Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Ο δήμος τους ζητάει να απομακρύνουν το κατοικίδιο γουρουνάκι τους, έξω από τα όρια της πόλης, γιατί είναι ζώο κτηνοτροφίας και όχι ζώο συντροφιάς


Οχάιο, περιοχή New Carlisle,  κάνουν έξωση στο κατοικίδιο γουρουνάκι "pot-bellied pig" που ονομάζεται Olive γιατί είναι ζώο κτηνοτροφίας και όχι ζώο συντροφιάς.
Υπάλληλοι του δήμου στο New Carlisle, έστειλαν επιστολή στην ιδιοκτήτρια του ζώου Misti Hedrick, που γράφει ότι έχει 30 μέρες διορία για να μετακινήσει την Olive, έξω από τα όρια της πόλης
Ο  αντιδήμαρχος John Krabacher λέει ότι οι χοίροι θεωρούνται παραγωγικά ζώα και δεν μπορούν να ζήσουν στα όρια της πόλης
Η ιδοκτήτρια  Misti Hedrick επιμένει ότι η Olive  δεν είναι ζώο κτηνοτροφίας  -δεν πρέπει να θεωρείται ζωικό κεφάλαιο- αλλά το αγαπημένο τους κατοικίδιο.
Η Misti Hedrick δήλωσε στην New Carlisle News : " η Olive δεν εκτρέφεται για το κρέας της, ούτε ζει σε αγρόκτημα εκτροφής, έτσι δεν είναι ζώο κτηνοτροφίας"
"μέσα στο σπίτι μας συντροφεύει και μας ακολουθεί παντού, την αγαπάμε πάρα πολύ"
Η Misti Hedrick έκανε online petition με τίτλο "Please Help Me Save My Potbelly Pig Olive" και συγκεντρώνει μέχρι σήμερα πάνω από 15.000  υπογραφές.
Το pot-bellied γουρουνάκι που  ζυγίζει τουλάχιστον 100 κιλά ζει με την οικογένεια Hedrick εδώ και δυο χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα, παίζει με το σκύλο του γείτονα και μάλλον νομίζει ότι και το ίδιο, είναι σκύλος.
είναι εκπαιδευμένο να λερώνει σε συγκεκριμένο μέρος, κάνει μπάνιο και δεν μυρίζει.
το Springfield News-Sun αναφέρει ότι η οικογένεια ψάχνει μια προσωρινή φιλοξενία για την Olive και παράλληλα θα ξεκινήσει μια αναφορά για να γίνει αλλαγή στον κανόνα για το ζωικό κεφάλαιο
πηγή 10-3-17
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4301506/Family-reveals-town-evicting-pet-pot-bellied-pig.htmlΔεν υπάρχουν σχόλια: