Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2008

Κάτω τα χέρια από τα blogs!

Μπορεί να διαφωνούμε ορισμένες φορές με το ύφος και τις εκτιμήσεις του press-gr όμως κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι σειρά σοβαρών θεμάτων της επικαιρότητας έχουν ξεκινήσει από εκεί ενώ αναμφίβολα έχουν γίνει και πολλές αποκαλύψεις (που στέκουν) και έχουν "κάψει" κόσμο και κοσμάκη.

Ο Ανδρέας Καψαμπέλης από τον Κόσμο του Επενδυτή, ο Γιάννης Παπαγιάννης από το Εxtra 3 και ο Χρήστος Ράπτης απο το Πρώτο Θέμα που φωτογραφίζονται ως οι άνθρωποι πίσω από το blog θα έχουν την αμέριστη υποστήριξή μας εκτός φυσικά και αν αποδειχτεί ότι ισχύουν τα περί εκβιασμών.

Μέχρι τότε εμείς και ο κάθε σκεπτόμενος πολίτης θα συμπεραίνουμε το εξής απλό:

"Το καλό αυτό blog κάποιους ενόχλησε και γι' αυτό το κυνηγάνε, αφού δεν μπορούν να το ελέγξουν όπως γίνεται με τα συμβατικά ΜΜΕ".

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο blog έχει ανοιχτούς λογαριασμούς εκτός των άλλων και με τον Γ. Αλογοσκούφη, τον Θ. Αναστασιάδη αλλά και με τον Γ. Παπανδρέου όπως έχει διαρρεύσει κατά καιρούς το περιβάλλον του (οι δύο πρώτοι όπως φαίνεται το κυνήγησαν και νομικά).

- Διαβάστε εδώ τι λέει για την υπόθεση το Πρώτο Θέμα.

- Δίωξη έχει ασκηθεί μόνο για τον Α. Καψάμπελη, οι υπόλοιποι είναι ελεύθεροι και γι' αυτό παρουσιάστηκαν στα μέσα τους κανονικά

- Η τελευταία ανάρτηση -που δεν φέρει υπογραφή κάποιου αναγνώστη- έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Πηγή:apomesa.info

Σχόλιο:Φίμωτρο προσπαθούν να βάλουν στο press-gr γιατί με τις αποκαλύψεις του ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ.

Πότε είχε διαφάνεια αυτός ο τόπος για να έχει και τώρα;

Με την υπόθεση των υποκλοπών και την υπόθεση Τσαλικίδη ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ;

Με την Ζαχοπουλειάδα που ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ δεν φαίνεται να έχει ευθύνη πέρα των τελευταίων τροχών της άμαξας; Και είμαστε κάτι παραπάνω από σίγουροι ότι κι αυτή η υπόθεση στο ΑΡΧΕΙΟ θα καταλήξει μην τυχόν και ΘΙΞΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: