Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2008

Το μαύρο πανό που έγινε το "κόκκινο πανί" για τον Πανούτσο!


Αυτό είναι το πανό που εξόργισε τον Αντώνη Πανούτσο (γνωστό αθλητικογράφο) στην κηδεία του μακαριστού Χριστοδούλου. Θα μου πείτε τώρα τι δουλειά έχει ο Πανούτσος να γράφει πλην του αθλητικού ρεπορτάζ σε εφημερίδα του Κυριακάτικου Τύπου επί παντός επιστητού;
Στην Ελλάδα ζείτε μην το ξεχνάτε.

Το μαύρο πανό που έγινε το "κόκκινο πανί" για τον Πανούτσο

Σε άρθρο στο Πρώτο Θέμα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008 και σελ 77 διαβάζουμε τον τίτλο του άρθρου "Κύριε φύλαξόν με από την Εκκλησία σου..."

Και λίγο πιο κάτω βλέπουμε ένα άλλο δίστηλο μέ τίτλο "Η δύναμη της προπαγάνδας" κάνοντας λόγο για συναισθηματική υστερία για τον θάνατο του Χριστόδουλου.

Προφανώς τον πείραξε όλος αυτός ο κόσμος που μέρα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και ώρα ΠΡΩΙΝΗ και όχι μεσημεριανή (το σημειώνουμε αυτό γιατί ήταν μέρα εργάσιμη για τον ιδιωτικό τομέα και εθνικό πένθος ήταν μόνο για τους δημόσιους υπαλλήλους, λες και δεν είναι Έλληνες αυτοί) ως συνηθίζεται συγκεντρώθηκε για το ύστατο χαίρε στον Πρώην Αρχιεπίσκοπο.Ίσως να τον πείραξαν και οι ατέλειωτες ουρές του κόσμου που συνωστήθηκαν για να τον αποχαιρετήσουν πριν την ταφή. Ποιος ξέρει...

Προσωπικά πιστεύουμε πως τον ενόχλησε που όλος αυτός ο κόσμος αβίαστα αγάπησε τον Αρχιεπίσκοπο και με ζεστή καρδιά παρ΄όλο του τσουχτερό κρύο και την νεροποντή των ημερών ανέμενε καρτερικά να έλθει η σειρά του για να μπεί στην Μητρόπολη.


Για πολιτικό ή διανοούμενο της αρεσκείας του δεν θα είχε καμία αντίρρηση και θα τον εκθείαζε και ο ίδιος. Όπως καταλάβατε η Εκκλησία σαν θεσμός ήταν ο στόχος του κ. Πανούτσου και όχι το πρόσωπο του Χριστόδουλου.

Κύριε Πανούτσο καλύτερα να γυρίσεις στα γνωστά σου λημέρια και.... να παίζεις μπάλα εκεί!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μαλακες

Ανώνυμος είπε...

ειστε τοσο μαλακες ομως