Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Φεστιβάλ όρ@εων, η διαστροφή στην ανθρώπινη διατροφή και κουλτούραΜέλη (ΣΕΦ) της Αμερικανικής Λεγεώνας (American Legion Post 392) προετοιμάζουν το αηδιαστικό μενού, που θα σερβίρουν δωρεάν στο 16ο φεστιβάλ όρχεων.
 Events με επίδειξη μόδας, γυμνισμό και διαστροφικό χιούμορ  θα πλαισιώνουν το παραδοσιακό φεστιβάλ όρχεων και που θα πραγματοποιηθεί στο Deerfield του Michigan,το Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017.
τα εναρμονισμένα με το μενού πιάτα θα περιέχουν όρχεις βοοειδών (εναλλακτικά στομάχια κοτόπουλου) που -όπως φαντάζονται...- θα τονώσουν τη ανδρική σεξουαλική δύναμη.
Το φεστιβαλ της διεστραμμένης, διατροφικής και παραδοσιακής κουλτούρας πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε αρκετές περιοχές του κόσμου Καταναλώνονται όρχεις (χιλιάδες κιλά) από διάφορα ζώα, κυρίως ταύρους και βίσονες, αλλά και από άγρια ζώα ακόμα και από γαλοπούλες...Turkey Testicle Festival held στο Illinois, California, Montana, και Missouri.
στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ περιλαμβάνονται διάφοροι διαγωνισμοί, όπως Strip Show,
διαγωνισμός Ball Eating: όπου ο διαγωνιζόμενος καλείται να φάει μέσα σε 4 λεπτά όσο πιο πολλές μπάλες μπορεί...και άλλες αηδιαστικές αναμετρήσεις
πηγή 17-3-17
http://www.mlive.com/news/ann-arbor/index.ssf/2017/03/american_legions_testicle_fest.html?utm_source=fark&utm_medium=website&utm_content=link&ICID=ref_fark

σχετικό βίντεο με χιλιάδες κιλά όρχεων που προετοιμάζονται (τηγανίζονται ή βράζονται) για το φεστιβάλ
http://www.desmoinesregister.com/videos/news/local/kyle-munson/2014/02/07/5273955/

Δεν υπάρχουν σχόλια: