Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΤΖΙΔΕΣ ΤΟ BNP ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ

Ο επικεφαλής του Βρετανικού ΒΝΡ ( Βρετανικό Εθνικό Κόμμα) Nick Griffin , σε επιστολή του προς διοργανωτές συνεδρίου ευρωπαίων εθνικιστών στην Αθήνα όπου τοποθετείται πάνω στη φιλοτουρκική γραμμή του Ουγγρικού εθνικιστικού κόμματος jobbik, αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Ευχαριστούμε πολύ που μας τραβήξατε την προσοχή σε αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα. Θα θέσω το θέμα στον ευρωβουλευτή του Jobbik Bela Kovacs όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σίγουρα, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και το Βρεταννικό Εθνικό Κόμμα, είμαστε εντελώς με την πλευρά των Ελληνοκυπρίων, αλλά ακόμη και των συνδικαλιστών της τουρκοκυπριακής πλευράς, που αντιτίθονται στην τουρκική στρατιωτική κατοχή και την συνεχιζόμενη εισβολή από τους εποίκους της Ανατολίας».

Θα θέλαμε να πούμε προς όσους διατηρούν φιλικές σχέσεις με τους Βρετανούς «εθνικιστές» να μελετήσουν καλύτερα τι ακριβώς ζητάνε οι λεγόμενοι τουρκοκύπριοι συνδικαλιστές τους οποίους υπεραμύνεται το BNP.

Οι τουρκοκύπριοι συνδικαλιστές διαδήλωσαν κατά του κατοχικού μορφώματος όχι με σκοπό την αποκατάσταση του δικαίου στη Κύπρο, αλλά την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της εκ Τουρκίας κατοχικής κατάστασης από αυτούς τους ίδιους. Εκείνο που επιδιώκουν οι τουρκοκύπριοι συνδικαλιστές όπως τους ονομάζει το BNP είναι τη ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΝΤΩΝ σε αυτούς.

Οι βρεττανοί «εθνικιστές» γνωρίζουν πολύ καλά το κυπριακό πρόβλημα αφού οι ίδιοι οι βρεττανοί το δημιούργησαν. Υποστηρίζοντας με λίγα λόγια τους τουρκοκύπριους συνδικαλιστές δεν κάνουν τίποτε άλλο από του να υποστηρίζουν την μεταβίβαση της κατοχής σε αυτούς. Ακολουθούν δηλαδή την πάγια εχθρική πολιτική της Βρετανίας εις βάρος μας και δεν διαφοροποιούνται σε τίποτα από εκείνους που οδηγούσαν τους ήρωες μας στην αγχόνη .

Οι θέσεις του BNP το κατατάσσουν στους εχθρούς μας και ας το λάβουν υπόψιν οι διάφοροι πανηγυριτζίδες της ακροδεξιάς που παριστάνουν τους εθνικιστές.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και σεις τι μιλάτε; Δημοκρατία θέλατε, τον Μακάριο υμνολογούσατε, τι παραπονιέστε τώρα;
Ευθύδημος Μαχαιράς

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας στο εξής: "Εθνικιστής" δεν σημαίνει απαραιτήτως τον συντασσόμενο με τις ελληνικές θέσεις. Ο εθνικιστής κάθε χώρας συντάσσεται με τα συμφέροντά της, όπως αυτός τα βλέπει.

Ανώνυμος είπε...

To BNP είναι εθνικιστικό κόμμα και αυτό σημαίνει οτι τοποθετεί τα συμφέροντα της παρηκμασμένης πρώην Βρεττανικής αυτοκρατορίας πάνω απ΄όλα. Δηλαδή, κατ' εφαρμογήν του "Βρεττανικού" διαίρει και βασίλευε, θέλουν την Κύπρο διαιρεμένη ώστε να συνεχίσουν τον ρόλο τους στην περιοχή απρόσκοπτα. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που διάιρεσαν την Κύπρο προκειμένου να εξασφαλίσουν τις βάσεις τους στο ακρωτήρι.