Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

έπιασε τον ταχυδρόμο να κτηνοβατεί στο σκύλο φύλακα της κατοικίας του

Minnesota, ταχυδρόμος συνελήφθη για σεξουαλική πράξη με σκύλο-φύλακα κατοικίας, ενώ έκανε διανομή αλληλογραφίας.
Ο 21χρονος ταχυδρόμος Brian Chapman, συνελήφθη για κτηνοβασία με το σκύλο φύλακα κατοικίας, στην αγροτική κομητεία  Polk County έξω από το Crookston.
Ο νοικοκύρης της κατοικίας -ταυτοποιείται μόνο ως TAL- χτύπησε τον συναγερμό, μόλις έπιασε τον ταχυδρόμο να κάνει σεξ με το σκύλο του.
ο νοικοκύρης  άρχισε να έχει υποψίες, επειδή ο ταχυδρόμος Chapman, περνούσε πολύ χρόνο στο γκαράζ του, ενώ υποτίθεται ότι έπρεπε να αφήνει μόνο κάποια δέματα.
ο TAL είχε σύστημα παρακολούθησης για την ασφάλεια της κατοικίας του. Το σύστημα του κοινοποιούσε στο κινητό, όταν κάποιος έμπαινε στην ιδιοκτησία του.

το "Smoking Gun" αναφέρει ότι ο  TAL επρόκειτο να καλέσει το ταχυδρομείο για να πει ότι, ο ταχυδρόμος τους πρέπει να σταματήσει να μπαίνει μέσα στο γκαράζ του για να αφήνει πακέτα.
αλλά πριν να το κάνει, επανεξέτασε το υλικό από τις κάμερες επιτήρησης γύρω από το σπίτι του και ανακάλυψε σοκαρισμένος και αηδιασμένος ότι ο ταχυδρόμος κτηνοβατούσε με το σκύλο του, που βρισκόταν στο γκαράζ.
στα έγγραφα για το δικαστήριο ο σερίφης Kyle Olson  (Polk County Sheriff's Office Deputy) αναφέρει ότι στις 7 Φεβρουαρίου το μεσημέρι, ο ταχυδρόμος Brian Chapman καταγράφηκε από την κάμερα στην είσοδο του γκαράζ, να αφήνει ένα πακέτο, πριν να εμπλακεί σε σεξουαλική πράξη με το σκυλί που βρισκόταν μέσα στο γκαράζ.

Ο Chapman έχει χρεωθεί με την κατηγορία της διάρρηξης, που είναι κακούργημα και την κτηνοβασία που είναι πλημμέλημα.
στα δικαστικά έγγραφα είναι κατηγορούμενος για σεξουαλική επαφή με το σκύλο (με τον νομικό όρο  "having carnal knowledge of the dog",   η ορολογία σημαίνει βιασμό (έλλειψη συναίνεσης) με διείσδυση και σοδομική σεξουαλική πράξη με το ζώο.)
ο Chapman, που ζει στο Crookston, δεν έχει ακόμη κάνει ένσταση και δεν ήταν διαθέσιμος για σχόλιο.
πηγές 6-3-17
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4286246/Postman-sex-friendly-dog-route.html

http://www.thesmokinggun.com/documents/crime/minnesota-mailman-busted-628309

http://www.thesmokinggun.com/file/minnesota-mailman

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: