Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Κινέζος έβαλε στον πρωκτό του δυο ζωντανά ψάρια σε αναζήτηση ηδονής, μέσω του εντέρου τα ψάρια κολύμπησαν μέχρι την κοιλιά του


Κίνα, έβαλε δυο ζωντανά ψάρια (κυπρινίδες "loaches" του γλυκού νερού)  στον πρωκτό του και αυτά  μέσω του εντέρου, κολύμπησαν μέχρι την άνω κοιλιακή χώρα.

Ένας μεθυσμένος Κινέζος,  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γιατί έβαλε δύο ζωντανά ψάρια στον πρωκτό του. Το ένα τρύπησε το τοίχωμα του εντέρου και του προκάλεσε σοβαρό κοιλιακό πόνο.
Οι γιατροί στο Guangzhou, της νότιας Κίνας, αφαίρεσαν με επιτυχία τα δύο ψάρια και ο άνθρωπος παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας, αναφέρει η Κινέζικη Huanqiu, σε συνεργασία με την "the People's Daily Online."
Τα ψάρια "Pond loaches" φέρεται να έχουν θρεπτικά συστατικά υψηλής αξίας και συχνά εμφανίζονται σε κινέζικα πιάτα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 45χρονος άνδρας ισχυρίζεται ότι είχε πιει στις 10-3-17 και έβαλε μόνος του τα ψάρια, στον πρωκτό του.
Την επόμενη μέρα έσπευσε στο νοσοκομείο "The First Affiliated Hospital of Jinan University" με υψηλό πυρετό,  χαμηλή αρτηριακή πίεση και έντονο πόνο στο στομάχι.

Δεδομένου ότι τα δύο loaches είχαν μείνει στο σώμα του ασθενούς για πάνω από 24 ώρες, οι χειρουργοί έκαναν μια ψηφιακή ακτινογραφία κοιλιακής χώρας (abdominal digital radiography) για να εντοπίσουν τα ψάρια.
Ο ασθενής διαγνώστηκε με διάτρηση του εντέρου και ήταν σε κίνδυνο σηπτικού σοκ που οφείλεται σε λοίμωξη.
Οι γιατροί αφαίρεσαν με επιτυχία τα pond loaches ψάρια, που το ένα είχε μήκος έξι ίντσες.
Δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν το δέυτερο loache,  που κολυμπούσε  στα έντερά του, αλλά προσδιόρισαν μια πληγή στο εντερικό τοίχωμα.  
Οι γιατροί είπαν στους δημοσιογράφους ότι, το δεύτερο pond loache ψάρι είχε κολλήσει στο επάνω αριστερό τμήμα της κοιλιάς του.
Ένας γιατρός είπε: «Το δεύτερο ψάρι είχε μήκος τέσσερις ίντσες και φάρδος 0,8 ίντσες. Θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή του, αν αυτό το loache κολυμπούσε περαιτέρω και ανέβαινε στα ανώτερα όργανα.» 
 Εξήγησε ότι το ψάρι είχε προκαλέσει σοβαρή μόλυνση στην κοιλιακή χώρα του ασθενούς και ο άνθρωπος έχει πλέον μεταφερθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας για περαιτέρω θεραπεία. 
πηγή 22-3-17
http://www.dailymail.co.uk/news/peoplesdaily/article-4315622/Drunk-man-stuck-two-live-fish-anus.html

σχετική μας ανάρτηση
Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014
το ΧΕΛΙ στον ΠΡΩΚΤΟ τον ΟΔΗΓΗΣΕ στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
πηγή

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2014/11/blog-post_6.html

σχετικές ταινίες αυτού του είδους ερωτικού περιεχομένου...
Japanese director Daikichi Amano, found fame after making a film in which “100 baby eels which came out of a girl's ass”.Daikichi Amano produces weird films and photos involving girls with bugs, frogs, goldfish and eels.

Δεν υπάρχουν σχόλια: