Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2008

ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΑΝΑΙΤΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣΕπιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι 3 περαστικούς

Πέμπτη, 28.02.08

Νεαρός Αλβανός συνελήφθη από την Ασφάλεια με την κατηγορία ότι μέσα σε μια ώρα τραυμάτισε με μαχαίρι τρεις περαστικούς, χωρίς λόγο και αιτία, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο 22χρονος το βράδυ της περασμένης Κυριακής τραυμάτισε με το μαχαίρι στο λαιμό ανυποψίαστο περαστικό την ώρα που βάδιζε στην οδό Γιαννιτσών.

Δέκα λεπτά αργότερα στην οδό Φράγκων ο νεαρός επιτέθηκε αναίτια σε ένα ακόμα άτομο το οποίο τραυμάτισε επίσης στο λαιμό.

Ο 22χρονος ολοκλήρωσε το μπαράζ των αιματηρών επιθέσεων στις 10.10΄ το βράδυ όταν επιχείρησε να αρπάξει την τσάντα περαστικού. Αυτή τη φορά χτύπησε το θύμα του με το μαχαίρι στην κοιλιά και εξαφανίστηκε.

Οι περαστικοί διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και οι δύο απ΄αυτούς υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις. Και οι τρεις διέφυγαν τον κίνδυνο, ενώ οι επιθέσεις με μαχαίρι προκάλεσαν τις τελευταίες ημέρες ανησυχία στους κατοίκους.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας που παρακολουθούσαν την περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έδωσε την παραμικρή λογική εξήγηση για τις αιματηρές επιθέσεις.

Πηγή:Ελεύθερος Τύπος - ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: