Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2008

Ζαγορίτης:"Συλλαλητήριο... υστερικών" το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!


Συλλαλητήριο... υστερικών!

Καυστική απάντηση-γέφυρα Καρατζαφέρη στα σχόλια Ζαγορίτη κατά όσων απαιτούν σκληρότερη ελληνική στάση
15:23

Ενόψει της συνάντησης των διαμεσολαβητών με το Μάθιου Νίμιτς την Παρασκευή για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων, οι εντάσεις στο πολιτικό σκηνικό αυξάνονται.
Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο Μάθιου Νίμιτς, την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη νέος γύρος συνομιλιών με τους αντιπροσώπους της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «δεν αναμένεται να υπάρξει δημόσια δήλωση ή συνέντευξη Τύπου μετά τις συνομιλίες».

Ο ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ότι την επόμενη Τετάρτη 5 Μαρτίου σχεδιάζει μεγάλο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Μάλιστα, σε αυτό καλεί και όλους όσους ο κ.Ζαγορίτης περιγράφει ότι βρίσκονται σε «βρίσκονται σε κατάσταση μόνιμης υστερίας», ρίχνοντας κατ' ουσίαν γέφυρες προς τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της κυβέρνησης και όχι μόνο που αντιδρούν στις υποχωρήσεις έναντι των Σκοπίων.
Εσωκομματική αναστάτωση

Όλα τα παραπάνω, ενώ ασκείται συνεχώς πίεση στον πρωθυπουργό να ζητήσει σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, από βουλευτές και ιστορικά στελέχη της ΝΔ. Κρίσιμο δεδομένο, το ότι η θέση που είχε ληφθεί το 1992 για μη αποδοχή ονομασίας που να περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» έχει αλλάξει.

Με νέες δηλώσεις του ο γραμματέας της ΝΔ , Λευτέρης Ζαγορίτης σε ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό τάχθηκε κατά του συλλαλητηρίου. Όπως διευκρίνισε «δικαίωμα του κ. Καρατζαφέρη είναι να ανακοινώνει συλλαλητήριο, δε νομίζω όμως ότι θα προσφέρει κάτι το συλλαλητήριο σε αυτή τη φάση της διαπραγμάτευσης. Ο κ. Καρατζαφέρης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά ένα θέμα».

Από την πλευρά του, ο Θ.Ρουσόπουλος επανέλαβε ότι θέση της κυβέρνησης είναι ότι η ΠΓΔΜ θα λάβει πρόσκληση από το ΝΑΤΟ στη Σύνοδο της 2-4 Απριλίου, μόνο εάν προηγουμένως έχει βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση, προσπαθώντας να μειώσει την πολιτική πίεση στο Μαξίμου.

Εξάλλου, σε ερώτηση για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο Δημ.Αβραμόπουλος σημείωσε πως «βρισκόμαστε σε μια λεπτή περίοδο» και πρόσθεσε ότι «αξίζει να εμπιστευθούμε την ελληνική κυβέρνηση, ως προς τους χειρισμούς της».

Πηγή:Έθνος

Σχόλιο: Είμαστε πολλοί οι "υστερικοί" κ. Ζαγορίτη.

Και θα το διαπιστώσεις στις 5 του Μάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Και είναι ακόμη πολλοί περισσότεροι από ολόκληρη την Ελλάδα και όπου υπάρχει Έλληνας σε όλο τον κόσμο που θα ήθελαν να παραβρεθούν και δεν θα μπορέσουν.

Και πολλοί από τους "υστερικούς" που σας εμπιστεύτηκαν για μία ακόμη τετραετία θα είναι και που φαίνεστε ανάξιοι να τιμήσετε την ψήφο τους.

Μην τους ξαναζητήσετε ψήφο άλλη τετραετία.

Να απευθύνεστε σε "μη υστερικούς" την επόμενη φορά.

Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα λέει μια παροιμία.

Κι ευτυχώς που δεν συμφωνεί με τις απόψεις σας ολόκληρο το κόμμα σας.

Οι "υστερικοί" λοιπόν θα διαδηλώσουν για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ και όσο αγνοείτε το λαϊκό αίσθημα αυτό θα γυρίσει επάνω σας, πράγμα που ποσώς μας ενδιαφέρει αν έχετε χαρίσει το όνομα στους Σκοπιανούς.

Ζαγορίτες θα υπάξουν πολλοί, το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ όμως δεν θα γυρίσει πίσω.

Καταλάβατε;

Αν ναι καλό θα ήταν να ανακαλέσετε.

Αν όχι θα μας βρείτε όλους απέναντί σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: