Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Ταϊλανδός συνελήφθη να κτηνοβατεί με αγελάδα, είπε γελώντας ότι, ένιωσε έντονα συναισθήματα για το ζώο και ήθελε να κάνει σεξ μαζί του


Ταϊλάνδη, επαρχία Lampang, στις 9.30 το πρωί, με το φως της μέρας,  χωρικοί αντίκρυσαν τρομοκρατημένοι έναν γυμνό άνδρα να επιδίδεται σε ερωτικά παιχνίδια, να χαϊδεύει και να φιλάει στοργικά μια αγελάδα και μετά να προσπαθεί να συνουσιαστεί με αυτό το ζώο.
Οι χωρικοί τον κυνήγησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία
O 40χρονος κτηνοβάτης  πιάστηκε επ 'αυτοφώρω από την αστυνομία κατά τη σύλληψή του γελούσε με την κτηνωδία του και  είπε ότι δεν μπορούσε να αντισταθεί στον πειρασμό να κάνει σεξ με την αγελάδα, όταν την είδε να βοσκάει κοντά σε ένα δρόμο.
O 65χρονος αγρότης Tong Kai Charoonprasitporn, που  είναι ιδιοκτήτης του ζώου, είπε: τον είδα να ψαχουλεύει ερωτικά την αγελάδα μου, που έβοσκε ήσυχα σε  μια λωρίδα γκαζόν, δίπλα σε ένα πολυσύχναστο δρόμο, όταν τον κυνηγήσαμε δεν σταμάτησε αλλά έτρεξε γυμνός και κρύφτηκε στο μπάνιο ενός κοντινού αγροκτήματος.
H αστυνομία έφτασε 30 λεπτά αργότερα και του φόρεσε χειροπέδες, πριν να κάτσει γυμνός στο πίσω μέρος του αστυνομικού οχήματος,
με ένα μεγάλο χαμόγελο είπε στην αστυνομία ότι  "αισθάνθηκε την ανάγκη" να κάνει σεξ με την αγελάδα και άρχισε να τη χαϊδεύει πριν να κάνει σεξ μαζί της.
είπε ότι, αισθάνθηκε «έντονα συναισθήματα» και δεν μπορούσε να σταματήσει.
όταν παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με την αγελάδα, η αστυνομία τον συνέλαβε και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα φορώντας ένα μπλε σορτς που του έδωσαν οι χωρικοί.
Oι αστυνομικοί που τον ανέκριναν, είπαν ότι μπορεί να ήταν πιωμένος κατά τη διάρκεια της κτηνοβασίας και επίσης αμφισβήτησαν την ψυχική του υγεία.
H καφέ αγελάδα δεν είχε τραύματα και συνέχισε να βόσκει ήσυχα, μετά από αυτό το θλιβερό περιστατικό.
πηγή 4-3-17
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4278598/Smiling-man-couldn-t-help-having-sex-COW.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: