Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Επίλεκτη ομάδα της αστυνομίας πίσω από τα επεισόδια

Όλοι υποπτευόμασταν τον ρόλο του κράτους και του παρακράτους (αναρχικών, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλπ) στα επεισόδια που λαμβάνουν μέρος στις πορείες με σκοπό να τις δυαλύσουν।

Ξέραμε επίσης ότι η αστυνομία έχει επίλεκτη μονάδα με όνομα "ξίφος" με 80-90 άτομα προσωπικό που έχει σκοπό να εμπλέκεται μέσα στις πορείες και να δημιουργεί επεισόδια με σκοπό να μην πηγαίνει ο κόσμος.

Μέχρι τώρα, δεν είχαμε όμως αποδείξεις.

Μέχρι τώρα...

Εδώ είναι η μία ταυτότητα ενός ασφαλίτη που έπιασαν μέσα στην πορεία του ΠΑΜΕ.

Και εδώ σας δείχνουμε πως οι Κυπατζίδες δημιουργούν τα επεισόδια. Άλλωστε ήταν τυχαίο το ότι ο πρωθυπουργός είδε τον δοιηκητή της ΕΥΠ πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια;

Πως απεγκλωβίστικαν οι αστυνομικοί που εντοπίστηκαν από τους διαδηλωτές; Μα με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ...

Αυτόπτης μάρτυρας τράβηξε τις φωτογραφίες έξω από την Σχολή της αστυνομίας στην Μεσογείων όπου πηγαίναν τα ασθενοφόρα και άφηναν τους ασφαλίτες και έφευγαν άδεια. Τουλάχιστον 3 ασθενοφόρα άδειασαν τους ασφαλίτες που είχαν μέσα, στην Σχολή της αστυνομίας και επέστρεφαν πίσω στο Σύνταγμα.
Πατήστε πάνω στις εικόνες για να μεγαλώσουν.

Εάν όντως είχαν τραυματίες, γιατί δεν τους πήγαιναν στο 401 ΓΣΝΑ και τους άφηναν στην Σχολή της Αστυνομίας;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ,ΤΑΞΙ ΚΑΙ...ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ.ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ,ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΝ,ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ,ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ Η ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα απο όλα να σας πώ να μην φοβάστε τίποτα, ότι και να κάνουν εμείς, οι καθημερινοί αναγνώστες σας θα σας στηρίζουμε.
Όσον αφορά το άρθρο τώρα, τι να πώ, είναι πολύ διαφωστιστικό. Τέτοια άρθα είναι που κάνουν αυτό το blog το αγαπημένο μας.
Τέλος να δώσω και ένα link με ένα βίντεο που βρήκα στο youtube που δείχνει οτι ακριβώς λέτε και εσείς στο άρθρο σας. http://www.youtube.com/watch?v=khLEJ000WAg

Ανώνυμος είπε...

την επομενη φορα ξυλο μεχρι να πανε στο 401 με σοβαρα τραυματα!οχι ελεος στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ HELLENIC REVENGE. ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!