Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Η US POSTAL SERVICE ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.

ΠΗΓΗ: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/us-postal-service.html

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, US POSTAL SERVICE ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΜΗ.

Την αναστολή των πληρωμών στο συνταξιοδοτικό ταμείο των εργαζομένων της ανακοίνωσε η U.S. Postal Service, όπως μεταδίδει το Bloomberg. Η εταιρεία του δημοσίου, η οποία αντιμετωπίζει το φάσμα της χρεοκοπίας εάν δεν εγκριθεί η καθυστέρηση της καταβολής 5,5 δισ. δολ. για τα προγράμματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των μελλοντικών συνταξιούχων, ανακοίνωσε πως θα σταματήσει τις πληρωμές στις 24 Ιουνίου στο Federal Employees Retirement System, το οποίο καλύπτει περίπου το 85% των εργαζομένων. Η εταιρεία καταβάλλει 115 εκατ. δολ. κάθε δύο εβδομάδες και στόχος της είναι η εξοικονόμηση 800 εκατ. φέτος. Η U.S. Postal Service αναφέρει πως έχει καταβάλει στο συνταξιοδοτικό ταμείο 6,9 δισ. δολ. περισσότερα και πως έχει ζητήσει από το κογκρέσο την θέσπιση νόμου για την επιστροφή των χρημάτων αυτών. Η εταιρεία το 2010 είχε ζημιές 8,5 δισ. δολ. το 2010 ενώ το δεύτερο τρίμηνο του 2011 είχε ζημιές 2,6 δισ. δολ.
http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=2303137&pg=1&pid=2303659&orderdir=asc#post_2303659

Η ΕΤΑΙΡIΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ, ΠΑΕΙ ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Short of money: U.S. Postal stops pension contributions. The state-owned company warned that it could log on bankruptcy in September.
http://economicsnewspaper.com/policy/german/short-of-money-u-s-postal-stops-pension-contributions-36435.హ్త్మ్ల్

το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: