Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Τηλεπαρουσιαστής γδύθηκε και έτρεξε γυμνός μέσα στο στούντιο, μπροστά σε δημόσιο ακροατήριο, για να κερδίσει βραβείο και τηλεθέαση η εκπομπή του, στην Αυστραλία
ο Αυστραλιανός τηλεπαρουσιαστής
Joe Hildebrand, γδύθηκε και έτρεξε ολόγυμνος -όπως τον γέννησε η μάνα του- μέσα στο στούντιο, μπροστά σε δημόσιο ακροατήριο.
Στόχος του ήταν να κερδίσει το καθημερινό πρόγραμμα του "Studio 10 with Network Ten" την υποψηφιότητα για το βραβείο "Logie Award for Best News Panel or a Current Affairs Program"
Ο Joe Hildebrand είναι επίσης δημοσιογράφος για την "The Daily Telegraph newspaper" και παρουσιάζει μαζί με τις Ita Buttrose, Denise Drysdale και Sarah Harris την καθημερινή πρωινή εκπομπή Studio 10.
Προηγουμένως ο Hildebrand συμφώνησε με την συμπαρουσιάστριά του Sarah Harris να "τρέξει γυμνός" για να κάνει πιο ενδιαφέρουσα την εκπομπή και να κερδίσει μια υποψηφιότητα.
Ο πολιτικός σχολιαστής χρειάστηκε επίσης μια μικρή ώθηση με το σκουπόξυλο για να τρέξει περισσότερο...μπροστά από τις τρεις συμπαρουστριάστριες του και το δημόσιο ακροατήριο.
πηγή 27-3-17
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4352036/Joe-Hildebrand-strips-nudie-run.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: