά δεν κυκλοφόρησε από τη CIA από τα αρχεία της μέχρι το 2003.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η σελίδα 25 του εγγράφου θεωρήθηκε χαμένη. Όπως είναι λογικό, αυτό προκάλεσε εικασίες επειδή οι παρατηρητές πίστευαν ότι το περιεχόμενο του ιστότοπου ήταν ιδιαίτερα εκρηκτικό.
Αυτή η υπόθεση οδήγησε ακόμη και σε μια συλλογή υπογραφών που ξεκίνησε για να αποκτήσει την απελευθέρωση της χαμένης σελίδας - αλλά τελικά ούτε αυτό βοήθησε. Η απάντηση από το αρχηγείο της CIA είναι: «Αυτός ο ιστότοπος δεν υπάρχει!»
Τότε, μετά από σαράντα χρόνια, συνέβη ένα μικρό θαύμα. Η χαμένη σελίδα εμφανίστηκε στα αρχεία του Ινστιτούτου Monroe. Όπως αποδείχθηκε, προφανώς μόνο αργότερα, η έκθεση του McDonnell στάλθηκε όχι μόνο στη CIA, αλλά και στο ίδιο το ινστιτούτο.
Μπορεί το περιεχόμενο του ιστότοπου να είναι απογοητευτικό, αλλά είναι σαφές ότι η γνώση της συνοχής μεταξύ της συνείδησής μας και του σύμπαντος είναι αρχαία, διατρέχει σχεδόν όλους τους πολιτισμούς μέχρι την αρχαιότητα και ότι διαγράφηκε μόνο από τη σύγχρονη επιστήμη. Και αυτό είναι γραμμένο στη μυστηριώδη σελίδα 25:
Και έτσι, κατά συνέπεια, αυτή η αιώνια σκέψη ή έννοια του Εγώ-Είμαι, που προέρχεται από αυτή την αυτοσυνείδηση, υπηρετεί το Απόλυτο ως ένα μοντέλο γύρω από το οποίο περιστρέφεται ολόκληρη η ανάπτυξη του χωροχρόνου, προκειμένου τελικά να επιτευχθεί πλήρης αντανάκλαση και ένωση μαζί του.
Αυτό το νοητικό μοντέλο, το οποίο συλλαμβάνει τέλεια την ουσία ή το «πνεύμα» του Απόλυτου, είναι απόλυτα συνεπές με τη μεταφυσική περιγραφή του Αγίου Πνεύματος στον Χριστιανισμό.
Εξάλλου, η περιγραφή μας για ολόκληρο αυτό το παγκόσμιο ολόγραμμα ή «πύλη δημιουργίας και εξέλιξης» δεν είναι ούτε νέα ούτε πρωτότυπη. Η εφαρμογή του ως μορφή του σύμπαντος, ως δημιουργία που αναπτύσσεται μέσω της εξέλιξης, βρίσκεται στις πολυάριθμες και υφολογικά διαφορετικές αναπαραστάσεις σχεδόν όλων των θρησκευτικών συστημάτων της αρχαιότητας, είτε στις ανατολικές είτε στις δυτικές παραλλαγές τους.
Είτε πρόκειται για μια στυλιζαρισμένη άποψη του λαβύρινθου που κάποτε ήταν δημοφιλής στον ελληνικό κόσμο, είτε πρόκειται για μια ινδουιστική εκδοχή του, είτε για μια κινεζική σπείρα [τεταρτοταγών δυνάμεων], το τελικό νόημα όλων αυτών των εικόνων είναι το ίδιο.
Οι μυστικιστές σε όλο τον κόσμο φαίνεται να αντιλαμβάνονται το παγκόσμιο ολόγραμμα στο ίδιο σπειροειδές σχήμα και να ενσωματώνουν αυτή τη διαισθητική γνώση στις θρησκευτικές γραφές τους από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Γνώση χιλιετιών έχει ανακαλυφθεί εκ νέου
Σε αυτό το σημείο, ο καθένας πρέπει να σκεφτεί [ μόνος του] για τον εαυτό του και να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα ως προς το τι είναι τόσο τρομερά μυστικό σε αυτή τη σελίδα που το κοινό δεν επιτρέπεται να γνωρίζει.
Εάν σε αυτό το σημείο συνειδητοποιήσουμε ξανά το γεγονός ότι εμείς οι ίδιοι είμαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητάς μας και είμαστε συλλογικά υπεύθυνοι για ό, τι συμβαίνει στον πλανήτη μας, τότε όλοι θα πρέπει ξαφνικά να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό δεν είναι αυτό που θέλουν οι ηγέτες μας, επειδή θα χάσουν τον έλεγχο ολόκληρου του παγκόσμιου πληθυσμού μονομιάς.
Γιατί αν το παιχνίδι πρόκειται να συνεχιστεί σύμφωνα με τις ιδέες αυτών των κυρίων, [των κυβερνώντων], χρειάζονται ένα κοπάδι φοβισμένων ανθρώπων και όχι μια συλλογικότητα ελεύθερων ατόμων που γνωρίζουν τη δύναμη της θεϊκής τους προέλευσης, τη συνείδησή τους και το δημιουργικό πνεύμα του σύμπαντος.
Το γεγονός είναι ότι μόνο εκείνοι που είναι ελεύθεροι [απαλλαγμένοι] από όλους τους περισπασμούς και το φόβο - δηλαδή, οι άνθρωποι που είναι σε θέση να βρουν εσωτερική ειρήνη και ισορροπία - μπορούν να έρθουν σε αυτή τη συνειδητοποίηση.
Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι να προκληθεί ανάπαυση σε συνδυασμό με τη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Μόλις επιτευχθεί αυτή η φάση, το κυκλοφορικό σύστημα, ο σκελετός και τα εσωτερικά όργανα αρχίζουν να δονούνται σε 7-7,5 κύκλους ανά δευτερόλεπτο, με αποτέλεσμα αυξημένο συντονισμό. Τα ηχητικά κύματα που προκύπτουν αντιστοιχούν στο ηλεκτροστατικό πεδίο της Γης.
Το σώμα, η γη και άλλα παρόμοια συντονισμένα πνεύματα γίνονται ένα ενιαίο ενεργειακό συνεχές. Ο στόχος είναι να διαχωρίσει κανείς τη συνείδηση από το σώμα, προκειμένου να βυθιστεί σε άλλες, υψηλότερες διαστάσεις μέσω του torus, [ του τόρου], του ολογράμματος του σύμπαντος.
Σε αυτή τη μοναδική κατάσταση, είμαστε σε θέση να δούμε ότι όταν η ανθρώπινη συνείδηση έρχεται σε μια επαρκώς αλλαγμένη κατάσταση, μπορεί να αποκτήσει πληροφορίες για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, επειδή οι τρεις καταστάσεις του χρόνου περιέχονται ταυτόχρονα στο συμπαντικό ολόγραμμα.
O McDonnell γράφει:
«Πολύ καιρό αφότου έχουμε εγκαταλείψει τη διάσταση του χωροχρόνου και το ολόγραμμα που αντιλαμβάνεται ο καθένας μας έχει διαγραφεί, η συνείδησή μας συνεχίζεται».
Κάθε συμμετέχων ενημερώνεται εκ των προτέρων ότι πρέπει να απομονώσει τυχόν άσχετες ανησυχίες εφαρμόζοντας μια διαδικασία απεικόνισης [οπτικοποίησης ] που ονομάζεται "κουτί μετατροπής ενέργειας".
Στη συνέχεια, ένας συντονισμένος ήχος ηχηρού βουητού αναπαράγεται στα υποκείμενα της δοκιμής [ακούγεται στους εξεταζόμενους] μέσω ακουστικών. Μέσα από αυτή την επιμήκη μοναδική νότα [μέσω αυτού του επιμήκους ενιαίου τόνου] μαζί με ένα ρεφρέν στις μπάντες, , το μυαλό και το σώμα φτάνουν στην κατάσταση συντονισμού.

Το μυστικό της μεθόδου Hemi-Sync
Στη συνέχεια, κάθε συμμετέχων πρέπει να απαγγείλει ένα μάντρα: «Είμαι μόνο ένα φυσικό σώμα και έχω την επιθυμία να επεκτείνω τη συνείδησή μου». Στη συνέχεια, το άτομο εκτίθεται στις ηχητικές συχνότητες ημισυγχρονισμού και ενθαρρύνεται να οικοδομήσει [να αναπτύξει] μια σχέση με τα συναισθήματα που προκύπτουν.
Ακολουθούν τεχνικές σωματικής χαλάρωσης, ενώ ροζ και λευκός θόρυβος προστίθενται στις συχνότητες ημισυγχρονισμού, οι οποίες θέτουν το σώμα σε κατάσταση εικονικού ύπνου, ενώ το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου ηρεμεί, η προσοχή [εγρήγορση] του δεξιού αυξάνεται.
Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες καλούνται να φανταστούν τη δημιουργία ενός «ενεργειακού μπαλονιού» που ξεκινά από το κεφάλι και εκτείνεται προς όλες τις κατευθύνσεις προς τα πόδια και στη συνέχεια κινείται προς τα πάνω.
Ο λόγος για αυτό είναι ότι το μπαλόνι παρέχει προστασία από οντότητες με χαμηλό επίπεδο ενέργειας που μπορεί να συναντήσουν οι συμμετέχοντες όταν βρίσκονται σε εξωσωματική κατάσταση. [σε κατάσταση εκτός σώματος].

Επιθέσεις από αυτές τις οντότητες μπορούν επίσης να συμβούν κατά τη διάρκεια του ύπνου, γι 'αυτό είναι σημαντικό να φανταστείτε, ακόμη και πριν πάτε για ύπνο, μια μπλε σφαίρα ενέργειας στην οποία είναι ενσωματωμένο ολόκληρο το σώμα.
Οι οντότητες είναι μη φυσικά όντα που τρέφονται με την ενέργεια των φυσικών όντων, ειδικά των ανθρώπων. Ο Monroe αναφέρθηκε σε αυτή την ενέργεια ως "Loosh". Αυτή είναι μια μετρήσιμη, πνευματική-συναισθηματική ενέργεια που είναι μια πολύτιμη πρώτη ύλη για μη φυσικά όντα.
Η τρισδιάστατη μήτρα στην οποία η ανθρωπότητα έχει ζήσει για χιλιάδες χρόνια είναι μια μηχανή που ο Loosh κυριολεκτικά εξάγει από τους ανθρώπους οργανώνοντας συγχρονιστικά μελοδράματα που δημιουργούν φόβους, όπως πόλεμο, ασθένεια, φτώχεια ή μοναξιά.
Οι δικαιούχοι [ωφελούμενοι] της συναισθηματικής ενέργειας που εκχέεται είναι εκείνες οι κατώτερες μη δημιουργημένες από τον Θεό οντότητες, όπως οι Άρχοντες, οι οποίοι γεμίζουν την 3D μήτρα χαμηλής δόνησης με αρνητικά συναισθήματα διαχωρίζοντας τη συνείδηση του οικοδεσπότη τους από την αλήθεια έως ότου τα αρνητικά συναισθήματα που παράγονται από το ψέμα είναι διαθέσιμα για συγκομιδή.
Αυτό εξηγεί πολλά. Πάνω απ 'όλα, όμως, γιατί η ανθρωπότητα έχει κρατηθεί σε ταλαιπωρία και φόβο από την αρχή. Επομένως, η γη δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα αγρόκτημα φυλακής και οι άνθρωποι είναι πηγή τροφής.
Αλλά πίσω στο πρόγραμμα: Από το "Focus 12" και μετά, ο συμμετέχων είναι σε θέση να επιτύχει μια συνεχή διευρυμένη συνείδηση προκειμένου να αλληλεπιδράσει με τις διαστάσεις πέρα από τη φυσική του πραγματικότητα. Η επίτευξη αυτής της κατάστασης απαιτεί συνειδητή προσπάθεια σε συνδυασμό με περισσότερο ροζ και λευκό θόρυβο.
Μόλις επιτευχθεί η εστίαση 12, το θέμα [υποκείμενο] έχει διάφορα εργαλεία στη διάθεσή του για να πάρει ανατροφοδότηση από άλλες διαστάσεις. Για παράδειγμα, ένα σημαντικό και ενδιαφέρον εργαλείο είναι η επίλυση προβλημάτων.
Εάν ο συμμετέχων επιλέξει αυτό το εργαλείο, στέλνει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα στο σύμπαν μέσω της διευρυμένης συνείδησής του. Αυτά μπορεί να είναι ατομικές προσωπικές δυσκολίες ή τεχνικό πρόβλημα.
Ένα άλλο πιθανό εργαλείο είναι η αναπνοή χρώματος. Πρόκειται για μια θεραπευτική τεχνική που αναζωογονεί τις ενεργειακές ροές του σώματος κάνοντας τον συμμετέχοντα να φαντάζεται τα χρώματα ιδιαίτερα έντονα.
Τα εργαλεία Energy Bar είναι επίσης ενδιαφέροντα. Αυτά είναι μικρά παλλόμενα σημεία φωτός που το υποκείμενο φαντάζεται και φορτίζει για να μπορέσει να διοχετεύσει δυνάμεις από το σύμπαν για να θεραπεύσει και να αναζωογονήσει το σώμα.
Το επόμενο βήμα είναι το Focus 15. Περιλαμβάνει ένα ταξίδι στο παρελθόν, το οποίο απαιτεί έναν επιπλέον ήχο στις ζώνες Hemi-Sync, ο οποίος σταδιακά διευρύνει τη συνείδηση.
Συμβολικά, όπως λέει και η παροιμία, ο χρόνος είναι ένας γιγαντιαίος τροχός στον οποίο διαφορετικές ακτίνες δίνουν πρόσβαση στο παρελθόν κάθε συμμετέχοντα.

Ξαφνικά, εμφανίστηκαν εξωγήινα ερπετοειδή πλάσματα
Το Focus 21 είναι το μέλλον. Είναι η τελευταία και πιο προηγμένη κατάσταση. Όπως και το Focus 15, αυτό είναι μια κίνηση από το χωροχρόνο στο μέλλον.
Ένας τόμος μεταξύ πολλών είναι αφιερωμένος στην εξωσωματική κίνηση, όταν τα μοτίβα εγκεφαλικών κυμάτων και τα επίπεδα ενέργειας των συμμετεχόντων φτάνουν σε μια μορφή αρμονίας με το ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον. Ο Robert Monroe τόνισε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, οι συμμετέχοντες εκτίθενται σε σήματα περίπου 2877,3 κύκλων ανά δευτερόλεπτο.
Στην έκθεσή του, ο McDonnell εξέφρασε την ανησυχία του για την ανακρίβεια των πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι συμμετέχοντες στο έργο επιστρέφουν από την εξωσωματική τους κατάσταση.
Προφανώς, το ινστιτούτο αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα σε αυτό το βήμα. Ο McDonnell το αποδίδει αυτό στη δυσκολία διάκρισης μεταξύ φυσικών οντοτήτων και διαστάσεων εκτός χωροχρόνου όταν ο συμμετέχων βρίσκεται σε εξωσωματική κατάσταση.
Αυτό είναι επίσης εμφανές από τις περιγραφές των συμμετεχόντων, οι οποίοι, σύμφωνα με τον Monroe, είχαν συχνά επαφή με υπερδιάστατα όντα, συνήθως ερπετοειδή ανθρωποειδή όντα, τα οποία περιγράφηκαν από τους συμμετέχοντες ως μοχθηρά πλάσματα λόγω των χαρακτηριστικών τους που μοιάζουν με κροκόδειλους και σκιαγραφήθηκαν σε μπλοκ σχεδίασης.
Σύμφωνα με τον ίδιο τον Monroe, είχε επίσης επαφή με αυτά τα πλάσματα αρκετές φορές, τα οποία συνέκρινε σε εμφάνιση και σχήμα με τους δεινόσαυρους. Σε μια περίοδο 35 ετών, ο Monroe συγκέντρωσε υλικό για αυτά τα πλάσματα.
Ο επικεφαλής του ινστιτούτου ανακάλυψε ότι αυτά τα πλάσματα υπάρχουν στην 4η διάσταση και επίσης τρέφονται με τα αρνητικά συναισθήματα των ανθρώπων. Σύμφωνα με τον Monroe, τα όντα είναι ορατά μόνο σε άτομα με υψηλότερη συνείδηση.
Το πείραμα της πύλης, επαναστατικό για την εποχή, συνεχίστηκε και στη δεκαετία του 1980. Υποστηρίζεται από πολλούς ότι το έργο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ - και ίσως αυτό είναι ακόμη αλήθεια.
Τι γνωρίζουμε πραγματικά για τις στρατηγικές και τις τακτικές των μυστικών υπηρεσιών;
Έχουν περάσει περισσότερα από σαράντα χρόνια από την έναρξη αυτού του πειράματος. Τούτου λεχθέντος, η τεχνολογία έχει βελτιωθεί σημαντικά με την πάροδο των ετών, πιθανώς πολύ πέρα από την κατανόησή μας.
Το πιο σημαντικό συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα πέρα από τον περιορισμένο ορίζοντα της συνείδησής μας που θα βιώσουμε μόνο όταν απελευθερώσουμε τη συνείδησή μας από το κλουβί με την κυριολεκτική έννοια της λέξης.
Για χιλιάδες χρόνια, όλη η ανθρωπότητα έχει φυλακιστεί σαν χάμστερ σε ένα κλουβί για να κάνει τους καθημερινούς γύρους στον τροχό. Μόνο όταν αποφασίσει να φύγει από το κλουβί για πάντα θα είναι ελεύθερη – αλλά η απόφαση μπορεί να ληφθεί μόνο μέσω μιας ανώτερης συνείδησης.
πηγή 22-9-23
https://www.pravda-tv.com/2023/09/projekt-gateway-geheimdienste-experimentierten-in-hoeheren-dimensionen-und-trafen-auf-fremdartige-reptilienwesen/


Τα Ερπετοειδή όντα είναι πολύ ευφυή, πολύ προηγμένα τεχνολογικά και δεν έχουν ενσυναίσθηση κάτι, που τους καθιστά επικίνδυνους.
Αυτά τα όντα βλέπουν τους εαυτούς τους ως « Θεούς » και την ανθρωπότητα ως τα σκλαβωμένα βοοειδή τους...
Ο λόγος που θέλουν να μας κρατήσουν εδώ είναι επειδή πρέπει να τρέφονται από εμάς ενεργειακά:
Οι Ερπετοειδείς βρίσκονται στη λογοτεχνία πολλών αρχαίων πολιτισμών σε όλο τον κόσμο.
Ο Τζαϊνισμός και ο Ινδουιστής μιλούν για τους « NAGA » τους οποίους περιγράφουν ως «μισά-ανθρώπινες θεότητες μισού φιδιού».
Οι Αζτέκοι λάτρευαν τον « Κετζαλκοάτλ » τον οποίο περιέγραφαν ως «φιδιόμορφο Θεό».
Οι Ινδιάνοι Χόπι στη Βόρεια Αμερική αναφέρονταν σε μια φυλή ρεπτοειδών που ονομαζόταν « Σέτι », που μεταφράστηκε «Αδερφοί Φιδιών».
Στην Αφρική, οι σαμάνοι ισχυρίζονται ότι έχουν εκτεταμένη εσωτερική γνώση μιας φυλής ερπετοειδών όντων που ονομάζονται Chitauri , τα οποία λένε ότι ελέγχουν τη Γη.
Κινέζοι, κορεατικοί και ιαπωνικοί θρύλοι μιλούν για μια φυλή ερπετοειδών όντων που ονομάζεται « Κάπα ».
Οι Γνωστικοί μιλούν για τις παρασιτικές οντότητες τις οποίες αποκαλούν «Άρχοντες» που όχι μόνο χρησιμοποιούν τους ανθρώπους ως ενεργειακή πηγή τροφής αλλά επίσης εμποδίζουν τις ψυχές μας να εγκαταλείψουν το υλικό βασίλειο μετά το θάνατο των φυσικών μας σωμάτων.
Οι Ερπετοειδείς είναι παρασιτικές οντότητες που έχουν εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό στη χειραγώγηση της ανθρωπότητας για χιλιάδες χρόνια

« Η συνείδησή μας αλληλεπιδρά με μια άλλη διάσταση.
Οι φυσικοί μας αισθητήρες μας δείχνουν μόνο ένα τρισδιάστατο σύμπαν. Αυτό που υπάρχει στις υψηλότερες διαστάσεις είναι οντότητες που δεν μπορούμε να αγγίξουμε με τους φυσικούς μας αισθητήρες ».
Όταν τα φυσικά μας σώματα πεθαίνουν ή όταν έχουμε μια εξωσωματική εμπειρία, η ψυχή μας πηγαίνει στο αστρικό (πνευματικό) βασίλειο και ενώ μπορούμε ακόμα να παρατηρήσουμε τι συμβαίνει στη Γη, αλλά δεν μπορούμε πλέον να αλληλεπιδράσουμε με τη φυσική ύλη.
Αυτές οι παρασιτικές οντότητες υπάρχουν κυρίως αλλά όχι αποκλειστικά στο αστρικό επίπεδο.
Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε το γεγονός ότι αυτές οι οντότητες που είναι κύριοι της εξαπάτησης, ικανοί να αλλάζουν σχήμα και μορφή, για να μας ξεγελάσουν.
στο αστρικό, οποιαδήποτε οντότητα μπορεί να αλλάξει το σχήμα του αστρικού της σώματος σε οτιδήποτε επιθυμεί, έτσι ακόμη και η πιο μοχθηρή οντότητα μπορεί να μας παρουσιαστεί με διαφορετική μορφή για να μας ξεγελάσει για να σκεφτούμε ότι μιλάμε στον Θεό ή στον φύλακα άγγελό μας, ή ακόμα και σε ένα από τα μέλη της οικογένειάς μας που έχει πεθάνει.
Μεταμφιέζονται ως «όντα του φωτός» που εκπέμπουν μια ψεύτικη αίσθηση αγάπης και γαλήνης
Αυτό αναφέρεται ακόμη και στη Βίβλο:
« Και δεν είναι περίεργο, γιατί ο ίδιος ο Σατανάς μεταμφιέζεται σε άγγελο φωτός »
Β' Κορινθίους 11:14
=====
Η οπτική γωνία του Robert Monroe
Ο Robert Monroe ήταν ο πατέρας των εξωσωματικών εμπειριών και της αστρικής προβολής.
Αφού είχε εξωσωματικές εμπειρίες για περισσότερα από 30 χρόνια, o Monroe ανακάλυψε ότι η πραγματικότητά μας χρησιμοποιείται για τη δημιουργία και τη συγκομιδή αυτού που αποκαλεί « χαλαρή » ενέργεια (συναισθηματική ενέργεια που παράγει κάθε ον).
Ισχυρίζεται ότι αυτό το σύμπαν έχει υποδουλωθεί για την παραγωγή άθλιας ενέργειας από υπερδιάστατα όντα που βλέπουν τους εαυτούς τους ως κυβερνήτες και την ανθρωπότητα ως τα σκλαβωμένα βοοειδή τους.
Το βιβλίο του Far Journeys δίνει λεπτομερείς πληροφορίες για το loosh. Ο Ρόμπερτ Μονρό ισχυρίζεται επίσης ότι μια άλλη πηγή χάλια είναι η λατρεία των Θεών από τους ανθρώπους.
Σημείωση
Η CIA έχει αποχαρακτηρίσει πολλά έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη και τη χρήση αστρικής προβολής και εξωσωματικών εμπειριών, --και αυτό είναι ένα από αυτά. https://www.cia.gov/readingroom/docs/NSA-RDP96X00790R000100030004-1.pdf


Γιατί η Πηγή ενέργεια/ο δημιουργός αυτού του Σύμπαντος επιτρέπει να συμβούν όλα αυτά;

Κάθε ον σε αυτό το Σύμπαν, είτε κακόβουλο είτε καλοπροαίρετο, έχει ελεύθερη βούληση.
Ρωτήστε τον εαυτό σας:
Γιατί επιτρέπεται σε εμάς τους ανθρώπους να υποδουλώσουμε τα ζώα εδώ στη Γη;
Γιατί επιτρέπεται να σφάζουμε περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια ζώα σε καθημερινή βάση ;
Γιατί επιτρέπεται να κρατάμε τα ζώα κλεισμένα σε φάρμες και κλουβιά μέχρι την ημέρα που πεθάνουν;
Γιατί επιτρέπεται να είμαστε τόσο σκληροί με τις άλλες μορφές ζωής;
Γιατί...?
Γιατί εμείς, όπως ακριβώς έχουν αυτές οι οντότητες, έχουμε ελεύθερη βούληση.
Από τη δική μας οπτική γωνία, κάνουμε αυτά τα πράγματα επειδή χρειαζόμαστε κάτι από αυτά που είναι ενέργεια με τη μορφή φυσικής τροφής. ..
Νομίζουμε ότι δικαιούμαστε να κάνουμε αυτό που κάνουμε επειδή είμαστε ανώτεροι από αυτούς και επειδή πρέπει να επιβιώσουμε. Αντιλαμβανόμαστε αυτά τα πράγματα ως φυσιολογικά και μέρος της ζωής.
Από τη σκοπιά των ζώων όμως, αν το γνώριζαν, θα ήμασταν τα «ερπετά» τους αφού λειτουργούμε ακριβώς όπως αυτά. Αλλά ποτέ δεν βλέπουμε τους εαυτούς μας έτσι, δεν πιστεύουμε ότι είμαστε οι κακοί γιατί το μόνο που κάνουμε είναι να προσπαθούμε να επιβιώσουμε.
Οι οντότητες δεν βλέπουν τους εαυτούς τους ως κακούς, καθώς προσπαθούν επίσης να επιβιώσουν.
Αυτό που κάνουμε στα ζώα είναι σχεδόν αυτό που κάνουν αυτά τα όντα σε εμάς και πρέπει να μας κρατούν φυλακισμένους εδώ για να τρέφονται από εμάς, όπως οι αγρότες κρατούν τα βοοειδή τους κλεισμένα σε φάρμες και στάβλους για να πάρουν ό,τι χρειάζονται από αυτά.
Αυτό το σύμπαν είναι μια μεγάλη τροφική αλυσίδα και δεν είμαστε στην κορυφή του όπως μας έχουν μάθει...
-----------------
" Αν θέλεις να βρεις τα μυστικά του Σύμπαντος, σκέψου με όρους ενέργειας, συχνότητας και δόνησης "
Νίκολα Τέσλα
=====================
σχετική μας ανάρτηση
21 Φεβρουαρίου 2022
Project Gateway: Robert Monroe: μέθοδος Hemi-Sync, ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. Το ενδιαφέρον της CIA για τη μέθοδο. Ερπετοειδή όντα κρατούν την ανθρωπότητα σε σκλαβιά.
https://hellenicrevenge.blogspot.com/2022/02/project-gateway-robert-monroe-hemi-sync.html
===========
8 Σεπτεμβρίου 2023
Ο ρόλος του Υποσυνείδητου στην καθημερινή μας ζωή
============
το σχετικό μας βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: