Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

55χρονος άστεγος Ισπανός που έζησε 25 χρόνια στο δρόμο, μεταμορφώθηκε σε κομψό (hipster style) άνδρα, από φιλάνθρωπο ιδιοκτήτη κομμωτηρίου

Ο 55χρονος άστεγος και ατημέλητος Ισπανός Jose Antonio, που βρέθηκε στο δρόμο, μετά από από κρίση κατάθλιψης, πήγε σε σαλόνι ομορφιάς και μεταμορφώθηκε σε έναν κομψό άνδρα.
Ο ιδιοκτήτης κομμωτηρίου Salva Garcia,  προσφέρθηκε να του αλλάξει την εμφάνιση που είχε, μετά από 25 χρόνια που έζησε στο δρόμο.
Ο άστεγος, είναι πρώην ηλεκτρολόγος και πλέον εργάζεται σαν παρκαδόρος, σε μια πλατεία στη Μαγιόρκα όπου βοηθά τους οδηγούς αυτοκινήτων να βρουν χώρο στάθμευσης.
Μπήκε στο σαλόνι ομορφιάς του αριστοκρατικού κομμωτηρίου, με γκρίζα απεριποίητα μαλλιά και ακατάστατη βρώμικη γενειάδα και βγήκε μεταμορφωμένος σε έναν κομψό (hipster style) άνδρα.
Ο 55χρονος με τη νέα του εμφάνιση και τα κομψά του ρούχα, εισέπραξε  βλέμματα θαυμασμού από πολλές γυναίκες.
Χθες το βράδυ το βίντεο - από τον Salva Garcia Santi Oliva  "Dr Filmgood" παραγωγό ταινίας δημοσιεύτηκε στη σελίδα του κομμωτηρίου La Salvajeria στο Facebook -που γιόρταζε επίσης τα τρίτα του γενέθλια- και έγινε δημοφιλέστατο.
όταν ο Jose Antonio  είδε την αλλαγή στην εμφάνιση του, τα δάκρυα έτρεχαν στα μάγουλά του και ψιθύρισε "Θεέ μου, αυτό είναι απίστευτο, εγώ είμαι αυτός? είμαι τόσο διαφορετικός που κανείς δεν θα με αναγνωρίσει, εάν δεν του πω ποιος είμαι."

Το βίντεο γυρίστηκε στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα, τον Ιούλιο του 2015, αλλά μόνο τις τελευταίες μέρες, δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.
Μετά την αλλαγή εμφάνισης, η κάμερα τον ακολούθησε να βγαίνει στους δρόμους της γειτονιάς - που όλοι τον γνωρίζουν με το παρατσούκλι Josete- με ένα ζευγάρι γυαλιά επώνυμου σχεδιαστή, άψογο λευκό πουκάμισο και κόκκινο drainpipe παντελόνι.
Παράγγειλε μια μπύρα στη βεράντα,  σε ένα μπαρ δίπλα στο οποίο περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του και γέλασε όταν ο σερβιτόρος έφυγε χωρίς να τον αναγνωρίσει.
όπως αποκάλυψε τώρα, η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Salva Garcia σε Ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό, μια εταιρεία -που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της- βοήθησε οικονομικά τον Jose Antonio για να μη ζει πια στο δρόμο (του δίνει ένα μικρό μηνιαίο χρηματικό ποσό για να ζει σε ένα δωμάτιο ενός κοινόχρηστου χώρου)
"η ζωή του άλλαξε όπως και η εμφάνισή του"
Σήμερα, ο Jose Antonio διατηρεί μια υγιή εμφάνιση,  συνεχίζει να ψάχνει δουλειά και θέλει να αλλάξει τη  ζωή του.
πηγή 16-3-17
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4319576/Homeless-Spanish-man-s-INCREDIBLE-transformation.html

http://www.lavanguardia.com/vida/20170315/42896082676/gorrilla-hipster-josete-transformacion-facebook-mallorca.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: