Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Βίασε τη 16χρονη λεσβία κόρη του, για να της δείξει ότι είναι καλύτερα να κάνει σεξ με άνδρα


Αγγλία, West Midlands, στην πόλη Coventry ένας 54χρονος πατέρας βίασε την 16χρονη κόρη του, όταν εκείνη του αποκάλυψε ότι ήταν λεσβία, για να της δείξει ότι είναι καλύτερο το σεξ με άνδρες.
Η  έφηβη εμπιστεύτηκε στον πατέρα της ότι ήταν λεσβία, τότε εκείνος τη βίασε βίαια για να της αποδείξει ότι το σεξ με άνδρα είναι καλύτερο.
Ο 54χρονος αντέδρασε  με ανεξέλεγκτη οργή, σε μια επίθεση που άφησε την κόρη του ταπεινωμένη.
Ο βιαστής πατέρας επιτέθηκε σεξουαλικά και στην άλλη κόρη του,κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 και του '90.
για δυο δεκαετίες,  ο βιαστής πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τις κόρες του. Στο δικαστήριο κρίθηκε ένοχος για τρεις βιασμούς με διείσδυση και φυλακίστηκε για 21 χρόνια.

Ο δικαστής Andrew Lockhart QC είπε στον πατέρα: "Το δικαστήριο άκουσε και τις δυο γυναίκες. Αντιμετωπίζουν σοβαρά  ψυχολογικά τραύματα από τη συμπεριφορά σας"


Ο βιαστής  "πατέρας" δικάστηκε στο δικαστήριο Warwick Crown Court,  για 9 κατηγορίες άσεμνης επίθεσης, απρέπεια προς ένα παιδί και 3 βιασμούς, σε περίοδο άνω των 20 ετών.
Ξεκίνησε με τη σεξουαλική κακοποίηση της μιας κόρης του, που αφού την ανάγκασε να φύγει από το σπίτι, μετά προχώρησε στη σεξουαλική κακοποίηση της άλλης κόρης του.
Η δικηγόρος Sally Hancox του βιαστή,  ζήτησε ελαφρυντικά για τον πελάτη της, αλλά ο δικαστής Lockhart QC τα αρνήθηκε.
Ζήτησε να γίνει εγγραφή του βιαστή πατέρα ως "sex offender" για το υπόλοιπο της ζωής του. Επεσήμανε ότι η άσεμνη επίθεση στη μια κόρη του στη δεκαετία του 1980 δικάζεται με ποινή μόλις πέντε χρόνων, ενώ τώρα με τη σεξουαλική δραστηριότητα της διείσδυσης, μπορεί να αντιμετωπίσει ισόβια κάθειρξη.
 Εκπρόσωπος της NSPCC ( UK's leading children's charity) δήλωσε "τα θύματα σε αυτή τη φρικιαστική υπόθεση έδειξαν απίστευτο θάρρος για να μιλήσουν και να οδηγήσουν τον βιαστή πατέρα τους στη δικαιοσύνη"
"το 16χρονο κορίτσι συνειδητοποίησε ότι ήταν ομοφυλόφιλο άτομο και αγωνιζόταν με τη σεξουαλική του ταυτότητα, όπως πολλοί έφηβοι σε αυτή την ηλικία. Αποφάσισε να μιλήσει στον πατέρα του, που αντέδρασε με απίστευτη και ανεξέλεγκτη οργή, τη βίασε για να της δείξει ότι είναι καλύτερα να κάνει σεξ με άνδρες, παρά με γυναίκες."
Τα αποδεικτικά στοιχεία της υπόθεσης έκαναν την ακρόαση στο δικαστήριο, μια εξαιρετικά οδυνηρή διαδικασία.
Ο βιασμός είχε σκοπό την υποτίμηση και την ταπείνωση, το αδίκημα έδειχνε εχθρότητα προς το σεξουαλικό προσανατολισμό της έφηβης κόρης.
Είναι ζωτικής σημασίας η ανάγκη για υποστήριξη των δυο γυναικών , για να προσπαθήσουν να προχωρήσουν στη ζωή τους. είναι σημαντικό πάντως ότι δεν χρειάζεται πλέον, να υποφέρουν στη σιωπή.
πηγή 3-3-17
http://www.coventrytelegraph.net/news/coventry-news/coventry-dad-raped-daughter-after-12686212

 http://ekstrabladet.dk/112/far-voldtager-lesbisk-teenagedatter-for-at-bevise-at-sex-er-bedre-med-maend/6558948

Δεν υπάρχουν σχόλια: