Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2008

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ

Υπό κατάληψη εξακολουθεί να είναι το κτίριο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Αίτημά τους είναι η απελεύθερωση κουκουλοφόρων αναρχικών του Μποτζατζή και άλλων τριών "ομοϊδεατών" τους που κατηγορούνται για εμπρησμούς, και σωρεία άλλων αδικημάτων.


Όπως καταλάβατε τους αναρχικούς δεν τους πειράζει κανείς.

Καταλαμβάνουν κτίρια , και δεν ενοχλούνται από κανέναν εισαγγελέα, τα καίνε σχεδόν κάθε νύχτα στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις (δείτε εχτές εδώ τι έγινε πάλι) και παραμένουν μονίμως ασύλληπτοι, και ο απλός πολίτης έχει καταλάβει ότι για να συμβαίνουν όλα αυτά κάτι άλλο παίζεται σίγουρα.

Θα μου πείτε όταν αναρχικοί ζητούν την αποφυλάκιση του Βούτση που διέπραξε ληστεία και πιάστηκε επ' αυτοφόρω,(δείτε εδώ)γιου βουλευτή του ΤΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ)-και γνωρίσαμε πλέον τις πλάτες που κάνει το κόμμα αυτό στο αναρχοφασισταριό(δείτε εδώ) πλέον και χωρίς προσχήματα - τότε ας περιμένουμε και κάποια άλλη κατάληψη σύντομα με έτοιμα λευτεριά στους ληστές αναρχικούς, ληστέψανε για να έχουνε να προμηθεύουνε τις γιάφκες τους με όπλα και εμπρηστικούς μηχανισμούς .

Σήμερα έχουν εκδήλωση για την αποφυλάκιση των κουκουλοφόρων και αύριο στις 18.00 κάνουν πορεία από την Καμάρα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΡΟΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ.

Οι ανθέλληνες και απάτριδες, εθνικοί μειοδότες εμπόδισαν με τσεκούρια και λοστάρια την πορεία ως φόρο τιμής στους νεκρούς μας που έπεσαν στα Ίμια (δείτε εδώ)(εμφανίστηκε και εισαγγελέας να την εμποδίσει- αυτό και αν είναι άξιο απορίας-)

ΕΝΑΝΤΙΟΝ των κουκουλοφόρων "συντρόφων" που καίνε και τρομοκρατούν κάθε βράδυ την Αθήνα καταλαμβάνουν κτίρια και οργανώνουν πορείες και εκδηλώσεις για να απελευθερωθούν οι εγκληματίες ομοϊδεάτες τους όμως ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

Βλέπετε στην Ελλάδα του σήμερα ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Οι τιμές στους νεκρούς-ήρωες είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ αλλά και να υπάρξουν η αναρχοφασιστική λαίλαπα έχει πλοκάμια μες στο παρακράτος και ξέρει να τις εμποδίσει.

ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

(η φασιστικοαναρχική λαίλαπα με προσωπείο "ψευτοαριστερών" έχει εισβάλει για τα καλά μες στο κράτος).

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΙ ΑΝΟΧΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: