Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Θα φορολογήσουν ακόμα και τους ανέργους!!

250.000 άνεργοι που έχασαν τη δουλειά τους μέσα στο 2010 θα κληθούν να πληρώσουν και αυτοί έκτακτη εισφορά για τα εισοδήματα που συγκέντρωσαν μέχρι την στιγμή που απολύθηκαν.

Όπως αποκαλύπτεται από δημοσίευμα του Reporter, το υπουργείο Οικονομικών δεν εξαιρεί από την καταβολή έκτακτης εισφοράς όσους σήμερα είναι άνεργοι και έκαναν το έγκλημα να δουλεύουν μέσα στο 2010.


Δηλαδή περίπου 250.000 άνεργοι που αυτή τη στιγμή δεν έχουν δουλειά και συνεπώς καμία πηγή εισοδήματος πρέπει να βρουν τον τρόπο να καταβάλουν στο κράτος ποσό που αντιστοιχεί στο 3% των περσινών τους εισοδημάτων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

@@ Αν γίνει κάτι τέτοιο θα γίνει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ γιατί οι απολυμένοι του 2100 έχουν ΗΔΗ καταβάλει τις φορολογικές τους εισφορές. Τα βλέπουν αυτά άραγε οι άνθρωποι του Αντώνη για να αντιδράσουν ή κάνουν τις... κότες στη περίπτωση που θα υπάρξει αλλαγή σκηνικού ώστε να τα εισπράξουν αυτοί που τώρα το παίζουν "μέλλοντες σωτήρες"; Δεν έχουν ιδέα για το πως μπορεί να αντιδράσει ο άνεργος που θα του ζητηθεί κεφαλικός φόρος για αυτά που ΔΕΝ έχει. Τελικά αποδεικνύεται ότι οι κυβερνώντες δεν είναι απλά ΚΛΕΦΤΕΣ, είναι και ΗΛΙΘΙΟΙ αφού ζητάνε χρήματα από αυτούς που δεν έχουν να φάνε και να πληρώσουν τους βασικούς τους λογαριασμούς. Μετρημένα είναι τα ψωμιά μερικών.... @@

East είπε...

Μειώστε την φορολογία και την γραφειοκρατία για τους πολίτες!

Απλοποιήστε τη νομοθεσία!

Αφήστε τον Έλληνα να εργαστεί!