Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Σχολείο θεώρησε SEX TOYS, τα παιχνίδια για αυτιστικά παιδιά 'water snake wigglies' και απέβαλλε τη 12χρονη μαθήτρια που τα πουλούσε


ΗΠΑ,Wisconsin, Racine County,  η διευθύντρια του Λουθηρανικού σχολείου Trinity Lutheran School στο  Wisconsin, απέβαλλε για 3 μέρες ένα 12χρονο κορίτσι, γιατί "πουλούσε ερωτικά παιχνίδια" 'water snake wigglies' στη σχολική αίθουσα, αλλά αποδεικνύεται ότι ήταν απλά σακούλες με νερό  "snake wigglies", που μπορεί να ωφελούν αυτιστικά παιδιά.
Σύμφωνα με το TMJ4, η Frances Halbeck, πήρε τριήμερη αποβολή, όταν η διεύθυνση του σχολείου έμαθε ότι πουλούσε τα παιχνίδια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
η Halbeck είπε ότι πήρε άδεια από τον δάσκαλο τους (homeroom teacher) για να πουλήσει τα παιχνίδια μέσα στην τάξη.

Ο πατέρας της Milt είπε ότι, τα παιχνίδια ήταν απλά «σακούλες γεμάτες με νερό». Αλλά το σχολείο νόμιζε ότι ήταν κάτι πολύ πιο άσεμνο και ηδονοθηρικό.

η Halbeck είπε ότι πουλούσε τα wigglies, στην τιμή των $ 1 το καθένα, για να ωφεληθούν αυτιστικά παιδιά.
"θα σας ηρεμεί όταν το αγγίζετε" είπε, "μπορείτε να το πιέσετε, είναι κρύο και είναι δύσκολο να το κρατήσει κανείς μερικές φορές"
Αλλά οι δευθυντές των σχολείων, δεν το βλέπουν έτσι...
"στην πιο άγρια φαντασία σας, κανένας ενήλικας δεν θα μπορούσε να το δει αυτό σαν παιχνίδι του σεξ, αυτό είναι σακούλι γεμάτο με νερό" είπε ο πατέρας του κοριτσιού  Milt Halbeck.

Παρ 'όλα αυτά, η διευθύντρια του σχολείου, Pamela Amling, έκρινε σκόπιμο να αποβάλλει την  Halbeck.

είπε ότι η διευθύντρια την τράβηξε έξω από ένα παιχνίδι μπάσκετ και την προειδοποίησε μπροστά στους συμμαθητές της.
"μιλούσε πολύ δυνατά και όλοι μπορούσαν να την ακούσουν, όλοι με κοίταζαν..."
στη συνέχεια έτρεξε σπίτι, για να πει στον πατέρα της ότι είχε αποβληθεί από το σχολείο.
το σχολικό συμβούλιο συζήτησε το θέμα και τάχθηκε με την πλευρά της διευθύντριας, με αποτέλεσμα ο ο πατέρας του κοριτσιού  Milt Halbeck, να αντεπιτεθεί.
ο Halbeck θέλει να έχει δημόσια υποστήριξη και λέει ότι δεν θα ησυχάσουν μέχρι να διαγραφεί από το αρχείο, η αποβολή της κόρης του.
πηγή 22-3-17
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4337490/Principal-accuses-girl-selling-sex-toys-school.html
Δεν υπάρχουν σχόλια: